Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

κ εγω για σεπτεμβρη το σκεφτομαι!κ φυσικα αν εχουν εκπτωσεις τοτε συμφερει αλλα νομιζα οτι αυτα βγαζουν προσφορες κ οχι εκπτωσεις!ουτε εγω ξερω ειναι η πρωτη μου φορα!!!!!η κοιλιτσα σου δεν εχει φουσκωσει καθολου?εμαινα τωρα πλεων φαινεται!

Γεια σου μαριαλενα μου τι κανεις????? Και εγω ετσι πιστευα οτι βαζουν μονο προσφορες και γι αυτο και αρχισαμε να ρωταμε τιμες...οποτε οταν μας ειπε η κοπελα οτι δεν μας συμφερει να ψωνισουμε απο τωρα ή πολυ αργοτερα γιατι ερχονται οι εκπτωσεις,τοτε καταλαβα οτι θα εχει εκπτωσεις τουλαχιστον το συγκεκριμενο καταστημα....για τα αλλα δεν ξερω γιατι δεν ρωτησα!

Η κοιλια μου φαινεται αρκετα αλλα συνηθως με τα πιο ριχτα ρουχα δεν καταλαβαινει ο αλλος ευκολα την εγκυμοσυνη...οταν φορεσω κανενα εφαρμοστο με κανουν μεχρι και 6 μηνων! Απλα η κοπελα προφανως δεν ηθελε να κανει γκαφα και γι αυτο ρωτησε....χχιχιχιχι!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εγω εχω εξετασεις αλλα οχι με γλυκοζη αλλα μου ειπε να φαω μια μπακετα κ εναν χυμο εμποριου κ να παω σε δυο ωρες ακριβως να κανω την εξεταση για ζαχαρο!!!εγω φοβαμαι λιγο για το αποτελεσμα γιατι ο μπαμπας μου εχει ζαχαρο ελπιζω ναναι διαφορετικο κ να μην παιζει κανενα ρολο!!

Καλημερα Ματινακι...

Οτι και να 'ναι αυτην την καμπυλη θα πρεπει να την κανουμε, μην ανυσηχεις, σκεψου θετικα!! Καλα αποτελεσματα να εχεις!!!!! Ολες δηλαδη, γιατι κ γω την αλλη εβδομαδα εχω εξετασεις να κανω..;)

Καλημερα Αριστεα μου! Σιγουρα πρεπει να την κανουμε δεν το συζητω...απλα το σακχαρο ειναι υπουλο θεματακι.Τεσπα! Ολα καλα...Αγχος παντα θα υπαρχει αλλωστε!!!!!!!!!! Ευχαριστω μακαρι να ειναι καλα τα αποτελεσματα!!!!!!!!!!

Καλημέρα Ματινάκι και καλά αποτελέσματα να έχεις!!! Εγώ λογικά αυτή την εξέταση θα την κάνω τον επόμενο μήνα!!!!

Κι εγώ δυο βδομάδες έχω για τον επόμενο υπέρηχο (Β' επιπέδου) κι από τον πρηγούμενο έχουνε περάσει 3....:(:(

Καλημερα ελεν μου και ευχαριστω πολυ!!!!!!!! Αληθεια μαζι ειμαστε για τον β'επιπεδου? Μεγαλη λαχταρα ε????????? Πω πω δεν βλεπω την ωρα να παμε...!!!!!!!

ειπα κ εγω μονο εγω φαινομαι... τοσα πολλα κιλα εχω παρει!!!!σνιφ σνιφ!!!!αν κ χαιρομαι που φαινεται γιατι τωρα που κλωτσει κιολας εχω αρχισει κ καταλαβαινω πως ειμαι εγκυος γιατι ευτυχως μεχρι τωρα δεν ειχα νιωσει αλλαγες!

Καλημερα ελεν μου και ευχαριστω πολυ!!!!!!!! Αληθεια μαζι ειμαστε για τον β'επιπεδου? Μεγαλη λαχταρα ε????????? Πω πω δεν βλεπω την ωρα να παμε...!!!!!!!

5 Ιουλίου έχω Β' επιπέδου!! Εσύ στις 4???:rolleyes:

Κι εγώ θέλω να φτάσει η μέρα να την κάνω γιατί θα βλέπω για ώρα το μωρό μου!!!!!!! Και φυσικά ελπίζω να είναι όλα καλά αλλά στον προηγούμενο υπέρηχο ο γιατρός μου έκανε κάποιες μετρήσεις που είναι να κάνει στη Β' επιπέδου και μου είπε πως ήτανε μια χαρά...:P

Διαφημίσεις

παιδια στη καμπυλη πιο πολυ βαρεθηκα το 3ωρο που επρεπε να περιμενω και τα τσιμπηματακια παρα το οτι επινα γλυκοζη..

