Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   6 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Expand  

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Expand  

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

5 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Expand  

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

5 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Expand  

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

kyriak_ είπε:

Όπως η Prosp, έτσι κι εγώ είμαι ακόμη εδώ και αναμένω.... Ούτε ο δικός μου μπέμπης λέει να έρθει.. Μόνο συσπάσεις πολλές, άλλοτε έντονοι πόνοι στον τράχηλο, ο κόλπος πονάει διαρκώς σε οποιαδήποτε κίνηση κάνω, το βράδυ ένιωθα τόσο χαμηλά το μωρό και νόμιζα ότι με μια κίνηση του σώματος μου θα έσπαγαν τα νερά και αφόρητοι πραγματικά πόνοι όταν κουνιέμαι ξαπλωμένη... Ο άντρας μου με ακούει μόνο να βογγάω κατά τη διάρκεια της νύχτας... Αλλά ο μπέμπης η καλύτερή του, έχει βολευτεί από ότι φαίνεται!!

Όπως και να έρθουν σήμερα τα πράγματα, το αργότερο αύριο μέχρι το βράδυ θα μπω στο μαιευτήριο για να ξεκινήσει η πρόκληση αν δεν έρθει ο μπέμπης από μόνος του.. Θα με δει η μαία μέχρι το μεσημέρι να μου δώσει ένα φάρμακο να ξεκινήσουν οι τακτικές συσπάσεις και το βράδυ μάλλον μπαίνω στο μαιευτήριο! Σταμάτησα και τις ενέσεις να είμαι καλυμμένη για την επισκληρίδιο και περιμένωωωω....

Prosp μου, ελπίζω ο μπέμπης σου να μην αργήσει να έρθει και να μην ταλαιπωρηθείς πολύ.. Όπως και να έχει, σε πολύ λίγο, σήμερα το πολύ αύριο, θα τον έχετε στην αγκαλιά σας!!!! Όλα τα καλά σας εύχομαι!!! Εννοείται ότι με έχει φάει και μένα η αγωνία και περιμένουμε όλες τα ευχάριστα νέα από όλα τα μωράκια που έρχονται!!

αντε βρε κοπελια.. μιας και παμε μαζι για προκληση ετσι οπως το κοβω.. ευχομαι το δυνατον γρηγοροτερα και ας πουμε ανωδυνα..

και εγω σε σκεφτομαι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Artemh είπε:
Εγώ πάλι δεντα καταφερα! μα τι στόκος θεεε μου. πως θα γίνω μάνα:(!

Δώσε μου τα φώτα σου!

χαχα!! Ασε μας βρε Αρτεμη!!! Ακου πως θα γινεις μανα????

εδω εγω που χω τελειωσει και σχολη προγραμματισμου υπολογιστων πριν ενα αιωνα βαριεμαι να ασχολουμαι με ολα αυτα.. με το ζορι εβαλα τικερ..

annpan είπε:
Χα, τα κατάφερα!

Καλεεε τι ωραια τικερακια ειναι αυταααααααα;;;;;;;;;

Αντε κ σ'ανωτερα!!

Σε λιγο θα φτιαξεις καινουριο για το μπεμπη...χαχαχαχα!!!!!!:D:D:D

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Artemh είπε:
Εγώ πάλι δεντα καταφερα! μα τι στόκος θεεε μου. πως θα γίνω μάνα:(!

Δώσε μου τα φώτα σου!

Ελα το νοιωθω εισαι κοντα!!!!!

Τα εγραψε πολυ αναλυτικα η Αννα!!!

Κυριακη μου κοριτσι μου εφτασε η μεγαλη μερα;;;

Αντε με το καλο σου ευχομαι, να πανε ολα καλα και να κρατησεις γερο το μπεμπη σου!!

