Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν, προσωπικη γνωμη ειναι οτι αυτες οι γυναικες ειναι τρομερα ανασφαλεις.. Φυσικα καθενας εχει τις προτιμησεις του και κανει τις επιλογες του... Εγω και ορεξη να ειχα για ολα αυτα δε θα ειχα τα λεφτα να τα κανω... :tongue:

μαζι σου κοπελια!!

αλλα και περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα.. παρ αυτα το μαιευτηριο ηξερε οτι θα πιανε..και επιασε το κολπο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ιιιιιιιιιιιιιι.. ακου 35 τσιγαρα... και πολυ καλα εκανες και το σταματησες κοπελια μου.. μακαρι να αντεξεις να το κρατησεις..

Εχω πει σε οικογενεια και φιλους να με πλακωσουν στα χαστουκια αν το ξαναβαλω στο στομα μου!!! :lol::lol::lol:

Ε οχι!!! ( μιας και το επιβαλλει και η μερα!!) Δε θα τους κανω το χατιρι...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν, προσωπικη γνωμη ειναι οτι αυτες οι γυναικες ειναι τρομερα ανασφαλεις.. Φυσικα καθενας εχει τις προτιμησεις του και κανει τις επιλογες του... Εγω και ορεξη να ειχα για ολα αυτα δε θα ειχα τα λεφτα να τα κανω... :tongue:

Έχει ένα κομμωτήριο εδώ προσφορά κάθε Δευτέρα 5 ευρώ το κούρεμα 3 ευρώ το πιστολάκι!! Θα πάω μόνο για κούρεμα, ούτως η άλλος το είχα σκοπό, απλά η μπέμπα θα βγει ποιο νωρίς και έτσι θα πάω μια μέρα πριν!!

Να με δει η μπουμπού φρέσκο κουρεμένη!!

Εχω κατι καούρες από τώρα, (μπακαλιάρος σκορδαλιά ήταν αυτός)

weBzp2.png

qUMVp3.png

Εχω πει σε οικογενεια και φιλους να με πλακωσουν στα χαστουκια αν το ξαναβαλω στο στομα μου!!! :lol::lol::lol:

Εισαι απιστευτη!!! χαχα!! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ η απαντηση..

παω, παω, παω, παω λεμε να κανω μπανιο και να ξουρισω το...μπικινι με καποιο μαγικο τροπο!!!!:tongue:

θα μπω να σας καληνυχτισω

Εγώ λέω να ξαπλώσω και να το κάνω, πάνω σε μια πετσέτα, με καθρεφτάκι κ κουβαδάκι!! Βλακεία??? :tongue::tongue::tongue::tongue:

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Έχει ένα κομμωτήριο εδώ προσφορά κάθε Δευτέρα 5 ευρώ το κούρεμα 3 ευρώ το πιστολάκι!! Θα πάω μόνο για κούρεμα, ούτως η άλλος το είχα σκοπό, απλά η μπέμπα θα βγει ποιο νωρίς και έτσι θα πάω μια μέρα πριν!!

Να με δει η μπουμπού φρέσκο κουρεμένη!!

Εχω κατι καούρες από τώρα, (μπακαλιάρος σκορδαλιά ήταν αυτός)

το ιδιο εκανα και εγω εχθες αλλα βλεπω τωρα το μαλλι και δεν με ικανοποιει.. το κουρεψε χαλια η κομμωτρια (εγω κομμωτηριο της προκοπης δεν θα βρω στον Κολωνο ποτε...).. τωωωωρα με το νεο ετος..

μπακαλιαρος σκορδαλιαααααααααααααα εεεεεεε/???? SUPER!!!! μιαμ μιαμ.. του χρονου πια.. σκορδαλια με το θηλασμο δυσκολακι για το μπεμπακι..

SPONGEBOB.gif

weBzp2.png

qUMVp3.png

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου στα περι ανασφάλειας. είχα μια γνωστή η οποία αμέσως αφου γέννησε φτιάχτηκε λες και θα πηγαίνε σε δεξίωση! έλεος! για την ακρίβεια τη σιγκεκριμένη δεν την έχω δει ποτέ 'αβαφτη. λες να είναι μόνιμο:tongue::tongue:

dbLDp2.png

το ιδιο εκανα και εγω εχθες αλλα βλεπω τωρα το μαλλι και δεν με ικανοποιει.. το κουρεψε χαλια η κομμωτρια (εγω κομμωτηριο της προκοπης δεν θα βρω στον Κολωνο ποτε...).. τωωωωρα με το νεο ετος..

μπακαλιαρος σκορδαλιαααααααααααααα εεεεεεε/???? SUPER!!!! μιαμ μιαμ.. του χρονου πια.. σκορδαλια με το θηλασμο δυσκολακι για το μπεμπακι..

Καμιά λίστα υπάρχει?? με τα μη??

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ λέω να ξαπλώσω και να το κάνω, πάνω σε μια πετσέτα, με καθρεφτάκι κ κουβαδάκι!! Βλακεία??? :tongue::tongue::tongue::tongue:

μπααα.. και εγω στην αρχη με την αφη και μετα στο κρεβατι οτι θα βλεπω απο το καθρεφτακι.. μαλλον με τη βοηθεια του συζυγου (ελπιζω να μην βαλει στο μυαλο του τιποτε πονηρο και βρωμικο..με την ορεξη θα μεινει..χαχα!)

Καθολου βλακεια!!! Κι εγω ετσι εκανα προχτες!!! Μιλαμε ξανανιωσα... Ελειπε το κουβαδακι βεβαια... :lol::lol:

Τα λεμε μετα.. πολλα φιλια!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καμιά λίστα υπάρχει?? με τα μη??

οχι πολλα καυτερα, οξινα (πχ κρεμμυδια, σκορδα) κυριως για τις πρωτες εβδομαδες και μεχρι το πρωτο 3μηνο λογω κολικων και αλλαγης στη γευση του γαλακτος.. μετα σιγα σιγα τρωμε πιο ανοιχτα και αφοβα.. επισης παρατηρουμε τι απο αυτα που φαγαμε ισως να προκαλει ενοχληση πχ σε καποια μωρα ιεναι τα γαλακτομικα σε αλλα τα πρασινα λαχανικα, σε αλλα τιποτε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...