Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες!!

εχω μπει εδω και ωρα αλλα ειμαι μονη με τη μικρη και δεν εχω προλαβει να γραψω..

μπραβο kyriak..ωραια τα νεα σας!

Και εγω περιμενω την Παρασκευη..βεβαια το μπεμπε ειναι μια χαρα ζωηρο απο οσο το νοιωθω..

πολυ ζεστη παντως.. εγω εκτος απο χθες το πρωι δεν τολμαω να βγω αλλες ωρες μετα..βραζει ο τοπος..να δω ποτε θα ξαναπαω στο εξοχικο..ακομη το σκεφτομαι διοτι πρεπει να οργανωθω για κατι δραστηριοτητες που ασκω εκει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σε ολες!!

εχω μπει εδω και ωρα αλλα ειμαι μονη με τη μικρη και δεν εχω προλαβει να γραψω..

μπραβο kyriak..ωραια τα νεα σας!

Και εγω περιμενω την Παρασκευη..βεβαια το μπεμπε ειναι μια χαρα ζωηρο απο οσο το νοιωθω..

πολυ ζεστη παντως.. εγω εκτος απο χθες το πρωι δεν τολμαω να βγω αλλες ωρες μετα..βραζει ο τοπος..να δω ποτε θα ξαναπαω στο εξοχικο..ακομη το σκεφτομαι διοτι πρεπει να οργανωθω για κατι δραστηριοτητες που ασκω εκει

καλημερα κοριτσια!!τι κανετε?ολα καλα?σημερα κανει πολυ ζεστη το σκεφτομαι να βγω απτο σπιτι!!χθες ειχα βγει για ψωνια κ ζαληστικα μαυρισαν ολα!!κ η ωρα ηταν σχετικα νωρισ περιπου 10.30...τι θα κανουμε ολο το καλοκαιρι??!!!!!

σχετικα με τα επιπλα κ τα πραγματα του μωρου κ εμεις θα παρουμε δανικα απο την αδερφη του αντρα μου σιγουρα το καροτσακι μαζι με το καθισμα του αυτοκινητου κ την καλαθουνα με μια βαση που κ εγω λεω τον πρωτο καιρο να τον εχω το μπεμπη τη νυχτα διπλα μου....το σιγουρο ειναι οτι θα παρουμε κουνια!!!ειναι δυσκολη εποχη για σπαταλη!!!!

Καλημέρα μανούλες!!!!:P

Κυριακή μια χαρά με το μωράκι σου!!!!! Με το καλό και η Β' επιπέδου!!!!;)

Έχω τρελή δουλειά αλλά δε γινότανε να μην μπω να πω μια καλημέρα στις μανούλες και στα μπεμπάκια μας!!!!;)

Πολλά φιλάκια....

καλημερα κοριτσια!!τι κανετε?ολα καλα?σημερα κανει πολυ ζεστη το σκεφτομαι να βγω απτο σπιτι!!χθες ειχα βγει για ψωνια κ ζαληστικα μαυρισαν ολα!!κ η ωρα ηταν σχετικα νωρισ περιπου 10.30...τι θα κανουμε ολο το καλοκαιρι??!!!!!

σχετικα με τα επιπλα κ τα πραγματα του μωρου κ εμεις θα παρουμε δανικα απο την αδερφη του αντρα μου σιγουρα το καροτσακι μαζι με το καθισμα του αυτοκινητου κ την καλαθουνα με μια βαση που κ εγω λεω τον πρωτο καιρο να τον εχω το μπεμπη τη νυχτα διπλα μου....το σιγουρο ειναι οτι θα παρουμε κουνια!!!ειναι δυσκολη εποχη για σπαταλη!!!!

Δύσκολοι καιροί δε λες τίποτα!! Πάμε από το κακό στο χειρότερο!!:(

Κάνει αφόρητη ζέστη κι εδώ στο γραφείο ενώ έχουμε aircondition δεν το ανάβουμε....καίει ρεύμα βλέπετε....:mad::x

Σας αφήνω...;)

Διαφημίσεις

και που να δεις ακομη..και εμεις στο σπιτι μας εχουμε την ατυχια (πλεον) να χουμε θερμοσυσσωρευτες για θερμασνη το χειμωνα και κλιματιστικα βεβαια..

θα καιμε βιβλια και επιπλα σε λιγα χρονια..

