Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Και η δικιά μου τα ίδια μου είχε πει για την 32η και μάλιστα μου είπε ότι μετά θα μπορώ να βγαίνω και έξω κτλ. Βέβαια, τώρα που είμαι στην 33η μου λέει να κάτσω καλύτερα στα αυγά μου ώστε να καθυστερήσει όσο περισσότερο γίνεται.

Κατσε κατσε λιγο ακομα, να παρει κιαλλο βαρος ο μπεμπακος!!

Εμενα ο γιατρος οταν τον ρωταγα για προωροτητα μου ελεγε το πρωτο level ειναι οι 32 εβδομαδες και το δευτερο τα 2500 κιλα!!!!

Το πρωτο το χεις πιασει παμε για το δευτερο!!!

Σε 10 μερες πιστευω θα τα χει φτασει τα 2500........!!!

Υπομονη κ θα ερθουν καλυτερες μερες....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατσε κατσε λιγο ακομα, να παρει κιαλλο βαρος ο μπεμπακος!!

Εμενα ο γιατρος οταν τον ρωταγα για προωροτητα μου ελεγε το πρωτο level ειναι οι 32 εβδομαδες και το δευτερο τα 2500 κιλα!!!!

Το πρωτο το χεις πιασει παμε για το δευτερο!!!

Σε 10 μερες πιστευω θα τα χει φτασει τα 2500........!!!

Υπομονη κ θα ερθουν καλυτερες μερες....

Αυτή η βδομάδα είναι της ξεκούρασης...:D. Και εγώ τόσο υπολογίζω, σε καμιά δεκαριά μέρες να κινητοποιούμαι...ελαφρώς.:-)

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

καλημερουδια

snowflake Προτιμω να γεννησω πριν τη Τριτη,

α) γιατι θελω να ειναι εδω ο πατερας μου..

β) γιατι θελω να τηρησω την παραδοση οπως εγινε και στην κορη μου δυο μερες μετα το κοψιμο της περιδεσης :tongue:;)

αλλα και να μη γινει, την Τριτη δεν μας τη γλιτωνει ο μπεμπακος..χαχα!!

θα ναι και ωραια ημερομηνια αν και οχι τυχαια οπως εκατσε στη κορη μου να γεννηθει πρωτοχρονια..τα στημενα δεν τα πολυμπαθω..χαχα!

Nαι καλέ πλάκα έκανα!! Για να γεννήσουμε την ίδια μέρα!! :wink:;-)

Αννπαν μου!!!Τι να κάνεις υπομονή, και όποτε θέλει το μπεμπάκι ας βγει!!! Γερό και δυνατό!!! Αχ τι κορη σου!!! :( Σε λίγο καιρό όμως??? θα ηρεμήσετε θα είστε όλοι μαζι!!

Αριστέα τι ωραίο βιντεάκι στο μεγκα, ο άντρας μου τρελάθηκε!!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

snowflake αυτο το βιντεο ειναι απιστευτο!!

Το'χουμε δει 3 φορες με τον αντρα μου...

Ειναι τοσο περιεργο για τους αντρες να βλεπουν ενα τοσο μικρο μωρο..Εμεις το'χουμε μεσα μας, αλλα οι αντρες θελουν λιγο χρονο!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

οσο περναει η ωρα μου φαινεται ο μικρος βολευεται ολο και καλυτερα μεσα εκει.. εχει μαλλον αλλη αποψη.. καλοπερναει..εε!!! τοσα delivery τρωει.. να τα αφησει τωρα???? ειναι που δεν ξερει τι θα πει στηθος..χαχα!!

μολις εφυγε και ο πατερας μου, σκεφτεται να αλλαξει το εισιτηριο του λεει αφου ουτως η αλλως Τριτη εχω ραντεβου για προκληση..

θα δουμε..

κανουν διατριβη οι ανδρες σας εεεε?? ετσι ετσι.. γυμνασια απο τωρα!!χαχα!! και παλι θα τους δειτε στην αρχη διστακτικους στο αλλαγμα και στο μπανιο γιατι θα νοιωθουν πολυ ευθραυστο το μωρακι.. μετα θα παρουν τν αερα τους!!

