Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

dina

α) εισαι υπναρου και πολυ σε παω γιατι σε ζηλευω ρε γμτ!!!!!! δεν εκτιμησα αυτο που ειχα..χαχα!!

β) αν σου κανω καταγραφη ποσα φαρμακα εχω παρει και στις δυο κυησεις μου θα παθεις...αστο!!

τωρα που σαι τελειομηνη δεν θα σε πειραξει η αντιβιωση αλλωστε το μικροβιο ΠΡΕΠΕΙ να ξεκουμπιστει με καποιο τροπο για να προστατευσεις το μωρο σου ειδικα αν θα γεννησεις βουρ φυσιολογικα.. θελουμε τον κολπο καθαρο!!

η συγκεκριμενη αντιβιωση ειναι γνωστη αλλα δεν ειχα την τιμη να την δοκιμασω..:tongue::tongue:

ασε.. το χιουμορ στους γιατρους δεν πιανει παντα..τους εχει πειραξει η υγρασια των χειρουργειων

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ!!!!!!!!!!! Ενθουσιασμός και ΧΑΡΑ στο καφέ μας!!!

Snowflake, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ η μπεμπούλα και να είναι πάντα γερή και καλότυχη!!!!!!!!

Αχ τι ωραία νέα!! Prosp μου, και στα δικά μας που ακολουθούμε!! Με έναν πόνο και με γερά μωράκια!! Είσαι λογικά η επόμενη! Εγώ θεωρώ ότι θα φτάσω Τετάρτη μιας και λογικά θα μπω αργά αύριο βράδυ. Όπως και να είναι, τα μωράκια πλησιάζουν και εμείς τα περιμένουμε με ανυπομονησία και χαρά!!!!

Έλεν, καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Με έναν πόνο και καλή λευθεριά σου εύχομαι!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια γεία σας!

Είμαι μανούλα Δεκεμβρίου 2011 αλλά από ότι φαίνεται μάλλον και εγώ για Νοέμβριο πηγαίνω. Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό και ήθελα να σας ευχηθώ με το καλό και με έναν πόνο! Φιλιά πολλά σε όλες και αν γεννήσω και εγώ Νοέμβριο θα μπαίνω να σας γράφω που και που (αν με θέλετε βέβαια!).

Καλωσορισες στην παρεα μας , elen29!! Με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!!!

Δε μου λετε κοριτσόπουλα σε μια βαλίτσα βαλατε και του μωρου και τα δικα σας:confused:. Τα στρίμωξα σε 1, πολλά ε'ινα ρε γαμωτο και θα κραταω και αλλη μια τσαντούλα συν το νεσεσερ! θα γελαει ο κόσμος!

Εγω πηρα μια για μενα και μια για το παιδι.. Και σιγα μη γελαει ο κοσμος! Ασε που ολες οι μανουλες θα σκεφτονται οπως κι εσυ.. οποτε μη μασας!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Κορίτσια μου,

γειά σας και πάλι και ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα. Πρώτα πρώτα θέλα να ευχηθώ στη Snowflake, να της ζήσει η μπέμπα, να είναι πάντα γερή και τυχερή!!!!

Εχω και εγώ γενέθλια σήμερα και μπορώ να τη διαβεβαιώσω ότι σαν σκορπινάκι η μικρή θα έχει απίστευτη θέληση και πείσμα! Τώρα για το αν θα είναι και οικόνομη δεν το ξέρω (μιας και σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα της αποταμίευσης!), εγώ είμαι μάλλον το αντίθετο θα έλεγα!!!!! χαχα!

Λοιπόν εγώ είμαι ήδη μανούλα Μαρτίου 2009, έχω ένα αγοράκι 2,5 ετών, το Γιώργο, και τώρα περιμένω το κοριτσάκι μου. ΠΗΤ έχω 13/12 (μου έιχαν πει βέβαια και για 18 και αργότερα για 26/12 λόγω βάρους του μωρού, αλλά πάμε σύμφωνα με την αρχική λέει ο γιατρός μου) αλλά μιας και είμαι με αντιπηκτικές ενέσεις μου είπε ο γιατρός μου ότι μάλλον θα πάμε μέχρι 38η εβδομάδα και ότι πρέπει να μπω με πρόκληση, άρα μάλλον κάπου εκει το τέλος Νοεμβρίου! Στο γιο μου γέννησα φυσιολογικά στισ 39 εβδομάδες. Στενοχωριέμαι μόνο γιατί μάλλον ο άντρας μου δε θα προλάβει και αυτή τη γέννα, μιας και μένουμε Αγγλία και μπορεί να έρθει στις 2/12 το νωρίτερο (υπολογίζαμε βλέπετε τη γέννηση της μικρής για αργότερα)! Εγώ θα γεννήσω στο Λητώ όπως και στο γιο μου, μιας και τους Αγγλους δεν τους εμπιστεύομαι ούτε για γρίπη πια!

