Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κυριακη ετοιμη εισαι!!!!!!!

Για να δουμε θα κρατηθει μεχρι την Τριτη ο μικρουλης σου;;

Δημητρα με το καλο αυριο να πας να λυσεις την περιδεση και αν θελει ο Θεος να σου δωσει και αυθημερον το αγορακι σου τοσο το καλυτερο!!!!!!!!!!! Θα ξεχασεις κ πιο γρηγορα τον πονο....

Οσο για το φαγητο.......ασε ειναι συνεχως μεσα στο μυαλο μου......ο οργανισμος μου ζηταει πολυ φαι!!

Τοσο πολυ πειναει κ μεγαλωνει η μπεμπα;;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

aristea μου σε ευχαριστω..

και ευχομαι και εσυ να γεννησεις οταν πρεπει και οπως πρεπει..

μολις διαβασα τη μικρη τα παραμυθια της (η οποια παιδια κουτουλαει απο τη νυστα αλλα εχει τετοια υπερενταση ΣΙΓΟΥΡΑ επειδη της εχω πει οτι αυριο θα λειπω) και κανει ΟΤΙ κουλο της κατεβει στο κεφαλι.. τωρα ειναι στο κρεβατι της με τα φωτα σβηστα και τραγουδαει κατι ασυναρτητα..

περιμενω να την παρει ο υπνος και να παω να της ξανακοψω λιγο τα νυχακια των χεριων (τους μεγαλωνουν πολυ γρηγορα..) και να μαζεψω κουραγια για να μπω στο μπανιο..

ωστοσο.. παρηγγειλα απο ενα γνωστο μας ψητοπωλειο μοσχαρακι κοκκινιστο με πατατουλες.. δεν παιζομαι η χονδρη κυρια!!!

Ντινα η βαλιτσα πως παει;;;

Εγω την τελειωσα!!!

Μονο το πιστολακι θα μπει τελευταια στιγμη:tongue::D

το σκεφθηκα και εγω το πιστολακι αλλα δεν βρισκω το ταξιδιου..βεβαια το Ιασω εχει και κομμωτηριο..:tongue:;)

Διαφημίσεις

Βρε Προσπ (με ολο το θαρρος) αν πουμε οτι αφου εχει λυθει η περιδεση και το παιδι δε θελει να βγει και πας σπιτακι σου, δεν κανεις ενα σεξ (που εμενα τοσο μου εχει λειψει, χεχε :oops:) να το ευχαριστηθεις και να πας μια ωρα νωριτερα να γυρισεις και νωριτερα και στην κορη σου και στο σπιτακι σου??? Ή μηπως δεν κανει και θα ειναι χειροτερα.. Ασε, σου εχω πει, με την περιδεση απο τοτε που το εψαξα , εχω παθει σοκ.. Δυσκολο πολυ ειναι... :-(

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

το σκεφθηκα και εγω το πιστολακι αλλα δεν βρισκω το ταξιδιου..βεβαια το Ιασω εχει και κομμωτηριο..:tongue:;)

Εχει κομμωτηριο μεσα στην κλινικη?? :o:o

Ντινα η βαλιτσα πως παει;;;

Εγω την τελειωσα!!!

Μονο το πιστολακι θα μπει τελευταια στιγμη:tongue::D

Εγω πριν λιγο γυρισα απο περπατημα (ο γιατρος μου ειπε να αρχισω να περπαταω) περιμενω να ζεσταθει νερο, να κανω μπανακι, να βαλω κρεμουλες και μεττααααα,... ηρθε η σειρα της βαλιτσας.. σημερα πρεπει να γινει... καλε δεν ημουν προετοιμασμενη για γεννητουρια εγω σημερα.. αχαχχαχα.. Νομιζω θα εχω συσπαση 9 και εγω θα ειμαι σπιτι , θα σφαδαζω απο τους πονους και θα ουρλιαζω "αφηστε μεεεεε, δεν ειμαι ετοιμη ακομηηηηη" Ντόιν!!! Φανταζεστε!!! χαχαχαα:lol::lol::lol::lol::lol:

Ποσες μερες ειπαμε μενουμε στο μαιευτηριο με την καισαρικη και ποσες με φυσιολογικο?

