Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ευχαριστουμε Ματινα..

εγω εντωμεταξυ ειπα στον ανδρα μου να με βγαλει λιγο εξω (εμ το αυτοκινητο) γιατι μου καρφωθηκε τελευταια στιγμη να παρω ενα μικρο φυλαχτο για τον μικρο οπως ειχα κανει με την κορη μου.. βεβαια στην κορη το ειχα παρει απο την Αθηνα απο μεγαλη γκαμα οικονομικο και σε ενα συμπαθητικο μεγεθος.. τωρα το πηρα απο ενα συνοικιακο καταστημα που μου πηρε 30 ευρω για ενα σκατουλακι τοοοοοοοοοοοσο δα μικρουλι (ενας μικρουλης ασημενιος δηθεν σταυρος με ενα ματακι) και χωρις τη καρφιτσα παρακαλω..

και αλλα 15 ευρω για μια Παναγιτσα για την κουνια του..

στην αρχη ελεγα οτι δεν θα παρω γιατι ολο και καποιος θα εφερνε αλλα τελευταια στιγμη αναθεωρησα (ειναι και οι εποχες δυσκολες, ο αλλος μπορει να μην εχει να φερει..ο χρυσος ειναι στα υψη και ολα ειναι ΥΠΕΡτιμημενα)

μεχρι να παμε και να ρθουμε διπλωθηκα απο τους πονους στον τραχηλο και ειχα ανωδυνα πετρωματα..

αποφασισα να παω για υπνο τωρα το μεσημερι οπως μπορεσω ωστε να ξεκουραστω οσο γινεται για αυριο.. αποκλειω το γεγονος να χω εξελιξεις σημερα..(δεν το ορκιζομαι κιολας αλλα ετσι νομιζω)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημητρα χαρα στο κουραγιο σου με τετοιους πονους κ να βγεις εξω..

Καλα θα ειναι να τα καταφερεις να κοιμηθεις λιγακι....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

ευχαριστουμε Ματινα..

εγω εντωμεταξυ ειπα στον ανδρα μου να με βγαλει λιγο εξω (εμ το αυτοκινητο) γιατι μου καρφωθηκε τελευταια στιγμη να παρω ενα μικρο φυλαχτο για τον μικρο οπως ειχα κανει με την κορη μου.. βεβαια στην κορη το ειχα παρει απο την Αθηνα απο μεγαλη γκαμα οικονομικο και σε ενα συμπαθητικο μεγεθος.. τωρα το πηρα απο ενα συνοικιακο καταστημα που μου πηρε 30 ευρω για ενα σκατουλακι τοοοοοοοοοοοσο δα μικρουλι (ενας μικρουλης ασημενιος δηθεν σταυρος με ενα ματακι) και χωρις τη καρφιτσα παρακαλω..

και αλλα 15 ευρω για μια Παναγιτσα για την κουνια του..

στην αρχη ελεγα οτι δεν θα παρω γιατι ολο και καποιος θα εφερνε αλλα τελευταια στιγμη αναθεωρησα (ειναι και οι εποχες δυσκολες, ο αλλος μπορει να μην εχει να φερει..ο χρυσος ειναι στα υψη και ολα ειναι ΥΠΕΡτιμημενα)

μεχρι να παμε και να ρθουμε διπλωθηκα απο τους πονους στον τραχηλο και ειχα ανωδυνα πετρωματα..

αποφασισα να παω για υπνο τωρα το μεσημερι οπως μπορεσω ωστε να ξεκουραστω οσο γινεται για αυριο.. αποκλειω το γεγονος να χω εξελιξεις σημερα..(δεν το ορκιζομαι κιολας αλλα ετσι νομιζω)

τελικα ο μπεμπης σου αρχισε να τραβαει τα βλεματα ολων πριν καν γεννηθη:P:p:p γνησιο σκορπακι μου φαινεται.....