Λοιπόν να σας πω ότι μου κρατάτε παρέα εδώ και πολύ καιρό, και ειδικά σήμερα που ο γιός μου κατάφερε να κοιμηθεί για μεσημέρι, ανανεώνω κάθε λίγο και λιγάκι γιατί έχω αγωνία κυρίως για την Prosp. Κοριτσάκι εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και ανώδυνα και να έχεις το παίδαρο σου αγκαλιά σε λίγες ώρες!!!!

Φιλάκια στην τρελοπαρέα σας και με το καλό όλες!!!!!!

D0c8.pngsgU1.png

Ελενη, τελεια τα πραγματα του μπεμπη!!! Ολα τα εχεις τελεια!!! Φτου φτου!!!

Απο ο,τι βλεπω ολες εχετε πρηξιματα και πονους στις αρθρωσεις... :rolleyes: Ας μην ανησυχησω πολυ λοιπον...

Κι εγω τωρα σκεφτομαι απο τη μια τα 4 κιλα που πηρα (ακομη δεν το χωραει ο νους μου!!!!) και απο την αλλη το κουτι με τα σπιτικα μελομακαρονα στο πανω ραφι του δεξιου ντουλαπιου της κουζινας της πεθερας μου που εκανε η πεθερα με τη θεια ... Κοριτσια, μιλαμε η θεια του Αντ στα γλυκα ειναι γκαραντι!!!! Μη μιλησω για πιτες!!! Αφηστε, αφηστε!! Και με επιασαν απο το πουθενα καουρες τωρα!!! Jesus!!!!!!!!!!! :twisted:

Προσπ και Κυριακη, καλη εισοδο και σε εσας αυριο... Ολα να πανε κατ'ευχην....

Αααααααχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!! Μου τη δινουν τα διλημματα!!!

81176.gifΝα παω για το μελομακαρονο????............

.....ή να κατσω στα αυγα μου.?.?.?.images?q=tbn:ANd9GcRi647YoFFooJY3ttTfOLd-57IBZKREkcEDV_X3NgpPsWvIM8ioXW1AyQ

Διαφημίσεις

Αχ, elen, τι συγκινητικα τα καλα σου λογια!! Η αληθεια ειναι οτι κι εγω ειμαι περηφανη για την παρεα μας!! ;)

Χρονια πολλαααααα!!!!!!!!!! 93d164e6aa2b5570.jpg

Να σου ζησει το πρωτο σου το παιδακι.. Με το καλο να ερθει η κορουλα σου!!!!

Ειναι δυσκολα να ειναι ο αντρας σου μακρια.. :( Δηλαδη κι εσυ θα γεννησεις με το καλο και μετα θα πας Αγγλια? Δεν εισαι ικανοποιημενη με το αγγλικο ΕΣΥ?

να σαι καλα elen και σε ευχαριστω για τις ευχες..

οπως βλεπεις εχουμε και ενα κοινο μεγαλο.. παιδακια στην ιδια περιπου ηλικια.. εμενα κλεινει τα 3 αρχες Γεναρη.. ειναι κοριτσι και τωρα θα περασουμε ενα πακετακι με τον αποχωρισμο μας και με τον ερχομο του μπεμπη..

μου κανει εντυπωση η επιλογη σου να γεννησεις Ελλαδα, προφανως ομως θα εχεις ισχυρα επιχειρηματα..εγω δεν εχω ιδεα τι γινεται εκτος Ελλαδος σε αυτα τα ιατρικα θεματα.. αν και εχω ακουσει οτι η Ελλαδα ειναι και πιο οικονομικη στα ιδιωτικα απο οτι εξω..

μαλλον kyriak μου ετσι οπως τα γραφεις ισως να προηγηθω.. θα μαι στο μαιευτηριο στιε 7,30 το πρωι συνεπως μετα την προετοιμασια θα μου βαλουν πιστευω υποθετο που προκαλει συσπασεις (δεν ξερω αν θα γινει με ορο αλλα αφου ο τραχηλος ειναι μαλακος μαλλον με υποθετο θα γινει και σκεφτομαι οτι το ιδιο θα κανει και σε σενα η μαια).. αλλα θα πρεπει να περασω ολες τις ωδινες εκει αρα θα μας παρει ωρα εκτος αν ειμαι τοσο ετοιμη πια που τελειωσουμε πριν το μεσημερι..

μολις συνελθω θα στειλω μηνυμα στην γραμματεα μας την aristea (;);)) και θα σας κανει αμεση ανταποκριση...

Εχω και εγώ γενέθλια σήμερα και μπορώ να τη διαβεβαιώσω ότι σαν σκορπινάκι η μικρή θα έχει απίστευτη θέληση και πείσμα! Τώρα για το αν θα είναι και οικόνομη δεν το ξέρω (μιας και σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα της αποταμίευσης!), εγώ είμαι μάλλον το αντίθετο θα έλεγα!!!!! χαχα!

Να ζήσεις με το καλό η μπεμπούλα σου!!!

stock-vector-happy-birthday-on-pink-watercolor-45954832.jpg

NQt5p2.png

.............................Π.Η.Τ............

