Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω κοριτσια.. πλεον απλα ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ να με πιασουν οι πονοι..

η αληθεια ειναι οτι εχω περισσοτερο αιμα απο τον τραχηλο σε σχεση με τη κορη μου αλλα δεν θυμαμαι και πολυ καλα κιολας..παντως και η μαια μου το πε αυτο..

η κορη μου εντελως σεληνιασμενη στο μεταξυ.. εχει ενδιαφερον να δω αν με πιασουν νωρις οι πονοι σε ποια φαση θα μας βρει σε σχεση με τη πιτσιρικα διοτι αν κατσει νυχτα εχει να γινει παρτυ αφου η κουνιαδα δεν θα χει τις ψυχικες αντοχες να διαχειριστει το κλαμα και τα νευρα της εκτος βεβαια αν σε εκεινη κανει τη διαφορα..

σιγουρα ομως ο μικρος μετα απο μενα θα γνωρισει αμεσως αμεσως την αδελφη του απο τη φωνη και μονο..τοσους μηνες ολο μας ακουει στη διαπασων..

φαε Ελενη μου.. φαε.. εγω εχω το πολυ δεκα μερες (γεννα, πρωτες μερες θηλασμου και αναρρωσης) αλλοθι για να τρωω σα βοδι.. μετα θα αρχισουν οι περιορισμοι..ειδες η ατιμη η ΙΟΝ??? μικρες..πολυ μικρες..:tongue::tongue:

και με το πληκτρολογιο πολυ γελασα!!

artemi δωστης να καταλαβει της μαιας..αφου ειναι και τσαμπα why not?? χαχα!

Sofia λοιπον, την Τεταρτη που θα πας Ιασω για το nst κανε μια τσαρκα μπας και με βρεις.. συμφωνα με οτι εχω κανονισει ειτε γεννησω απο μονη μου ειτε τη Τριτη με τη προκληση τοτε πρωτα ο Θεος καπου εκει θα ειμαι στους οροφους..;)

Το ξερετε οτι την Κυριακη διοργανωνεται εκδηλωση με ταυτοχρονο θηλασμο ε ??? Η πολη μου ειναι μεσα... Θα παω..

http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/10/2-61111-mitrikosthilasmoscom.html

Αχ Ντινάκι τώρα το διάβασα!!!!!!!!!! Είναι και η πόλη μου μέσα!!!!:D:D

Ευχαριστώώώώ!!!! Αλλά είναι για την επόμενη Κυριακή 6/11.....μην πας αύριο εσύ!!!;)

Αν δεν έχω γεννήσει, θα πάω κι εγώ!!!!!!!!:P

Βέβαια, προτιμώ να έχω γεννήσει....;)

xaxaxa!!! Το πιστευεις οτι πριν λιγο μου ηρθε?? Ημουν ετοιμη να παω αυριο εγω?? Και μετα λεω "μα καλα,χαζεψα?? Δεν μπηκε Νοεμβρης ακομη..." :tongue:

Το εχω χασει τελειως! :lol::lol:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Το τικεράκι μου έχει κολήσει πάλι! Είμαι 38 και 2 ημερών !:confused:

Διόρθωσέ το!!!!!!;)

σιγουρα ομως ο μικρος μετα απο μενα θα γνωρισει αμεσως αμεσως την αδελφη του απο τη φωνη και μονο..τοσους μηνες ολο μας ακουει στη διαπασων..

φαε Ελενη μου.. φαε.. εγω εχω το πολυ δεκα μερες (γεννα, πρωτες μερες θηλασμου και αναρρωσης) αλλοθι για να τρωω σα βοδι.. μετα θα αρχισουν οι περιορισμοι..ειδες η ατιμη η ΙΟΝ??? μικρες..πολυ μικρες..:tongue::tongue:

και με το πληκτρολογιο πολυ γελασα!!

