Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ωχ Ματίνα καλέ τώρα συνειδητοποίησα ότι πλησιάζεις και σύ...! Με το καλό κορίτσι μου!!! Πώ-πω μόνη μου θα μέινω με την Ντίνα και την Αριστέα!!!!!

Ευχαριστω Σοφια μου και εσυ με το καλο να αγκαλιασεις το μωρακι σου γερο και δυνατο!

Και για να ξέρετε βαλίτσα εγώ ακόμη δεν έχω κάνει!!!! (Είδατε υπάρχουν και χειρότερα!!)

Τα έχω βέβαια τα πράγματα αλλά όλο το αναβάλω με άλλες δουλειές. Σήμερα αύριο όμως θα την ετοιμάσω.

Κι εγω δεν βιαστηκα ιδιαιτερα...ολοι μου ελεγαν απο τον 8ο να την εχω ετοιμη αλλα τελικα οταν μπηκα στον 9ο αρχιζα να την φτιαχνω...αν τα κανεις ολα μια και καλη δεν καθυστερεις να την φτιαξεις...εγω απλα χασομερουσα επειδη ολο και κατι μου ελειπε και για να παω να ψωνισω επρεπε να ηταν ελευθερος ο αντρας μου για να παμε! Μην αγχωνεσαι...ολα θα γινουν!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ Ματίνα καλέ τώρα συνειδητοποίησα ότι πλησιάζεις και σύ...! Με το καλό κορίτσι μου!!! Πώ-πω μόνη μου θα μέινω με την Ντίνα και την Αριστέα!!!!!

Σοφια καλα τα λες!!

Εδω θα ειμαστε μεχρι το τελος! χαχαχα!!tongue.gif

Ειναι λογικο να μην εχει κινηση μετα το καφε μας!

Αλλα δε μπορει θα ξεκλεβουμε λιγο χρονο για τις φιλες μας!icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Παντως η prosperous το χει δηλωσει,,, μεχρι κ με το μωρο στο χερι μπορει να γραφει!!χαχαχα!!!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημέρα κορίτσια,

καλά κάνατε και χλαπακιάσατε, γιατί μετά άστα να πανε, ούτε ώρα δεν θα έχουμε!!!

Μετά θα θέλουμε να χάσουμε κ όλας

Αριστέα μου, μήπως να πάρουμε την Λια να μας πει για την Δήμητρα,??

χαχαχα

Πάντως χωρίς την Προσπ υπάρχει ένα μεγάλο κενό στο topic!!

Matinaki,???Μας έλειψες βρε , αλλιώς σε συνηθίσαμε!!

Μια χαρά έκανες την βαλίτσα!! Εγώ σήμερα μάλλον!! χαχαχα

Σοφάκι καλημέρα!!! Σε ευχαριστώ πολύ για της ευχές!!Μαζί σας θα ήμουν και εγώ αλλά τι να κάνουμε!! Μπορεί η μπέμπα να είναι ήσυχη κ να σας κάνω κ εγώ παρέα!!

Καλημερα snowflake μου τι κανεις???? Το μπεμπακι????

Το ξερω βρε κοριτσι οτι αλλιως με ειχατε συνηθισει αλλα δεν προλαβαινω να μπαινω συχνα....μπορει να σας διαβαζω καπου καπου αλλα ειναι τοσα πολλα αυτα που γραφετε που μετα δεν θυμαμαι τιποτα!

Οσο για τα κιλα εμενα δεν με νοιαζει καθολου...απο τα 12 που εχω παρει χρειαζομουν τουλαχιστον τα μισα για να γινω ανθρωπος...γιατι πριν ημουν μονο κοκκαλα!

Οντως χωρις την προσπ μας υπαρχει μεγαλο κενο στο καφε μας!!!

Καλημέρα μανούλες!

Το τελευταίο καιρό έχω συνέχεια επισκέψεις και δεν προλαβαίνω να σας γράφω! Περιμένουμε νέα αποτη Δήμητρα ε? εγώ βαλίτσα έχω φτιάξει αλλά θα πάρω τηλ στο Αρεταίειο να μου πουν και ακριβώς τι χρειάζομαι μη κουβαλάω άσχετα και ξεχάσω τα σημαντικά!

Παω να λούσω το μαλλί και έρχομαι

:P:p:p:p:p:p:p

dbLDp2.png

snowflake αν τα εχεις ολα για τη βαλιτσα τιποτα δεν ειναι ουτε μιση ωρα υποθεση!

