Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα καλημερα!!!!!καλα οι αντρες μασ πιστευω οτι χαιρονται πολυ πιο πολυ απο εμας...τους ειναι ολα διαφορετικα κ τα ζουν απο απεξω οποτε οταν τα αισθανονται τρελενονται!!

ειμαι καινουργια κ δεν ξερω τι σου εχει συμβει γλυκια μου prosperous,αλλα να σκεφταισε παντα θετικα κ ολα θα πανε μια χαρα να το δεις!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Prosperous, δεν ξέρω τι σας έχει συμβεί...:( Εύχομαι τίποτα άσχημο να μη σας ξανασυμβεί κι όλα να σας πηγαίνουνε δεξιά!!!!

Κι εμείς για να πετύχουμε εγκυμοσύνη περάσαμε πολλά γιατί βλέπετε κάναμε δύο προσπάθειες εξωσωματικής και το πετύχαμε τη δεύτερη, γι'αυτό τώρα προσπαθούμε να ζούμε την κάθε στιγμή κι ακόμα δεν το πιστεύουμε ότι μας συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά κι εγώ από την αρχή που έμαθα ότι είμαι έγκυος δεν μπορώ να το ζήσω 100% γιατί αγχώνομαι με τόσα που ακούω κι απλά ελπίζω στο Θεό, να πάνε όλα μα όλα καλά!!!!

Καλημέρα Μαριαλένα!!! Άσε οι άντρες μας είναι ξετρελαμένοι με τις εγκυμοσύνες μας!!!;)

ειναι η πεμπτη εγκυμοσυνη που διανυω με μονο τη μια επιτυχη αποκτωντας την κορη μου ενω οι αλλες εληξαν αδοξα απο διαφορους ασχετους λογους σε διαφορετικα τριμηνα..

συνεπως που "ξανοιγματα" για χαρες και πανηγυρια..

αυτα μονο επι του μαιευτηριου και με το μπεμπε στα χερια μας..

αλλα ο επιμενων νικα..

η helen που εχει κανει εξωσωματικη που προσωπικα το θεωρω ΟΤΙ πιο δυσκολο το ξερει.

Καλημερα κοριτσια !!!

Απ'οτι διαβαζω μια χαρα πανε οι κοιλιτσες...

Εμενα ο αντρας μου δεν εχει νοιωσει ακομα το μωρο, εδω καλα καλα δεν το καταλαβαινω εγω.. Εχθες το αισθανομουν την ωρα που ειχα ξαπλωσει αλλα οχι πολυ εντονα, και ο καημενος εβαλε το χερι του πανω στην κοιλια και προσπαθουσε να νοιωσει οτι νοιωθω αλλα δεν..Παρολα αυτα ειχαμε μια πολυ τρυφερη οικογενειακη στιγμη οι τρεις μας!!!!!!! Ειμαι σε καλο δρομο...:P:p

Δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα απο το να πηγαινεις στα μαγαζια και να ψωνιζεις η να κανεις ερευνα αγορας για το αγεννητο μωρο σου....!!!!!!!! Οι πιο ωραιες αγορες!! Εγω βεβαια δεν εχω παρει τιποτα ακομα, αλλα δεν αγχωνομαι,τα αφηνω για Σεπτεμβρη που θα βγω σε αδεια, θα εχω πολλα για να γεμισω το χρονο μου..:D

Φιλιαααα!!:P:p:p

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

ειναι η πεμπτη εγκυμοσυνη που διανυω με μονο τη μια επιτυχη αποκτωντας την κορη μου ενω οι αλλες εληξαν αδοξα απο διαφορους ασχετους λογους σε διαφορετικα τριμηνα..

συνεπως που "ξανοιγματα" για χαρες και πανηγυρια..

αυτα μονο επι του μαιευτηριου και με το μπεμπε στα χερια μας..

αλλα ο επιμενων νικα..

η helen που εχει κανει εξωσωματικη που προσωπικα το θεωρω ΟΤΙ πιο δυσκολο το ξερει.