Γεια σας κοριτσακια με τα ομορφα κοιλουμπακια!!!!!Ολα καλα?

Κυριακ μου πολυ ωραια τα νεα σου απο το μωρο σβουρα...χιχιχι!!!Ετσι ειναι και το δικο μας παντα ανησυχο οταν παμε για υπερηχο!!!!!

Πολυ ζεστη εχουμε κι εμεις εδω αλλα δεν ξερω πως και ετσι αλλα εγω σχεδον καθημερινα κατα τις 10 το πρωι πηγαινω την βολτα μου στην αγορα για την καθιερωμενη τυροπιτουλα και γυριζω και νιωθω μια χαρα...ακομα δεν με εχει πειραξει η ζεστη φτου φτου!!!!!!

Απο 15 Ιουλιου εχει ο συζυξ αδεια και θα ξεκινησουμε την ερευνα αγορας για τα απαραιτητα ψωνια για το μωρο μιας και θα ειναι και εκπτωσεις και ελπιζω να βρουμε καλες τιμες...τουλαχιστον καλυτερες θα ειναι απ'οτι ειναι τωρα!!!!! Θα επικοινωνησω και με τις φιλες που θα μου δανεισουν καποια πραγματα για να το σιγουρεψω ετσι ωστε να ξερω τι θα παρουμε εμεις για να υπολογισουμε και ποσα χρηματα χρειαζομαστε!!!!!

Αυτα κοριτσακια μου.....σας φιλω και σας στελνω πολλα χαδακια στις κοιλουμπιτσες σας!!!!!!!!!

καλησπερα!!!θα ψωνισετε απο τωρα τα πραγματα του μωρου??εγω δε ξερω ελεγα για αρχες σεπτεμβρη!σε αυτα τα πραγματα δε ξερω αν βαζουν εκπτωσεις!

Γεια σου Μαριαλενα!!!!!!!!!

Τι να σου πω δεν γνωριζω τι γινοταν τα προηγουμενα χρονια, παντως προσφατα που πηγα με τον αντρα μου στο ΗΡΑ και ρωτουσαμε και τιμες, με ρωτησε η πωλητρια ποσο μηνων ειμαι γιατι δεν εχω και καμια τεραστια κοιλια, οποτε οταν της απαντησα μας ειπε οτι δεν χρειαζεται να ρωταμε τιμες απο τωρα γιατι ερχονται εκπτωσεις και τις προλαβαινουμε μια χαρα!!!!

Οποτε εννοειται οτι θα ψωνισουμε στις εκπτωσεις, απλα τα επιπλα του μωρου θα ερθουν πρωτα ο Θεος στο σπιτι τον οκτωβρη!

Εμεις για αρχες σεπτεμβρη λεμε να βαψουμε το δωματιο που εχει καλο καιρο και θα αεριστει σωστα και αρκετα το δωματιο!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κ εγω για σεπτεμβρη το σκεφτομαι!κ φυσικα αν εχουν εκπτωσεις τοτε συμφερει αλλα νομιζα οτι αυτα βγαζουν προσφορες κ οχι εκπτωσεις!ουτε εγω ξερω ειναι η πρωτη μου φορα!!!!!η κοιλιτσα σου δεν εχει φουσκωσει καθολου?εμαινα τωρα πλεων φαινεται!

Καλημερα σε ολες..

χμμμ εγω δεν παιρνω και ορκο αλλα την περιοδο των εκπτωσεων μεχρι περσι δεν ειχα δει ποτε να κανουν εκπτωσεις αυτα τα καταστηματα και για να μην τα γενικευω ολα μιλαω ειδικοτερα για το Λητω και για τα πρατηρια..

το Mothercare, Prenatal κλπ κανουν εκπτωσεις αλλα απο οτι θυμαμαι σε ρουχισμο και οχι τοσο σε αξεσουαρ και επιπλα.. ΑΛΛΑ δεν παιρνω και ορκο.. μια δοκιμη σε λιγες εβδομαδες θα σας πεισει τι ισχυει και τι οχι

ειδικοτερα για τα Λητω κανουν διαφορες προσφορες αντι εκπτωσεων. Τωρα αν λογω κρισης το ριξουν στις εκπτωσεις καλα θα κανουν..

