Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα..

δεν γεννησαμε ακομη..:tongue:;)

εξακολουθω να ειμαι στο ιδιο μοτιβο με συχνα πετρωματα και επωδυνες συσπασεις καποιες φορες αλλα οχι κατι σταθερο..the day is young αλλωστε που λεμε και στα Τρικαλα..:tongue:

dina με κολακευουν τα εικονιδια σου αλλα θα δεις συντομα οτι ολες λιγο πολυ ετσι..super mothers ειμαστε κατα βαθος και κατα επιφανεια μη σου πω!! Αρα ας παραμεινω τυπικα μετριοφρων..χαχα!!! Και παλι σε ευχαριστωωωω!!

ΚΛΑΣΙΚΑ και ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ η κορη μου με τη διαφορα της ωρας ξυπνησε στις..6.00. Δηλαδη 7 για τα χθεσινα δεδομενα.. ο ανδρας μου ειχε φυγει για δουλεια, λυπομουν και τη κουνιαδα να την σηκωσω αφου εχθες την ειχε ολη μερα και την ειχε ξεπατωσει (μεταξυ μας θελει και τα παθαινει αφου δεν αρνειται ποτε τιποτε στη μικρη με αποτελεσμα εκεινη να την κατακουραζει)..ετσι παιξαμε μεχρι τις 7.00 (με την νεα ωρα), μετα φαγαμε πρωινο, αρχισα να πλενω πιατα, τα πιατα εγιναν κουζινα, μετα πατωμα, μετα μπανιο, μετα υπνοδωματια.. για να φθασω στις δεκα παρα να σας γραφω.. τωρα δεν εχω να κανω αλλες δουλειες (εχω ξεσκονισμα και σκουπισμα αλλα τα αφηνω στον ανδρα μου το μεσημερι)..

θα φτιαξω ενα καφε θα κανω κατι εκτυπωσεις και θα ασοχληθω με τη μικρη και τις κουκλες της..

εννοειται οτι νυσταζω τρελλα...και περιμενω και τον πατερα μου μετα απο δυο μηνες που δεν τον εχω δει να περασει να μας δει..τη Τριτη φευγει για Βουλγαρια οπου ζει και εργαζεται (δεν ειναι Βουλγαρος, σας προλαβαινω..η δουλεια του ειναι εκει απλα) και δεν ξερω αν θα προλαβει τη γεννα μου..:-( ..ελπιζω να ναι τυχερος.. στη μικρη ηταν μαζι μας..

λογοδιαρροια ε??

α ναι.. και περι Ουμας... Δεν ειναι καθολου γυναικαρα (την ιδια αποψη εχω και για την Μεγκ Ραιαν επισης, οπωςκαι για την Ανιστον..αχρωμες και υποτονικες γυναικες για τα γουστα μου..χαχα) και το μονο που μου θυμιζει ειναι κομπαρσο-δηθεν πρωταγωνιστρια σκλαβα σε σαδομαζοχιστικες τσοντοταινιες..(sorry Κιολας αλλα αφου αυτο μου θυμιζει με το υποτονικο, αρρωστημενο υφακι!!!).. και δεν ειναι τυχαιο οπου ειναι και μουσα του Ταραντινο.. ψυχανωμαλος και ο καλλιτεχνης..πως δεν θα ταιριαξουν καλεεεε???!!!

Παακαλω να με συγχωρεσουν οι λατρεις της τεχνης του εν λογω..χαχα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κορίτσια!!!

Χθες χάθηκα γιατί δεν σταμάτησα να κάνω δουλειές, να φανταστείτε πόσο κουρασμένη ήμουν μετά από 2 μήνες κοιμήθηκα όλο το βράδυ!!!

Γενικός προσπαθώ να μην σκέφτομαι την επέμβαση!!! Σε λίγο θα πάω να κάνω την βαλίτσα!!

Δήμητρα μου, δεν γεννάς καλύτερα την Τρίτη μαζί μου?

Γιατί καλέ κάνεις τόσες δουλειές??? Ηρεμία τώρα!! Παιχνιδάκια με την μικρή, το έχει κ αυτή ανάγκη!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Καλέ, 4 μέρες έλειψα και άρχισαν οι γέννες!

Χαίρομαι που τα νέα είναι τόσο ευχάριστα για όλες!

