Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι εγινε ρε παιδια? :rolleyes:

Ολοι βλεπω τσιτωμενοι ειμαστε ε ?

Σοφια, σου ευχομαι τα καλυτερα για την κορη σου. ;)

SnowFlake, οκ με τη βαλιτσα? :rolleyes:

Προσπ, σου ευχομαι ενα ηρεμο βραδυ... Και ολα τελειωσουν γρηγορα.. Σαν αυγο να βγει το παιδι αν τελικα πας κλινικη.. ;)

Πολλα φιλια σε ολες!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλε!!!! Με αυτα και με εκεινα, παρα λιγο να το ξεχασω... :eek::eek:

Αριστεαααα!!! Πες αλευριιιι... Η 37 σε περιμενει... ;););)

images?q=tbn:ANd9GcRo3qKYNhqbrC0wyXkWzIH6QOijktjCmptHGAnSQzwEbgJt1Vi0Sw

Αντε και εις ανωτερα!!!

:mrgreen:

(Ελπιζω ο μπουφες να ηταν αξιος των προσδοκιων σου... :lol:)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Καλέέέέέέέέ!!!!!!!!!!!:o:o

Μία μέρα δεν μπήκα και παραλίγο να χάσω την γέννα της Προσπ!!!!!:D

Διάβαζα - διάβαζα όλο αγωνία τόσες σελίδες κι έλεγα ότι θα έχουμε νέα!!!!!:rolleyes:

Ειλικρινά δεν θυμάμαι τίποτε από όσα διάβασα γιατί μΕ απορρόφησε η εξέλιξη αυτής της κατάστασης!!;)

Εν τω μεταξύ Προσπ έχω πεθάνει στα γέλια λέμε μαζί σου.....για το φαγητό εννοώ!! Εγώ πιστεύω πως όταν καταλάβω ότι ξεκίνησαν τα πονάκια δεν θα μπορώ να φάω από το άγχος!! Ειδικά όταν είδα την παραγγελία που έκανες με το κοτόπουλο α λα κρεμ....:lol::lol::lol::lol:

ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Με το καλό και με έναν πόνο κοριτσάκι μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!! Είναι θέμα ωρών όλο αυτό!!!!!! Τέλειααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με το καλό να κρατήσεις τον μπεμπούλη σου στην αγκαλιά σου και να μας ενημερώσεις μέσω των κοριτσιών όσο πιο γρήγορα μπορέσεις!!!!!!!!!:D:D

Οι σκέψεις μας, μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

infant-baby-boy-in-blue.jpg

birthday-noimg.jpg

Ελπίζω αύριο πρωί - πρωί να δω νέα!!!!!! Μετά έχω γιατρό.....οπότε αν το πρωί δεν έχουμε το νέο μπέμπη στην παρέα μας, θα τον δω σίγουρα το απόγευμα!!!!!:P:p

Καληνύχτα σε όλες και φιλάκια!!!! Πάω για νάνι!!!;)

Κοριτσακια μου απ΄οτι διαβάζω δεν είχαμε γέννα!!!

Εμείς τώρα γυρνάμε απ΄το γάμο.. Και για τα πρακτικά να σημειωθεί ότι ο μπουφές τα έσπαγε... Χαχαχα!! Όλη την ώρα η μπαμπά χόρευε........

Άντε καληνύχτα μας και όποτε έχω νέα απο τη Δημητρα εννοείται θα ενημερώσω!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

μπαααααααααααααααααααααααααα....σπιτι...ακομα...

πολυ πεισμα το αγορι το ζουμπουρλουδικο σας λεω..

ακομη στο ιδιο μοτιβο.. ατακτες και μη περιοδικες συσπασεις..

μια φιλη στο fcb χθες μου λεγε οτι εκεινη απο τη βλεννα της κρατησε 3 μερες μεχρι να γεννησει.. μια αλλη στον Ιανουαριο μου λεγε οτι γεννησε σε 2 ωρες.. ειναι αναλογα τα κεφια του οργανισμου βλεπω..

μεταξυ μας αφενος με εκνευριζει αυτη η αναμονη..αφετερου νοιωθω και τυψεις που σας εχω στη τσιτα ανευ λογου για την ωρα τελικα..

οπως και να χει αφου εφθασε η Δευτερα, τι σημερα, τι αυριο το πρωι που ουτως η αλλως εχω ραντεβου η ουσια ειναι πως θα ολοκληρωθει ο τοκετος πρωτα ο Θεος. Σιγουρα βεβαια προτιμω να γεννησω χωρις την προκληση αλλα αν χρειαζεται ας γινει.

Αν κατσει οτιδηποτε ξαφνικο μεσα στη μερα θα σας ενημερωσω με καποιο τροπο.. και παλι χιλια ευχαριστω για την συμπαρασταση και την αγωνια..ξερω οτι χαιρεστε οπως θα χαρω και εγω για σας με το καλο!!

snowflake περιμενουμε να μας πεις τι κανονισες με το γιατρο για αυριο..ελπιζω να μην εισαι πολυ χαλια.

τη Κυριακη και εγω την σκεφτομουν το βραδυ.. μακαρι να χει γεννησει το κοριτσακι..

aristea μου χαιρομαι που περασες τοσο καλα και δεν αφησες και τον μπουφε απογοητευμενο..πληρωμενος ηταν για να τον τσακισετε ουτως η αλλως!!! εχεις και ισχυρο αλλοθι!!

helen η αληθεια ειναι οτι μονο το ποντικακι τελικα εφαγα και δεν το πολυηθελα.. το κοτοπουλο αλα κρεμ ηταν must..

