Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

οχι πολλα καυτερα, οξινα (πχ κρεμμυδια, σκορδα) κυριως για τις πρωτες εβδομαδες και μεχρι το πρωτο 3μηνο λογω κολικων και αλλαγης στη γευση του γαλακτος.. μετα σιγα σιγα τρωμε πιο ανοιχτα και αφοβα.. επισης παρατηρουμε τι απο αυτα που φαγαμε ισως να προκαλει ενοχληση πχ σε καποια μωρα ιεναι τα γαλακτομικα σε αλλα τα πρασινα λαχανικα, σε αλλα τιποτε

Τhanks prosp. και τα όσπρια να υποθέσω??

Πάω και εγώ να σιδερώσω, αυτά που αγόρασα χθες, να σε αφήσουμε κ εσένα!!! χαχαχα

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπεουδια!!!

αποτι βλεπω ξεκινησαμε:P:p

γεννησαααα...σας αγαπω

Να σου ζησει η κορουλα!!!! Να ειναι παντα γερη και δυνατη!!

Καλο σαραντισμο και καλη επιστροφη στο σπιτι!!!!

Και ναι!

Ερχεται η πρωτη αλλαγη στη λιστα μαααααααααααααας!!

και αποτι προβλεπεται αυτην την εβδομαδα θα εχεις πολυ δουλεια:P:p:p

προσπ με το καλο αυριο να γινει η λυση της περιδεσεις!!!!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

προσπ με το καλο αυριο να γινει η λυση της περιδεσεις!!!!

merci!! μολις βγηκα απο το μπανιο.. λεμε τα νευρα μου κροσια, κορδελες, καλωδια, λαστιχα..????? το ξυρισμα αυτο απλα με κουρασε παααααααααρα πολυ.. ειχα και το ενα πετρωμα πισω απο το αλλο..που να σκυψω.. η κοιλια τουρλα να μη βλεπω τιποτε.. το κανα τωρα οπως το κανα.. χιλιοκοπηκα μαλλον και αναμεσα στα σκελια αφου το δερμα εχει γινει πολυ ευαισθητο..

και τωρα σκεφτομαι τι ξεχασα να κανω...

α ναι.. φρυδια και μαλλια.. αυριο πουρνο πουρνο..

θα δωσω τις ευχες σας κορες στη Λια αυριο..ειπα στον ανδρα μου να παμε νωριτερα..

καλο βραδυ σε ολες και πολυ απλα η θα τα πουμε αυριο μεσημερι η θα τα πουμε σε λιγες μερουλες..!!! Αν ειναι να τα ξαναπουμε σε λιγες μερουλες καλες προετοιμασιες στις επομενες και με το καλο και εναν πονο (που λεει και ο λαος!!!)

φιλακια!

Gia sas koritsakia mou sas diavazo:Dpos antimetopisate esis tin proti sas egkimosini ego exi meres pou niotho tromokratimeni prospatho na piso ton eauto mou oti auto pou perno ine fisiologiko.mpeno ston 8.makari na perasi o keros na ton paro aggalia na ta xexaso ola.

ολα καλα θα πανε.. το αγχος σου ειναι λογικο, θα δεις ομως οτι μολις ερθει η ωρα που θα γεννησεις ολα θα ξεχαστουν..

Διαφημίσεις

Δημητρα και παλι με το καλο αυριο!!!!!!

Πολλα φιλια στη Λια κ φυσικα στη μπεμπα της!!!!!!!!!!

Οσο για το ξυρισμα, φροντιζω καθε φορα που κανω μπανιο να κανω ενα ''κουρεμα'' εκει κατω (με την αφη) για να μη μαζευετε πολυ μαλλι:tongue:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Δήμητρα μου με το καλό αύριο, όλα να πάνε καλά και όποτε θέλει ο μπόμπιρας το αλάνι ας έρθει!!!

Φιλιά πολλά θα σε έχουμε στο μυαλό μας!!

Στείλε καμία ειδοποίηση όπως λέει κ η Αριστέα όποτε μπορείς!!

SweetDreamsBlue.jpg

weBzp2.png

qUMVp3.png

Μολις τελειωσα τις βαλιτσες!! Τη μια τη δικια μου την αλλη του παιδιου!!! Λες και θα παω σε αλλη χωρα νιωθω.. :tongue: Με τοση προετοιμασια και τοσο καημο που τις εκανα.. αχαχχαα....

