Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Είπα κι εγώ μπας και κοιμόμουν αλλά δεν...

Με πονάει και η μέση μου σήμερα.. Σας λέω νιώθω μια ομορφιά..!!!!!

Prosp μου, πόσο τυχερές με το κλύσμα ε;; Χαχαχα! Πάντως με έχει πιάσει μια μουντζουφλιά σήμερα... Περιμένω να έρθει και ο άντρας μου από τη δουλειά να μην είμαι μόνη... Σκέφτομαι και την πρόκληση και απλά δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένω!! Η μαία θα με δει το μεσημέρι αύριο να πάρω ένα φάρμακο αλλά δεν θα με κρατήσει μέσα, θα γυρίσω λέει σπίτι να αρχίσει τη δράση του και περιμένει να πάω για εισαγωγή το βράδυ..

Όλα σέρνοντας τα κάνω.. Περίμενα να έχω καλύτερη ψυχολογία αλλά μάλλον η αγωνία μου δεν με αφήνει..!!!

Άρτεμη και μένα μου αρέσει πολύ το τικεράκι σου!! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ!!! βρε κοριστια τι επαθα η χαζη:-(

εφαγα κληση:confused::confused:

μετα το φαγητο ηθελα κατι γλυκο και επειδη

ο αντρας μου κοιματε ειπα να μην τον ξυπνησω

και πηγα δυο λεπτα μεχρι το ζαχαροπλαστιο με το αμαξι γιατι ειναι λιγο μακρια και μεχρι να αποφασισω τι να παρω γιατι ηθελα τα παντα την πατησα μου βγηκε ξυνο το γλυκο...

Πραγματικά, έλεος!! Αν είναι δυνατόν, τι γκαντεμιά?!?!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!:P

Snowflake με το καλό κοπέλα μου!!!!!! Θα γίνες μανούλα!!!!!!!!:D Όλα θα πάνε καλά!!!!!!!! Θα περιμένουμε νέα σου!!!!!!!!:D

Προσπ και Κυριακή είσαστε οι επόμενες!!!!!!!:P Αχ, τι ωραία!!!!!!!! Μέσα σ'αυτή την εβδομάδα τόσες γέννες!!!!!!!:D

Αριστέα σ'ευχαριστώ για το δωματιάκι!!!!:P Να είσαι stand by για να ενημερώνεις το πινακάκι με τις γέννες!!!;)

Τα δικά μου νέα τώρα!! Προσοχή, ακολουθεί έκθεση....:tongue:

Ξύπνησα το πρωί κι ετοίμασα μία πηχτή κοτόσουπα!! Ετοιμάστηκα για το γιατρό και με πολύ πίεση έφαγα ένα σακουλάκι μικρό κρουασανάκια και μία σοκοφρέτα μάξι με φουντούκια!!:tongue::tongue: Όχι για μένα....για το μωρό το έκανα...:tongue:

Στα πιο καυτά νέα τώρα....

Έκανα nst , όλα καλά!! Έκανα υπέρηχο....μια χαρά από αμνιακό υγρό, καλή αιμάτωση, ο μπέμπης πιπίλιζε, έφτασε 3700 γρ.:shock::shock::shock:, γενικά μου είπε πως είναι ένα τέλειο μωρό...αλλά....έβλεπε ολόκληρο το κεφαλάκι του, που σημαίνει ότι δεν έγινε η εμπέδωση στη λεκάνη....:( Είναι ένα θέμα μου είπε και τον ρώτησα πως αν γεννούσα σήμερα πως θα ήτανε φυσιολογικά ή με καισαρική?? Και μου είπε πως ποντάρει στην καισαρική....:confused: Είναι ένα μεγάλο μωρό για τη σωματική μου αναλογία, βέβαια ποτέ δεν ξέρεις είπε, γιατί έχουνε δει πολλά τα μάτια του!! Να μην το αποκλείσω για φυσιολογικό αλλά περισσότερο κλείνει στην καισαρική!! Και να θυμίσω ότι δεν θα γεννήσω σ'αυτόν αλλά στο νοσοκομείο, οπότε αυτός δεν έχει να κερδίσει κάτι απ'όλο αυτό!! Γνώμη του είναι να μην αφήσω να πάρω όλο το μήνα γιατί μετά θα υπάρξει δυστοκία και φυσικά αφού το μωρό θα έχει μεγαλώσει κι άλλο, θα πιέζεται....

Για την ώρα ούτε δείχνει να πιέζεται από κάτι, ούτε να ενοχλείται, δεν έχει περιτύλιξη,υπάρχει αρκετό αμνιακό υγρό, οπότε είναι μια χαρά να γεννηθεί και τώρα..

