Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Το 15 δεν είναι απαγορευτικό όταν το ανώτερο φυσιολογικό είναι 12, επίσης είπες μέσος όρος το 15 άρα έχεις κύκλους με μικρότερη τιμή. Η οιστραδιολη ποση ειναι;;

Ελπίδες πάντα υπάρχουν, μην χάνεις το κουράγιο σου!

Γενικά η fsh είναι μεταξύ 12-19 και η ε2 23-80. Απλά με την ΑΜΗ 0,07 έπαθα σοκ! Τί να πω.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Δε νομιζω οτι εχει σημασια αν εχεις πονολαιμο... Πιες τσαγακι να μαλακωνσει ο λαιμουλης.. βαλε και λιγο μελακι και λεμονακι μεσα...

Ισχυει που λενε δεν κανει το μωρο να φαει μελι μεχρι να γινει 6 μηνων? ακουσατε κατι? Αρα ουτε η μανουλα που θηλαζει ε ?? :confused:

Η αντιβίωση είναι για 10 μέρες (ούτως ή άλλως την Τρίτη θα ξεκινούσα την τελευταία δόση αντιβίωσης για την περίδεση, απλά την ξεκίνησα λίγες μέρες νωρίτερα). Την Τετάρτη που πήγα στη γιατρό με είδε και κολπικά (όχι με κολποδιαστολέα) και μου είπε ότι η κλινική μου εικόνα είναι πολύ καλή και καθώς δεν είχα ούτε συμπτώματα (πυρετό, φαγούρα, αλλοιωμένα υγρά) μου ξαναπήρε κολπικό υγρό να το στείλει και εκείνη στην κυτταρολόγο της για σιγουριά, μήπως και έγινε καμία επιμόλυνση όταν μου έπαιρναν το δείγμα. Ελπίζω να είναι έτσι, γιατί πραγματικά δεν έχω καμία ένδειξη. Δε θα πρεπε να έχω τουλάχιστον κάτι, έστω και μία μικρή ενόχληση? Θα ξέρω μες στη βδομάδα.

Περαστικα Αννα... Εγω καποτε ειχα κολπιτιδα και δεν ειχα καταλαβει τιποτα, ουτε υγρα πολλα ειχα, ουτε μυριζαν , τιποτα.. Θα ειναι ηπιας μορφης γι'αυτο δεν το καταλαβαινεις...

Ντινα μου γιατί άλλαξες avatar?? άντε τώρα να σε συνηθίσω χαχαχ!!

Χαχαχαχαχα, για να συνηθιζω σιγα σιγα βρε κοριτσι μου οτι σε λιγο θα εχω μωρο στο σπιτι!!! Μα δε λεω να βαλω μυαλο.. νομιζω στην κοιλια θα το εχω παντα... Οποτε προετοιμαζομαι!!! :tongue:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια ξέχασα να γράψω, έχω πονόλαιμο και είμαι μπουκωμένη!! Τι θα γίνει με την καισαρική?? πειράζει??? Η μπεμπούλα??

στην περιπτωση της ολικης ναρκωσης δεν ξερω..μαλλον δεν πρεπει να εισαι σε τετοια κατασταση.. στην περιπτωση της επισκληριδιου δεν πρεπει να χει σημασια.. καλυτερα ρωτα τον γιατρο σου πριν πας..

σχετικα με το μωρο.. ζητα να φορας μασκα ιατρικη στο προσωπο και κανε οτι θα εκανες κανονικα.. ζητα συμβουλη για αυτο που σου λεω..δεν νομιζω οτι κανω λαθος.. και οταν γεννησα την κορη μου μια αλλη κοπελα απο καισαρικη παραδιπλα θηλαζε ειχε ιωση και φορουσε μασκα στο προσωπο.

Ισχυει που λενε δεν κανει το μωρο να φαει μελι μεχρι να γινει 6 μηνων? ακουσατε κατι? Αρα ουτε η μανουλα που θηλαζει ε ?? :confused:

ενταξει λενε οτι το μελι εχει ιδιοτητα αντισηπτικη αλλα και συντηρητικη για ολους τους μικροοργανισμους και τουλαχιστον αποτρεπουν τους γονεις να δινουν μελι στα μωρα μεχρι ετους.. τωρα δεν ισχυει και κατι επισημα και αποδεδειγμενα.. ο καθενας οτι θελει κανει..

Κορίτσια, πάω να φάω. Και άργησα σήμερα καθώς άλλαξε και η ώρα και έχω ήδη αρχίσει και πεινάω εδώ και μία ώρα! Έχουμε και μακαρόνια με κιμά!

Μιαμ!

Καλή όρεξη σε όλες!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

Εχω ακουσει κ γω οτι για ολικη ναρκωση δεν κανει να ειμαστε μπουκωμενοι, και φυσικα οχι πυρετος..

Βεβαια μπορει μεχρι την Τριτη να σου εχει περασει!!! Αλλα εννοειται οτι πρεπει να ενημερωσεις το γιατρο..αυριο δε θα πας;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

στην περιπτωση της ολικης ναρκωσης δεν ξερω..μαλλον δεν πρεπει να εισαι σε τετοια κατασταση.. στην περιπτωση της επισκληριδιου δεν πρεπει να χει σημασια.. καλυτερα ρωτα τον γιατρο σου πριν πας..

σχετικα με το μωρο.. ζητα να φορας μασκα ιατρικη στο προσωπο και κανε οτι θα εκανες κανονικα.. ζητα συμβουλη για αυτο που σου λεω..δεν νομιζω οτι κανω λαθος.. και οταν γεννησα την κορη μου μια αλλη κοπελα απο καισαρικη παραδιπλα θηλαζε ειχε ιωση και φορουσε μασκα στο προσωπο.

