Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη τι λυπηρό αυτό που έγινε με το μωράκι, έτυχε κ το διάβασα!! Δύναμη να της δώσει ο θεός της κοπέλας!!!

Δήμητρα να 'σαι όσο μπορείς κ εσύ κοντά στην φίλη σου, έχει ανάγκη από ανθρώπους που την καταλαβαίνουν κ την νοιάζονται τώρα!!! Τι κρίμα!!

Μου έδωσαν 3 κοπέλες ο τηλ. τους και έτσι θα σας ειδοποιήσουν!!!

Μια χαρά τα μακαρόνια με το τυρί!! Μακαρόνια να ΄ναι κ ότι να 'ναι, είμαι μακαρονού τι να κάνουμε1!! ;)

Γι πείτε μου ρε κορίτσια να κάνω επισκληρίδιο η ολική??? Ο γιατρός το άφησε σε εμένα!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Ελένη τι λυπηρό αυτό που έγινε με το μωράκι, έτυχε κ το διάβασα!! Δύναμη να της δώσει ο θεός της κοπέλας!!!

Δήμητρα να 'σαι όσο μπορείς κ εσύ κοντά στην φίλη σου, έχει ανάγκη από ανθρώπους που την καταλαβαίνουν κ την νοιάζονται τώρα!!! Τι κρίμα!!

Μια χαρά τα μακαρόνια με το τυρί!! Μακαρόνια να ΄ναι κ ότι να 'ναι, είμαι μακαρονού τι να κάνουμε1!! ;)

Γι πείτε μου ρε κορίτσια να κάνω επισκληρίδιο η ολική??? Ο γιατρός το άφησε σε εμένα!!

Άστα κοριτσάκι, τέτοια πράγματα να μη γίνονται....

Όσο για την καισαρική που λες....εγώ το έχω σκεφτεί, γιατί ναι μεν δείχνουνε όλα πως θα γεννήσω φυσιολογικά αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!

Αν τύχει λοιπόν να κάνω καισαρική, θα προτιμήσω να μου κάνουνε επισκληρίδιο για να μπορέσω να δω το μωράκι μου αμέσως μόλις γεννηθεί κι όχι ώρες μετά!!

Δεν ξέρω αν υπάρχουνε διαφορές στην ολική ή στην επισκληρίδιο ως προς το τι καταλαβαίνεις από πόνο....αλλά νομίζω πως αν πιάσει καλά η νάρκωση δεν καταλαβαίνεις τίποτα!!

Από κει και πέρα η απόφαση είναι δική σου.....;)

Με το καλό και πάλι!!!!!!:P

στον Ιανουαριο που γραφω μια φιλη γεννησε πριν λιγες εβδομαδες και ενω στο πρωτο ειχε κανει επισκληριδιο, τωρα λεει εκανε ραχιαια και ηταν πολυ καλυτερα..

τωρα απο αυτα δεν ξερω.. ποια η διαφορα και ποιο το καλυτερο..ρωτηστε και το γιατρο..

Snowflake κ γω επισκληριδιο προτεινω για τον ιδιο λογο που λεει η Ελενη, με το που βγει το μωρο να το δεις αμεσως!!!

Η αποφαση βεβαια δικη σας!

