Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλημερααα!!!!

και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!

που θα εχουμε με γεννες....ουαου ηρθε ο καιρος:P:p:p

σημερα επιτελους κοιμηθηκα ολο το βραδυ χωρις να σηκωθω ουτε μια φορα!!!

προσπ σε ειχα στο μυαλο μου μαζι με σενα γεννα ολο το καφε:):)

dina-snowflake-helen αν δεν κανω λαθος εχετε γιατρο σημερα περιμενουμε νεα σας:P:p

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξυπνησα μωρε μαζι με το κοκορι μου (τη κορη μου :tongue:) και εφτιαξα πρωινο, συμμαζεψα κρεβατια, μαγειρεψα, εβαλα πλυντηριο..εκανα το κατι της μου μπας και..για την ωρα μικρες συσπασεις και μεγαλες ενοχλησεις στον κολπο...

το θεμα ειναι οτι εχω κανει ολες τις βασικες δουλειες του σπιτιου και τωρα ..δεν εχω τι να κανω...χαχα!:tongue::tongue: μεγαλη πληξη σε αυτη την αναμονη..!!

με εχεις αφηση αφωνη ποτε τα προλαβες βρε θυριο......

gEsQp2.png

JjRCp2.png

ξυπνησα μωρε μαζι με το κοκορι μου (τη κορη μου :tongue:) και εφτιαξα πρωινο, συμμαζεψα κρεβατια, μαγειρεψα, εβαλα πλυντηριο..εκανα το κατι της μου μπας και..για την ωρα μικρες συσπασεις και μεγαλες ενοχλησεις στον κολπο...

το θεμα ειναι οτι εχω κανει ολες τις βασικες δουλειες του σπιτιου και τωρα ..δεν εχω τι να κανω...χαχα!:tongue::tongue: μεγαλη πληξη σε αυτη την αναμονη..!!

Μήπως την αναζητήσουμε την "πλήξη" μετά με τόσα που θα έχουμε να κάνουμε? Λέω μήπως...

Πάντως έχεις δίκιο! Ο μπέμπης μια που είναι να βγει ας βγει να ησυχάσεις! Αλλά αυτός είναι φίρμα... Σαν τα πρώτα ονόματα που χειροκροτάς... χειροκροτάς... περιμένεις... περιμένεις.... και όταν βγαίνουν γίνεται το έλα να δεις... Καλά σου κάνει... Σε χορεύει από τώρα!!!! Χαχα!!!

NQt5p2.png

Μήπως την αναζητήσουμε την "πλήξη" μετά με τόσα που θα έχουμε να κάνουμε? Λέω μήπως...

Πάντως έχεις δίκιο! Ο μπέμπης μια που είναι να βγει ας βγει να ησυχάσεις! Αλλά αυτός είναι φίρμα... Σαν τα πρώτα ονόματα που χειροκροτάς... χειροκροτάς... περιμένεις... περιμένεις.... και όταν βγαίνουν γίνεται το έλα να δεις... Καλά σου κάνει... Σε χορεύει από τώρα!!!! Χαχα!!!

ΕΝΤΕΛΩΣ???!! Τα ιδια μου λεει και ο ανδρας μου.. μαλλον καλοπερναει εκει μεσα..χαχα!!

areti-eleni αν τα κανεις καθε μερα και εισαι και λιγο ψυχακιας οπως εγω που δεν ησυχαζω ουτε για να φαω το πρωινο μου με ησυχια ολα τα προλαβαινεις!!

τωρα βασικα ο ανδρας μου σκουπιζει με την ηλεκτρικη το σπιτι, η μικρη περιμενει να της κοψω τα νυχακια μετα απο πολλες διαπραγματευσεις και μετα θα τους στειλω σουπερ για να κανω μια επαναληψη της ξουρας..να μαι φρεσκαδουρα για σημερα η για αυριο..

διαπραγματευση με τη κορη μου για να την πεισω να με αφησει επιτελους στον ξυπνιο της να της κοψω τα νυχακια.. ενα κολιε μου και να κανει λιγο μακιγιαζ..

κοριτσια παιδια..κοριτσια..

και θα δεις sofia ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΑ διαφορα με το πως ηταν η μεγαλη σου κορη πριν 19 χρονια και πως ειναι τωρα τα κοριτσια.. τα σημερινα μωρα ειναι ξυπνια με το που θα βγουν απο τη κοιλια..ειδικα τα κοριτσια..

το δικο σας θα ναι και στα ωπα ωπα..

Διαφημίσεις

διαπραγματευση με τη κορη μου για να την πεισω να με αφησει επιτελους στον ξυπνιο της να της κοψω τα νυχακια.. ενα κολιε μου και να κανει λιγο μακιγιαζ..

και θα δεις sofia ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΑ διαφορα με το πως ηταν η μεγαλη σου κορη πριν 19 χρονια και πως ειναι τωρα τα κοριτσια.. τα σημερινα μωρα ειναι ξυπνια με το που θα βγουν απο τη κοιλια..ειδικα τα κοριτσια..

Τέτοια λέγε μου... τέτοια λέγε μου... βλέπεις έχω και την ίδια υπομονή πριν 19 χρόνια... θα καλοπεράσω!!!

