Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

μαλλον την καταλαβαινω την Σοφια.. η πεπατημενη ειναι και η ασφαλεια ψυχολογικα..

εγω ας πουμε δεν θα θελα να καταληξω σε καισαρικη ενω ξερω τι εχω να τραβηξω με τον φυσιολογικο και την ωρα εκεινη και μετα..

πιστευω πως αν χρειαστει καισαρικη θα απογοητευτω αλλα βεβαια μπροστα στο να ειναι το αποτελεσμα θετικο δηλαδη το μωρο και εγω υγιεις δεν θα το διαπραγματευτω..μαζοχιστρια ναι αλλα τρελλη οχι :tongue:

Πόσο με καταλαβαίνεις!!!! Πόσο.....

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημητρα εννοειται την ωρα εκεινη δε σκεφτομαστε ηρωικα, κανουμε οτι πει ο γιατρος για την υγεια κ των 2 μας!!!

Σοφια εχεις δικιο να εμπιστευεσαι κατι που εχεις δοκιμασει, παντα ομως υπαρχει κ η αλλη οδος!!χαχαχα!!!! Τα χαβα μου εγω....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Δημητρα εννοειται την ωρα εκεινη δε σκεφτομαστε ηρωικα, κανουμε οτι πει ο γιατρος για την υγεια κ των 2 μας!!!

Σοφια εχεις δικιο να εμπιστευεσαι κατι που εχεις δοκιμασει, παντα ομως υπαρχει κ η αλλη οδος!!χαχαχα!!!! Τα χαβα μου εγω....

καλα κανεις και της το λες, διοτι απλα αν υπαρχει εναλλακτικη μετα απο τοσα χρονια και ισως την ενδιαφερει γιατι να μην το συζητησει και με το γιατρο της??

απο κει και περα ειναι οντως και θεμα πως το βλεπει..

πχ.. περι πονου.. κουνιεται ο μικρος και νοιωθω σαν να μου τραβανε τον τραχηλο.. αν παει παλι οπως χθες το βραδυ με βλεπω με buscopan γιατι αλλιως δεν θα κοιμηθω παλι..(οχι οτι κοιμομουν..:tongue::tongue:)

καλα κανεις και της το λες, διοτι απλα αν υπαρχει εναλλακτικη μετα απο τοσα χρονια και ισως την ενδιαφερει γιατι να μην το συζητησει και με το γιατρο της??

απο κει και περα ειναι οντως και θεμα πως το βλεπει..

Βρε ΦΟΒΑΜΑΙ σας λεεεεω!!! Τώρα τι να πω ποτέ μην λες ποτέ...

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

πχ.. περι πονου.. κουνιεται ο μικρος και νοιωθω σαν να μου τραβανε τον τραχηλο.. αν παει παλι οπως χθες το βραδυ με βλεπω με buscopan γιατι αλλιως δεν θα κοιμηθω παλι..(οχι οτι κοιμομουν..:tongue::tongue:)

Τοσο πολυ;;;

Ελα τελειωνουν αυτα τα βασανα,, μετα ξεκινουν αλλα καλυτερα!:D

Εγω απο το μεσημερι ποναω στη μεση πολυ, δε βολευομαι πουθενα, και αισθανομαι κ πιεση χαμηλα..

Αχ μπαινουμε στην τελικη ευθειαααα!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

τι επαθε το τικερ της εγκυμοσυνης aristea??

sofia λογικο ειναι.. περασαν και χρονια πολλα.. θα ειναι για σενα αρκετα πραγματα σαν να ειναι η πρωτη φορα..

οταν γεννησα την κορη μου διπλα ειχα μια γυναικα η οποια ειχε ηδη τρια παιδια μεγαλυτερα (το μικροτερο ηταν 13 ετων) και ειλικρινα της φαινοταν σα να το αντιμετωπιζε το μωρο για πρωτη της φορα..

