Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παω βαρετα.. συσπασεις οποτε του ρθει, δεν μπορω να βολευτω πουθενα, ποναω απο κατω και περιμενω..

πηγα να κοιμηθω και με ξυπνησε μια εντονη συσπαση..

τωρα θα βαλουμε τη μικρη για υπνο, προσπαθησαμε να την κρατησουμε λιγο περισσοτερο ξυπνια γιατι εχει μπερδευτει με την αλλαγη της ωρας και δεν θελω παλι να ξυπνησει απο τις 6 αυριο..

αντεεεεεεεεε καλε μπεμπηηηη!!! νυσταζει η μανουλα σου..

Tι άλλο απο υπομονή μπορώ να σου ευχηθώ?? Ελπίζω να έχει κ η μικρή σου μια ήρεμη νύχτα σήμερα!!

βρε συ snowflake πως την πατησες με το κρυωμα τωρα??

κοιτα αυριο να μιλησεις με το γιατρο σου αν μπορεσεις..να ξερει σε τι κατασταση εισαι..

σε σκεφτομαι παιδακι μου.. ολα καλα να πανε και οτι σε προβληματιζει να το συζητησεις αμεσα με το γιατρο και για την φροντιδα του μωρου σου αν εισαι στην κατασταση που εισαι τωρα με αυτο το συναχι..

Θα του τα πω αύριο πρωί, με έπιασε για τα καλά, επίσης δακρύζω από το κρύωμα το δάκρυ κορόμηλο

Αριστέα μου συγνώμη που δεν σου απάντησα αλλά κάνανε κατάληψη τα παιδιά στο pc. Σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, αλλά τα αποτελέσματα θα τα πάρουμε σε καμιά βδομάδα. Τι να πω...θα δείξει...

Θα σας πω όταν έχω νέα.

Σοφάκι καλό, ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Όντως περάσαμε πολύ καλά! Τα παιδιά θα τα ξαναδώ αφού γεννήσω-σε ένα μήνα περίπου- γιατί για να μπω σε αεροπλάνο πρέπει να έχει κλείσει 8 ημέρες το μωρό. Τώρα μόνο μέσω skype θα τα βλέπω.:P

Λογικά θα σε ξαναδεί ο γιατρός σε μία εβδομάδα, έτσι δεν είναι? Από τη μία εβδομάδα στην άλλη αλλάζουν πολύ τα δεδομένα, ειδικά προς το τέλος. Σε εξέτασε κολπικά να δει αν έχει λεπτύνει καθόλου ο τράχηλος? Από κιλά πάντως ο μικρός είναι μια χαρά!:lol::lol:

Annpan πάλι στη μοναξιά? Υπομονή!!!

By the way to τικεράκι σου λέει 32 εβδομάδες!!

NQt5p2.png

Σοφάκι καλό, ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου!!

Αχ σ'ευχαριστώ θέλω να είμαι αισιόδοξη... Και για σένα και για όλα τα κορίτσια το καλύτερο να 'χουμε. Καλή γέννα και γερά μωράκια!!

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια πάω για νανάκια γιατί από χθες δεν έχω κοιμηθεί σχεδόν καθόλου. Θα σας διαβάσω αύριο. Ελπίζω και εύχομαι ένα καλό βράδυ για όλες και ιδιαίτερα για τη Προσπ. Εις αύριον τα σπουδαία!!!

NQt5p2.png

Annpan πάλι στη μοναξιά? Υπομονή!!!

By the way to τικεράκι σου λέει 32 εβδομάδες!!

Annpan πάτα σε μία άλλη υπογραφή από άλλη εταιρία/site!! Πάνω στην δικιά μου για παράδειγμα!! Γιατί αλλιώς δεν το βλέπω να φτιάχνει!!!

Το τικερ είναι σωστό. Είμαι 32 κ 4! Ελπίζουμε να φτάσουμε τις 35-36 με την περίδεση και τα φάρμακα. Για αυτό υπολογίζουμε περίπου 1 μήνα ακόμα. Παίρνω όλα αυτά τα φάρμακα και παρόλα αυτά έχω συσπάσεις γέννας σχεδόν-κρατάνε από μισό έως 1 λεπτό και είναι και επώδυνες. Ευτυχώς είναι μόνο 2-3 την ημέρα.:confused:

Να φανταστείτε στην πρωτη γέννα έφτασα μέχρι τις 37 και στη 2η μέχρι τις 35! Και δεν είχα τα προβλήματα που έχω τώρα! Ελπίζω η 17η Νοέμβρη που μου έχει δώσει η γιατρός να αλλάξει και να πάει λίγο αργότερα-τουλάχιστον να πλησιάσω την 36η. Το καλό είναι ότι είναι μεγάλο μωρό και με την κορτιζόνη που πήρα ευελπιστούμε να μην έχει αναπνευστικό πρόβλημα.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Σοφία, καληνύχτα και καλή ξεκούραση!

Snoflake, τι ωραία φωτογραφία είναι αυτή!!!! :D:D:D:D

Θα ξαπλώσω και εγώ γιατί με έχει πιάσει η μέση μου!

Prosperous, καλή δύναμη και εύχομαι να επιταχύνει λίγο ο μικρός την ... έξοδό του.

Θα μπαίνω πού και πού να βλέπω νέα.

Προς το παρόν σας αφήνω.