Διαφημίσεις

Αννπαν μου!!!Τι να κάνεις υπομονή, και όποτε θέλει το μπεμπάκι ας βγει!!! Γερό και δυνατό!!! Αχ τι κορη σου!!! :( Σε λίγο καιρό όμως??? θα ηρεμήσετε θα είστε όλοι μαζι!!

Από το στόμα σου....και στου μπέμπη το αυτί! :D:D:D

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

παντως σχετικα με το nst..

εγω εκανα εχθες μονο και μια φορα μετα το κοψιμο της περιδεσης..

ενω ειχα φαει πιο πριν την ωρα τη συγκεκριμενη ο μικρος ηταν ηρεμος και εγω εντωμεταξυ σε φαση που επειδη δεν ειχα κοιμηθει καθολου καλα οσο διηρκησε το Nst παραλληλα λαγοκοιμομουν και ετσι ηταν ακομη πιο ησυχος.

Στ αυτοκινητο εκανε τουμπες.. στο σπιτι μια απο τα ιδια.. το βραδυ παλι τα ιδια..

συμπερασμα: το nst δεν ειναι αξιοπιστο στο θεμα δραστηριοτητας του μωρου..

μονο η μανα μπορει να τ αξιολογησει αυτο αφου παρατηρει σε 24ωρη βαση την κινητικοτητα του μωρου

Από το στόμα σου....και στου μπέμπη το αυτί! :D:D:D

με υπομονη και καρτερικοτητα θα πανε ολα καλα και θα γεννηθει σε ασφαλη εβδομαδα.. απλα κοιτα το θεμα του στρεπτοκοκου..αυτο δεν ειναι αμελητεο για την ωρα..

Καλημερα κοριτσια!! :D

Καλο χειμωνα και επισημως μιας και αλλαξε η ωρα... ;);)

εννοειται οτι νυσταζω τρελλα...και περιμενω και τον πατερα μου μετα απο δυο μηνες που δεν τον εχω δει να περασει να μας δει..τη Τριτη φευγει για Βουλγαρια οπου ζει και εργαζεται (δεν ειναι Βουλγαρος, σας προλαβαινω..η δουλεια του ειναι εκει απλα) και δεν ξερω αν θα προλαβει τη γεννα μου..:-( ..ελπιζω να ναι τυχερος.. στη μικρη ηταν μαζι μας..

α ναι.. και περι Ουμας... Δεν ειναι καθολου γυναικαρα (την ιδια αποψη εχω και για την Μεγκ Ραιαν επισης, οπωςκαι για την Ανιστον..αχρωμες και υποτονικες γυναικες για τα γουστα μου..χαχα) και το μονο που μου θυμιζει ειναι κομπαρσο-δηθεν πρωταγωνιστρια σκλαβα σε σαδομαζοχιστικες τσοντοταινιες..(sorry Κιολας αλλα αφου αυτο μου θυμιζει με το υποτονικο, αρρωστημενο υφακι!!!).. και δεν ειναι τυχαιο οπου ειναι και μουσα του Ταραντινο.. ψυχανωμαλος και ο καλλιτεχνης..πως δεν θα ταιριαξουν καλεεεε???!!!

Παακαλω να με συγχωρεσουν οι λατρεις της τεχνης του εν λογω..χαχα!!

Μακαρι να ειναι εδω ο μπαμπακας.. καταλαβαινω πως νιωθεις... :rolleyes: Και αφου μπορει να αλλαξει ημερομηνια αποχωρησης γιατι να μην το κανει?

Οσο για την Ουμα, συμφωνω απολυτα.. Και η Ανιστον καλη ειναι, αλλα μωρε εχουν κανει και ποσες πλαστικες αυτες!!! Παλια η μυτης της στα Φιλαρακια ηταν σαν πατατα, θυμαστε??? Μετα εφτιαξε... Τεσπα.. Αυτο που λεω εγω ειναι οτι αμα ειχαμε μακιγιερ κι εμεις καλυτερες θα γινομασταν...

