Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , little miracle είπε:

τις δυο τελευταιες βλαστοκυστες μου. πριν 6χρονια ειχα παλι με ετ δυο παλινδρομες και μια που εφερε το παιδι μου (παλευαμε ηδη 5χρονια) και εκτοτε παλευουμε για δευτερο αλλα ο αντρας μου εχει πλεον αζωοσπερμια. οποτε τελος οι προσπαθειες για μας. 

Εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή κορίτσι μου! Καλή σας επιτυχία!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Κοριτσάκι πρέπει να πέρασες υπέροχες στιγμές μαζί τους!!! Δηλαδη έφυγαν πάλι? και πότε θ ατου ςξαναδεις?

Εγώ τελικά πήγατη Παρασκευή στο γιατρό. Οτράχηλος καμια αλλάγη, ερμητικά κλειστος! Ο μικρος έχει παέι περίπου 3100(πότε πρόλαβε)

είδαμε και τα μαλλάκια του:P.Με βρήκε κάπως πρησμένη:(

Το καρότσι ακόμα, αλλα τουλαχιστον τους βρήκα και τους τα έψαλα, για να δουμε...!

Καλησπέρα, Άρτεμη!

Όντως περάσαμε πολύ καλά! Τα παιδιά θα τα ξαναδώ αφού γεννήσω-σε ένα μήνα περίπου- γιατί για να μπω σε αεροπλάνο πρέπει να έχει κλείσει 8 ημέρες το μωρό. Τώρα μόνο μέσω skype θα τα βλέπω.:P

Λογικά θα σε ξαναδεί ο γιατρός σε μία εβδομάδα, έτσι δεν είναι? Από τη μία εβδομάδα στην άλλη αλλάζουν πολύ τα δεδομένα, ειδικά προς το τέλος. Σε εξέτασε κολπικά να δει αν έχει λεπτύνει καθόλου ο τράχηλος? Από κιλά πάντως ο μικρός είναι μια χαρά!:lol::lol:

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε τετοιες καταστασεις αυτο λεγεται ΜΟΝΟ τυχη!!! Αυτο θα σκεφτομουν και εγω.. βεβαια ενα ποτηρακι κρασι θα το επινα ΑΝΕΤΑ!!

Δωστου να καταλαβει!!!!!Κανεις δεν θα σε παρεξηγησει!!

Αχ Δημητρούλα λες μέχρι αύριο να συναντήσεις το αντράκι σου???;)

Τι καλά περιμένουμε με αγωνία νέα!

dbLDp2.png

Καλησπέρα, Άρτεμη!

Όντως περάσαμε πολύ καλά! Τα παιδιά θα τα ξαναδώ αφού γεννήσω-σε ένα μήνα περίπου- γιατί για να μπω σε αεροπλάνο πρέπει να έχει κλείσει 8 ημέρες το μωρό. Τώρα μόνο μέσω skype θα τα βλέπω.:P

Λογικά θα σε ξαναδεί ο γιατρός σε μία εβδομάδα, έτσι δεν είναι? Από τη μία εβδομάδα στην άλλη αλλάζουν πολύ τα δεδομένα, ειδικά προς το τέλος. Σε εξέτασε κολπικά να δει αν έχει λεπτύνει καθόλου ο τράχηλος? Από κιλά πάντως ο μικρός είναι μια χαρά!:lol::lol:

Όντως θα τον δω σε μια βδομάδα. δεν με εξέτασε κολπικα, φαίνοταν από τον υπέρηχο φαντάσου!!!

dbLDp2.png

Αρτεμη για την ωρα ακομη εχω ισχυρα πετρωματα και καποιες επωδυνες συσπασεις.. ενω εχω εντονες ενοχλησεις στον τραχηλο..

εντωμεταξυ (Once again) παρηγγειλα κοτοπουλο αλα κρεμ (το αγαπημενο μου απο συγκεκριμενο μαγαζι) και εφαγα νωρις για βραδυ..τωρα περιμενω να παει 8 να αρχισουμε να ετοιμαζουμε τη μικρη για υπνο..εχω μεγαλη αναγκη να κοιμηθω λιγακι και ιδεα δεν εχω τωρα με τις συσπασεις αν θα καταφερω μια δυο ωρες..

οπως και να χει τι αποψε το βραδυ, τι αυριο που ναι Δευτερα μεχρι την Τριτη που ουτως η αλλως ειναι να παω στο ραντεβου μου με το γιατρο θα ολοκληρωθει ο τοκετος.. απλα καλυτερα θα ναι να τελειωνουμε συντομα..

ποσο νυσταζω???!

Διαφημίσεις

Εγώ πάω για το γάμο!!

Δημητρα μου όπως είπαμε ε;;; Μη μας ξεχάσεις! Ένα μηνυματακιιιι!! Θα μπαίνω και από το κιν.

Αν δε σε ξαναπετυχω..... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟ!! Και με ένα πόνο!!!!!

Kαλά ν περάσεις Αριστέα μου!! Περιμένουμε κ εμείς μνμ μην μας ξεχάσεις!!!

Σοφια καλησπερα!!