Εεεεε την αδερφούλα του δεν θα γνωρίσει???? Κι αφού ακουγόσασταν στη διαπασών μπορεί και άλλο μωράκι από άλλη εγκυούλα εκεί κοντά σε σας, να γνωρίζει τη φωνή της κορούλας σου....αχαχαχαχα...και της δικής σου βεβαίως - βεβαίως...;)

Α ώστε έχουμε και λίγες μέρες μετά τη γέννα να τρώμε ελεύθερα ε???:rolleyes: Θα το εκμεταλλευτώ μέχρι το τελευταίο λεπτό της τελευταίας free day.....:tongue:

Μην ξεχάσετε, απόψε στις 4 αλλάζει η ώρα και πάει μία ώρα πίσω....;)

xaxaxa!!! Το πιστευεις οτι πριν λιγο μου ηρθε?? Ημουν ετοιμη να παω αυριο εγω?? Και μετα λεω "μα καλα,χαζεψα?? Δεν μπηκε Νοεμβρης ακομη..." :tongue:

Το εχω χασει τελειως! :lol::lol:

χαχαχα....:lol::lol: Τώρα θυμήθηκα και το όνειρο που είδες!!!!!! Καλά ε??? Επιστημονικής φαντασίας!!!!!! Τέτοια φαντασία, ούτε ο Φώσκολος....:tongue::D

Ελενη τωρα που ειπες οτι αλλαζει η ωρα!!!!

Τι θυμηθηκα, ενας τυπος (χαζουλης) καθε χρονο εβαζε ξυπνητηρι στις 4 τα ξημερωματα για να αλλαξει την ωρα, γιατι νομιζε οτι μονο τοτε αλλαζε....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ελενη τωρα που ειπες οτι αλλαζει η ωρα!!!!

Τι θυμηθηκα, ενας τυπος (χαζουλης) καθε χρονο εβαζε ξυπνητηρι στις 4 τα ξημερωματα για να αλλαξει την ωρα, γιατι νομιζε οτι μονο τοτε αλλαζε....

:lol::lol::lol::lol:αχαχαχαχαχα....ζντόιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιινγκ........:tongue::tongue::tongue:

Εγώ την αλλάζω γύρω στις 12....;)

Διαφημίσεις

Ωραίο το βιντεάκι Αριστέα το είδε με μεγάλη αφισίωση ο άντρας μου!

Ο δικος μου να δεις... με ματια γουρλωμενα, :shock: κ καθε λιγο ρωταγε τοσο μικρη θα ειναι;;;;;; χαχαχα!!!!:lol::lol:

Πως κολλαει το τικερακι σου; δεν το ξαναφτιαχνεις μια φορα;; αν κ δε σου εμειναν πολλες μερες αναμονης,,,,,:tongue::tongue::D:D:D:D:D

Βρε κορίτσια είμαι λίγο στόκος με αυτά αλλά το τικερακι δεν αλλάζει απο μόνο του:confused::confused::confused: γιατι???

Κανονικά ναι!! Αλλάζει...εγώ από τότε που το έφτιαξα, δεν το ξαναπείραξα!!!

Αν έχεις βάλει τη σωστή ΠΗΤ.....λογικά θα μετράει και σωστά τις μέρες!!

Για να δούμε τώρα που το άλλαξες πάλι αν θα μείνει έτσι.....;)

Βρε κορίτσια είμαι λίγο στόκος με αυτά αλλά το τικερακι δεν αλλάζει απο μόνο του:confused::confused::confused: γιατι???

χαχαχα!!!!!!! Βρε δε γινετε να μην αλλαζει... αν εβαλες την ημερομηνια της ΠΗΤ τοτε ολα καλα!!

:lol::lol::lol::lol:αχαχαχαχαχα....ζντόιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιινγκ........:tongue::tongue::tongue:

Εγώ την αλλάζω γύρω στις 12....;)

Ασε σου λεω........ τελικα ειδες που ελεγες για ξανθιες;; ε υπαρχουν κ χειροτερα,,,χαχαχαχα!

Κ μεις πριν πεσουμε για υπνο την αλλαζουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...