Καλα, και η Μπελουτσι απλα ΘΕΑ!! δεν το συζητω!! Γερασε λιγακι, αλλα και παλι, δεν υπαρχει!

Οι μέρες πέρασαν τόσο γρήγορα και ήρθε η χθεσινή, που είπα ότι αν αντέξω και δε γεννήσω από τη στεναχώρια μου...:( Όταν ήρθε η ώρα να φύγουν, ο γιος μου δεν ντυνόταν γιατί ήθελε να μείνει εδώ μαζί μου και η κόρη μου έκλαιγε μέχρι που μπήκε στο λεωφορείο για το αεροδρόμιο:-(:sad:, λέγοντάς μου ότι θέλει να πάω μαζί τους τώρα και πως δεν περνάει ο καιρός και πως το μόνο που θέλει είναι να είμαι μαζί τους και άλλα τέτοια ευχάριστα. Στο τέλος δεν κρατήθηκα και με πήραν και μένα τα κλάματα -βέβαια, όσο μπορούσα προσπαθούσα να μην το δείχνω μην τα κάνω χειρότερα- μέχρι που έφυγαν.

Για να μην τα πολυλογώ, πήρα τηλ. τη γιατρό να της πω να πάρω ηρεμιστικό γιατί άρχισαν οι συσπάσεις και μάλιστα επώδυνες. Για αυτό δεν μπήκα και καθόλου χθες γιατί ήμουν σα ναρκωμένη όλη την υπόλοιπη μέρα.

Τέλος πάντων, ευτυχώς το μωρό είναι καλά-πήγαμε στη γιατρό όλοι μαζί την Τετάρτη και έχει φτάσει τα 2200 και στις 16 Νοεμβρίου θα με ξαναδεί για να δούμε πότε θα γεννήσω. Όταν ήμασταν στη γιατρό και μου έκανε τον υπέρηχο είχα και μια επώδυνη σύσπαση που κράτησε σχεδόν ένα λεπτό!!! Πλέον έχω μία δύο τέτοιες κάθε μέρα παρά τα φάρμακα.:-(

Α, και κάτι τελευταίο, έκανα εξετάσεις κολπικού υγρού και μου έβγαλε στρεπτόκοκκο! Ξεκίνησα αντιβίωση και θα κάνω επαναληπτικές σε λίγες μέρες να δούμε πώς πάει.

:cry::cry: Αχ, ποσο θα υποφερατε ολοι!! Κουραγιο μωρε!!! Δεν εμεινε πολυς καιρος!! Περαστικα για τον στρεπτοκοκκο.. Εκανα κι εγω εξεταση κολπικου, ας ελπισουμε να ειναι καθαρες... :rolleyes:

δεν εχω αποσαφηνισει το λογο αλλα ο γιατρος μου παντα με τη περιδεση μου ελεγε "θελω να πιασουμε την 32η εβδομαδα τουλαχιστον"

Μηπως λενε για την 32η εβδομαδα για να ολοκληρωθουν τα πνευμονια? :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

συμπερασμα: το nst δεν ειναι αξιοπιστο στο θεμα δραστηριοτητας του μωρου..

μονο η μανα μπορει να τ αξιολογησει αυτο αφου παρατηρει σε 24ωρη βαση την κινητικοτητα του μωρου

Συμφωνω, συμφωνω μιας και εγω βιωσα το ιδιο.. Και αυριο πρωι εχω ραντεβου στο νοσοκομειο για καρδιοτοκογραφημα, να δω πως θα ειναι εκει... :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

με υπομονη και καρτερικοτητα θα πανε ολα καλα και θα γεννηθει σε ασφαλη εβδομαδα.. απλα κοιτα το θεμα του στρεπτοκοκου..αυτο δεν ειναι αμελητεο για την ωρα..