Άρτεμη, αν δεν κάνω λάθος πας σήμερα στο γιατρό. Εύχομαι να έχουμε ευχάριστα νέα. Με το καλό...Αλήθεια, τι έγινε τελικά με την παραγγελία? Ακόμη περιμένεις? Όχι, τίποτε άλλο, αλλά είχα μπει στο συγκεκριμένο σάιτ και έλεγα να παραγγείλω, αλλά τελικά το άφησα για αργότερα.

Δήμητρα, έστω και καθυστερημένα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την ονομαστική σου γιορτή και εύχομαι σύντομα να κρατήσεις το γιο σου στα χέρια σου και φυσικά όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Σε είχα στο μυαλό μου όλες αυτές τις μέρες που δεν είχα μπει στο καφέ.

Κυριακή, εύχομαι, κορίτσι μου, με το καλό να δεις το μωρό σου την Τρίτη. Επιτέλους τελείωσαν οι μέρες!

Snowflake, και εσύ την Τρίτη?:D Ουάου!!! Την επόμενη βδομάδα θα αλλάξει τελείως η λίστα του καφέ μας! Εύχομαι ό,τι καλύτερο!

Και όλες οι υπόλοιπες κοπέλες θα πάρουμε σιγά σιγά τη σειρά μας!

Θα ψάξω να βρω μία κάρτα για την Λία και επανέρχομαι με τα νέα μου!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Όσο για τα δικά μου νέα, τα παιδιά με τον άντρα μου ήρθαν την Τρίτη, όπως σας είχα πει. Είναι απίστευτο πώς μεγαλώνουν μέσα σε 2 μιση μήνες! Εννοείται, ότι δεν τα άφηνα από την αγκαλιά μου, τα έπνιξα στα φιλιά και μάλιστα όλες τις μέρες που ήταν εδώ -επειδή πηγαίναμε επισκέψεις κτλ.- κοιμόμασταν πιο αργά από την κανονική ώρα του ύπνου. Βέβαια, και να μην πηγαίναμε πουθενά, πάλι θα αργούσα να τα βάλω για ύπνο για να τα χορτάσω όσο γίνεται περισσότερο!:tongue: Οι μέρες πέρασαν τόσο γρήγορα και ήρθε η χθεσινή, που είπα ότι αν αντέξω και δε γεννήσω από τη στεναχώρια μου...:( Όταν ήρθε η ώρα να φύγουν, ο γιος μου δεν ντυνόταν γιατί ήθελε να μείνει εδώ μαζί μου και η κόρη μου έκλαιγε μέχρι που μπήκε στο λεωφορείο για το αεροδρόμιο:-(:sad:, λέγοντάς μου ότι θέλει να πάω μαζί τους τώρα και πως δεν περνάει ο καιρός και πως το μόνο που θέλει είναι να είμαι μαζί τους και άλλα τέτοια ευχάριστα. Στο τέλος δεν κρατήθηκα και με πήραν και μένα τα κλάματα -βέβαια, όσο μπορούσα προσπαθούσα να μην το δείχνω μην τα κάνω χειρότερα- μέχρι που έφυγαν.

Για να μην τα πολυλογώ, πήρα τηλ. τη γιατρό να της πω να πάρω ηρεμιστικό γιατί άρχισαν οι συσπάσεις και μάλιστα επώδυνες. Για αυτό δεν μπήκα και καθόλου χθες γιατί ήμουν σα ναρκωμένη όλη την υπόλοιπη μέρα.

Τέλος πάντων, ευτυχώς το μωρό είναι καλά-πήγαμε στη γιατρό όλοι μαζί την Τετάρτη και έχει φτάσει τα 2200 και στις 16 Νοεμβρίου θα με ξαναδεί για να δούμε πότε θα γεννήσω. Όταν ήμασταν στη γιατρό και μου έκανε τον υπέρηχο είχα και μια επώδυνη σύσπαση που κράτησε σχεδόν ένα λεπτό!!! Πλέον έχω μία δύο τέτοιες κάθε μέρα παρά τα φάρμακα.:-(

Α, και κάτι τελευταίο, έκανα εξετάσεις κολπικού υγρού και μου έβγαλε στρεπτόκοκκο! Ξεκίνησα αντιβίωση και θα κάνω επαναληπτικές σε λίγες μέρες να δούμε πώς πάει.