Εγω λογω προκαταλλειψης περισσοτερο αφηνα αγορες απο τον 7ο μηνα και μετα αλλα οπως ηδη εχω ξαναγραψει παραπανω αν μου εφερναν ρουχα δευτερο χερι για να εξοικονομω χρονο τα επλενα και τα αποθηκευα απο νωρις για να μη μου μαζευτουν πολλα μαζι.

Και παντα κοιτουσα να εξασφαλιζω ρουχα και αντικειμενα για το πρωτο τριμηνο..

ειδικα με τα ρουχα εκτος αν ειναι χαρισμενα η δανεικα η αγορα τους ενεχει και τον..μπελα της αγνοιας του ογκου του βρεφους.. κατι ομως που κατα τους δυο τελευταιους μηνες ειναι πιο σαφες..

πχ για την κορη μου που ηταν στον 9ο μηνα 2500 κιλα, ηξερα οτι ηθελα newborn μικρο μεγεθος..

αλλα μωρα που γεννιουνται 3500 και 4000 κιλα ειναι πιο ογκοδη και τα newborn δεν τους κανουν..

για αυτο φροντιζα να εχω λιγα κομματια απο καθε νουμερο για αρχη ωστε να δω εκ των υστερων τι ταιριαζει στο νεογεννητο και να αγοραζω αναλογα νουμερα..

επισης να θυμαστε οτι απο εταιρεια σε εταιρεια τα νουμερα αναλογουν και εχουν και μεγαλες διαφορες..θα το δειτε στην πραξη αυτο.

Καλημέρα μανούλες!!!:P:p

good_morning_1.gif

Prosperous σε βρίσκω ολόσωστη σε όσα λες!!!!! Ευχαριστούμε για τις συμβουλές!!!!:D:D

Εγώ στις εκπτώσεις θα αγοράσω στεγνωτήριο γιατί θα μου χρειαστεί το χειμώνα!!!;) Κοιτάω τώρα τις τμές που έχει και θα δω αν κάνουν εκπτώσεις εκείνη την περίοδο ή μας κοροϊδεύουν...:rolleyes:

Τα υπόλοιπα όπως έχω ξαναγράψει νομίζω :rolleyes: , θα τα παραγγείλω τέλος Ιουλίου για να μου τα φέρουν τέλος Σεπτεμβρίου!!! Απλά τέλος Ιουλίου θα βρεθώ Αθήνα και δεν θα έχω άλλη ευκαιρία να ξαναπάω οπότε αναγκαστικά θα τα παραηηείλω τότε!! Αφήστε που το motherbaby απ'ότι γράφει στην ιστοσελίδα του θα είναι κλειστό από 1-20 Αυγούστου!!;)

Χθες γύρω στις 5:15 τα ξημερώματα σηκώθηκα για πιπί..:rolleyes: ο αντρούλης μου δεν είχε κοιμηθεί ακόμα κι όταν ξαναξάπλωσα ένιωθα το μωρό μου να κλωτσάει!! :-D Έβαλε λοιπόν το χέρι του ο άντρας μου και ναιαιαιαιαια έφαγε μία κλωτσίτσα!!!!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P Κατακατουρήθηκε μπορώ να πω, αμέσως δάκρυσε κι όταν έκλεισε την τηλεόραση για να κοιμηθεί γελούσε μόνος του για κανένα 5λεπτο!!!:rolleyes: Που να φάει και πιο δυνατή δηλαδή!! Καλά δεν τολμώ να πω τι θα κάνει όταν με το καλό το δει....:-P:razz::-P

Φιλάκια μανουλίτσες!!!:D

αχ.. νεοι "χαζομπαμπαδες".. ομορφες στιγμες αυτες..

δυστυχως εμεις με αυτα και με αυτα ποτε δεν προλαβαμε να χαρουμε με την ψυχη μας τετοια γεγονοτα..και στην κορη μου οσο καλα και να πηγαιναν τα πραγματα, ακομη και σε αυτη την εγκυμοσυνη παντα με συγκρατημενη χαρα νοιωθουμε, ακουμε και δεχομαστε οτι γινεται..

βεβαια στην περιπτωση μας ειναι υπερ αρκετο αλλα δεν θα με χαλουσε να μην ειχαμε περασει και τοσα πολλα.

αλλα και τωρα οταν κλωτσαει το μωρο και ο μπαμπας το νοιωθει βλεπω στο προσωπο του μια χαρα αλλα συνεοδευεται παντα με αγωνια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...