NQt5p2.png

θα μεινεις ΕΚΠΛΗΚΤΗ απο το ποσο διαφορετικη και ελαστικη μαμα θα εισαι μετα απο τοσα χρονια.. η ωριμοτητα και εμπειρια ειναι μεγαλο πραγμα..

βεβαια απο τα 2 χρονια και μετα δεν υποσχομαι ποσο θα καλοπερασεις αλλα σε κοβω για ατομο που διαχειριζεσαι πραγματα συνεπως με υπομονη και μεθοδικοτητα ολα θα γινουν..

Εγώ την κόρη μου τη γέννησα την 34 - 2250 γρ. και επειδή το περιμέναμε και είχαμε προετοιμασθεί δεν μπήκε ούτε μια μέρα θερμοκοιτίδα. Πόσο μάλλον εσύ που το μωράκι είναι μεγάλο δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω. Όσο κρατάς όμως τόσο καλύτερα!!! Μέρα με τη μέρα όλο και πιο καλά!

Καλημέρα, Σοφία.

Ενθαρρυντικό αυτό που μου λες! Και εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Ο γιος μου που γεννήθηκε 35 κ 4 και ήταν 2450 μπήκε για 8 ημέρες στη θερμοκοιτίδα! Βέβαια, μας έπιασε απροετοίμαστους κ ούτε κορτιζόνη είχαμε κάνει ούτε τίποτα κ ίσως για αυτό. Νομίζω τώρα είμαστε πιο έτοιμοι για τον κύριο μπέμπη.:tongue:

Εύχομαι και εγώ καλά αποτελέσματα για την κορούλα σου και να πάνε όλα κατ'ευχήν.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

θα μεινεις ΕΚΠΛΗΚΤΗ απο το ποσο διαφορετικη και ελαστικη μαμα θα εισαι μετα απο τοσα χρονια.. η ωριμοτητα και εμπειρια ειναι μεγαλο πραγμα..

βεβαια απο τα 2 χρονια και μετα δεν υποσχομαι ποσο θα καλοπερασεις αλλα σε κοβω για ατομο που διαχειριζεσαι πραγματα συνεπως με υπομονη και μεθοδικοτητα ολα θα γινουν..

Να'σαι καλά για τα καλά και ενθαρρυντικά σου λόγια! Και εγώ πιστεύω πως όσο περνάν τα χρόνια μπορεί κανείς να χάνει τις σωματικές αντοχές όμως τις αναπληρώνει με την εμπειρία και την ωριμότητα. Βέβαια όλα σχετικά είναι...

NQt5p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Με κάνει εισαγωγή ήρθα να πάρω την βαλίτσα, όταν θα έχει κενό θα με βάλει!!

Η μπέμπα δεν πήρε πολλά κιλά 2370, ελπίζω να μην έχει μεγάλη απόκλισή!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Άντε με το καλό η σκέψη μας και οι ολοψυχες ευχές μας για ότι καλύτερο!!

NQt5p2.png

Καλημέρα prosperous! Στην πρίζα μας έχει ο μικρός:D. Εμ, πώς θα κάνει είσοδο (ή μάλλον έξοδο) που να τη θυμάστε όλοι!!!!!

Όσο για τα κορίτσια, επειδή έχω και αγόρι και κορίτσι και είναι σε κοντινές ηλικίες, έχω να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες. Της κόρης μου δεν της ξεφεύγει τίποτα, μιλάμε σε κόβει από πάνω ως κάτω. Το πιο απλό το παρατηρεί και το εντοπίζει. Άσε που παρόλο που είναι μόλις 7 συζητάμε όπως όταν ήμουν εγώ 10-11! Και εννοείται, ότι είμαστε συνεχώς σε διαπραγμάτευση σχεδόν για τα πάντα (μέχρι εκεί που της βάζω όρια, φυσικά). Γενικά, θα έλεγα ότι τα κορίτσια είναι πιο περίπλοκοι χαρακτήρες από τα αγόρια-τα αγόρια ικανοποιούνται με πιο απλά πράγματα-εξηγήσεις. Το καθένα όμως είναι το ίδιο αξιολάτρευτο και μαθαίνεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ από τα παιδιά. Νομίζω ότι γινόμαστε οι ίδιοι καλύτεροι άνθρωποι όσο περισσότερο ερχόμαστε σε επαφή μαζί τους.

Και επειδή το βάρυνα πολύ το πράγμα, πάω να φάω κάτι και επανέρχομαι.

Χι,χι,χι:D:D

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Με το καλό κορίτσι μου! Περιμένουμε νέα σου! Με ένα πόνο!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

ΕΙΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ που θα γεννησεις πριν απο μενα????? χαχα!!

ΑΝΤΕ αγαπη μου ολα με το καλο..να αγκαλιασεις σφιχτα το μωρακι σου!!!

περιμενουμε νεα σου με τη πρωτη ευκαιρια..

ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Με το καλο αγαπακι μου! Ολα καλα θα πανε και μια χαρα θα ειναι το μωρακι σου! Περιμενουμε νεα σας!!!!!!

Φιλακια πολλαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...