Μου μέτρησε την πίεση και είχα 14/8...από άγχος μου είπε και όντως γύρισα σπίτι και μου τη μέτρησε τρεις φορές ο πατέρας μου και είχα 11/8....

Σε κιλά είμαι στα +10....

Το θέμα είναι να πει τα ίδια ο γιατρός την Παρασκευή στο νοσοκομείο....:confused: Αυτό με αγχώνει και δεν ξέρω πως θα το καταφέρω...Θα δούμε....

Λογικά είπε ο γιατρός, ότι θα μου κάνουνε πρώτα πρόκληση κι αν δούνε ότι δεν κατεβαίνει το μωρό θα με πάνε για καισαρική!!

Μπορεί βέβαια να με πιάσουνε πόνοι ή να σπάσουνε τα νερά πιο πριν οπότε θέλουνε δεν θέλουνε θα μου κάνουνε εισαγωγή στο νοσοκομείο!!

Ελπίζω να πει τα ίδια και ο νοσοκομειακός γιατρός!!

Δε με πειράζει η καισαρική αρκεί να μην ταλαιπωρηθεί το μωρό και να βγει γερό....Αλλά δεν θέλω ολική νάρκωση γιατί θέλω να δω το μωρό αμέσως και γιατί αν κάνω ολική πότε θα το δω και πότε θα αρχίσω να το θηλάζω?? Μετά από πόσες ώρες??:( Ελπίζω να κάνουν επισκληρίδιο στο νοσοκομείο....:confused:

Πως σας φαίνονται όλα αυτά???

και πηγα δυο λεπτα μεχρι το ζαχαροπλαστιο με το αμαξι γιατι ειναι λιγο μακρια και μεχρι να αποφασισω τι να παρω γιατι ηθελα τα παντα την πατησα μου βγηκε ξυνο το γλυκο...

Ρε τους αλήτες, ρεεεεεεεεεε έγκυος γυναίκα είναι και είχε μία λιγούρα!! Τους κοπανάς την κεφάλα τώρα ναι ή όχι??:mad::mad:

areti eleni γκαντεμια???? καλα και δεν σε λυπηθηκε το..οργανο????

τεσπα, φαε το γλυκο τωρα να πανε κατω τα φαρμακια..shit happens αλλωστε..

helen καλα τα νεα σου και δεν βλεπω να σου ειπε κατι που δεν θα σου ελεγε και καποιος αλλος γιατρος.. ενα μωρο ανω των 3500 κιλων ειναι μεγαλο οντως αλλα και παλι δεν σημαινει οτι η καισαρικη ειναι η αμεση λυση..

περιμενε να δεις τι θα σου πουν και απο το νοσοκομειο, επεμεινε στην προσπαθεια για φυσιολογικο και θα δεις πως θα πορευτεις..

παντως καλα τα νεα σου! πολυ καλα!!

και μου αρεσει που διαχωριζεις τη διατροφη σου.. αυτο για σενα, εκεινο για το μωρο..

ετσι και εγω πριν λιγο ηπια λιγη κοκα κολα για μενα (για τις καουρες) και εφαγα μια μακαροναδα με σαλτσα, μπολικη φετα με ψωμι και μετα ενα ατομικο κεικ για το μωρο..:tongue::tongue::tongue:

και εκει που ετρωγα εσκασε και μια συσπασαρα ΝΑ.. αλλα δε μασαω.. ;)

Διαφημίσεις

Καλά, δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο!!!

Να ξέρετε ότι όταν φτάνει το τέλος του μήνα βγαίνουν για να γεμίσουν ταμείο! Και εμείς όποια κλήση έχουμε φάει είναι συνήθως προς το τέλος του μήνα. Τυχαίο? Δε νομίζω!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

ελενη το μπεμπε σου 3700:p:p τελεια...!!!!

δεν θα φοβασε να το παρεις αγκαλια!!!

καλα και το δωματιο του ειναι υπεροχο...

τωρα που κοιταω την κληση ειναι απο την δημοτικη

οποτε θα παω αυριο και θα κανω ενστηση και θα την

βγαλω καθαρη.... ελπιζω...

και εγω εχω αυριο γιατρο για να δουμε τι θα μας πει...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

areti eleni γκαντεμια???? καλα και δεν σε λυπηθηκε το..οργανο????

τεσπα, φαε το γλυκο τωρα να πανε κατω τα φαρμακια..shit happens αλλωστε..

helen καλα τα νεα σου και δεν βλεπω να σου ειπε κατι που δεν θα σου ελεγε και καποιος αλλος γιατρος.. ενα μωρο ανω των 3500 κιλων ειναι μεγαλο οντως αλλα και παλι δεν σημαινει οτι η καισαρικη ειναι η αμεση λυση..