Φιλιά σε όλες

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε?Εμεις ολοι καλα ευτυχως εγω φουσκωνω και που και που εχω συσπασεις..καλα να γεννησω ειναι πολυ νωρις μαλλον ειναι οι braxton hics(το γραφω σωστα?)τι γινετε προσπ μου μετρας αντιστροφα??δεν πιστευω να γεννησε καμια ε?

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!!

καλα δεν το πιστευω μια μερα να μην μπει ανθρωπος και εχω χασει επισοδεια...

προσπ εεεεεεερχεται.......με το καλοοοοο:P:p:p

snowflake περαστικα ευχομαι και εγω ειμαι μαι απο τα ιδια ειμαι.. βηχω σαν να εχω κανει 3 πακετα τσιγαρα αστα-βραστα:confused::confused::confused:

annapan συγκινηθηκα στην περιγραφη του αποχαιρετισμου φαντασου εσυ...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Τα στάδια του τοκετού

87887.jpg

Για τις περισσότερες μητέρες, ο τοκετός απαιτεί κατά μέσο όρο 15 ώρες, αν και δεν είναι ασυνήθιστο να διαρκέσει πάνω από 20. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σπρώχνετε όλο αυτό το χρόνο. Στην πραγματικότητα, το πραγματικό στάδιο που πρέπει να σπρώξετε διαρκεί από μερικά λεπτά έως μερικές ώρες. Υπάρχουν τρία κυρίως στάδια του τοκετού. Εδώ είναι τα κυριότερα σημεία σχετικά με την πρόοδό του:

Πρώτο στάδιο

Μόλις οι συστολές σας αρχίσουν να έρχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και ο τράχηλός σας αρχίσει να διαστέλλεται, ο τοκετό έχει επίσημα αρχίσει. Παρά το γεγονός ότι η περίοδος αυτή, που ονομάζεται λανθάνουσα φάση, μπορεί να πάρει από 12 μέχρι 14 ώρες ή και περισσότερο, οι συσπάσεις γενικά δεν είναι τόσο έντονες όσο θα είναι στα προχωρημένα στάδια του τοκετού. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε στο σπίτι μέχρι να πυκνώσουν οι συστολές (συνήθως κάθε πέντε λεπτά για μια ώρα, αλλά ρωτήστε το γιατρό σας) πριν πάτε στο νοσοκομείο.Όταν συστολές σας γίνουν πιο συχνές, μεγαλύτερες και η ισχυρότερες και ο τράχηλός σας αρχίζει να διαστέλλεται πιο γρήγορα, έχετε περάσει στην ενεργό φάση του πρώτου σταδίου του τοκετού. Αυτή η φάση μπορεί να διαρκέσει μέχρι και έξι ή περισσότερες ώρες.Το τελευταίο μέρος της ενεργού φάσης ονομάζεται μεταβατική περίοδος, διότι σηματοδοτεί τη μετάβαση στο δεύτερο στάδιο του τοκετού. Αυτή είναι η πιο έντονη φάση του τοκετού με συσπάσεις που είναι συνήθως πολύ ισχυρές και γρήγορες που επανέρχονται κάθε δυόμισι έως τρία λεπτά και διαρκούν ένα λεπτό ή και λίγο περισσότερο. Αυτές οι ισχυρές συστολές θα βοηθήσουν να διασταλεί ο τράχηλος της μήτρας σας από 8 σε10 εκατοστά.

Δεύτερο στάδιο

Μόλις ο τράχηλός σας είναι πλήρως διεσταλμένος, το δεύτερο στάδιο του τοκετού αρχίζει: η κάθοδος και η εμφάνιση του μωρού σας. Αυτό είναι το στάδιο «σπρώξε» του τοκετού, και μπορεί να διαρκέσει από λεπτά έως ώρες.Το κεφάλι του μωρού σας θα συνεχίσει να προωθείται με κάθε σπρώξιμο μέχρι να φτάσει στο «απόγειο» -ο όρος αυτός χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη στιγμή που το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλιού του μωρού σας θα είναι τελείως ορατό. Αφού το κεφάλι του μωρού σας βγει, η μαία ή ο γιατρός σας θα κάνουν αναρρόφηση στο στόμα και τη μύτη του, και θα ψάξουν γύρω από το λαιμό του για τον ομφάλιο λώρο. Στη συνέχεια, θα γυρίσουν το κεφάλι του καθώς οι ώμοι του περιστρέφονται στο εσωτερικό της πυέλου για να μπει σε θέση εξόδου. Με την επόμενη συστολή θα σας πουν να σπρώξετε καθώς οι ώμοι του, ένας κάθε φορά, ακολουθούνται από το σώμα του.

Το τρίτο στάδιο

Το τελικό στάδιο του τοκετού αρχίζει αμέσως μετά τη γέννηση του μωρού σας και τελειώνει με την αποκόλληση του πλακούντα σας. Οι συσπάσεις στο τρίτο στάδιο είναι σχετικά ήπιες.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

ευχαριστω κοριτσια..

μπορω να προχωρησω επιτελους στο α σταδιο??? βαρεθηκα την αναμονη και να μετραω ατακτες συστολες διαστολες...:rolleyes:;)

γυρναω στο κρεβατι μου και πρωτα ο Θεος να ξημερωσουμε καλα ελπιζω να χω περισσοτερα νεα..

φιλακια σε ολες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...