Εγω τα μαζευα λιγα-λιγα μεσα στο λικνο αρκετο καιρο πριν κ μολις βρηκα κ βαλιτσουλες τα εβαλα μεσα!!

Μακαρι να ειναι ησυχο το κοριτσακι σου κ να μη σε παιδεψει για να ξεκουραζεσαι κιολλας!!

δεν το πιστευω σε 2 μερουλες θα τη δεις....................!

Διαφημίσεις

Καλημερα Αρτεμη!

Καλα θα κανεις να παρεις τηλ. στο νοσοκ. για να εισαι σιγουρη.

Μενεις κ μακρυα, δεν ειναι για να ξεχνας τιποτα,,,;)

ηρθααααα...και ελπιζω οτι θα ξαναφυγω λιαν συντομως..

μπηκα..πονεσα για αλλη μια φορα στο ιστορικο μου..και κλασικα παλι δεν ειχαν το σωστο ψαλιδι και ενοιωθα σα γαλοπουλα που τη γεμιζουν...

μετα απο μια ωρα εκανα nst που με βρηκε με λιγες συσπασεις και καλη κινητικοτητα του μωρου, και μετα ηρθε η μαια μου η οποια με..βιασε Once again για σημερα.. ο τραχηλος λεει ειναι παρα πολυ μαλακος αλλα στην εξοδο του δακτυλου δειχνει να εχει ενα μικρο παχος ακομη και υπολογιζει οτι ισως αυριο με πιασουν οι πονοι.. για σημερα δεν το χει αλλα υπολογιζει οτι αυριο μεθαυριο το πολυ θα αρχισουν οι συσπασεις.. ειδαλώς συμφωνησαμε ολοι Together να μπω Τριτη πουρνο πουρνο με προκληση αφου και ο γιατρος μου και εκεινη υποστηριζουν οτι θα ειναι πολυ γρηγορη γεννα..παρ αυτα μου παν οτι μολις αρχισουν οι πονοι τους παιρνω τηλεφωνο και παμε καπακι μαιευτηριο οτι ωρα και να ειναι..

(κλασικα με κοβω να τρεχω νυχτα)

αρα.. κοντος ψαλμος αλληλουια.. τωρα εχω αιμα σαν περιοδο απο την κοπη του ραμματος, ποναω στις κινησεις του μπεμπη και ειμαι ολιγον κομματια απο τη κουραση και την ταλαιπωρια..συν οτι εχθες περασαμε εν αβραδυ κολαση με τη μικρη η οποια ξυπνουσε σε κατασταση υστεριας επειδη ειχε ανασφαλεια οτι η μαμα της θα φυγει και θα την αφησει μονη.. ιδεα δεν εχετε τι τραβηξαμε μεχρι τη 1 μεχρι να την ηρεμησουμε..

τεσπα..

επισης πηγα και ειδα την ΛΙΑΑΑΑΑ!!

ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΙ?????? Ενα κουταβακι???? ενα γατακι τοσο δα 2350?? ΜΟυ θυμιζε τη κορουλα μου νεογεννητο?? Και η γλυκια μανουλα τρισευτυχισμενη και μια χαρα!!

Της εκανα ενα πολυ απλο δωρακι και με μια καρτουλα με ευχες απο ολες τις κοπελες του Νοεμβριου αφου ξερω καλα ποσο θα θελατε να την δειτε απο κοντα και να την σφιξετε στην αγκαλια σας για το τοσο ομορφο γεγονος..

Εκεινη θα βγει Τριτη, ελπιζω να την ξανασυναντησω αν γεννησω την ιδια μερα..

αρα snowflake και Κυριακη αν δεν γεννησω πιο νωρις ΟΛΕΣ μαζι θα μπουμε για τις γεννες μας.. grand party!

αλλα βρε παιδια.. τρελλο κοσμο το Ιασω??? Αφου με τον ανδρα μου κοιταχτηκαμε και ειπαμε..ΚΑΛΥΤΕΡΑ να γεννησουμε νυχτα παρα μερα.. τη νυχτα υπαρχει αλλη κινηση και ηρεμια βρε παιδι μου.. ολοι ειναι καλυτερα..το πρωι γινεται ΤΟ ΣΩΣΕ.. εντωμεταξυ ο 5ος που ειναι ο κυριος οροφος για νεογεννητα ΠΛΗΡΗΣ.. αφου και η Λια ζητησε 3κλινο λεει αλλα τελικα την εβαλαν σε superior (καλυτερο αλλα εχει διαφορα στη τιμη) επειδη τα απλα τρικλινα ηταν πληρη και απο μια βολτα που κανα οντως..Ο ΧΑΜΟΣ..