Λια1111--------03/11.........Κορίτσι - Ιασώ - 3350kg - 28/10

SnowFlake-----25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσ. Ρόδου - 2200kg - 31/10

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kyriak_...................05/11.........Αγόρι - Λητώ

marialena1.............09/11.........Αγόρι - Μητέρα

loveboom...............10/11.........Κορίτσι - Μητέρα

Artemh...................10/11.........Αγόρι - Αρεταίειο

sofiafil....................11/11.........Αγόρι - Γένεσις

mairaki...................13/11.........Αγόρι - Γαία

helen83..................14/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Βόλου

prosperous.............16/11.........Αγόρι - Ιασώ

annpan...................17/11.........Αγόρι - Λητώ

mp1979woman.......18/11.........Αγόρι - Αλεξάνδρας

bee_2.....................20/11.........Δίδυμα

oneiraki..................24/11.........Αγόρι - Ρέα

areti-eleni...............26/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Κέρκυρας

_Aristea..................28/11.........Κορίτσι - Μητέρα

Dina........................28/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

Sofia*.....................02/12.........Κορίτσι - Ιασώ

antridim..................05/12.........Κορίτσι - Μητέρα

elen29....................13/12.........Κορίτσι - Λητώ

αννιτα!...................15/12.........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

θα μαι στο μαιευτηριο στιε 7,30 το πρωι συνεπως μετα την προετοιμασια θα μου βαλουν πιστευω υποθετο που προκαλει συσπασεις (δεν ξερω αν θα γινει με ορο αλλα αφου ο τραχηλος ειναι μαλακος μαλλον με υποθετο θα γινει και σκεφτομαι οτι το ιδιο θα κανει και σε σενα η μαια).. αλλα θα πρεπει να περασω ολες τις ωδινες εκει αρα θα μας παρει ωρα εκτος αν ειμαι τοσο ετοιμη πια που τελειωσουμε πριν το μεσημερι..

μολις συνελθω θα στειλω μηνυμα στην γραμματεα μας την aristea (;);)) και θα σας κανει αμεση ανταποκριση...

Βρε Προσπ, δεν ειναι κριμα και αδικο, αφου θα γεννησεις που θα γεννησεις με καισαρικη, να τραβηξεις ολες τις ωδινες?? Το φτωχο μυαλο μου δεν το καταλαβαινει...

Βρε Προσπ, δεν ειναι κριμα και αδικο, αφου θα γεννησεις που θα γεννησεις με καισαρικη, να τραβηξεις ολες τις ωδινες?? Το φτωχο μυαλο μου δεν το καταλαβαινει...

φτου φτου φτου μακρυα μας!! ποια καισαρικη καλε???

για φυσιολογικο παμε!!!

φυσιολογικα γεννησα και τη κορη μου.. απλα συμφωνησαμε μετα τη περιδεση μολις πιασω την 38η να παμε με προκληση αφου ο τραχηλος και ο μπεμπης ειναι στην θεση που πρεπει να ειναι και στην απαραιτητη κατασταση.. ειδικα λεει τωρα που εφυγε και η βλεννη μαλλον θα παμε καλα συντομα..

ελπιζω να μην ειμαι τοσο ατυχη και χρειαστει καισαρικη.. σιγουρα θα οφειλεται σε αλλους λογους που ελπιζω να μην προκυψουν..

φυσιολογικος τοκετος δαγκωτο!!

.............................Π.Η.Τ............

Λια1111--------03/11.........Κορίτσι - Ιασώ - 3350kg - 28/10

SnowFlake-----25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσ. Ρόδου - 2200kg - 31/10

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kyriak_...................05/11.........Αγόρι - Λητώ

marialena1.............09/11.........Αγόρι - Μητέρα

loveboom...............10/11.........Κορίτσι - Μητέρα

Artemh...................10/11.........Αγόρι - Αρεταίειο

sofiafil....................11/11.........Αγόρι - Γένεσις

mairaki...................13/11.........Αγόρι - Γαία

helen83..................14/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Βόλου

prosperous.............16/11.........Αγόρι - Ιασώ

annpan...................17/11.........Αγόρι - Λητώ

mp1979woman.......18/11.........Αγόρι - Αλεξάνδρας

bee_2.....................20/11.........Δίδυμα

oneiraki..................24/11.........Αγόρι - Ρέα

areti-eleni...............26/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Κέρκυρας

_Aristea..................28/11.........Κορίτσι - Μητέρα

Dina........................28/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

Sofia*.....................02/12.........Κορίτσι - Ιασώ

antridim..................05/12.........Κορίτσι - Μητέρα

elen29....................13/12.........Κορίτσι - Λητώ

αννιτα!...................15/12.........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας

ΔΗΛΑΔΗ.. μπορω να ειμαι η πρωτη με αγορι στη λιστααααα??? Μπορω ε??? Μπορωωω??

Πολυ συγκινηση.. σνιφ!!

ευχαριστουμε Aristea!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...