Αυτά από μένα. Θα ξαναμπω λίγο πιο μετά να δω νέα σας.

Prosp για οποιαδήποτε αλλαγή ενημέρωσε πρώτα εμάς και μετά το

γιατρό:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Φιλιά σε όλες

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!!!

Χθες χάθηκα γιατί δεν σταμάτησα να κάνω δουλειές, να φανταστείτε πόσο κουρασμένη ήμουν μετά από 2 μήνες κοιμήθηκα όλο το βράδυ!!!

Γενικός προσπαθώ να μην σκέφτομαι την επέμβαση!!! Σε λίγο θα πάω να κάνω την βαλίτσα!!

Δήμητρα μου, δεν γεννάς καλύτερα την Τρίτη μαζί μου?

Γιατί καλέ κάνεις τόσες δουλειές??? Ηρεμία τώρα!! Παιχνιδάκια με την μικρή, το έχει κ αυτή ανάγκη!!

καλημερουδια

snowflake Προτιμω να γεννησω πριν τη Τριτη,

α) γιατι θελω να ειναι εδω ο πατερας μου..

β) γιατι θελω να τηρησω την παραδοση οπως εγινε και στην κορη μου δυο μερες μετα το κοψιμο της περιδεσης :tongue:;)

αλλα και να μη γινει, την Τριτη δεν μας τη γλιτωνει ο μπεμπακος..χαχα!!

θα ναι και ωραια ημερομηνια αν και οχι τυχαια οπως εκατσε στη κορη μου να γεννηθει πρωτοχρονια..τα στημενα δεν τα πολυμπαθω..χαχα!

Καλημερα μανουλες!!!

Τι συννεφιασμενη Κυριακη ειναι η σημερινη;;

Απο asteraki το παρηγγειλα και σημερα μου ηρθε mail επιβεβαιωσης κ κανει 45?....μια χαρα δηλαδη!!

Βεβαια δεν ξερω να το χρησιμοποιω, αλλα πιστευω με τα βιντεακια κατι να σκαμπασω..

Αρτεμη νομιζω το τικερακι σου επρεπε να λεει 38+3.... Γιατι αραγε να κολλαει;;

Κ γω kill Bill εβλεπα εχτες αλλα δεν αντεξα μεχρι τελους κ παραδοθηκα!

Ε! οχι κ γυναικαρα η Ουμα!!!!!!! Μην τρελλαθουμε!

Δημητρα θα συμφωνισω μαζι σου και για τις αλλες κυριες που ανεφερες..

Εμενα μ'αρεσει η Μονικα Μπελουτσι κ η Σαντρα Μπουλοκ!!!!!!

Καλα απο αντρες καλυτερα να μην το αρχισουμε..

Παντως η Τριτη ειναι καλη περιπτωση για γεννα 1/11/11......

Κρατηθειτε τα νινια ερχονται!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Δήμητρα, έστω και καθυστερημένα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την ονομαστική σου γιορτή και εύχομαι σύντομα να κρατήσεις το γιο σου στα χέρια σου και φυσικά όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Σε είχα στο μυαλό μου όλες αυτές τις μέρες που δεν είχα μπει στο καφέ.

Κυριακή, εύχομαι, κορίτσι μου, με το καλό να δεις το μωρό σου την Τρίτη. Επιτέλους τελείωσαν οι μέρες!

Snowflake, και εσύ την Τρίτη?:D Ουάου!!! Την επόμενη βδομάδα θα αλλάξει τελείως η λίστα του καφέ μας! Εύχομαι ό,τι καλύτερο!

Να εισαι καλα αγαπη μου!!

Σε σκεφτομασταν ολες.. σχετικα και με τα παιδακια σου!!

αχ βρε..αυτο το κοψιμο της περιδεσης ειναι ζορι (για μενα τουλαχιστον)

απο Τριτη,..ησυχια!! η πολυλογου σας θα λειπει..

Αννα δυστυχως η ωρα του αποχωρισμου ειναι μια πολυυυυυ δυσκολη ωρα, ειδικα οταν ειναι τα παιδια σου..

