Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αριστέα δεν το έχω με αυτά τα τικερ, τώρα χάζευα κατι άλλα:confused::confused::confused::confused:

Ματίνα έμενα μέχρι στιγμής δεν με έχει κοιτάξει κολπικα, αυτο με τα επίπεδα του τραχήλου που το γράφει? εμένα πάντως ο τράχηλος δεν έχει αλλαγή!!

Καλημέρα Αννούλα!

Λέω σιγα σιγα να κάνω καμια δουλεια, συγχρόνως όμως θα σας διαβάζω!!!;);););)

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Αννα!!!!!!!!

Αριστέα, μάλλον και εγώ κάτι παρόμοιο πρέπει να έχω κάνει με την

Άρτεμη και το τίκερ του γιου μου έχει κολλήσει εδώ και ένα μήνα και

αναρωτιόμουν γιατί δεν προχωράνε οι μέρες. Μάλλον πρέπει να το

ξαναφτιάξω, έτσι δεν είναι?

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Αριστέα, μάλλον και εγώ κάτι παρόμοιο πρέπει να έχω κάνει με την

Άρτεμη και το τίκερ του γιου μου έχει κολλήσει εδώ και ένα μήνα και

αναρωτιόμουν γιατί δεν προχωράνε οι μέρες. Μάλλον πρέπει να το

ξαναφτιάξω, έτσι δεν είναι?

ναι οντως... τα ιδια και συ!!!χαχα!!!:rolleyes::lol:

Αν πας με το βελακι πανω σε ενα τικερ και δε σου βγαζει χερακι, αλλα παραμενει το βελακι σημαινει οτι κατι εχει γινει λαθος!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Αριστέα δεν το έχω με αυτά τα τικερ, τώρα χάζευα κατι άλλα:confused::confused::confused::confused:

Ματίνα έμενα μέχρι στιγμής δεν με έχει κοιτάξει κολπικα, αυτο με τα επίπεδα του τραχήλου που το γράφει? εμένα πάντως ο τράχηλος δεν έχει αλλαγή!!

Καλημέρα Αννούλα!

Λέω σιγα σιγα να κάνω καμια δουλεια, συγχρόνως όμως θα σας διαβάζω!!!;);););)

Σε ολους τους μεγαλους υπερηχους γραφει θεση πλακουντα και ωριμανση...εμενα ειναι στο Ι απο την αρχη μεχρι και πριν 2 εβδομαδες!

Δεν ξερω αν φτανει σε ολες στο ΙΙΙ για να γεννησουν...παντως τωρα προς το τελος πρεπει να ωριμασει για να γεννηθει το μωρο ετσι νομιζω...ή μαλλον δεν νομιζω ετσι θυμαμαι απο τοτε που ημουν βοηθος του γιατρου στην καταγραφη των μετρησεων....

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια του καφέ μας και καλή εβδομάδα!!

Όπως η Prosp, έτσι κι εγώ είμαι ακόμη εδώ και αναμένω.... Ούτε ο δικός μου μπέμπης λέει να έρθει.. Μόνο συσπάσεις πολλές, άλλοτε έντονοι πόνοι στον τράχηλο, ο κόλπος πονάει διαρκώς σε οποιαδήποτε κίνηση κάνω, το βράδυ ένιωθα τόσο χαμηλά το μωρό και νόμιζα ότι με μια κίνηση του σώματος μου θα έσπαγαν τα νερά και αφόρητοι πραγματικά πόνοι όταν κουνιέμαι ξαπλωμένη... Ο άντρας μου με ακούει μόνο να βογγάω κατά τη διάρκεια της νύχτας... Αλλά ο μπέμπης η καλύτερή του, έχει βολευτεί από ότι φαίνεται!!

Όπως και να έρθουν σήμερα τα πράγματα, το αργότερο αύριο μέχρι το βράδυ θα μπω στο μαιευτήριο για να ξεκινήσει η πρόκληση αν δεν έρθει ο μπέμπης από μόνος του.. Θα με δει η μαία μέχρι το μεσημέρι να μου δώσει ένα φάρμακο να ξεκινήσουν οι τακτικές συσπάσεις και το βράδυ μάλλον μπαίνω στο μαιευτήριο! Σταμάτησα και τις ενέσεις να είμαι καλυμμένη για την επισκληρίδιο και περιμένωωωω....

Σας διάβασα όλες αλλά με κομμένα διαστήματα λόγω του ότι δεν αντέχω να κάθομαι στον υπολογιστή (συν ότι πάει σαν αργοκίνητο καράβι και μου έχει σπάσει τα νεύρα, τώρα ειδικά που περιμένουμε και τόσα νέα!!)

Snowflake, ME TO ΚΑΛΟ γλυκιά μου και με ένα πόνο!!!!!!! Να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το λουλουδάκι σου!!! Και να είσαι μια ευτυχισμένη μανούλα με το μωράκι σου δίπλα σου!!!! Σε σκεφτόμαστε!!

Prosp μου, ελπίζω ο μπέμπης σου να μην αργήσει να έρθει και να μην ταλαιπωρηθείς πολύ.. Όπως και να έχει, σε πολύ λίγο, σήμερα το πολύ αύριο, θα τον έχετε στην αγκαλιά σας!!!! Όλα τα καλά σας εύχομαι!!! Εννοείται ότι με έχει φάει και μένα η αγωνία και περιμένουμε όλες τα ευχάριστα νέα από όλα τα μωράκια που έρχονται!!

