Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Κορίτσια μόλις μου ήρθε μην απο τη Snowflake! Γέννησε 2200 κούκλα η μικρή τρελαμενος ο μπαμπας:P:p:p:p:p:p:p:p:p

Αντε μια μια!!!!!!!!

OYAAOY!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΜΠΡΑBΟ SNOWFLAKE!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!! ΓΕΡΗ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ!!!

Aristeaaaaaaa!!! τη λιστααααααααααααααααααααααα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια γεία σας!

Είμαι μανούλα Δεκεμβρίου 2011 αλλά από ότι φαίνεται μάλλον και εγώ για Νοέμβριο πηγαίνω. Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό και ήθελα να σας ευχηθώ με το καλό και με έναν πόνο! Φιλιά πολλά σε όλες και αν γεννήσω και εγώ Νοέμβριο θα μπαίνω να σας γράφω που και που (αν με θέλετε βέβαια!).

ακου εκει να μη σε θελουμε!!

Ελα τωρα που ξεκινησαν και οι γεννες.. μεγαλες χαρες!! δοξα το Θεο!! Και εσυ με ενα πονο κοριτσι μου!!!!

ξαλαφρωσε το πουλακι μου και θα της εφυγε και το αγχος..

να ναι καλα και οι δυο τους!!

αντε Κυριακη να παρουμε σειρα αυριο.. εκτος αν μας βγει κανενα αλλο μωρο πιο βιαστικο...χαχα!!

πολυ σωστη και χρησιμη παραθεση...

ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ οταν θα κατεβει το γαλα.. απο κατω απο τις μασχαλες οπου υπαρχουν γαλακτοφοροι αδενες και προς το στηθος (κυκλικα)

Διαφημίσεις

Δε μου λετε κοριτσόπουλα σε μια βαλίτσα βαλατε και του μωρου και τα δικα σας:confused:. Τα στρίμωξα σε 1, πολλά ε'ινα ρε γαμωτο και θα κραταω και αλλη μια τσαντούλα συν το νεσεσερ! θα γελαει ο κόσμος!

dbLDp2.png

Κορίτσια μόλις μου ήρθε μην απο τη Snowflake! Γέννησε 2200 κούκλα η μικρή τρελαμενος ο μπαμπας:P:p:p:p:p:p:p:p:p

Αντε μια μια!!!!!!!!

Να σας ζήσει!!

images?q=tbn:ANd9GcSUKqj4eD2cuOKtAd46_Delv9mQ9akj9_d9KkonxX_hwyVRGjEZKQc5AT00

Nα σας ζήσει η μπεμπούλα σας Snowflake!!!!!!!!!:D:D

Να είναι γερή και καλότυχη στη ζωή της!!!!!!!!

Καλή επιστροφή στο σπιτάκι σας και καλό σαραντισμό!!!

Πάντα ευτυχία στη ζωή σας!!!!!!!!:P:p

Κορίτσια γεία σας!

Είμαι μανούλα Δεκεμβρίου 2011 αλλά από ότι φαίνεται μάλλον και εγώ για Νοέμβριο πηγαίνω. Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό και ήθελα να σας ευχηθώ με το καλό και με έναν πόνο! Φιλιά πολλά σε όλες και αν γεννήσω και εγώ Νοέμβριο θα μπαίνω να σας γράφω που και που (αν με θέλετε βέβαια!).

Καλωσήρθες στη παρέα μας Έλεν και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!!:P

Φυσικά και σε θέλουμε!!! Όλα τα μωράκια είναι ευπρόσδεκτα!!!:D

Αν θέλεις, πες μας μερικά πράγματα για σένα, όπως ΠΗΤ, φύλο μωρού, που θα γεννήσεις για να ανανεώσει η Αριστέα τη λίστα μας!!!!;)

Κορίτσια γεία σας!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Αγόρι? Κορίτσι? Ημερομηνία ? Για να σε βάλει η γραμματέας (Αριστέα) στη λίστα!

NQt5p2.png

Δε μου λετε κοριτσόπουλα σε μια βαλίτσα βαλατε και του μωρου και τα δικα σας:confused:. Τα στρίμωξα σε 1, πολλά ε'ινα ρε γαμωτο και θα κραταω και αλλη μια τσαντούλα συν το νεσεσερ! θα γελαει ο κόσμος!

Κι εγώ όλα σε μία τα έβαλα κι έχω κι άλλο ένα σακίδιο με τα δικά μου πρώτα πράγματα που θα χρειαστώ!!;)

Άσε τον κόσμο να λέει ότι θέλει....

Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!!!!!!!!:D

Διαφημίσεις

αρα εμενα ειναι πολυ μεγαλη για να τα εχω χωρεσει ΟΛΑ.. σκεψου οτι εχω παρει μεχρι και πανες και μωρομαντηλα για το μωρο ενω ξερω οτι το Ιασω εχοντας χορηγους απο τετοια δεν θα χει ελλειψη..:lol:

αυτο που ειλικρινα ειχα ξεχασει και ευχαρσιτω θερμα την Aristea ηταν το πιστολακι.. ξεθαψα του ταξιδιου εντωμεταξυ..

εχω απιστευτες καουρες?????!!!!!!!

αρα εμενα ειναι πολυ μεγαλη για να τα εχω χωρεσει ΟΛΑ.. σκεψου οτι εχω παρει μεχρι και πανες και μωρομαντηλα για το μωρο ενω ξερω οτι το Ιασω εχοντας χορηγους απο τετοια δεν θα χει ελλειψη..:lol:

αυτο που ειλικρινα ειχα ξεχασει και ευχαρσιτω θερμα την Aristea ηταν το πιστολακι.. ξεθαψα του ταξιδιου εντωμεταξυ..

εχω απιστευτες καουρες?????!!!!!!!

Εγώ πήρα τηλ μια μαια στο Αρεταιειο και μου είπε οτι πρεπεινα παρω 10 φορμακια 10 φανελακια 2 πανες αγκαλιας 5 πανακια μικρα και δε ξερω τι αλλο!! ολη τη καρνταρομπα δηλαδη! Βρε προσπ τα σουτιεν θηλασμου είναι απαραιτητα για τι δεν εχω παρει ακομη

dbLDp2.png

Εγώ πήρα τηλ μια μαια στο Αρεταιειο και μου είπε οτι πρεπεινα παρω 10 φορμακια 10 φανελακια 2 πανες αγκαλιας 5 πανακια μικρα και δε ξερω τι αλλο!! ολη τη καρνταρομπα δηλαδη! Βρε προσπ τα σουτιεν θηλασμου είναι απαραιτητα για τι δεν εχω παρει ακομη

απαραιτητα για δυο λογους:

α) για να κρατανε το στηθος και τον θωρακα σφιχτα

β) για να σε διευκολυνουν στο βαλε βγαλε οταν πρεπει να θηλαζεις..

τα σουτιεν εγκυμοσυνης δεν εξυπηρετουν σε τιποτε απο τα δυο ουσιαστικα..

κοιτα, το Αρεταιειο δεν σου δινει ρουχαλακια δικα του για το αλλαγμα του μωρου συνεπως η μανα εχει την υποχρεωση να τα φερει απο το σπιτι και ζητανε αρκετα γιατι τη μια μπορει να σου λερωθει απο γαλα, την αλλη απο τσισα κλπ..

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Πηρε το ματι μου οτι γεννησε η SnowFlake????? AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

SnowFlake, να σας ζησειιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

il_430xN_93228003.jpg

Αντε και στα δικα μας οι γκαστρωμενες!!! :tongue::tongue:

Εγω κοιμομουν για μεσημερι, τωρα ξυπνησα. Το πρωι πηγαμε νοσοκομειο για nst, πολυ καλο ηταν, ειχα φαει σαντουιτς με μανουρι και το παιδι τρελαθηκε στις σβουρες...

Με μαλωσε η γιατρος γιατι εβαλα 4 κιλα σε 11 μερες!! Απιστευτο μου φανηκε!! Μα πως τα εβαλα τοσα κιλα??? Μετα αρχισα να λεω οτι οι ζυγαριες ειναι οργανα του σατανα, :tongue:, αργησε να αντιληφθει το χιουμορ μου και μου μιλουσε για εκλαμψιες!!! Μετα πηγα να παρω τα αποτελεσμα της κολπικης , βρεθηκε ενα μικροβιο και πρεπει να παρω αντιβιωση.. :( Στεναχωρεθηκα παρα πολυ.. Μου ειπε η μικροβιολογος οτι θα ειναι απο την πισινα που πηγα με τις φιλες μου το τριημερο.. :-(

Δε θελω να παρω αντιβιωση.. Ουτε ντεπον δεν επαιρνα εγω για να προστατευσω το παιδι, τωρα θα παρω αντιβιωση?? Εννοειται οτι θα την παρω, αλλα με πληγωνει... Μου εγραψε την Klaricid, την εχει παρει καμια σας???

Εγω νιωθω εδω και καμια εβδομαδα πολυ πρησμενη, το προσωπο μου και τα δαχτυλα μου ειναι πρησμενα και μου πονανε οι αρθρωσεις ...Ουφ!!

Σας διαβαζω κι επανερχομαι!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...