μηπως για το μπουκωμα κανεις πλυσεις με Otrisalin για μεγαλους (κοινως αλατονερο)

Ολική θα κάνω τελικά δεν επιτρέπετε η επισκληριδιος επειδή έχω δισκοκήλη!!

Ναι θα βάλω otrisalin

Ti θα φάτε κόρες σήμερα??

So-hungry-smiley.png&w=298&h=226&zc=1

weBzp2.png

qUMVp3.png

Κορίτσια, πάω να φάω. Και άργησα σήμερα καθώς άλλαξε και η ώρα και έχω ήδη αρχίσει και πεινάω εδώ και μία ώρα! Έχουμε και μακαρόνια με κιμά!

Μιαμ!

Καλή όρεξη σε όλες!

ΑΑΑΑ!! και μεις μακαρονια με κιμα φαγαμε!!!!

Ειμαι μακαρονου....

:lol::wink::D:D:D

Καλυτερα τοτε που θα κανεις ολικη, αφου λες οτι δεν εχουν οι αναισθησιολογοι εμπειρια στην επισκληριδιο......

Nαι αυριο θα παω!! Αχ!! Κορίτσια είμαι πολύ αγχωμένη!!!

Σκέφτομαι συνέχεια ότι αν πρέπει να μπεί θερμοκιτίδα μπορεί να περασουν κάποιες μέρες για να την δω!

Η μπορεί να πρέπει να φύγει Αθηνα!! Εφόσον δεν έχουν νεογνολογική μονάδα, όλα αυτά περνάνε απο το μυαλό μου!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα θα ειναι το κοριτσακι σου!!

Μη βαζεις τετοια με το μυαλο σου...

Σιγα που θα φυγει για Αθηνα....δεν ειναι προωρο καλε το μαναρι.......

Ποτε σου ειπε τελευταια φορα το βαρος της;;

Θα ειναι σιγουρα πανω απο 2500 κιλα...

Την προηγουμενη Τετάρτη 19/10

2,200 ήταν, απλά λόγο μονήρης καμιά φορά στον 9το δεν τρέφονται ποια καλά!! αν και το Ντομπλερ ήταν οκ!!!

Θα εχουν περασει 14 μερες δηλ απο την τελευταια μετρηση, πιστευω θα εχει παρει τουλαχιστον 300 γραμ.

Ελα ολα καλα θα πανε!!

Τοσο ηταν κ η δικια μου τοτε.. εγω πιστευω οτι τωρα ειναι που παιρνει παραπανω βαρος...

Εχεις κανει και τις ενεσεις σου, μην αγχωνεσαι...;):P:D

Αυριο που θα πας δε θα την μετρησει;;

εγω παντως αν δεν εχω κανει τραγικο λαθος εχθες ακουσα τη Λια να μου λεει 2350..δηλαδη 300 γραμμαρια κατω απο την κορη μου (και οπτικα για αναλογο σε διαστασεις μωρακι μου φανηκε..τεσπα επιφυλασσομαι) συνεπως αν πιασεις και μια εβδομαδα ασφαλειας και το βαρος ειναι σε αυτα τα πλαισια δεν πιστευω οτι θα υπαρχει λογος για να μεταφερθει το μωρο σε μοναδα παρακολουθησης ειδικα στην Αθηνα.. ελπιζω δηλαδη..

μην σκεφτεστε παντως παιδια.. ουτε θετικα ουτε αρνητικα.. μεχρι να σας πει ο παιδιατρος η η μαια οτι ολα εχουν ολοκληρωθει επιτυχως η διαδρομη ειναι μεγαλη αν και συντομη.. για αυτο μενουμε με το "με εναν πονο" και περιμενουμε να ρθουν ολα οπως πρεπει..

Θα εχουν περασει 14 μερες δηλ απο την τελευταια μετρηση, πιστευω θα εχει παρει τουλαχιστον 300 γραμ.

Ελα ολα καλα θα πανε!!

Τοσο ηταν κ η δικια μου τοτε.. εγω πιστευω οτι τωρα ειναι που παιρνει παραπανω βαρος...

Εχεις κανει και τις ενεσεις σου, μην αγχωνεσαι...;):P:D

Αυριο που θα πας δε θα την μετρησει;;

Ναι, τα πάντα αύριο και ντοπλερ, και υπέρηχο και nst.

Μακάρι Αριστέα μου, όλα τα μωράκια να είναι γερά κ δυνατά!!

εγω παντως αν δεν εχω κανει τραγικο λαθος εχθες ακουσα τη Λια να μου λεει 2350..δηλαδη 300 γραμμαρια κατω απο την κορη μου (και οπτικα για αναλογο σε διαστασεις μωρακι μου φανηκε..τεσπα επιφυλασσομαι) συνεπως αν πιασεις και μια εβδομαδα ασφαλειας και το βαρος ειναι σε αυτα τα πλαισια δεν πιστευω οτι θα υπαρχει λογος για να μεταφερθει το μωρο σε μοναδα παρακολουθησης ειδικα στην Αθηνα.. ελπιζω δηλαδη..

μην σκεφτεστε παντως παιδια.. ουτε θετικα ουτε αρνητικα.. μεχρι να σας πει ο παιδιατρος η η μαια οτι ολα εχουν ολοκληρωθει επιτυχως η διαδρομη ειναι μεγαλη αν και συντομη.. για αυτο μενουμε με το "με εναν πονο" και περιμενουμε να ρθουν ολα οπως πρεπει..

Όσο κ να θες περνάνε απο το μυαλό σου αυτά .. έτσι δεν είναι???

Sorry αν αγχώνω και εσάς με της βλακείες μου!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...