αλλα μου ταν αδιαφορη διαδικασια εν αντιθεση με αλλες κοπελες που στο φορουν εχουν γραψει πιο ασχημες εμπειριες πανω σε αυτο μαλλον λογω στομαχιου, οργανισμου κλπ

εμενα την β επιπεδου την ειχαν τελειωσει σε 20 -25 λεπτα και αυτο γιατι δνε καθοταν καλα η κορη μου..

δεν ανησυχησα ομως γιατι ο γιατρος μου ειναι ειδικευμενος στον προγεννητικο και απο το ιατρειο του ειχαμε κανει τους ιδιους ελεγχους δυο βδομαδες πριν..

ειπα κ εγω μονο εγω φαινομαι... τοσα πολλα κιλα εχω παρει!!!!σνιφ σνιφ!!!!αν κ χαιρομαι που φαινεται γιατι τωρα που κλωτσει κιολας εχω αρχισει κ καταλαβαινω πως ειμαι εγκυος γιατι ευτυχως μεχρι τωρα δεν ειχα νιωσει αλλαγες!

Κι εγώ έχω μεγάλη κοιλιά κι έχει καιρό που φαίνεται!! ανάλογα με τα ρούχα βέβαια!!! Χθες μου λέγανε τόσα άτομα που συνάντησα έξω για την εγκυμοσύνη μου, που μετά έφτυνα την κοιλιά μου...:rolleyes:

την β επιπεδου που την κανετε?κ εγω 4 ιουλιου την εχω κ οπως σασ εχω πει μου εχει βαλει κ υπερηχοκαρδιογραφιμα του μωρου!!εμαινα φερνει ο γιατροσ μου στο γραφειο του γενετιστη(νικολαιδης λεγετε) κ την κανει!

κ εγω χθες καναμε μια βολτα με τον αντρα μου στο χωριο για να περπατησω λιγο κ ολοι κοιταζανε την κοιλια μου τους φαινοταν μαλλον περιεργο γιατι με ειχαν στο μυαλο τους ως μικρουλα ακομη!!πλακα εχει!!!

Διαφημίσεις

την β επιπεδου που την κανετε?κ εγω 4 ιουλιου την εχω κ οπως σασ εχω πει μου εχει βαλει κ υπερηχοκαρδιογραφιμα του μωρου!!εμαινα φερνει ο γιατροσ μου στο γραφειο του γενετιστη(νικολαιδης λεγετε) κ την κανει!

Εμένα μου την κάνει ο ίδιος ο γυναικολόγος μου ευτυχώς, όπως μου έκανε και την αυχενική!!!!;)

κ εγω χθες καναμε μια βολτα με τον αντρα μου στο χωριο για να περπατησω λιγο κ ολοι κοιταζανε την κοιλια μου τους φαινοταν μαλλον περιεργο γιατι με ειχαν στο μυαλο τους ως μικρουλα ακομη!!πλακα εχει!!!

:P:p:p:p:p:p:p

και εμενα ο ιδιος την κανει στο ιατρειο του αλλα την ημερα της β επιπεδου επειδη εχει συμβαση με το Ιασω αλλος γενετιστης την κανει αλλα ειναι παρων και ο ιδιος και ετσι εχει αποψη..

και εμενα φαινεται η κοιλια και οτι εχω παραπαχυνει! χαχα!!

και εμενα ο ιδιος την κανει στο ιατρειο του αλλα την ημερα της β επιπεδου επειδη εχει συμβαση με το Ιασω αλλος γενετιστης την κανει αλλα ειναι παρων και ο ιδιος και ετσι εχει αποψη..

και εμενα φαινεται η κοιλια και οτι εχω παραπαχυνει! χαχα!!

χαχαχα..κάποιες γειτόνισσες στην αρχή δίσταζαν να με ρωτήσουνε εάν είμαι έγκυος γιατί νόμιζαν πως είχα παχύνει...:rolleyes::rolleyes: ευτυχώς ήτανε διακριτικές, όχι σαν κάποιες άλλες,:mad: γιατί αν με ρωτούσανε θα τους έλεγα πως ναι πάχυνα γιατί δεν ήθελα να το μάθουν πριν κλείω το πρώτο τρίμηνο!!!!

οχι ο ιδιοσ φερνει γενετιστη!!οσο για την κοιλια φαινεται κ κιλα 3 εχω παρει πως ειναι??ελπιζω ναναι καλα γιατι δεν ειμαι κ το πρωτο μποι!!!!

κοριτσια σε πιο νοσοκομειο θα γεννησετε?εγω στο μητερα,εκει ειναι ο γιατρος μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...