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙ με όλα όσα έχω διαβάσει!!!!! Δεν μπόρεσα να μπω καθόλου εχθές, πονάω αρκετά μέσα στον κόλπο, ο μπέμπης με πιέζει χαμηλά, όταν ξαπλώνω ειδκά υποφέρω από τον πόνο στον τράχηλο και τον κόλπο, ούτε να περπατήσω μέσα στο σπίτι δεν μπορώ και τώρα μετά βίας κάθομαι στο γραφείο και στον υπολογιστή..

Αρχικά μπήκα γιατί ήθελα οπωσδήποτε να ευχηθώ στην Prosp για αύριο!!! Αλλά γλυκιά μου Prosp, μου επιτρέπεις σε παρακαλώ να ευχηθώ πρώτα-πρώτα στη μανούλα Λία με τα τόσο ωραία και συγκινητικά νέα που μας είχε για σήμερα?!!!!

ΛΙΑ μου, Ν Α Σ Α Σ Ζ Η Σ Ε Ι η μπεμπούλα!!!!!!!!!! Να είναι πάντα γερή και καλότυχη κι εσείς πάντα μια ευτυχισμένη οικογένεια!!! Να την χαίρεστε!!!!! Εύχομαι καλό σαραντισμό και με το καλό να πατε στο σπιτάκι σας!! Ήταν πολύ συγκινητικό σήμερα που ξεκίνησαν οι γέννες του καφέ μας, το έλεγα και στον άντρα μου και έκανε κι αυτός πολλές χαρές!! Όλα τα καλά του κόσμου σας εύχομαι!!!

Γλυκιά μου Prosp, ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ αύριο στο μαιευτήριο, να έχεις μια καλή λύση της περίδεσης, όσο γίνεται πιο ανώδυνα και αν ο μπέμπης αποφασίσει να βγει αμέσως όλα να πάνε καλά με τον τοκετό!!! Να ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε πολύ όλες και θα περιμένουμε τα νέα σας!! Έχεις την αγάπη μας όλα να πάνε καλά, που θα πάνε εννοείται, να είσαι ήρεμη και όλα κατ' ευχήν!!

Περνάω στην Snowflake μας, να ευχηθώ όταν αποφασιστεί να μπεις στο μαιευτήριο να σου πάνε όλα τέλεια, να κρατήσεις υγιή στην αγκαλιά σου την μπέμπα σου!!! Μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο, κάνε τον προγραμματισμό σου μέχρι εκείνη την ημέρα στα πράγματα τα βασικά που θεωρείς εσύ η ίδια μέχρι τότε, να είσαι ήρεμη και σύντομα να έχετε μαζί σας το λουλουδάκι σας!!!!!

Αχ κορίτσια με πιέζει πολύ ο μπέμπης και πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι την Κυριακή που σταματάω τις αντιπηκτικές ενέσεις.. Εγώ λογικά σύμφωνα με τα τελευταία νέα από το γιατρό, όπως σας είχα πει την Τρίτη ή την Τετάρτη μπαίνω στο μαευτήριο (προγραμματισμένα λόγω της θρομβοφιλίας) και έχω αρχίσει ήδη να νιώθω τεράστια αγωνία...!!!!!!!!! Αν και κάθε βράδυ με τόσο πόνο που έχω λέω ότι γεννάω, μπορεί να με πάει μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη.. Μόνο ο μπέμπης το ξέρει!!

Για την ώρα σας φιλώ πολύ-πολύ-πολύ όλες και να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι συνέχεια!!

ps1. Αριστέα μου, τι ωραίο το πινακάκι που μας έφτιαξες σήμερα!! Είναι φοβερό! Και με βλέπω και τώρα πρώτη στη λίστα και ανυπομονώ!!!! Όλα καλά για όλες μας εύχομαι!!!

ps2. Εννοείται ότι έχω διαβάσει πολλά που θέλω να σχολιάσω αλλά δεν είμαι σε θέση με τέτοιο τράβηγμα μέσα στον κόλπο...

