Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καληνυχτα γλυκια μου!!! Κι εγω θα καταλαγιασω τη λιγουρα μου με κατι μακαρονια που φτιαχνω τωρα με πολυ κετσαπ επανω!! Η απολυτη παρακμη!! χαχαχαχα!! Πολλα φιλιααα, τα λεμε αυριο!! ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

εγω μιλησα με το γιατρο πριν για αυριο, θα κοψουμε τη περιδεση και θα με κρατησει μερικες ωρες μπας και εχω διαστολη και γεννησουμε φυσιολογικα, ειδαλλως αν δεν υπαρχει κατι μου πε να περιμενουμε 2 η 3 μερες μηπως ο μπεμπης βγει μονος του (ειναι χαμηλα αλλωστε αρκετα) και να το ξαναδουμε διοτι εχθες κατεληξα με τον ανδρα μου και συμφωνησαμε να δεχθουμε την προκληση προγραμματισμενα (αν δεν μας προλαβει ο μπεμπης που μαλλον παιζει γιατι δυο μερες και νυχτες ειδικα ποναω αφορητα ειτε ορθια ειτε ξαπλωμενη και η κοιλια μου εχει διαρκως συσπασεις..)

για να δουμε..

Oλα καλα θα πανε σημερα προσπ μου με την περιδεση...αν εχουμε κανενα γεννητουρι με καποιο τροπο να ενημερωθουμε ε? Μην μας αφησεις στην αγωνια.......

Φιλακια πολλα και αν τυχει τελικα να γεννησεις με εναν πονο κοριτσαρα!!!!

Καλημερα σε ολες!

Ακομα προσπαθω να χωνεψω το γουρουνοπουλο...και να ηταν μονο αυτο! Ουτε εγω δεν μπορω να μετρησω ποσα πραγματα εφαγα χθες....και το τελειωτικο χτυπημα ηταν μετα απο ενα κομματι τουρτα στο καπακι μπανανα με μερεντα! Οτι να 'ναι...ο μπεμπης βεβαια εκανε τουμπες απο την χαρα του οποτε δεν εχω καθολου τυψεις που καταβροχθισα ολα αυτα!!!!!!

Σημερα θα φτιαξω το σακ βουαγιαζακι το μικρο που θα περιεχει τα καλυντικα του μωρου και τα δικα μου και καποια αλλα πραγματακια που ειναι απαραιτητα για μενα οπως επιθεματα στηθους, σερβιετες κτλ. Για τα ρουχα μου και του μπεμπη εγω εφτιαξα μια βαλιτσα μεγαλη για να μην κουβαλαω 2 βαλιτσες...απλα εβαλα κατω κατω τα δικα μου και πριν τοποθετησω του μπεμπη εβαλα μια πανα να μην ερθουν σε επαφη τα ρουχαλακια του με τα δικα μου αν και τα δικα μου καινουργια ειναι και πλυμμενα με το βρεφικο απορρυπαντικο...τεσπα! Χρειαστηκε καποια στιγμη να τα ξαναβγαλω του μικρου για να βαλω αλλο ενα ζευγαρι πιτζαμες.Ελπιζω να εχουν δαιτηρηθει καθαρα....

Για πειτε κανενα νεοτερο γιατι ως συνηθως χανω επεισοδια!

Η αληθεια ειναι οτι καποια πρωινα νιωθω πολυ βαρεμαρα και πληττω γενικοτερα ευκολα οσο βαραινω και περιμενω και δεν εχω πολυ ορεξη...θελω το κρεβατι μου πολυ πιο συχνα απο καθε αλλη φορα!

Σας εχω επιθυμησει ομως και προσπαθω να βαλω μια σειρα αλλα ειναι αδυνατον με τοσα που γραφετε καθημερινα! Πριν του Αγ.Δημητριου σας ειχα αφησει στην 101 σελιδα και οταν μπηκα παλι ειχατε γραψει σχεδον 15 σελιδες...πως να προλαβω να σας διαβασω και το κυριοτερο να θυμαμαι κιολας τι διαβασα??? πφφφφ....αδυνατον!

Οποτε ενημερωστε με αν θελετε....

Καλημερα κοριτσια!

Αλλο ενα βαρετο Σ/Κ ξεκινησε...

Ελπιζω να σπασει τη βαρεμαρα καμια γεννα:D:D

snowflake ηθελα να το γραψω εχτες αλλα δε με αφηνε να στειλω απαντηση:mad::-x:-x Και μεις ειχαμε μπακαλιαρο σκορδαλια κ τελικα ειναι πολυς κοσμος που το τρωει τετοια μερα(συνηθως νησιωτες).