σκεφθειτε πως τη νυχτα που χα πονους στη κορη μου το τραπεζι ηταν στρωμενο με ολα τα καλα του Θεου αφου ηταν παραμονη πρωτοχρονιας οπως πχ αγριογουρουνο απο μια φαρμα ενος φιλου συν οτι επειδη αλλαξα και χρονο στο σπιτι ηπια και λιγες γουλιες σαμπανια..

Ε???!! Τον γιο ετσι στη διαιτα θα τον εβγαζα??? φροντισα να χω φαει κατι βρωμικο και καλο πριν.. αλλα μαλλον δεν τον επεισα.. θα θελει κανα κοντοσουβλι μου φαινεται..ηηηηηηηηη...μαλλον ηθελε κατι σε αλκοολ που τελικα δεν ηπια.. βρε λες??? να παω να ανοιξω τα μπιρονια πρωι πρωι?????!!:-D:tongue:

αντε αγαπες μου καλη σας μερα και ολα να ναι καλα!! και παλι σας ευχαριστω για ολα!!

αααααααχ.. 6 παρα παλι στο ποδι εγω.. αιντε να δουμε με την αυπνια μου...σε καμια ωρα θα μου σηκωθει το μαμουνακι duracell..

Το τικερ είναι σωστό. Είμαι 32 κ 4! Ελπίζουμε να φτάσουμε τις 35-36 με την περίδεση και τα φάρμακα. Για αυτό υπολογίζουμε περίπου 1 μήνα ακόμα. Παίρνω όλα αυτά τα φάρμακα και παρόλα αυτά έχω συσπάσεις γέννας σχεδόν-κρατάνε από μισό έως 1 λεπτό και είναι και επώδυνες. Ευτυχώς είναι μόνο 2-3 την ημέρα.:confused:

Να φανταστείτε στην πρωτη γέννα έφτασα μέχρι τις 37 και στη 2η μέχρι τις 35! Και δεν είχα τα προβλήματα που έχω τώρα! Ελπίζω η 17η Νοέμβρη που μου έχει δώσει η γιατρός να αλλάξει και να πάει λίγο αργότερα-τουλάχιστον να πλησιάσω την 36η. Το καλό είναι ότι είναι μεγάλο μωρό και με την κορτιζόνη που πήρα ευελπιστούμε να μην έχει αναπνευστικό πρόβλημα.

Εγώ την κόρη μου τη γέννησα την 34 - 2250 γρ. και επειδή το περιμέναμε και είχαμε προετοιμασθεί δεν μπήκε ούτε μια μέρα θερμοκοιτίδα. Πόσο μάλλον εσύ που το μωράκι είναι μεγάλο δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω. Όσο κρατάς όμως τόσο καλύτερα!!! Μέρα με τη μέρα όλο και πιο καλά!

NQt5p2.png

Τι εγινε ρε παιδια? :rolleyes:

Ολοι βλεπω τσιτωμενοι ειμαστε ε ?

Σοφια, σου ευχομαι τα καλυτερα για την κορη σου. ;)

SnowFlake, οκ με τη βαλιτσα? :rolleyes:

Προσπ, σου ευχομαι ενα ηρεμο βραδυ... Και ολα τελειωσουν γρηγορα.. Σαν αυγο να βγει το παιδι αν τελικα πας κλινικη.. ;)

Πολλα φιλια σε ολες!!

Ντίνα μου σ'ευχαριστώ. Εύχομαι ότι καλύτερο και για σένα και για όλες μας!!

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

μπαααααααααααααααααααααααααα....σπιτι...ακομα...

πολυ πεισμα το αγορι το ζουμπουρλουδικο σας λεω..

ακομη στο ιδιο μοτιβο.. ατακτες και μη περιοδικες συσπασεις..

μια φιλη στο fcb χθες μου λεγε οτι εκεινη απο τη βλεννα της κρατησε 3 μερες μεχρι να γεννησει.. μια αλλη στον Ιανουαριο μου λεγε οτι γεννησε σε 2 ωρες.. ειναι αναλογα τα κεφια του οργανισμου βλεπω..

μεταξυ μας αφενος με εκνευριζει αυτη η αναμονη..αφετερου νοιωθω και τυψεις που σας εχω στη τσιτα ανευ λογου για την ωρα τελικα..

Προπάκι αυτές τις στιγμές δεν χωράνε συγνώμες και ενοχές για ανούσια πράγματα. Είμαστε πλάι σου όπως και να'χει. Αγωνιούμε όπως φυσικό είναι... το ίδιο θα έκανες και συ. Θα έρθει και η σειρά μας.... Περιμένουμε τα νέα σου. Ας είναι καλά και όποτε θε να 'ρθει θα 'ρθει η στιγμή! Μην άγχεσαι!!

NQt5p2.png

ξυπνησα μωρε μαζι με το κοκορι μου (τη κορη μου :tongue:) και εφτιαξα πρωινο, συμμαζεψα κρεβατια, μαγειρεψα, εβαλα πλυντηριο..εκανα το κατι της μου μπας και..για την ωρα μικρες συσπασεις και μεγαλες ενοχλησεις στον κολπο...

το θεμα ειναι οτι εχω κανει ολες τις βασικες δουλειες του σπιτιου και τωρα ..δεν εχω τι να κανω...χαχα!:tongue::tongue: μεγαλη πληξη σε αυτη την αναμονη..!!

Νόμιζα ότι είχες βγει...

Καλά μωρέ. Ξενύχτι κάθε βράδυ. Προετοιμασία για τα μεγάλα ξενύχτια με τη μπέμπα... Χαχα!!

για αυτο και εγω δεν κοιμαμαι 3 χρονια τωρα.. μην τυχον και ξεσυνηθισω για τα επομενα ξενυχτια :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...