Ααααα, Prosp, πρόσεξε να μην κουραστείς πολύ σήμερα.. Μην κάνεις άλλες δουλειές, ετοιμάσου για αύριο και χαλάρωσε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

αααα.. ωραια τα ιδια νοιωθουμε Κυριακη μου..

σε χιλιοευχαριστω για τις ευχες και τα καλα σου λογια.. βεβαια δεν ειναι σιγουρο το πως θα εξελιχθουν τα πραγματα για αυριο συγκεκριμενα.. ωστοσο αφου κοπει το ραμα τιποτε δεν θα ειναι ιδιο, αφου ηδη ποναω..

σου ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα αν τυχον δεν μιλησουμε ξανα αυτες τις ημερες, σε σκεφτομαι οπως ολες μας και με το καλο το μωρακι σας στην αγκαλια σας...

οσο για τις δουλειες.. δεν ειναι δυνατον να μην κανω κατι (κλασικα) αλλα παω σα τη χελωνα..:)

Αααχχχ!!!! Ζουμε μεγαλες στιγμες!!! Ειναι γεγονος!!! Κυριακη, αν δεν μπορεσεις να ξανασυνδεθεις, σου ευχομαι τα καλυτερα, η σκεψη μας ειναι μαζι σου!!!! Με το καλο να αγκαλιασεις το πιτσιρικακι σου!!!!

Προσπ, κι εσυ αυριο με το καλο... να λυθει η περιδεση και να δουμε ποτε θα εξορμησει και ο δικος σου ο παιδαρος...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Κυριακή μου τι ωραία!!!!! Κι εσύ γεννάς λοιπόν την εβδομάδα που έρχεται!!!!!!! Αααααααααχ τέλειαααααααα!!!!!!!!!!:D:D

Μα τί ωραία εβδομάδα θα είναι αυτή?? Και γενικά τι ωραίες μέρες που έρχονται στο καφέ μας!!!!!!

Θα γεμίσουμε μωράκια και χρωματάκια!!!!!:P

Με το καλό λοιπόν κι εσύ κοπέλα μου να πάρεις αγκαλίτσα το μωράκι σου και πάντα ευτυχία στη ζωή σας!!!!!:D

Όλα θα πάνε καλά και σε λίγες μέρες θα γίνεις μανούλα!!!!!!:P:p:p

ευχαριστουμε κουκλιτσες μου!!!!

να πω την αληθεια, εχω τοση κουραση αλλα και τετοιο αγχος ξαφνικα που νομιζω οτι δεν θα ξεκουραστω αποψε.. η μικρη εχει καταλαβει οτι η μαμα της αυριο θα λειπει (ασχετα αν θα επιστρεψω αυριο η σε 4 μερες) και ειναι σε υπερενταση και απο τη μια κοιταω να συμμαζευτω απο την αλλη δεν θελω να την παραμελω γιατι και θα μου λειψει και δεν θελω να νοιωθει παραμελημενη. Τωρα εβαλα τον μπαμπα μας να την κανει μπανιο, εγω θα την ετοιμασω για υπνο, θα κατσω να της διαβασω και μετα ελπιζω να χω κουραγιο για να κανω το μπανιο μου και τα απαραιτητα.. με βλεπω με καυτο νερο κανα μισαωρο μπας και περασουν πλατη, μεση, ποδια..

εννοειται οτι αυριο το πρωι θα περασει αερας η ωρα αφου και εκεινη θα ειναι ξυπνια απο τις 7 τουλαχιστον συν να φαμε τα πρωινα μας...

το θεμα ειναι πως και να γυρισω σπιτι τελικα αυριο θα χω αιμα και δεν θα μπορω να μαι ορθια οσο μπορω τωρα.. βεβαια αν το "παρακανω" μπορει να μου ρθουν οι συσπασεις και πιο γρηγορα στο σπιτι..:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...