Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Πάντως γενικά για να λέμε Κ του δίκαιο βγήκαν πολλά παραπλήσιες τακτικές ... Δηλαδή παλιότερα ήταν το νικά Κ οι εκχυσεις τώρα δίνουν αντιβίωση απτό στόμα Κ κοιτάνε γαλακτοβακιλλους . 

ισχυει ναι . αλλα κ πρακτικα να το δεις αλλο κοστος (θεωρητικο κ πρακτικο) εχει το ενα αλλο το αλλο. δηλαδη αν κ τα δυο σου εξασφαλιζουν το ιδιο, θα επελεγα το δευτερο. προσωπικα σου μιλαω τωρα . που να σου πω την αληθεια εγω προβιοτικα γαλακτοβακιλους παιρνω πλεον μονιμα. ασχετως εννοω εξωσωματικων κτλ. παντωα για φυσικους θεωρω σιγουρα εχει τη μεγαλυτερη πειρα. τωρα για γυναικες που κανουν διεγερσεις/ ημοδιεγερσεις η εχουν θεματα σπερματος πιστευω υπαρχουν κ αλλες ισως κ πιο αξιολογες επιλογες γιατρων. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ναι, τα πάντα αύριο και ντοπλερ, και υπέρηχο και nst. Όσο κ να θες περνάνε απο το μυαλό σου αυτά .. έτσι δεν είναι???

Sorry αν αγχώνω και εσάς με της βλακείες μου!!

Snowflake, καλησπέρα!

Δε νομίζω ότι θα υπάρχει φόβος για θερμοκοιτίδα γιατί στην 37η εβδομάδα θεωρούνται τελειόμηνα τα μωρά. Όσο για το βάρος, σίγουρα θα χει πάρει 300 γραμμάρια μέσα σε 2 εβδομάδες. Λογικό είναι, βέβαια, να το σκέφτεσαι, αλλά προσπάθησε όσο γίνεται να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά:-D.

Και εννοείται ότι δεν είναι βλακείες, αυτά που σκέφτεσαι, όλες τις ίδιες σκέψεις κάνουμε να πάνε όλα καλά και τους ίδιους φόβους έχουμε! Αυτά πάνε πακέτο με τη μητρότητα!:-)

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koritsakia gia sas sas diavazo kai ida oti kapia apo esas ekane enesis kortizonis kai ego to idio stin 3o evdomada simera ime 31 kai tin pempti tha pao giatro kai mallon tha xanakanoume mexri tote plisiazo sxedon tin 32 vdomada otan ftasoume se auti tin vdomada ta pragmata gia proorotita kaliterevoun?na sas rotiso kai kati allo otan allazoume mina mpori na exoume mikroponakia xamila?

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

οχι, σπιτι ειμαι.. προσπαθησα να ξεκουραστω αλλα αρχισα να χω συσπασεις και παει δεν μπορω να κοιμηθω παροτι νυσταζω τρομερα..

τωρα θα μπω για ενα μπανιο και περιμενω να δω αν θα αυξηθουν οι πονοι στις επομενες ωρες..ειπα και στη μανα μου να ρθει για να βοηθησει τη κουνιαδα μου με τη μικρη γιατι η σκατουλα δεν κοιμηθηκε παλι, θα αρχισει την απογευματινη γκρινια και εγω δεν εχω κουραγιο να ασχοληθω μαζι της.. ερχεται στο κρεβατι χοροπηδαει και εγω ποναω..χαχα!

ο ανδρας μου επεσε να κοιμηθει καμια ωρα για παν ενδεχομενο διοτι αν παμε μαιευτηριο θα χει ξενυχτι ο καημενος..

τεσπα.. οτι και να γινει ακομη και αν δεν μπω να σας γραψω θα στειλω μηνυμα σε οσες εχω το κινητο τους να σας ενημερωσω!! Τζαμπα μου το δωσατε? και στη σειρα τους θα ενημερωσουν και τις υπολοιπες εδω..

να μη μου αγχωνεστε..!!!!!!!!

Koritsakia gia sas sas diavazo kai ida oti kapia apo esas ekane enesis kortizonis kai ego to idio stin 3o evdomada simera ime 31 kai tin pempti tha pao giatro kai mallon tha xanakanoume mexri tote plisiazo sxedon tin 32 vdomada otan ftasoume se auti tin vdomada ta pragmata gia proorotita kaliterevoun?na sas rotiso kai kati allo otan allazoume mina mpori na exoume mikroponakia xamila?

Σίγουρα είναι καλύτερα από την 32η και έπειτα. Να κάνεις και την επόμενη δόση. Εμένα ο μπέμπης ήδη κάνει αναπνευστικές κινήσεις.

Από ό,τι έχω ακούσει χωρίς να έχω ρωτησει τη γιατρό λένε ότι σε κάθε αλλαγή μήνα μπορεί να έχεις ενοχλήσεις, αλλά δεν ξέρω αν είναι και επιστημονικά τεκμηριωμένο.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

οχι, σπιτι ειμαι.. προσπαθησα να ξεκουραστω αλλα αρχισα να χω συσπασεις και παει δεν μπορω να κοιμηθω παροτι νυσταζω τρομερα..