Δημητρα γιατι τοσος πονος;;;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγώ την κόρη μου την έκανα με ολική και το γιο μου με επισκληρήδιο. Δεν το συζητάω ότι σαφώς με την επισκληρήδιο είναι πολύ καλύτερα. Κατ' αρχάς όταν ξύπνησα από την ολική πόναγα φριχτά! Με ανέβασαν στο δωμάτιο και μετά μού έκαναν παυσίπονη. Γέννησα στις 1 το βράδυ και μετά τις 5 το πρωί δεν πόναγα. μιλάμε για πολύ πόνο. Βέβαια πριν 18 χρόνια. Νομίζω παίζει ρόλο αυτό γιατί τα πράγματα έχουν εξελιχθεί γενικότερα. Στο γιο μου με την επισκληρήδιο δεν πόνεσα καθόλου, έζησα όλη τη διαδικασία της γέννας, πήρα αγκαλιά το μωρό όταν γεννήθηκε και γενικότερα ήμουν πολύ καλύτερα. Βέβαια καισαρική είναι , χειρουργείο γίνεται και μετά δεν είσαι όπως με το φυσιολογικό τοκετό. Αλλά και πάλι όλα σχετικά είναι. Μια φίλη που γέννησε φυσιολογικά είχε πολλά ράμματα και ήταν σε χειρότερη κατάσταση από κάποιες με καισαρική. Έτσι είπε τουλάχιστον. Άρα όλα παίζονται... Αλλά στο δικό μας καφέ θα πάνε για όλα τα κορίτσια όλα καλά!!! Είδατε η Λια... έκανε καλή αρχή!!

NQt5p2.png

Snowflake κ γω επισκληριδιο προτεινω για τον ιδιο λογο που λεει η Ελενη, με το που βγει το μωρο να το δεις αμεσως!!!

Η αποφαση βεβαια δικη σας!

Δημητρα γιατι τοσος πονος;;;;

:-( απο την κουραση προφανως...λογικα μαλλον εχει αρχισει και η εμπεδωση αφου ποναω και εγω στον κολπο αλλα εχοντας και το ραμα της περιδεσης μου δινει σουβλιες στον τραχηλο.. ξαπλα να δεις πανηγυρια..

Σοφια εγινε η αρχη, και γω ετσι λεω ολες μια χαρα θα τα παμε!!

Αισιοδοξια και θετικη σκεψη!!!

Να δουμε ποια θα ειναι η επομενη...

Εγώ την κόρη μου την έκανα με ολική και το γιο μου με επισκληρήδιο. Δεν το συζητάω ότι σαφώς με την επισκληρήδιο είναι πολύ καλύτερα. Κατ' αρχάς όταν ξύπνησα από την ολική πόναγα φριχτά! Με ανέβασαν στο δωμάτιο και μετά μού έκαναν παυσίπονη. Γέννησα στις 1 το βράδυ και μετά τις 5 το πρωί δεν πόναγα. μιλάμε για πολύ πόνο. Βέβαια πριν 18 χρόνια. Νομίζω παίζει ρόλο αυτό γιατί τα πράγματα έχουν εξελιχθεί γενικότερα. Στο γιο μου με την επισκληρήδιο δεν πόνεσα καθόλου, έζησα όλη τη διαδικασία της γέννας, πήρα αγκαλιά το μωρό όταν γεννήθηκε και γενικότερα ήμουν πολύ καλύτερα. Βέβαια καισαρική είναι , χειρουργείο γίνεται και μετά δεν είσαι όπως με το φυσιολογικό τοκετό. Αλλά και πάλι όλα σχετικά είναι. Μια φίλη που γέννησε φυσιολογικά είχε πολλά ράμματα και ήταν σε χειρότερη κατάσταση από κάποιες με καισαρική. Έτσι είπε τουλάχιστον. Άρα όλα παίζονται... Αλλά στο δικό μας καφέ θα πάνε για όλα τα κορίτσια όλα καλά!!! Είδατε η Λια... έκανε καλή αρχή!!

για μενα μιλας ε???:tongue::tongue:

παροτι ΕΝΤΕΛΩΣ φυσιολογικα και γρηγορα η αναρρωση μου ηταν δραμα.. ΠΟΝΟΣ απο τα ραμματα, απο την λεκανη που ανοιξε και ΒΕΒΑΙΑ απο τις απιστευτες αιμοροειδες που τις εχω ενθυμιο απο τοτε, απο πριν και λογικα θα ρθουν και αλλες.. στο τελος δεν θα βρισκω την ......(ο νοων νοειτο)

Αληθεια Σοφια τωρα θα πας για γεννα φυσιολογικα;;;

Μετα απο τοσα χρονια πρεπει να κανεις παλι καισαρικη; Δε θυμαμαι αν το'χεις αναφερει....