Προσπ, θα σου ευχηθω κι εγω αλλη μια φορα ολα να πανε καλα, και περιμενουμε εναγωνιως τις εξελιξεις σας... ;) Δε σε φοβαμαι εσενα, εισαι παλικαρι!!!

Gia sas koritsakia mou sas diavazo:Dpos antimetopisate esis tin proti sas egkimosini ego exi meres pou niotho tromokratimeni prospatho na piso ton eauto mou oti auto pou perno ine fisiologiko.mpeno ston 8.makari na perasi o keros na ton paro aggalia na ta xexaso ola.

Αννιτα, μην αγχωνεσαι.. Η φυση εχει προνοησει πριν απο εμας για εμας.. Εγω να σου πω την αληθεια που εχω μπει στον μηνα μου, δε βιαζομαι καθολου... Το παιδακι μου ακομη εχει δουλιτσες να κανει, ολοκληρωνει τα πνευμονακια του και τον εγκεφαλο του... ;) Οποτε ελπιζω να μεινει στην κοιλιτσα οσο περισσοτερο γινεται... Διοτι οπως εχουμε πει ηδη σε αλλη κουβεντα μια μερα στην κοιλια ισουται με δεκα μερες στη θερμοκοιτιδα...:eek: κι εγω θελω να κατσει ο μπομπιρας οσο περισσοτερο μπορει μεσα, ασε που να βγαινει εξω τωρα :rolleyes:... εχει κρυο.. :D

Απολαυσε το λοιπον!!!!

Winking-Smiley.jpg

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Το ξερετε οτι την Κυριακη διοργανωνεται εκδηλωση με ταυτοχρονο θηλασμο ε ??? Η πολη μου ειναι μεσα... Θα παω..

http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/10/2-61111-mitrikosthilasmoscom.html

Εγώ ακόμα την βαλίτσα!!! χαχαχαχ Αύριο πρωί μάλλον!!

SnowFlake, να κανεις και μια γυρα στο σπιτι, θα δεις ποσα ακομη χρειαζεσαι σε καθημερινη βαση... πραγματα που δεν εχουμε στη λιστα....

Ασχετο----Το αλλο επισης που σταματησα με το που εμεινα εγκυος ειναι να βλεπω θριλερ τα οποια λατρευωωω!!! Κατεληξα στο οτι δεν αντεχω πλεον να τα βλεπω και στην σκεψη μονο οτι υποσυνειδητα μπορει να ταραζουν το παιδι, τα αποφευγω.. Αχ, και μερικα ειναι πολυ καλα... Να, πχ ο Αντ βλεπει τωρα ενα και εγω ειμαι με πλατη στην τηλεοραση... :rolleyes:

SnowFlake, να κανεις και μια γυρα στο σπιτι, θα δεις ποσα ακομη χρειαζεσαι σε καθημερινη βαση... πραγματα που δεν εχουμε στη λιστα....

Ασχετο----Το αλλο επισης που σταματησα με το που εμεινα εγκυος ειναι να βλεπω θριλερ τα οποια λατρευωωω!!! Κατεληξα στο οτι δεν αντεχω πλεον να τα βλεπω και στην σκεψη μονο οτι υποσυνειδητα μπορει να ταραζουν το παιδι, τα αποφευγω.. Αχ, και μερικα ειναι πολυ καλα... Να, πχ ο Αντ βλεπει τωρα ενα και εγω ειμαι με πλατη στην τηλεοραση... Παιζει και ο Μάικλ Νταγκλας... :rolleyes:

Χαχα ακούς όμως ρε!!! Γενικός κάποια πράγμα ως προς την ευαισθησία έχουν αλλάξει!!

Εγω ξυπνάω τα βράδια σκέφτομαι κάτι που μου έκανε η είπε κάποιος και ξαφνικά νευριάζω στο άσχετο!!! Αλλά ενώ πριν έκλαιγα, στην εγκυμοσύνη δεν έκλαψα ούτε μια φορά!!! Εκτός από καμία συγκίνηση χαράς!!

Δεν σκάω και πολύ αν ξεχάσω κάτι 5 λεπτά είναι το νοσοκομείο απο το σπιτι μου θα μου τα φέρουν!!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, εσάς είναι όλα 100% βαμβάκι?? είδα κάποια που δεν είναι!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...