Αλλα δεν εμεινε πολυ!! Υπομονη και θα ξανασμιξετε ολοι μαζι +ενας παραπανω!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Όσο για τα δικά μου νέα, τα παιδιά με τον άντρα μου ήρθαν την Τρίτη, όπως σας είχα πει. Είναι απίστευτο πώς μεγαλώνουν μέσα σε 2 μιση μήνες! Εννοείται, ότι δεν τα άφηνα από την αγκαλιά μου, τα έπνιξα στα φιλιά και μάλιστα όλες τις μέρες που ήταν εδώ -επειδή πηγαίναμε επισκέψεις κτλ.- κοιμόμασταν πιο αργά από την κανονική ώρα του ύπνου. Βέβαια, και να μην πηγαίναμε πουθενά, πάλι θα αργούσα να τα βάλω για ύπνο για να τα χορτάσω όσο γίνεται περισσότερο!:tongue: Οι μέρες πέρασαν τόσο γρήγορα και ήρθε η χθεσινή, που είπα ότι αν αντέξω και δε γεννήσω από τη στεναχώρια μου...:( Όταν ήρθε η ώρα να φύγουν, ο γιος μου δεν ντυνόταν γιατί ήθελε να μείνει εδώ μαζί μου και η κόρη μου έκλαιγε μέχρι που μπήκε στο λεωφορείο για το αεροδρόμιο:-(:sad:, λέγοντάς μου ότι θέλει να πάω μαζί τους τώρα και πως δεν περνάει ο καιρός και πως το μόνο που θέλει είναι να είμαι μαζί τους και άλλα τέτοια ευχάριστα. Στο τέλος δεν κρατήθηκα και με πήραν και μένα τα κλάματα -βέβαια, όσο μπορούσα προσπαθούσα να μην το δείχνω μην τα κάνω χειρότερα- μέχρι που έφυγαν.

Για να μην τα πολυλογώ, πήρα τηλ. τη γιατρό να της πω να πάρω ηρεμιστικό γιατί άρχισαν οι συσπάσεις και μάλιστα επώδυνες. Για αυτό δεν μπήκα και καθόλου χθες γιατί ήμουν σα ναρκωμένη όλη την υπόλοιπη μέρα.

Τέλος πάντων, ευτυχώς το μωρό είναι καλά-πήγαμε στη γιατρό όλοι μαζί την Τετάρτη και έχει φτάσει τα 2200 και στις 16 Νοεμβρίου θα με ξαναδεί για να δούμε πότε θα γεννήσω. Όταν ήμασταν στη γιατρό και μου έκανε τον υπέρηχο είχα και μια επώδυνη σύσπαση που κράτησε σχεδόν ένα λεπτό!!! Πλέον έχω μία δύο τέτοιες κάθε μέρα παρά τα φάρμακα.:-(

Α, και κάτι τελευταίο, έκανα εξετάσεις κολπικού υγρού και μου έβγαλε στρεπτόκοκκο! Ξεκίνησα αντιβίωση και θα κάνω επαναληπτικές σε λίγες μέρες να δούμε πώς πάει.

Αυτά από μένα. Θα ξαναμπω λίγο πιο μετά να δω νέα σας.

Prosp για οποιαδήποτε αλλαγή ενημέρωσε πρώτα εμάς και μετά το

γιατρό:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Φιλιά σε όλες

δεν εχω αποσαφηνισει το λογο αλλα ο γιατρος μου παντα με τη περιδεση μου ελεγε "θελω να πιασουμε την 32η εβδομαδα τουλαχιστον"

ξεκουρασου παντως οσο γινεται..κοιτα να ηρεμησεις οσο μπορεις και να κανεις οτι σου πει ο γιατρος για το στρεπτοκοκο διοτι ειναι απο αυτα που δε θελουν να χεις τετοιες εβδομαδες..

οσο για τη συναντηση και την αποχωρηση με τα παιδακια σου.. ολα λογικα και αναμενομενα.. προχθες το βραδυ και εγω περασα ενα μικρο δραμα με τη μικρη που ειχε στο μυαλο της οτι θα παω νοσοκομειο και οτι ισως να ελειπα για πολυ αλλα για την ωρα αναβληθηκε το ολο θεμα και εχει ηρεμησει.. εκεινο το βραδυ ομως ηταν τοσο ασχημο που πρωτη φορα δνε κρατηθηκα και εκλαιγα σα μικρο παιδι απο τη στενοχωρια μου..