Διαφημίσεις

Σοφια εγινε η αρχη, και γω ετσι λεω ολες μια χαρα θα τα παμε!!

Αισιοδοξια και θετικη σκεψη!!!

Να δουμε ποια θα ειναι η επομενη...

ναι βρε.. ολα καλα θα πανε.. σιγα!! αφου ολες ειμαστε στο μηνα μας μεσα η πολυ κοντα..

θα κοιταξω να περασω απο τη Λια.. θα δω μηπως φθασω μιση ωρα πριν το ραντεβου μου με τον γιατρο και παω μεχρι εκεινη..

Αληθεια Σοφια τωρα θα πας για γεννα φυσιολογικα;;;

Μετα απο τοσα χρονια πρεπει να κανεις παλι καισαρικη; Δε θυμαμαι αν το'χεις αναφερει....

Να σου πω δεν το έχω συζητήσει με το γιατρό μου, αλλά στο μυαλό μου είναι δεδομένο ότι θα κάνω καισαρική. Νομίζω και η ηλικία μου δεν ενδείκνυται αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι και εγώ θετική... Μάλλον προτιμώ τα γνωστά κατατόπια της καισαρικής!! Φοβάμαι αυτή τη νέα εμπειρία!

NQt5p2.png

Να σου πω δεν το έχω συζητήσει με το γιατρό μου, αλλά στο μυαλό μου είναι δεδομένο ότι θα κάνω καισαρική. Νομίζω και η ηλικία μου δεν ενδείκνυται αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι και εγώ θετική... Μάλλον προτιμώ τα γνωστά κατατόπια της καισαρικής!! Φοβάμαι αυτή τη νέα εμπειρία!

Ειναι ο ιδιος γιατρος που ειχες κ στις αλλες γεννες;;

Δεν ξερω αλλα γιατι να ειναι η ηλικια απογορευτικη; Πιστευω οτι αφου το σωμα μας ειναι ικανο να φιλοξενησει κ να μεγαλωσει ενα εμβρυο ετσι κ θα μπορει να το γεννησει..

Δεν προσπαθω σε καμια περιπτωση να αλλαξω γνωμες, απλως ειμαι της αποψης οτι η φυση ξερει!

μαλλον την καταλαβαινω την Σοφια.. η πεπατημενη ειναι και η ασφαλεια ψυχολογικα..

εγω ας πουμε δεν θα θελα να καταληξω σε καισαρικη ενω ξερω τι εχω να τραβηξω με τον φυσιολογικο και την ωρα εκεινη και μετα..

πιστευω πως αν χρειαστει καισαρικη θα απογοητευτω αλλα βεβαια μπροστα στο να ειναι το αποτελεσμα θετικο δηλαδη το μωρο και εγω υγιεις δεν θα το διαπραγματευτω..μαζοχιστρια ναι αλλα τρελλη οχι :tongue:

Ειναι ο ιδιος γιατρος που ειχες κ στις αλλες γεννες;;

Δεν ξερω αλλα γιατι να ειναι η ηλικια απογορευτικη; Πιστευω οτι αφου το σωμα μας ειναι ικανο να φιλοξενησει κ να μεγαλωσει ενα εμβρυο ετσι κ θα μπορει να το γεννησει..

Δεν προσπαθω σε καμια περιπτωση να αλλαξω γνωμες, απλως ειμαι της αποψης οτι η φυση ξερει!

Ναι έχω τον ίδιο γιατρό! Για την ηλικία εγώ το λέω, άλλοθι γιατί φοβάμαι τον τοκετό. Μάλλον ο γιατρός το ίδιο με σένα θα μου πει. Φαντάσου στο γιό μου μου είχε πει αν ήθελα να γεννούσα φυσιολογικά . Αλλά εγώ...

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...