τωρα θα μπω για ενα μπανιο και περιμενω να δω αν θα αυξηθουν οι πονοι στις επομενες ωρες..ειπα και στη μανα μου να ρθει για να βοηθησει τη κουνιαδα μου με τη μικρη γιατι η σκατουλα δεν κοιμηθηκε παλι, θα αρχισει την απογευματινη γκρινια και εγω δεν εχω κουραγιο να ασχοληθω μαζι της.. ερχεται στο κρεβατι χοροπηδαει και εγω ποναω..χαχα!

ο ανδρας μου επεσε να κοιμηθει καμια ωρα για παν ενδεχομενο διοτι αν παμε μαιευτηριο θα χει ξενυχτι ο καημενος..

τεσπα.. οτι και να γινει ακομη και αν δεν μπω να σας γραψω θα στειλω μηνυμα σε οσες εχω το κινητο τους να σας ενημερωσω!! Τζαμπα μου το δωσατε? και στη σειρα τους θα ενημερωσουν και τις υπολοιπες εδω..

να μη μου αγχωνεστε..!!!!!!!!

Ξεκουράσου, τότε, να χεις δυνάμεις. Περιμένουμε...

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

εκανα ενα μπανακι καυτο και ανακουφιστηκα λιγακι..

τωρα εχω καουρες! Οτι να ναι!χαχα!!

νυχτωνει νωρις τωρα αλλα ,μου φαινεται ατελειωτη η ημερα..

aristea εκτος απο το οτι ειμαι ξυρισμενη απο χθες ηδη (το ιδιο καλο ειχα και με την γεννα της κορης μου) σκεφτομαι οτι θα μου κανουν και το κλισμα και θα ανακουφιστω..χαχα!! κοιτα τι περιμενω ο ανθρωπος!

και για να απαντησω σε πιθανη απορια.. οταν πονας με συσπασεις το τελευταιο που σε ενοχλει ειναι το κλισμα..

παω να στεγνωσω τα μαλλια μου..

εκανα ενα μπανακι καυτο και ανακουφιστηκα λιγακι..τωρα εχω καουρες! Οτι να ναι!χαχα!!

νυχτωνει νωρις τωρα αλλα ,μου φαινεται ατελειωτη η ημερα..

και για να απαντησω σε πιθανη απορια.. οταν πονας με συσπασεις το τελευταιο που σε ενοχλει ειναι το κλισμα..

Συμφωνώ ότι είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι. Ίσα ίσα που...ξαλαφρώνεις :P. Το ζεστό μπάνιο βοηθάει πολύ! Έχει μικρύνει ο χρόνος ανάμεσα στις συσπάσεις?

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

Τι εγινε ρε παιδια εδω περα??? :eek::eek:

Γενναμεεεε??????????????? :eek::eek::eek::eek::eek:

frightened.png

Εγω παλι μετα το μεσημεριανο δεν μπορουσα να κρατησω τα ματια μου ανοιχτα και ξανακοιμηθηκα ενα ακομη τριωρακι... :tongue: Τωρα θα ετοιμαστω να παμε θεατρο.. :rolleyes:

Προσπ, αν φυγεις εν τω μεταξυ, με εναν πονο κουκλα μου!!! Ε-Ε-Ερχεται!!!!

Ε-Ε-Ερχεται!!!!

BlueGoldCheerleader.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Dina.... θα γεννησω απο τα γελια και μονο!!

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ παιδι μου!! Τι φοβερα ειναι αυτα που ανεβαζεις???

εντωμεταξυ διαβαζω ποσες ωρες κοιμασαι και λεω ποσο τυχερη εισαι!! Εγω θα ξανακοιμηθω σε τρια τεσσερα χρονια στην καλυτερη..χαχα!

συσπασεις εχω αρκετες αλλα οχι τοσο μεγαλης εντασης.. με τον ανδρα μου ειμαστε σχεδον βεβαιοι οτι θα μας παει αργα αποψε αυτη η ιστορια για να φυγουμε για μαιευτηριο ..

πολυ πεισμα βλεπω ο κος μπεμπακος.. θελει καλοπιασματα!χαχα!!

ενταξει.. στεγνωσα και μαλλι τωρα και ειμαι να κωλοβαρω μεχρι να δω ποτε θα παμε να γεννησουμε.. ανεβαλλα και τη μανα μου αφου οπως το κοβω θα μαστε εδω για να βαλουμε τη μικρη για υπνο..

δεν θα μου κανε εντωμεταξυ καμια εντυπωση αν παω ετσι μεχρι αυριο.. καθε τοκετος ειναι διαφορετικος..

ετσι για να μην πληττουμε Κυριακατικα..χαχα!