Απ'την αγωνια μεχρι να γεννησουν ολα τα κοριτσια κ να φτασει η σειρα μας μας βλεπω να γενναμε πριν την ωρα μας.......:wink:;-):lol:

Snowflake, καλησπέρα!

Δε νομίζω ότι θα υπάρχει φόβος για θερμοκοιτίδα γιατί στην 37η εβδομάδα θεωρούνται τελειόμηνα τα μωρά. Όσο για το βάρος, σίγουρα θα χει πάρει 300 γραμμάρια μέσα σε 2 εβδομάδες. Λογικό είναι, βέβαια, να το σκέφτεσαι, αλλά προσπάθησε όσο γίνεται να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά:-D.

Και εννοείται ότι δεν είναι βλακείες, αυτά που σκέφτεσαι, όλες τις ίδιες σκέψεις κάνουμε να πάνε όλα καλά και τους ίδιους φόβους έχουμε! Αυτά πάνε πακέτο με τη μητρότητα!:-)

Σε ευχαριστώ για την εμψυχωση Αννπαν!! Εχεις δικοιο!!

images?q=tbn:ANd9GcRjdmxl8mNQAQ1qvHtHdiKY-_4qeAJdzIKX24ewfFUPp2Usxf3GCTiSiZeX

Αρτεμη για την ωρα ακομη εχω ισχυρα πετρωματα και καποιες επωδυνες συσπασεις.. ενω εχω εντονες ενοχλησεις στον τραχηλο..

εντωμεταξυ (Once again) παρηγγειλα κοτοπουλο αλα κρεμ (το αγαπημενο μου απο συγκεκριμενο μαγαζι) και εφαγα νωρις για βραδυ..τωρα περιμενω να παει 8 να αρχισουμε να ετοιμαζουμε τη μικρη για υπνο..εχω μεγαλη αναγκη να κοιμηθω λιγακι και ιδεα δεν εχω τωρα με τις συσπασεις αν θα καταφερω μια δυο ωρες..

οπως και να χει τι αποψε το βραδυ, τι αυριο που ναι Δευτερα μεχρι την Τριτη που ουτως η αλλως ειναι να παω στο ραντεβου μου με το γιατρο θα ολοκληρωθει ο τοκετος.. απλα καλυτερα θα ναι να τελειωνουμε συντομα..

ποσο νυσταζω???!

Κοτόπουλο αλα κρεμ μμμμμ εγώ έκανα μακαρόνια με τυρί να φάω, όσο πάει γίνομαι κ χειρότερα, ελπίζω να μην ανεβάσω πυρετό.

Σε λίγο πρέπει να πάω κ εγώ για το σπα μου, ξουρισμα κ.λ.

Πως πας??

1511604978_Hugs_xlarge.jpeg

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

παω βαρετα.. συσπασεις οποτε του ρθει, δεν μπορω να βολευτω πουθενα, ποναω απο κατω και περιμενω..

πηγα να κοιμηθω και με ξυπνησε μια εντονη συσπαση..

τωρα θα βαλουμε τη μικρη για υπνο, προσπαθησαμε να την κρατησουμε λιγο περισσοτερο ξυπνια γιατι εχει μπερδευτει με την αλλαγη της ωρας και δεν θελω παλι να ξυπνησει απο τις 6 αυριο..

αντεεεεεεεεε καλε μπεμπηηηη!!! νυσταζει η μανουλα σου..

βρε συ snowflake πως την πατησες με το κρυωμα τωρα??

κοιτα αυριο να μιλησεις με το γιατρο σου αν μπορεσεις..να ξερει σε τι κατασταση εισαι..

σε σκεφτομαι παιδακι μου.. ολα καλα να πανε και οτι σε προβληματιζει να το συζητησεις αμεσα με το γιατρο και για την φροντιδα του μωρου σου αν εισαι στην κατασταση που εισαι τωρα με αυτο το συναχι..

παω βαρετα.. συσπασεις οποτε του ρθει, δεν μπορω να βολευτω πουθενα, ποναω απο κατω και περιμενω..

τωρα θα βαλουμε τη μικρη για υπνο, προσπαθησαμε να την κρατησουμε λιγο περισσοτερο ξυπνια γιατι εχει μπερδευτει με την αλλαγη της ωρας και δεν θελω παλι να ξυπνησει απο τις 6 αυριο..

Κουράγιο βρε κορίτσι! Τώρα που είσαι πιο κοντά φαντάζομαι οι ώρες φαίνονται αιώνες!! Εμένα πονάκια δεν με έχουν πιάσει ακόμα χαμηλά τουλάχιστον όχι όπως τα περιγράφεται εσεις!

dbLDp2.png

Σε σκεφτομουν το πρωι, η κορη σου πως ειναι;;; Ολα καλα;

Αριστέα μου συγνώμη που δεν σου απάντησα αλλά κάνανε κατάληψη τα παιδιά στο pc. Σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, αλλά τα αποτελέσματα θα τα πάρουμε σε καμιά βδομάδα. Τι να πω...θα δείξει...

Θα σας πω όταν έχω νέα.

NQt5p2.png

Άντε Δημητρούλα..θα μας σκάσει το αντράκι σου.... Ζόρικο μου φαίνεται!!!

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...