Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!!!!!

Snowflake Με το καλό σύντομ αθα κρατήσεις το μωράκι σου, τι καλά!!!!!

Να μας ενημερώσεις ,πολλά πολλά φιλιά!

Προσπ ακόμα εδώ???

Το βραδυ δεν είχα καλό ύπνο πιανόμουν συνέχεια και πονάγανε τα κοκαλα μου! μην παραπονιέμαι όμως μεχρι τώρα την είχα γλιτώσει!!!;)

Καλημερα Αρτεμη,,,

λοιπον μολις καταλαβα τι εχεις κανει στο τικερακι σου... Εχεις βαλει μονο τη φωτογραφια του τικερ κ οχι το συνδεσμο url.....

Οσο για τον υπνο τα πραγματα δυσκολευουν οσο βαρενουμε και περνουν οι μερες...

Εγω δε μπορω να αλλαξω πλευρο, θελω ρυμουλκο...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημέρα σε όλες!!!!!

Snowflake Με το καλό σύντομ αθα κρατήσεις το μωράκι σου, τι καλά!!!!!

Να μας ενημερώσεις ,πολλά πολλά φιλιά!

Προσπ ακόμα εδώ???

Το βραδυ δεν είχα καλό ύπνο πιανόμουν συνέχεια και πονάγανε τα κοκαλα μου! μην παραπονιέμαι όμως μεχρι τώρα την είχα γλιτώσει!!!;)

ακομη, ακομη..:tongue:

μαλλον ειμαι στην εμπεδωση.. ποναω στον τραχηλο πολυ και δεν μπορω να περπατησω καλα ουτε μεχρι τη τουαλετα.. αφηστε που χω και μια ταση για να ενεργηθω αλλα μπα..παιζει πολυ πιεση εκει περα μου φαινεται..περιμενω να παρω τηλεφωνο τον γιατρο καποια στιγμη

Καλημερα Αρτεμη,,,

λοιπον μολις καταλαβα τι εχεις κανει στο τικερακι σου... Εχεις βαλει μονο τη φωτογραφια του τικερ κ οχι το συνδεσμο url.....

Καλημερα Αριστεα!!!!!!!!!!!

Εγω θελω γερανο.....ασ'τα...αν και η κοιλια μου δεν ειναι τεραστια νιωθω πολυ βαρεια!!!!!!!

Καλημερα Αρτεμη,,,

και γραμματεας και τεψνικη υποστηριξη :tongue: :tongue:;)

εισαι παντος καιρου καλη μου!!

ειπα να παω να ξυριστω ξανα για να μαι φρεσκια αλλα δεν μπορω να κατσω :confused::rolleyes: ισως το κανω στο κρεβατι..αλλωστε δεν ειναι πολυ..

Διαφημίσεις

Κοριτσια να ρωτησω κατι?????

Την τεταρτη που θα παμε στον γιατρο θα ειμαστε 10 μερες πριν την Πητ του υπερηχου....θα με κοιταξει κολπικα ο γιατρος για να δει τον τραχηλο? Πω πω...οποτε και να γινει αυτο θα ντραπω πολυ γιατι 1ον θα τον βλεπω 2η φορα τον συγκεκριμενο γιατρο και 2ον εχω ξεσυνηθισει...τι ωραια ηταν τοσο καιρο η εξωτερικη εξεταση....ουφφφφφ!!!!!!!!

Καλημερα δεν ειπα!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Δημητρα πεισμα ο μικρος εεε;; Δεν πειραζει, τι σημερα τι αυριο!!!! Αλλα ειναι αυτες οι ωρες της αναμονης.....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

λοιπον μιλησα με το γιατρο μου και μου πε οτι το γεγονος οτι βγηκε η βλεννη θα μας κανει πολυ καλυτερες τις συνθηκες του τοκετου (σημαινει εξαλειψη του τραχηλου) αν τελικα καταληξω αυριο το πρωι στο ραντεβου μας και οχι νωριτερα..ελπιζω να χει δικιο για να χαρω και εγω.. θα ποναω που θα ποναω..ας ειναι συντομο..

αρα λοιπον εξακολουθει η αναμονη εως αυριο αν δεν προκυψει κατι..

Κοριτσια να ρωτησω κατι?????

Την τεταρτη που θα παμε στον γιατρο θα ειμαστε 10 μερες πριν την Πητ του υπερηχου....θα με κοιταξει κολπικα ο γιατρος για να δει τον τραχηλο? Πω πω...οποτε και να γινει αυτο θα ντραπω πολυ γιατι 1ον θα τον βλεπω 2η φορα τον συγκεκριμενο γιατρο και 2ον εχω ξεσυνηθισει...τι ωραια ηταν τοσο καιρο η εξωτερικη εξεταση....ουφφφφφ!!!!!!!!

ναι.. λογικα αυτο θα κανει και μαλλον πρεπει να κανει για να αξιολογησει την κατασταση σου.. δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα δεν ειναι για κακο η για να σου προκαλεσει καποιο θεμα αλλο..θα ξερετε που βαδιζετε ολοι..

λοιπον μιλησα με το γιατρο μου και μου πε οτι το γεγονος οτι βγηκε η βλεννη θα μας κανει πολυ καλυτερες τις συνθηκες του τοκετου (σημαινει εξαλειψη του τραχηλου) αν τελικα καταληξω αυριο το πρωι στο ραντεβου μας και οχι νωριτερα..ελπιζω να χει δικιο για να χαρω και εγω.. θα ποναω που θα ποναω..ας ειναι συντομο..

αρα λοιπον εξακολουθει η αναμονη εως αυριο αν δεν προκυψει κατι..

Οποτε και να προκυψει με το καλο να ερθει και με εναν πονο για να μην ταλαιπωρηθεις!!!

Διαφημίσεις

ναι.. λογικα αυτο θα κανει και μαλλον πρεπει να κανει για να αξιολογησει την κατασταση σου.. δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα δεν ειναι για κακο η για να σου προκαλεσει καποιο θεμα αλλο..θα ξερετε που βαδιζετε ολοι..

Στο ντοπλερ που εκανα πριν 2 εμδομαδες η ωριμανση του πλακουντα ηταν ακομα grade I...

Σε καποιες στην εβδομαδα που ημουν εγω ο πλακουντας ηταν grade II....

Εχει να κανει αυτο με το ποτε θα γεννησω ετσι δεν ειναι? Οσο πιο μεγαλο ειναι το grade τοσο πιο κοντα στην γεννα εισαι, ή κανω λαθος????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...