Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

3350 φυσιολογικα...δεν προλαβαμε επισκληριδιο.μσα σε μια ω

ρα που ηρθα στο ιασω τελικα

Δημητρα ισως να μην ακουσες καλα,,

γιατι κ στο fb εγραφε πριν καιρο σ'ενα σχολιο ''2900 η μπεμπα, ετοιμη να βγει''

Οπως κ να χει snowflake εισαι ηδη στην 37η εβδομαδα, ειναι λογικο να ανησυχεις αλλα τα θετικα που εχεις να σκεφτεσαι ειναι πολλα!!!

Ολα θα πανε καλα!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν θελω να σας αγχωσω αλλα μαλλον αρχιζουν να βαρουν οι καμπανες..

εχω βλεννη απο κατω μπολικη και μου πε η μαια (βρηκα το κινητο ολεεεεε!!) οτι υπολογιζει πως απο το απογευμα θα αρχισουν οι πονοι..

για την ωρα εχω κατι πονους σποραδικους εντονους αλλα οχι με την εννοια της πληρους συσπασης.. το ενστικτο μου λεει οτι πιθανοτατα να μου σπασουν τα νερα αυτη τη φορα.. δεν ξερω..ετσι νοιωθω..στη κορη μου δεν εγινε..

αντε να δουμε...:rolleyes::wink:

Ναι, τα πάντα αύριο και ντοπλερ, και υπέρηχο και nst.

Μακάρι Αριστέα μου, όλα τα μωράκια να είναι γερά κ δυνατά!!

Όσο κ να θες περνάνε απο το μυαλό σου αυτά .. έτσι δεν είναι???

Sorry αν αγχώνω και εσάς με της βλακείες μου!!

Ολα περνανε βρε snowflake , ρωτα και κατα δω... εχθες ο γιατρος ελεγε σε εναν συναδελφο του πως εχω περασει απο καμποσα κεφαλαια μαιευτικης κωλοφαρδυας..αστειευοταν βεβαια εκ τους ασφαλους αφου ενα παιδακι το απεκτησα ενω τωρα παμε για το δευτερο..

εχω βλεννη απο κατω μπολικη και μου πε η μαια (βρηκα το κινητο ολεεεεε!!) οτι υπολογιζει πως απο το απογευμα θα αρχισουν οι πονοι..

για την ωρα εχω κατι πονους σποραδικους εντονους αλλα οχι με την εννοια της πληρους συσπασης.. το ενστικτο μου λεει οτι πιθανοτατα να μου σπασουν τα νερα αυτη τη φορα.. δεν ξερω..ετσι νοιωθω..στη κορη μου δεν εγινε..

Αυτα ειναι, αντε οι καμπανες!!!!!!!!!!

Οταν λες βλεννη, μαζι με αιμα;;;

Ο αντρας σου ειναι μαζι σου;

Αχ, δεν το πιστευω...

Και το απογευμα εχουμε κ γαμο,,,, πως θα μαθαινω τι γινετε;; θα μπω απ'το κινητο.......

Αααααααααχ αυτα τα μπεμπινια...

Διαφημίσεις

ο ανδρας μου ειναι στη δουλεια και τον πηρα τηλεφωνο να ετοιμασθει να ρθει.. ακομη δεν εχω πληρης συσπασεις αλλα δεν μπορω να περπατησω σωστα..ποναω στον τραχηλο..

ειναι μια παχυρευστη διαφανη βλεννη αρκετη σε ποσοτητα (διαβασα οτι λεγεται πωμα του τραχηλου) αλλα στη περιπτωση μου εχει και αιμα γιατι εχει αιμα ο τραχηλος απο το κοψιμο της περιδεσης..

κατα τ'αλλα εφαγα τα μακαρονια μου και περιμενω να αρχισω να ποναω...:rolleyes::lol::lol: τι ωραιαααααααααααααααααααααααααα...:cool:

Δεν θες , δεν θες αλλά μας αγχωσες , χαχαχα!!

Προσπ. μου!! πωπω!!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

δεν εχω συνδεση απο το κινητο για να σας γραψω απο το μαιευτηριο.. στειλε μου βρε aristea το κινητο σου να σου στειλω μηνυμα οταν και με το καλο γεννησω..

για την ωρα ηρεμα.. μπορει να αργησει η διαδικασια ειπε η κυρα μαια..μην σας βαζω σε εγρηγορση και σε ανησυχια...

παλι καλα που χω και εσας και μου κρατατε συντροφια..

τωρα η κουνιαδα ανελαβε τη κορη μου..εκανα και τη κινηση να πω στη μικρη οι μαλλον το βραδυ να μην ειμαστε μαζι και με κοιτουσε με υφος περιεργο..ελπιζω να την παλεψει η θεια αν χρειαστει να μεινει μαζι της τη νυχτα αν την πιασουν υστεριες μεταμεσονυκτιες..

για να δουμε..

καλε.. μην αγχωνεστε.. χαρειτε..χαρειτε.. περιμενω πως και πως!!!!!! Και ελπιζω να γινει συντομα..

Διαφημίσεις

τωρα η κουνιαδα ανελαβε τη κορη μου..εκανα και τη κινηση να πω στη μικρη οι μαλλον το βραδυ να μην ειμαστε μαζι και με κοιτουσε με υφος περιεργο..ελπιζω να την παλεψει η θεια αν χρειαστει να μεινει μαζι της τη νυχτα αν την πιασουν υστεριες μεταμεσονυκτιες..

για να δουμε..

καλε.. μην αγχωνεστε.. χαρειτε..χαρειτε.. περιμενω πως και πως!!!!!! Και ελπιζω να γινει συντομα..

χαρααααα!!! αλλο τιποτα!!!

εγω εχω ενθουσιαστει που ξεκινησες τοσο νωρις....

Αντε να γινουν ολα γρηγορα και να παρεις αγκαλια το αγορακι σου!!!!!!

Παλι με βλεπω να βαζω τα κλαματα.....

λετε να φαω και την παστα ποντικακι?????

Καλα δε χρειαζοταν να αναρωτηθεις.......

φαε καλεεεεεε!!!!!

Αργα και απολαυστικα..... χαχαχα:P:tongue:

για να δουμε..

Ax Δήμητρα, σε λίγες ώρες με τον γιοκα σου, τι ωραια!!

baton-rouge-newborn-photographer-baby-boy3.jpg

Δεν ξέρω τι να πω!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

ευχαριστω κοριτσια προκαταβολικα για τη χαρα..

ελπιζω να πανε ολα καλα και συντομα να σας ευχαριστω για αλλη μια φορα εκ μερους και της οικογενειας και του μπεμπη..

για την ωρα αναμενουμε σε αναμμενα καρβουνα αλλα με τη συντροφια μιας παστας ποντικακι..χαχα!!!

επαναλαμβανω ομως οτι η μαια ειπε πως με περιμενει να αρχισω πονους απο το απογευμα και μετα..κατι θα ξερει φανταζομαι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...