ΕΠΙΣΗΣ υπερισχυουν τα ΜΠΛΕ μπαλονια αυτη τη σεζον στους διαδρομους..χαχα!

welcome Δημητρα!!

Μια χαρα τα πηγες λοιπον... Ο πονος ηταν αναμενομενος, αλλα λιγες μερες εμειναν κ θα ξεχαστουν αυτα!!

Το Λιακι μια χαρα;;

Νομιζα πως ειχε γραψει οτι 3350 γεννηθηκε η κορη της! Αφου ειναι καλα δεν εχουν σημασια τα κιλα!

Μπραβο που την ειδες παντως, πολυ θα το ηθελα κ γω...

Τωρα που ανεβαινουν οι τιμες στα δημοσια νοσοκ. παλι θα γυρνανε οι γυναικες στα ιδιωτικα πιστευω..

Διαφημίσεις

welcome Δημητρα!!

Μια χαρα τα πηγες λοιπον... Ο πονος ηταν αναμενομενος, αλλα λιγες μερες εμειναν κ θα ξεχαστουν αυτα!!

Το Λιακι μια χαρα;;

Νομιζα πως ειχε γραψει οτι 3350 γεννηθηκε η κορη της! Αφου ειναι καλα δεν εχουν σημασια τα κιλα!

Μπραβο που την ειδες παντως, πολυ θα το ηθελα κ γω...

Τωρα που ανεβαινουν οι τιμες στα δημοσια νοσοκ. παλι θα γυρνανε οι γυναικες στα ιδιωτικα πιστευω..

εγω ακουσα 2350.. λες να ακουσα λαθος??

ο πονος ηταν αναμενομενος αλλα παντα ακαταδεκτος..να χεις να σου λενε κιολας "θα πονας τοσο οσο πονας τωρα" και ξαφνικα να πονας περισσοτερο.. λες και δεν τα ξερω :rolleyes: :rolleyes: βεβαια δεν χαριστηκα, ειχα αρπαξει το μπρατσο της μαιας και το σφιγγα.. εκεινη τη πληρωσε..χαχα!!

τωρα εχω αιμα σαν τριτη μερα περιοδου περιπου.. ποσους μηνες ειχα να δω.. τωρα μου φαινεται παραξενο..

παω να ξαπλωσω λιγο..ειμαι απλα ψοφια..

Γεια σας κοριτσακια μου!!! Εγω σημερα ξυπνησα στις 10, αλλα ειχα κατι πονακια χαμηλα και λιγο τρομαξα και ειπα να μη σηκωθω απο το κρεβατι... οπως και εκανα μεχρι τις 14.30...:tongue: Ξυπνησα με το αγχος να σωσω τα παιδακια που ειχα υπο την επιτηρηση μου συν το δικο μου στην κοιλια απο ενα γιγαντιο χελι που μας καταπιε σε μια ολοημερη εκπαιδευτικη μας εξορμηση να παμε να αγορασουμε ρουχα!!!! :shock::shock::shock: For yοur info, παντως, τα εσωσα τα παιδακια... 8-)8-):cool: Παραααλοοογοοοοοοο???? :lol::lol::lol::lol::lol:

< Ντιναααααααα;;; 30 μερουλεεεεες!!!!!!!!!! >

Ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yippee-time.jpg

ηρθααααα...και ελπιζω οτι θα ξαναφυγω λιαν συντομως..

Αχ, βρε πουλακι μου.. Καλη ξεκουραση τωρα και μακαρι ολα να πανε οσο πιο ανωδυνα γινεται.. καλη δυναμη!! :wink:

Α, αληθεια? ετσι λες??? :rolleyes::rolleyes: Εγω προβλεπω οτι ο κοσμος μιας και δε θα εχει δουλειες οι οποιες να τους πληρωνουν τα αναλογα λεφτα για να μπορεσουν να ανταπεξελθουν , οι μανουλιτσες θα γεννανε στο σπιτι... :rolleyes::rolleyes:

λες και δεν τα ξερω :rolleyes: :rolleyes: βεβαια δεν χαριστηκα, ειχα αρπαξει το μπρατσο της μαιας και το σφιγγα.. εκεινη τη πληρωσε..χαχα!!