Πολυ πονος ομως ε;; Αχ, ολα τελειωνουν σε λιγο και θα ηρεμησεις απ'αυτα, μετα θα ερθουν αλλα καλυτερα........!!!:tongue::D:lol:

Διαφημίσεις

Dina:) είπε:
Καλε!!!! Με αυτα και με εκεινα, παρα λιγο να το ξεχασω... :eek::eek:

Αριστεαααα!!! Πες αλευριιιι... Η 37 σε περιμενει... ;););)

images?q=tbn:ANd9GcRo3qKYNhqbrC0wyXkWzIH6QOijktjCmptHGAnSQzwEbgJt1Vi0Sw

Αντε και εις ανωτερα!!!

:mrgreen:

(Ελπιζω ο μπουφες να ηταν αξιος των προσδοκιων σου... :lol:)

Ντιναααααααα!!!!!!!!

Ακομα να μας ευχηθω;

Μπηκαμε στην 37η!!!!!!!!!

Ελα κοντευουμε.........

Εδω μεχρι το τελος,,,χαχαχα!

show_image_in_imgtag.php?filename=8444fc4c9f71b8f3669998b76420f902.jpg&newxsize=210&newysize=210&fileout=

Artemh είπε:
Η Αννα τα είπε πολύ ωραία τα έκανα όλα ακι στο τελος μου βγάζει invalid file:(. Σας επρηξα!!!

μμμ!! μακαρι να μπορουσα να ερθω να σε βοηθησω...

Κοιτα αν δε βαριεσαι κανε παλι προσπαθειες που θα παει;; θα τα καταφερεις...

Και γω στην αρχη μη νομιζεις... 3 μερες παιδευομουν:!:

Κατσε να δεις που σε λιγο καιρο που θα αρχισουμε να αλλαζουμε τικερακια θα εχουμε ολες λιγο πολυ προβλημα...:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Καπως αργα το θυμηθηκα... εχω ενα μεγααααλο παραπονο!

Οι εγκυες πρεπει να εχουν ειδικες τιμες στα κ#λοχαρτα......

Δεν ειναι κατασταση αυτη...

Καθε μερα φευγει ενα....!!Δηλαδη μια 12αδα για μονο 12 μερες;;;;:o

Εχω βαρεθει να κατουραω..................

_Aristea είπε:
Καπως αργα το θυμηθηκα... εχω ενα μεγααααλο παραπονο!

Οι εγκυες πρεπει να εχουν ειδικες τιμες στα κ#λοχαρτα......

Δεν ειναι κατασταση αυτη...

Καθε μερα φευγει ενα....!!Δηλαδη μια 12αδα για μονο 12 μερες;;;;:o

Εχω βαρεθει να κατουραω..................

Αυτο ξαναπες το! Δεν προλαβαινω να βαζω ρολο και να αδειαζω τον καδο! Αμαν....μιλαμε για πολυ συχνοουρια!!!!!!!!!Παλι καλα που παιρνουμε το 365 απο τον Βασιλοπουλο που ειναι 24αρι και πολυ οικονομικο....

Μα δεν ειναι κατασταση αυτηηηηη!!!!

Εχω κανει τοσους μηνες διατριβη, οπου βρισκω οικονομικα πακετα παιρνω...

Artemh είπε:
Η Αννα τα είπε πολύ ωραία τα έκανα όλα ακι στο τελος μου βγάζει invalid file:(. Σας επρηξα!!!

Όταν θα κάνεις αντιγραφή τον κωδικό που σου δίνει, μετά κάνεις επικόλληση μέσα στο κουτί που βγάζει η επεξεργασία υπογραφής το οποίο είναι ίδιο με αυτό στο οποίο γράφεις στο φόρουμ και όχι κάτω που λέει signature picture. Κάνεις επικόλληση μέσα στο κουτί που γράφεις τα κείμενα και για να είσαι σίγουρη ότι το πήρε, κάνε επισκόπηση υπογραφής, όπου και πρέπει να σου δείξει το τίκερ και μετά κάνε αποθήκευση.

Αν δεν τα καταφέρεις, στείλε μου (σν θες) σε μήνυμα το username και το Password να μπω στο λογαριασμό σου να στο προσπαθήσω και εγώ και μετά αλλάζεις τον κωδικό σου.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...