Λυπάμαι....:(:(:( ουφ...εύχομαι ολόψυχα να μη σας ξανασυμβεί ΠΟΤΕ κάτι άσχημο......

Αχ αυτό το άγχος....σίγουρα φεύγει όταν κρατάς το μωρό σου αγκαλιά και μετά έρχεται το "καλό άγχος" της φροντίδας του....

Διαφημίσεις

μη νομιζετε.. και εγω εχω τη φαγουρα να παω να αγορασω κανα αγοριστικο μωρουδιακο αλλα κρατιεμαι...χαχα!! καλα που βοηθαει το οτι δεν παιζει σαπιο απο χρημα αυτη τη στιγμη αρα εχω και κινητρο..

Λυπάμαι....:(:(:( ουφ...εύχομαι ολόψυχα να μη σας ξανασυμβεί ΠΟΤΕ κάτι άσχημο......

Αχ αυτό το άγχος....σίγουρα φεύγει όταν κρατάς το μωρό σου αγκαλιά και μετά έρχεται το "καλό άγχος" της φροντίδας του....

συμβαινουν..καλως η κακως..

αλλα ειναι αληθεια οτι απο την πρωτη μερα της εγκυμοσυνης ενα αγχος ΜΟΝΙΜΑ επικρατει.. απλα το καλο ειναι οτι το κακο αγχος με την αποκτηση του μωρου μετατρεπεται σε καλο αγχος..

και μια αγαπη ανευ ορων και οριων.. ειδικοτερα απο τη μερια του γονιου..

Καλημερα κοριτσια !!!

Δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα απο το να πηγαινεις στα μαγαζια και να ψωνιζεις η να κανεις ερευνα αγορας για το αγεννητο μωρο σου....!!!!!!!! Οι πιο ωραιες αγορες!! Εγω βεβαια δεν εχω παρει τιποτα ακομα, αλλα δεν αγχωνομαι,τα αφηνω για Σεπτεμβρη που θα βγω σε αδεια, θα εχω πολλα για να γεμισω το χρονο μου..:D

Φιλιαααα!!:P:p:p

Κι εγώ τον Σεπτέμβρη θα βγω σε άδεια, μπορεί να πάρω και δύο βδομάδες τον Αύγουστο...φαίνεται πως το αφεντικό μου δεν το έχει καταλάβει ακόμα ότι θα λείψω κι ότι θα πάρω το εξάμηνο, αλλά θα το καταλάβει όταν έρθει ο καιρός...;)

συγουρα θελει δυναμη κ πιστη κ ολα καλα πανε στο τελος!!!αυτο ειναι η ατακα της μανας μου....αυτο λεει παντα!οι γονεις μου ηταν 10χρονια παντρεμενει κ προσπαθουσαν για παιδακι,ηταν απο γιατρο σε γιατρο κ απο εξεταση σε εξεταση,δεν ειχε ουτε ο ενας κατι οθτε ο αλλος ηταν κ οι δθο μια χαρα κι ομως η μητερα μου δεν εμαινε εγκυος...μετα απο δεκα χρονια προσπαθειας ηρθα εγω φυσιολογικοτατα κ μετα απο τεσσερα χωρισ να ασχολιθουν καθολου γιατι ηταν χαρουμενοι κ με το ενα ηρθε κ η αδερη μου!!!αυτα....οποτε ολα καλα θα πανε για ολες μας!!!!!!

Ελενη πραγματικα σε τετοια περιπτωση σου χρειαζονται συγχαρητηρια που τα καταφερατε εστω και με τη δευτερη προσπαθεια εξωσωματικης!!!Εχω ακουσει οτι ειναι δυσκολη διαδικασια αλλα αφου εχεις φτασει μεχρι εδω ολα καλα θα πανε μεχρι το τελος, θα δεις!!!!:P:p Εχει φωλιασει για τα καλα στην κοιλιτσα σου!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια! Ευχομαι να ειστε ολες καλα φουσκοκοιλουμπιτσες!!!!