Και φυσικα ολο το βραδυ να κοιμαμαι με διαλειματα..σηκωνομουν να φαω κατι γλυκο μηπως κ φυγει η σκορδιλα!!!

Τι να κανουμε ομως τρωμε τωρα οτι μας ερχεται γιατι μετα κομενα χαχα!!

Ματινακι μου καλημερα!!

Πως πας; πονακια εχεις; συσπασουλες;

Εγω τα ρουχα της μπεμπας τα εβαλα μεσα σε μια μαξιλαροθηκη απ'τις μικρες που εχω για την κουνια!!!!!;)

Αν σας πω οτι το βραδυ που ξυπναγα σκεφτομουν τη Δημητρα θα με πιστεψετε;;;

Εχω λιγο αγχος.... αραγε να εχει γινει η διαδικασια της λυσης;;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

όλες έχουμε το μυαλό μας στη Δήμητρα, και όλες ευχόμαστε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα να ξεμπερδεύει και να πάρει αγκαλίτσα το αγοράκι της.

Snowflake ετοιμάζεσαι και εσύ και η Κυριακή! Όλα να πάνε καλά να ηρεμήσετε τουλάχιστον απ' την αγωνία του τοκετού γιατί μετά αρχίζουν άλλα ....

Άσε που σιγά σιγά το καφέ θα έχει ησυχία και τα μαιευτήρια πολύ δουλειά...

Εμείς οι πιο τελευταίες θα έχουμε μοναξιά αφού μετά όσες γεννήσουν θα έχουν τόσα να κάνουν που δεν θα έχουν καιρό για καφέ... θα είναι πολυτέλεια. Όποτε ας συνηθίζουμε καλύτερα στην ησυχία...

NQt5p2.png

Και για να ξέρετε βαλίτσα εγώ ακόμη δεν έχω κάνει!!!! (Είδατε υπάρχουν και χειρότερα!!)

Τα έχω βέβαια τα πράγματα αλλά όλο το αναβάλω με άλλες δουλειές. Σήμερα αύριο όμως θα την ετοιμάσω.

NQt5p2.png

Ματινακι μου καλημερα!!

Πως πας; πονακια εχεις; συσπασουλες;

Εγω τα ρουχα της μπεμπας τα εβαλα μεσα σε μια μαξιλαροθηκη απ'τις μικρες που εχω για την κουνια!!!!!;)

Καλημερα Αριστεα μου!

Πονακια ειχα πριν 3-4 μερες εντονα και νομιζα οτι θα γεννουσα τοσο πολυ....δεν συνεχιζονται ομως! Ο μπεμπης ειναι πολυ ανησυχος...στριμωχνεται αρκετα και η κοιλια παει περα δωθε...αν ειναι τοσο ζωηρος και τις επομενες μερες θα τον σπασει τον σακο σιγουρα....

Ναι και η κουμπαρα μου σε μαξιλαροθηκη τα ειχε βαλει τα ρουχαλακια του μωρου....το σκεφτηκα κι εγω να το κανω να σου πω την αληθεια αλλα οταν μιλησα με την μαια μου ειπε να τα τυλιξω με πανα φανελενια και ετσι και εκανα!Τεσπα...δεν νομιζω να σκονιζονται...κλειστη ειναι η βαλιτσα τοσο καιρο απλα την ανοιξα μια φορα μονο....

Αχ....μπακαλιαρος σκορδαλια....απ'τα αγαπημενα μου ! Καλα που το ειπες να προλαβω να φτιαξω κι εγω πριν γεννησω αλλη μια φορα γιατι μεταααα....μαχαιρι κομμενα αυτα!

Κατεβαινω αγορα να παρω μαγνησιο γιατι μου τελειωσε...δεν το υπολογισαμε σωστα

Καλημέρα κορίτσια,

καλά κάνατε και χλαπακιάσατε, γιατί μετά άστα να πανε, ούτε ώρα δεν θα έχουμε!!!

Μετά θα θέλουμε να χάσουμε κ όλας

Αριστέα μου, μήπως να πάρουμε την Λια να μας πει για την Δήμητρα,??

χαχαχα

Πάντως χωρίς την Προσπ υπάρχει ένα μεγάλο κενό στο topic!!

Matinaki,???Μας έλειψες βρε , αλλιώς σε συνηθίσαμε!!

Μια χαρά έκανες την βαλίτσα!! Εγώ σήμερα μάλλον!! χαχαχα

Σοφάκι καλημέρα!!! Σε ευχαριστώ πολύ για της ευχές!!Μαζί σας θα ήμουν και εγώ αλλά τι να κάνουμε!! Μπορεί η μπέμπα να είναι ήσυχη κ να σας κάνω κ εγώ παρέα!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...