Σε όλες τις μανούλες του καφέ μας, στέλνω πολλά φιλιά και εύχομαι όλα να είναι καλά με τα μωράκια σας!!!! Θα αφήσω ανοιχτό τον υπολογιστή (αν τον κλείσω δεν ξέρω πόση ώρα θα ξανακάνει να ανοίξει..) και θα κάνω συχνά ανανέωση να σας διαβάζω! Σας φιλώ πολύ-πολύ-πολύ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα δεν ειπα!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Δημητρα πεισμα ο μικρος εεε;; Δεν πειραζει, τι σημερα τι αυριο!!!! Αλλα ειναι αυτες οι ωρες της αναμονης.....

Και οτι θα σου ελεγα οτι με ξεχασες....:oops:

Τι κανει η μπουμπου????????

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια του καφέ μας και καλή εβδομάδα!!

Όπως η Prosp, έτσι κι εγώ είμαι ακόμη εδώ και αναμένω.... Ούτε ο δικός μου μπέμπης λέει να έρθει.. Μόνο συσπάσεις πολλές, άλλοτε έντονοι πόνοι στον τράχηλο, ο κόλπος πονάει διαρκώς σε οποιαδήποτε κίνηση κάνω, το βράδυ ένιωθα τόσο χαμηλά το μωρό και νόμιζα ότι με μια κίνηση του σώματος μου θα έσπαγαν τα νερά και αφόρητοι πραγματικά πόνοι όταν κουνιέμαι ξαπλωμένη... Ο άντρας μου με ακούει μόνο να βογγάω κατά τη διάρκεια της νύχτας... Αλλά ο μπέμπης η καλύτερή του, έχει βολευτεί από ότι φαίνεται!!

Όπως και να έρθουν σήμερα τα πράγματα, το αργότερο αύριο μέχρι το βράδυ θα μπω στο μαιευτήριο για να ξεκινήσει η πρόκληση αν δεν έρθει ο μπέμπης από μόνος του.. Θα με δει η μαία μέχρι το μεσημέρι να μου δώσει ένα φάρμακο να ξεκινήσουν οι τακτικές συσπάσεις και το βράδυ μάλλον μπαίνω στο μαιευτήριο! Σταμάτησα και τις ενέσεις να είμαι καλυμμένη για την επισκληρίδιο και περιμένωωωω....

Σε όλες τις μανούλες του καφέ μας, στέλνω πολλά φιλιά και εύχομαι όλα να είναι καλά με τα μωράκια σας!!!! Θα αφήσω ανοιχτό τον υπολογιστή (αν τον κλείσω δεν ξέρω πόση ώρα θα ξανακάνει να ανοίξει..) και θα κάνω συχνά ανανέωση να σας διαβάζω! Σας φιλώ πολύ-πολύ-πολύ!!

Κυριακη μου με το καλο να ερθει ο μπεμπουλης σου γερος και δυνατος στη αγκαλια σου! Ολα καλα θα πανε να εισαι σιγουρη!

Εμενα εξ αρχης μου εχει πει ο γιατρος οτι αν δεν ερθει απο μονος του ο μπεμπης μεχρι τις ημερομηνιες που μας εχει δωσει η τελευταια περιοδος και ο υπερηχος, θα κανουμε προκληση...τωρα αν ερθει πιο νωρις με το καλο να ερθει!

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου με εναν πονο και τσουπ να γεννηθει ο γιοκας σου!

Στελνουμε ολη την θετικη μας ενεργεια σε σενα και στην προσπ που εισαστε πιο κοντα στις γεννες σας και με το καλο μετα ολες οι υπολοιπες να γεννησουμε!!!!!!!!!!

Φιλια πολλα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι δεντα καταφερα! μα τι στόκος θεεε μου. πως θα γίνω μάνα:(!

Δώσε μου τα φώτα σου!

Καλε τι στοκος????? Εγω να δεις μεχρι να το μαθω ποσο καιρο εκανα να βαλω τικερακι....τελικα με βοηθησε η κουμπαρα μου αλλιως ακομα θα προσπαθουσα...αχαχχααχ....!!!!!!!

Εγώ πάλι δεντα καταφερα! μα τι στόκος θεεε μου. πως θα γίνω μάνα:(!

Δώσε μου τα φώτα σου!

Πάτα πάνω στο τίκερ μου και θα σε βγάλει στο site. Εκεί θα διαλέξεις το maternity and pregnancy. Μετά διαλέγεις ή development stages ή days and weeks. Στη συνέχεια διαλέγεις το full size ticker και μετά πας στο choose a scene. Διαλέγεις το φόντο και μετά πατάς next. Στη συνέχεια διαλέγεις το μωρό που θες (choose a slider) και πατάς next. Μετά βάζεις το due date (ΠΗΤ) και πατάς next. Σου βγάζει ακριβώς κάτω από το τίκερ (4η επιλογή) Forum signatures και κάνεις κλικ επάνω στο PseudoHTML, UBBCode and BBCode. Πατάς πάνω εκεί και στο κουτί σου βγάζει μία διεύθυνση. Τη μαρκάρεις, κάνεις αντιγραφή και μετά πας στον πίνακα ελέγχου του parentscafe και κάνεις επικόλληση στην επεξεργασία υπογραφής. Και τελειώνεις με αποθήκευση υπογραφής.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...