Η αντιβίωση είναι για 10 μέρες (ούτως ή άλλως την Τρίτη θα ξεκινούσα την τελευταία δόση αντιβίωσης για την περίδεση, απλά την ξεκίνησα λίγες μέρες νωρίτερα). Την Τετάρτη που πήγα στη γιατρό με είδε και κολπικά (όχι με κολποδιαστολέα) και μου είπε ότι η κλινική μου εικόνα είναι πολύ καλή και καθώς δεν είχα ούτε συμπτώματα (πυρετό, φαγούρα, αλλοιωμένα υγρά) μου ξαναπήρε κολπικό υγρό να το στείλει και εκείνη στην κυτταρολόγο της για σιγουριά, μήπως και έγινε καμία επιμόλυνση όταν μου έπαιρναν το δείγμα. Ελπίζω να είναι έτσι, γιατί πραγματικά δεν έχω καμία ένδειξη. Δε θα πρεπε να έχω τουλάχιστον κάτι, έστω και μία μικρή ενόχληση? Θα ξέρω μες στη βδομάδα.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Και μένα η μπουμπου έχει δώσει ρεσιτάλ αυτές της μέρες!! Αφού δεν της αρέσει το nst.. Τι να κάνουμε???

Η πίεση δε?? 11 και 6 χθες!!

Αρα 1 λόγος μένει για τον τοκετό την Τρίτη η μονήρης, τεσπα δεν τα σκέφτομαι, γιατί θα φρικάρω πάλι!!

Ντινα μου γιατί άλλαξες avatar?? άντε τώρα να σε συνηθίσω χαχαχ!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλημερα κοριτσια!! :D

Καλο χειμωνα και επισημως μιας και αλλαξε η ωρα... ;);)

:cry::cry: Αχ, ποσο θα υποφερατε ολοι!! Κουραγιο μωρε!!! Δεν εμεινε πολυς καιρος!! Περαστικα για τον στρεπτοκοκκο.. Εκανα κι εγω εξεταση κολπικου, ας ελπισουμε να ειναι καθαρες... :rolleyes:

Μηπως λενε για την 32η εβδομαδα για να ολοκληρωθουν τα πνευμονια? :rolleyes:

Καλησπέρα, Ντίνα μου και καλό χειμώνα να έχουμε!

Εύχομαι καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις! Μετά την 32η εβδομάδα το μωρό μπορεί και κάνει και αναπνευστικές κινήσεις, που είναι πολύ βασική πρώτη ένδειξη ότι θα λειτουργήσουν οι πνεύμονες όταν γεννηθεί. Όταν κάναμε τον υπέρηχο μας είπε η γιατρός ότι ήδη κάνει αναπνευστικές κινήσεις-πράγμα πολύ ευχάριστο για την εξέλιξη της ανάπτυξής του. Και φυσικά η κορτιζόνη βοήθησε σε αυτό.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

ωραιο το avatar dina..

συμφωνω με τη θεωρια οτι αν ειχαμε ολες απο ενα μακιγιερ θα ειμασταν πιο ομορφες απο οτι ειμαστε τωρα..

βεβαια πιο χυμα ατομο απο μενα δεν ξερω ποσες φορες θα πετυχετε στη ζωη σας..

βαφομαι ΜΟΝΟ αν εχω οψη νεκρου η οταν ειναι να παω σε καμια γιορτη, γαμο κλπ

ρουχα απλα, γενικα πολυ απλα.. μου αρεσει το καλο ντυσιμο αλλα τα γουστα μου ειναι πολυ ακριβα και για ζωη που απλα δεν κανω..

αχ τι ωραια που μιλαω παλι για μενα!!!:tongue::rolleyes:

annpan αφου ουτως η αλλως θα επαιρνες αντιβιωση τοτε μια χαρα το προλαμβανεις.. και εγω σου χα πει οτι επαιρνα αντιβιωσεις μια φορα καθε μηνα μετα τη περιδεση..

πλακα ειχα οταν βγηκα εξω απο το χειρουργειο χθες..με κοιταει ο ανδρας μου και λεει "να μη ρωτησω αν ποναγες...".. θυμαται και την αλλη φορα τι εγινε.. το βλεμμα μου του τα λεγε ολα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...