περιμενε να δεις τι θα σου πουν και απο το νοσοκομειο, επεμεινε στην προσπαθεια για φυσιολογικο και θα δεις πως θα πορευτεις..

παντως καλα τα νεα σου! πολυ καλα!!

και μου αρεσει που διαχωριζεις τη διατροφη σου.. αυτο για σενα, εκεινο για το μωρο..

ετσι και εγω πριν λιγο ηπια λιγη κοκα κολα για μενα (για τις καουρες) και εφαγα μια μακαροναδα με σαλτσα, μπολικη φετα με ψωμι και μετα ενα ατομικο κεικ για το μωρο..:tongue::tongue::tongue:

και εκει που ετρωγα εσκασε και μια συσπασαρα ΝΑ.. αλλα δε μασαω.. ;)

χαχαχαχα...και πολύ καλά έκανες!!!!!!!!!:tongue::tongue: Φάε....κάνει καλό!!!!!!!:D:D

Συσπασούλες είχα κι εγώ στο nst, προετοιμάζεται η μήτρα είπε για τη γέννα...

Γενικά είναι καλά τα νέα μου....απλά το ότι δεν έχει γίνει η εμπέδωση στη λεκάνη είναι ένα θέμα...Θα δούμε.....γερό να είναι και όπως θέλει ας έρθει!!!!!!!;)

Για διαστολή δε με κοίταξε....ίσως επειδή δε θα γεννήσω εκεί, οπότε δεν έχει νόημα ή επειδή μάλλον θα είναι 0 αφού δεν έχει γίνει η εμπέδωση....ποιος ξέρει??:rolleyes:

Καλά, δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο!!!

Να ξέρετε ότι όταν φτάνει το τέλος του μήνα βγαίνουν για να γεμίσουν ταμείο! Και εμείς όποια κλήση έχουμε φάει είναι συνήθως προς το τέλος του μήνα. Τυχαίο? Δε νομίζω!

βασικα θα μου τα χωσει:rolleyes::confused::confused: λιγο ο αντρας μου γιατι μου εχει πει να μην το περνω αλλα το παιδι ηθελε γλυκο...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

ελενη το μπεμπε σου 3700:p:p τελεια...!!!!

δεν θα φοβασε να το παρεις αγκαλια!!!

καλα και το δωματιο του ειναι υπεροχο...

τωρα που κοιταω την κληση ειναι απο την δημοτικη

οποτε θα παω αυριο και θα κανω ενστηση και θα την

βγαλω καθαρη.... ελπιζω...

και εγω εχω αυριο γιατρο για να δουμε τι θα μας πει...

Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι!!!:P

Δεν μπήκα ακόμα στο FB.... θα μπω αργότερα και θα απαντήσω κι εκεί!!;)

Μάλλον ο μπέμπης θα με παίρνει αγκαλιά....χαχαχαχα.....έρχονται και Χριστούγεννα....ότι πρέπει για τη γάστρα θα είναι....χιχιχιχ.....:tongue:

Ελπίζω να βγάλεις άκρη με την κλήση!! Κρίμα είναι...

Καλά νέα και από το γιατρό να έχεις!!!:D

Διαφημίσεις

βασικα θα μου τα χωσει:rolleyes::confused::confused: λιγο ο αντρας μου γιατι μου εχει πει να μην το περνω αλλα το παιδι ηθελε γλυκο...

Είπαμε!! Για τα παιδιά τα κάνουμε όλα, εμείς τα τρώμε με πίεση!!!:tongue:;)

Λέω να ξαπλώσω λίγο, θα μπω αργότερα!!

Φιλάκια!!

Κορίτσια γεία σας!

Είμαι μανούλα Δεκεμβρίου 2011 αλλά από ότι φαίνεται μάλλον και εγώ για Νοέμβριο πηγαίνω. Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό και ήθελα να σας ευχηθώ με το καλό και με έναν πόνο! Φιλιά πολλά σε όλες και αν γεννήσω και εγώ Νοέμβριο θα μπαίνω να σας γράφω που και που (αν με θέλετε βέβαια!).

D0c8.pngsgU1.png

Κορίτσια γεία σας!

Είμαι μανούλα Δεκεμβρίου 2011 αλλά από ότι φαίνεται μάλλον και εγώ για Νοέμβριο πηγαίνω. Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό και ήθελα να σας ευχηθώ με το καλό και με έναν πόνο! Φιλιά πολλά σε όλες και αν γεννήσω και εγώ Νοέμβριο θα μπαίνω να σας γράφω που και που (αν με θέλετε βέβαια!).

Καλώς ήρθες στη παρέα μας!!!!!:P

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...