και εγω ηθελα κατι να αγορασω αλλα ηδη η θεια του αντρα μου μας εχει φερει μια εικονιτσα, βλεπεις ειναι καλογρια και απο αυτα διαθετουμε απο ολα τα μοναστηρια της ελλαδας και πιο περα.....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

α βρε Αρτεμη.. γελασα πολυ!!

μπραβο ωστοσο για την προοδο!!!

κοιμηθηκα μια ωρα..με το ζορι..

τελικα εχω πολυ αγωνια μου φαινεται για το αυριο λες και ειμαι πρωταρα..

επισης εχω ΚΑΙ καουρες τρελλες (αυτο που το πατε??!) και τωρα εχω ενα στομαχι ανακατεμενο..παλι καλα που ο ανδρας μου ασχοληθηκε με το παιδι και καταφερε και την εβαλε για υπνο μετα το φαγητο..εγω εχω εγκαταλειψει προσπαθειες εδω και δυο μερες με το ζητημα μεσημεριανο υπνο..

εβαλα να φτιαξω λιγα μακαρονια, ειχα κανει και φακες το πρωι αλλα θα τις αποφυγω για ευνοητους λογους..

Διαφημίσεις

α βρε Αρτεμη.. γελασα πολυ!!

μπραβο ωστοσο για την προοδο!!!

κοιμηθηκα μια ωρα..με το ζορι..

τελικα εχω πολυ αγωνια μου φαινεται για το αυριο λες και ειμαι πρωταρα..

επισης εχω ΚΑΙ καουρες τρελλες (αυτο που το πατε??!) και τωρα εχω ενα στομαχι ανακατεμενο..παλι καλα που ο ανδρας μου ασχοληθηκε με το παιδι και καταφερε και την εβαλε για υπνο μετα το φαγητο..εγω εχω εγκαταλειψει προσπαθειες εδω και δυο μερες με το ζητημα μεσημεριανο υπνο..

εβαλα να φτιαξω λιγα μακαρονια, ειχα κανει και φακες το πρωι αλλα θα τις αποφυγω για ευνοητους λογους..

Κουράγιο Δήμητρα! Τωρα απλά ξεκουράσου κα περίμενε.

Περιττο να σου πω ότι πηγα τοσο και αγορασα μια ιον . εεε τόσο καιρο το λετε εδω μου είχε κάτσει!

dbLDp2.png

Κουράγιο Δήμητρα! Τωρα απλά ξεκουράσου κα περίμενε.

Περιττο να σου πω ότι πηγα τοσο και αγορασα μια ιον . εεε τόσο καιρο το λετε εδω μου είχε κάτσει!

εε...να αφησουμε και εμεις μια κληρονομια πριν γεννησουμε..χαχα!!

ξερετε ποιο ηταν το προβλημα μου πριν κοιμηθω νωριτερα?

μου πε ο γιατρος αυριο πριν παω να φαω αν θελω πρωινο αλλα να αποφυγω τα γαλα..και βεβαια επειδη δεν πινω τσαγια, καφεδες κλπ ειχα κολλησει τι να φαω..:tongue::tongue:..

αντε καμια φρυγανια με βουτυρο και μελι και κανα ποτηρακι νερο..

μετα θα πεσει και το κλυσμα στο μαιευτηριο..ποιος στη χαρη μας Κυριακη..

αραγε η snowflake σημερα θα γεννησει η αυριο το πρωι και σημερα απλα την εβαλα για εισαγωγη? Ολα καλα να της πανε..

αχ!!! βρε κοριστια τι επαθα η χαζη:-(

εφαγα κληση:confused::confused:

μετα το φαγητο ηθελα κατι γλυκο και επειδη

ο αντρας μου κοιματε ειπα να μην τον ξυπνησω

και πηγα δυο λεπτα μεχρι το ζαχαροπλαστιο με το αμαξι γιατι ειναι λιγο μακρια και μεχρι να αποφασισω τι να παρω γιατι ηθελα τα παντα την πατησα μου βγηκε ξυνο το γλυκο...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...