Διαφημίσεις

καλημερουδια

snowflake Προτιμω να γεννησω πριν τη Τριτη,

α) γιατι θελω να ειναι εδω ο πατερας μου..

β) γιατι θελω να τηρησω την παραδοση οπως εγινε και στην κορη μου δυο μερες μετα το κοψιμο της περιδεσης :tongue:;)

αλλα και να μη γινει, την Τριτη δεν μας τη γλιτωνει ο μπεμπακος..χαχα!!

θα ναι και ωραια ημερομηνια αν και οχι τυχαια οπως εκατσε στη κορη μου να γεννηθει πρωτοχρονια..τα στημενα δεν τα πολυμπαθω..χαχα!

Σιγουρα θα προλαβει ο μπαμπας σου να δει τον εγγονο!!!

Να φυγει γεματος ο ανθρωπος.....

Αννα δυστυχως η ωρα του αποχωρισμου ειναι μια πολυυυυυ δυσκολη ωρα, ειδικα οταν ειναι τα παιδια σου..

Αλλα δεν εμεινε πολυ!! Υπομονη και θα ξανασμιξετε ολοι μαζι +ενας παραπανω!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Αριστέα μου, έχεις δίκιο. Το ήξερα ότι θα είχαμε δύσκολο αποχωρισμό, απλώς ήλπιζα να περάσει πιο ανώδυνα!! Αυτό που σκέφτομαι και με καθησυχάζει είναι ότι θα μπουν από αύριο στη ρουτίνα τους με τα σχολεία κτλ. και δε θα το πολυσκέφτονται μέχρι να περάσουν οι μέρες.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!!! Καλα της τα λες..

εμενα επισης μου αρεσε (surprise surprise) η Τζολι αλλα ας πουμε πριν 5 χρονια.. οχι πιο πριν η τωρα που αρχιζει και γινεται παλιογρια..χαχα!

δεν εχω αποσαφηνισει το λογο αλλα ο γιατρος μου παντα με τη περιδεση μου ελεγε "θελω να πιασουμε την 32η εβδομαδα τουλαχιστον"

ξεκουρασου παντως οσο γινεται..κοιτα να ηρεμησεις οσο μπορεις και να κανεις οτι σου πει ο γιατρος για το στρεπτοκοκο διοτι ειναι απο αυτα που δε θελουν να χεις τετοιες εβδομαδες..

οσο για τη συναντηση και την αποχωρηση με τα παιδακια σου.. ολα λογικα και αναμενομενα.. προχθες το βραδυ και εγω περασα ενα μικρο δραμα με τη μικρη που ειχε στο μυαλο της οτι θα παω νοσοκομειο και οτι ισως να ελειπα για πολυ αλλα για την ωρα αναβληθηκε το ολο θεμα και εχει ηρεμησει.. εκεινο το βραδυ ομως ηταν τοσο ασχημο που πρωτη φορα δνε κρατηθηκα και εκλαιγα σα μικρο παιδι απο τη στενοχωρια μου..

Και η δικιά μου τα ίδια μου είχε πει για την 32η και μάλιστα μου είπε ότι μετά θα μπορώ να βγαίνω και έξω κτλ. Βέβαια, τώρα που είμαι στην 33η μου λέει να κάτσω καλύτερα στα αυγά μου ώστε να καθυστερήσει όσο περισσότερο γίνεται. Εννοείται ότι το καταλαβαίνω σκεφτόμενη λογικά, αλλά από την άλλη τα νεύρα μου (σε συνδυασμό με τις ορμόνες μου φαντάζομαι) έχουν αρχίσει και με τρελαίνουν!

Ελπίζω να προλάβει ο πατέρας σου να δει τον εγγονό! :D Πες και εσύ κάτι στον μπέμπη...:tongue:;)

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!!! Καλα της τα λες..

εμενα επισης μου αρεσε (surprise surprise) η Τζολι αλλα ας πουμε πριν 5 χρονια.. οχι πιο πριν η τωρα που αρχιζει και γινεται παλιογρια..χαχα!

Ηθελα να βαλω κ τη Τζολι σ'αυτες που μ'αρεσουν αλλα οπως λες ηταν καλυτερη πριν καποια χρονια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...