SnowFlake, αν συνεχιζεται η δημοσκοπηση σου περι ναρκωσης ψηφιζω επισκληρισιο ( τη ραχιαια που ειπε η Προσπ, δεν την ξερω) για τους λογους που ειπαν ηδη τα κοριτσια...

ωστοσο.. παρηγγειλα απο ενα γνωστο μας ψητοπωλειο μοσχαρακι κοκκινιστο με πατατουλες.. δεν παιζομαι η χονδρη κυρια!!!

Αχ, και να ημουν το delivery της περιοχης σου!!! Χρυσες δουλειες θα εκανα!! :lol::lol::lol: Περα απο την πλακα, μπηκα μια φορα στον πειρασμο να υπολογισω ποσα λεφτα δινετε σε φαϊ απο εξω..χαχαχαχα... :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Ντινα το μαγνησιο το σταματησες;;

Εγω τη Δευτερα μαλλον θα παω στο γιατρο..για να δουμε!

Νομιζω καθεσαι 4 μερες μεσα κ μια παραπανω στην καισαρικη...αλλα δεν ξερω αν ειναι παντου ετσι:rolleyes:

Ντινα το μαγνησιο το σταματησες;;

Εγω τη Δευτερα μαλλον θα παω στο γιατρο..για να δουμε!

Νομιζω καθεσαι 4 μερες μεσα κ μια παραπανω στην καισαρικη...αλλα δεν ξερω αν ειναι παντου ετσι:rolleyes:

Δεν παιρνω καθολου μαγνησιο... Εχω να παρω κανα μηνα στανταρ..

Δεν παιρνω καθολου μαγνησιο... Εχω να παρω κανα μηνα στανταρ..

Ααααα ναι;;;;;;

Μαλλον θα μου πει τη Δευτερα να σταματησω κ γω.. Αφου εχω μπει στο μηνα μου!!

Κυριακή μου την Τρίτη να γεννήσεις μαζί μου, 1/11/11 δες τι ωραία ημερομηνία!!! Όλα καλά να πάνε και το μπεμπάκι σου όποτε θέλει αυτό στην αγκαλιά σου!!!Αχ τι καλά, ακόμα δεν το πιστεύω ρε κορίτσια, είμαι σε μία φάση σαν την Ντίνα, δεν έχω κάνει ακόμα την Βαλίτσα!! :o:o:o:tongue:

Περί επισκληρίδιου, στην Ρόδο γενικά δεν κάνουν κ πολλές στο νοσοκομείο, ο γιατρός μου δεν εμπιστεύεται όλους τους αναισθησιολόγους, δεν υπάρχει πολύ εμπειρία.

Δήμητρα μου, φάε όσο θες κοπέλα μου, μην νιώθεις τύψεις, ασε μη σας πω τι έφαγα εγώ σήμερα στην ταβέρνα θα πάθετε σοκ!!

Σοφία μου όπως νιώθεις καλύτερα !! Σε καταλαβαίνω απόλυτα που θες καισαρική!!

Να πω κάτι αλλά μην με κράξετε, πριν να μείνω έγκυος κάπνιζα 1 πακέτο τσιγάρα , μπορεί και 1 1/2, το έκοψα μαχαίρι, αυτές της μέρες θέλω τόσο ένα τσιγάρο, εντάξει δεν κάνω, απλά το θέλω τόσο πολύ λόγο άγχους μάλλον !!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Κορίτσια γεια σας! Τελικά πήγα σήμερα στο γιατρό!

Δε με βλέπω να γεννάω σύντομα, ο τράχηλος είναι ερμητικά κλειστός! Διαβάζω που όλες έχετε πονάκια χαμηλά ενώ εδώ το κάστρο καλά κρατεί!!!

Ο μπέμπης μια χαρά ε'ιδαμε και τα μαλλάκια του. Ωστόσο για ακόμη μια φορά είναι πλάτη!

Ο γιατρός με βρηκε πρησμένη(και είμαι!!!) και μου είπε να μη τρώω πολύ αλάτι!

Προσπ εύχομαι όλα καλά για αύριο αλλά και για όσες ετοθμάζονται(γαμώτο γράψατε πολλά και δε τα θυμάμαι):(

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...