Όσο για τα δικά μου νέα, τα παιδιά με τον άντρα μου ήρθαν την Τρίτη, όπως σας είχα πει. Είναι απίστευτο πώς μεγαλώνουν μέσα σε 2 μιση μήνες! Εννοείται, ότι δεν τα άφηνα από την αγκαλιά μου, τα έπνιξα στα φιλιά και μάλιστα όλες τις μέρες που ήταν εδώ -επειδή πηγαίναμε επισκέψεις κτλ.- κοιμόμασταν πιο αργά από την κανονική ώρα του ύπνου. Βέβαια, και να μην πηγαίναμε πουθενά, πάλι θα αργούσα να τα βάλω για ύπνο για να τα χορτάσω όσο γίνεται περισσότερο!:tongue: Οι μέρες πέρασαν τόσο γρήγορα και ήρθε η χθεσινή, που είπα ότι αν αντέξω και δε γεννήσω από τη στεναχώρια μου...:( Όταν ήρθε η ώρα να φύγουν, ο γιος μου δεν ντυνόταν γιατί ήθελε να μείνει εδώ μαζί μου και η κόρη μου έκλαιγε μέχρι που μπήκε στο λεωφορείο για το αεροδρόμιο:-(:sad:, λέγοντάς μου ότι θέλει να πάω μαζί τους τώρα και πως δεν περνάει ο καιρός και πως το μόνο που θέλει είναι να είμαι μαζί τους και άλλα τέτοια ευχάριστα. Στο τέλος δεν κρατήθηκα και με πήραν και μένα τα κλάματα -βέβαια, όσο μπορούσα προσπαθούσα να μην το δείχνω μην τα κάνω χειρότερα- μέχρι που έφυγαν.

Για να μην τα πολυλογώ, πήρα τηλ. τη γιατρό να της πω να πάρω ηρεμιστικό γιατί άρχισαν οι συσπάσεις και μάλιστα επώδυνες. Για αυτό δεν μπήκα και καθόλου χθες γιατί ήμουν σα ναρκωμένη όλη την υπόλοιπη μέρα.

Τέλος πάντων, ευτυχώς το μωρό είναι καλά-πήγαμε στη γιατρό όλοι μαζί την Τετάρτη και έχει φτάσει τα 2200 και στις 16 Νοεμβρίου θα με ξαναδεί για να δούμε πότε θα γεννήσω. Όταν ήμασταν στη γιατρό και μου έκανε τον υπέρηχο είχα και μια επώδυνη σύσπαση που κράτησε σχεδόν ένα λεπτό!!! Πλέον έχω μία δύο τέτοιες κάθε μέρα παρά τα φάρμακα.:-(

Α, και κάτι τελευταίο, έκανα εξετάσεις κολπικού υγρού και μου έβγαλε στρεπτόκοκκο! Ξεκίνησα αντιβίωση και θα κάνω επαναληπτικές σε λίγες μέρες να δούμε πώς πάει.

Αυτά από μένα. Θα ξαναμπω λίγο πιο μετά να δω νέα σας.

Prosp για οποιαδήποτε αλλαγή ενημέρωσε πρώτα εμάς και μετά το

γιατρό:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Φιλιά σε όλες

Κοριτσάκι πρέπει να πέρασες υπέροχες στιγμές μαζί τους!!! Δηλαδη έφυγαν πάλι? και πότε θ ατου ςξαναδεις?

Εγώ τελικά πήγατη Παρασκευή στο γιατρό. Οτράχηλος καμια αλλάγη, ερμητικά κλειστος! Ο μικρος έχει παέι περίπου 3100(πότε πρόλαβε)

είδαμε και τα μαλλάκια του:P.Με βρήκε κάπως πρησμένη:(

Το καρότσι ακόμα, αλλα τουλαχιστον τους βρήκα και τους τα έψαλα, για να δουμε...!

dbLDp2.png

Εγώ πάω για το γάμο!!

Δημητρα μου όπως είπαμε ε;;; Μη μας ξεχάσεις! Ένα μηνυματακιιιι!! Θα μπαίνω και από το κιν.

Αν δε σε ξαναπετυχω..... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟ!! Και με ένα πόνο!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημερα μανουλες!!!

Τι συννεφιασμενη Κυριακη ειναι η σημερινη;;

Απο asteraki το παρηγγειλα και σημερα μου ηρθε mail επιβεβαιωσης κ κανει 45?....μια χαρα δηλαδη!!

Βεβαια δεν ξερω να το χρησιμοποιω, αλλα πιστευω με τα βιντεακια κατι να σκαμπασω..

Αρτεμη νομιζω το τικερακι σου επρεπε να λεει 38+3.... Γιατι αραγε να κολλαει;;

Κ γω kill Bill εβλεπα εχτες αλλα δεν αντεξα μεχρι τελους κ παραδοθηκα!

Ε! οχι κ γυναικαρα η Ουμα!!!!!!! Μην τρελλαθουμε!

Δημητρα θα συμφωνισω μαζι σου και για τις αλλες κυριες που ανεφερες..

Εμενα μ'αρεσει η Μονικα Μπελουτσι κ η Σαντρα Μπουλοκ!!!!!!

Καλα απο αντρες καλυτερα να μην το αρχισουμε..

Παντως η Τριτη ειναι καλη περιπτωση για γεννα 1/11/11......

Κρατηθειτε τα νινια ερχονται!!

Δε μπορώ και γω να καταλάβω γιατί κολλαει Τελικα θα σας ενημερώνω εγω!!!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...