Σε 2 μερες κλεινουμε μια εβδομαδα απο τοτε που ειδαμε το μωρακι μας και μενουν αλλες 2 για την β'επιπεδου τον μεγαλυτερο σε διαρκεια υπερηχο τουλαχιστον για εκει που πηγαινω εγω γιατι ακουω οτι τον κανουνε και σε 10 λεπτα....απαραδεκτο οση εμπειρια και να εχει ο γιατρος θα πρεπει να τον κανει σχολαστικα τον συγκεκριμενο υπερηχο...εκει που πηγαινω εγω ακομα και την αυχενικη την αργει αρκετα....μιση ωρα και κατι εκανε να τελειωσει!

Εν παση περιπτωση....αυριο θα παω να κανω εξετασεις αιματος που μου εγραψε ο γιατρος την παρασκευη και ειδα οτι μου εγραψε και καμπυλη σακχαρου της μιας ωρας με 50γρ.γλυκοζης! Την φοβαμαι αρκετα την καμπυλη γιατι δεν ξερω πως θα αντιδρασει ο οργανισμος μου μετα απο κατι γλυκο....ενω σακχαρο αιματος εχω μεχρι 84 δεν παυω να ανυσηχω πολυ!

Αυτα απο μενα κοριτσακια μου....!!!!!!!!!!!!

συμβαινουν..καλως η κακως..

αλλα ειναι αληθεια οτι απο την πρωτη μερα της εγκυμοσυνης ενα αγχος ΜΟΝΙΜΑ επικρατει.. απλα το καλο ειναι οτι το κακο αγχος με την αποκτηση του μωρου μετατρεπεται σε καλο αγχος..

και μια αγαπη ανευ ορων και οριων.. ειδικοτερα απο τη μερια του γονιου..

Ναι φαντάζομαι πως η αγάπη που θα νιώσω εκείνη τη στιγμή θα είναι κάτι που ποτέ δεν έχω νιώσει έως τώρα!! Θα λέω "υπάρχει τέτοια αγάπη"?? Αχ ωραία πράγματα.....

Καλημερα Ματινακι...

Οτι και να 'ναι αυτην την καμπυλη θα πρεπει να την κανουμε, μην ανυσηχεις, σκεψου θετικα!! Καλα αποτελεσματα να εχεις!!!!! Ολες δηλαδη, γιατι κ γω την αλλη εβδομαδα εχω εξετασεις να κανω..;)

Ελενη πραγματικα σε τετοια περιπτωση σου χρειαζονται συγχαρητηρια που τα καταφερατε εστω και με τη δευτερη προσπαθεια εξωσωματικης!!!Εχω ακουσει οτι ειναι δυσκολη διαδικασια αλλα αφου εχεις φτασει μεχρι εδω ολα καλα θα πανε μεχρι το τελος, θα δεις!!!!:P:p Εχει φωλιασει για τα καλα στην κοιλιτσα σου!!

Πιο δύσκολο σε τέτοια φάση είναι το άγχος και η αναμονή για το αποτέλεσμα....τα υπόλοιπα ξεπερνιούνται....οπότε θέλωντας και μη δεν μπορώ να απολαύσω την εγκυμοσύνη εντελώς γιατί το μωρό δεν ήρθε έτσι απλά και μέσα σε μία νύχτα και φυσικά ξερω πολύ καλά πως δεν έχω την ευκαιρία να προσπαθώ κάθε μήνα για μωρό και γενικά δεν υπάρχει πλέον η οιονομική και περισσότερο η ψυχολογική δυνατότητα για μία νέα προσπάθεια!!!

Γι'αυτό εύχομαι κι ελπίζω να πάνε όλα καλά.....και μέσα μου αυτό πιστεύω....πως με τη βοήθεια του Θεού πάντα, όλα θα πάνε κατ'ευχήν....

Καλημέρα Ματινάκι και καλά αποτελέσματα να έχεις!!! Εγώ λογικά αυτή την εξέταση θα την κάνω τον επόμενο μήνα!!!!

Κι εγώ δυο βδομάδες έχω για τον επόμενο υπέρηχο (Β' επιπέδου) κι από τον πρηγούμενο έχουνε περάσει 3....:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...