Καλα της εκανες!!! ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Kαλησπέρααααααα!!!!!!!!:D

Ξεκινάω να σας γράφω κι έχω φάει μισή σοκολάτα ΙΟΝ γάλακτος τη μεσαία!!:rolleyes: Μου έχουνε μείνει 4 κομμάτια...δεν μπορούσαν να είναι 14???:tongue::tongue:

Ξεκινάω από τα τελευταία γιατί το φάγωμα της σοκολάτας δε με άφησε να τα εμπεδώσω όλα....χαχα..:tongue: Πρέπει να γυρνάω πίσω να ξαναδιαβάζω...:cool:

Προσπάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, τέλειααααααα!!!!!!!! Καλέ ούτε προγραμματισμένο να το είχατε να γεννήσετε και οι τρεις μαζί!!!!!!

Άντε μπέμπηηηηηηη μουυυυυυυ κατέβα κι εσύ να γίνουμε 4!!!!!!:P:p

Με το καλό λοιπόν και με έναν πόνο!!!!!! Εγώ δεν πιστεύω ότι θα φτάσεις μέχρι την Τρίτη.....;) Κι αφού σου είπανε πως φαίνεται ότι θα έχεις εύκολη γέννα, βουρ για την αγκαλιά του μπέμπη σου τότε!!!!!!!!

Πήρε τον δρόμο του το μωρό μας κι έρχεται να γνωρίσει και την αδερφούλα του!!!!! Όλα καλά θα πάνε!!!!!!!

Χάρηκα πολύ και για το Λιάκι κι ευχαριστούμε που μας συμπεριέλαβες στην καρτούλα!!!!:P

Για τις βαλίτσες που λέτε, εγώ έκανα μία μεγάλη και για τους δυο μας, αφού θα το έχω συνέχεια δίπλα μου το μωρό και σε μία μικρή τσάντα έβαλα τα πρώτα δικά μου πράγματα που ίσως ζητήσουνε οι μαίες την ώρα της γέννας (νυχτικό, εσώρουχο μιας χρήσεως, σερβιέτα κλπ)..;)

Τα πράγματα του μωρού τα έβαλα σε κάτι νάυλον? Δεν ξέρω τι υλικό είναι που κλείνουνε με φερμουάρ και είναι για να αποθηκεύεις διάφορα τέτοια και τα καλλυντικά του τα έβαλα σε ένα κουτί αποθήκευσης που είχα!!!;)

Ούτε και σε μένα δεν είναι όλα τα ρούχα 100% βαμβακερά αλλά δε με πειράζει και τόσο!!! Όπως είπε και η Ντίνα θα έχουμε και το ζιπουνάκι από μέσα αλλά τα μωρά μας θα είναι ανθεκτικά σε διάφορα και όχι υπερευαίσθητα!!!;)

Αριστέα την είχα δει την εκπομπή Λιάγκα - Σκορδά με την πρώτη εξέταση του νεογέννητου αλλά δεν την είχε δει ο άντρας μου!!!!:P Μπράβο που την έβαλες να του το δείξω γιατί του το εξηγούσα και θα ήθελε να το δει!!

χαχα...έχω κολλήσει επάνω στην κοιλιά μου, το συρτάρι που έχω επάνω το πληκτρολόγιο και γράφω κι έδωσε μία καλή κλωτσιά ο μικρός και κουνήθηκε το συρτάρι προς τα μέσα....χαχαχα....:tongue: Ο ποδοσφαιριστής μου, νομίζει ότι η κοιλιά μου είναι γήπεδο!!!!:tongue::tongue:

Σήμερα έφαγα.....ουουουουουου.......αφού με ρώτησε ο άντρας μου τι έπαθα σήμερα???:rolleyes: Είναι που δε με βλέπει τι κάνω όταν λείπει στη δουλειά....:tongue::tongue: Για μένα ήτανε λογική η ποσότητα που έφαγα!!:rolleyes:

Και ο μπέμπης και πριν με το φαγητό και τώρα με τη σοκολάτα κουνιέται συνέχεια!!!! Ή που του αρέσει αυτό που κάνω και τρώω, ή που τον πιέζει το πολύ γεμάτο μου στομάχι!!:tongue::tongue: Εγώ επιλέγω το πρώτο ενδεχόμενο!!;)

Αυτά θυμάμαι......

Προσπ μπράβο που αντέχεις βρε κορίτσι! Άρα την επόμενη εβδομάδα θα μας μιλάς αγκαλιά με το μπεμπακο σου! Πολύ ώραια κίνηση με τη κάρτα που έδωσες στη Λία:P:D!

Χθες είχε έρθει και η κοπέλα του ξαδέλφου μου που είναι μαία και έλυσε κάποιες απορίες, θα τη πρήξω από δω και πέρα τη κοπέλα!:tongue:

Ωραίο το βιντεάκι Αριστέα το είδε με μεγάλη αφισίωση ο άντρας μου!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...