Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Για να δουμε ποια απο της 2 θα είναι η πρωτη!!!

Εγώ πρέπει να πάω για την ένεση κορτιζόνης σήμερα, μέχρι το μεσημεράκι!!

Κατά της 2 θα κλείσουμε το μαγαζί να πάμε πουθενά έξω να φάμε!!

Χθες είχαμε εδώ ένα ζευγάρι φίλους, έχουν ενω 14 μηνών μωρό, έπιασε τα πατατάκια χωρίς να την δούμε!! Και πνίγηκε!! Κορίτσια τι ήταν αυτό??? Η πατέρας έπαθε σοκ, αλλά η μαμά ποιο ψύχραιμα την γύρισε και συνήλθε.. Αχ τι μας περιμένει!!

Η μπέμπα όλο τούμπες σήμερα, μόνο στον καρδ/κο ξέρει να μας κάνει ντροπές!!

αχ οχι.. αθεμιτος ανταγωνισμος...χαχα!! κοπελια μου εμπα να γεννησεις να δεις τη γλυκα πρωτη..εγω την ξερω, την θυμαμαι, απλα θελω να ξαλαφρωσω, να μην ποναω (λεμε τωρα) και να παρω επιτελους το μωρακι αγκαλιτσα ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ!! οπως ολες μας δηλαδη..

η Κυριακη τι να κανει αραγε, δεν μπηκε εχθες καθολου..

περι των πνιγμων.. ειναι ενα δυσκολακι μερος μεχρι να συνηθισουμε τα μωρα μας.. και εγω στην αρχη αγχωνομουν αλλα η περιπτωση επεβαλλε ψυχραιμια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για να δουμε ποια απο της 2 θα είναι η πρωτη!!!

Εγώ πρέπει να πάω για την ένεση κορτιζόνης σήμερα, μέχρι το μεσημεράκι!!

Κατά της 2 θα κλείσουμε το μαγαζί να πάμε πουθενά έξω να φάμε!!

Χθες είχαμε εδώ ένα ζευγάρι φίλους, έχουν ενω 14 μηνών μωρό, έπιασε τα πατατάκια χωρίς να την δούμε!! Και πνίγηκε!! Κορίτσια τι ήταν αυτό??? Η πατέρας έπαθε σοκ, αλλά η μαμά ποιο ψύχραιμα την γύρισε και συνήλθε.. Αχ τι μας περιμένει!!

Η μπέμπα όλο τούμπες σήμερα, μόνο στον καρδ/κο ξέρει να μας κάνει ντροπές!!

Αχ ρε συ αυτός είναι ο μεγάλος μου φόβος. Νομίζω αν μου συμβεί και η είμαι μόνη μου θα πανικοβληθώ!

Σημασία έχει ότι εσύ την αισθάνεσαι:P:p:p! Οπότε όλα καλά!!

dbLDp2.png

2db2k5w.gif

Λία, να σας ζήσει η κορούλα σας!!!!!!!! Να είναι γερή και δυνατή και να τη δείτε όπως επιθυμείτε στη ζωή της!!!!!!!!!! Να είσαστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι, όσο σήμερα!!!!!!!:P:p

Καλό σαραντισμό και καλή επιστροφή στο σπιτάκι σας!!!!!!!!!:P:p

Καλημέρα σε όλες σας!!!!!

Αχ τι ωραία νέα είναι αυτά σήμερα?????:D:D

Αριστεά εύγε για την ανανέωση της λίστας μας!!!!!!!:P

Και στα δικά μας οι υπόλοιπες!!!!!!! Σύντομα στο πινακάκι να υπάρχουμε ως μανούλες!!!!!!!!!:D

Προσπ μου με το καλό αύριο να γίνει η λύση της περίδεσης!!!!! Μετά θα μετράμε ώρες για τη γέννηση του γιου σου!!!!!:P:p

Snowflake, την Τρίτη είναι η μεγάλη μέρα!!!!!!!:D:D

Φιλάκια και καλά να περάσετε σήμερα!!!

Καλό μεσημέρι και φυσικά, καλή μας όρεξη!!:tongue::tongue:

εγω απο την αλλη ειμαι και στενοχωρεμενη ιδιαιτερα διοτι η καλυτερη μου φιλη υπεκυψε και εκανε εκτρωση εχθες ενω ηθελε τοσο να κρατησει το μωρακι της..

τελος παντων.. μεγαλη ιστορια.. οταν δεν μπορει η οικογενεια σου να σε στηριξει εστω και με ενα μονο χαμογελο τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα και σκληροπυρινικα..

δεν τα γραφω για να χαλασω το εορταστικο μας κλιμα, απλα ετσι θυμομαστε οτι υπαρχουν και αλλα διαφορα.. πιο δυσκολα..που κατι ξερουμε και εμεις απο αυτα βεβαια.. αλοιμονο..:rolleyes:

Διαφημίσεις

xaxa helen δεν παιζεσαι!! με το φαγητο φυσικα..χαχα!!

αισιως εγω ΕΠΙΑΣΑ τα 80 κιλα.. οπως το υπολογιζα..χιχι!!

σε ευχαριστω για τις ευχες κιολας!!

Μόλις γεννήσεις θα φύγουνε αμέσως τα 10 κιλά!!!!:D:D

Αφού θα βγει παίδαρος ο γιος σου!!!!;)

Είπαμε άλλωστε πως τα κιλά πήγανε στα μωρά μας....:rolleyes:

εγω απο την αλλη ειμαι και στενοχωρεμενη ιδιαιτερα διοτι η καλυτερη μου φιλη υπεκυψε και εκανε εκτρωση εχθες ενω ηθελε τοσο να κρατησει το μωρακι της..

τελος παντων.. μεγαλη ιστορια.. οταν δεν μπορει η οικογενεια σου να σε στηριξει εστω και με ενα μονο χαμογελο τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα και σκληροπυρινικα..

δεν τα γραφω για να χαλασω το εορταστικο μας κλιμα, απλα ετσι θυμομαστε οτι υπαρχουν και αλλα διαφορα.. πιο δυσκολα..που κατι ξερουμε και εμεις απο αυτα βεβαια.. αλοιμονο..:rolleyes:

Κρίμα......:( Και στο μωράκι και στη φίλη σου γιατί αφού ήθελε να το κρατήσει κι έκανε το αντίθετο, θα είναι χάλια....

Κι εγώ έχω ένα βάρος μέσα μου από χθες γιατί έγινε κάτι με μία φίλη μου από άλλο θέμα εδώ στο parentscafe, την οποία έχω γνωρίσει από κοντά και ήτανε πολύ άδικο αυτό που έγινε αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες....:-(:sad: Κρίμα κι άδικο όμως.....

Γι'αυτό θέλω να βγει ο μπεμπούλης μου, να ξέρω ότι είναι καλά και να τον σφίξω στην αγκαλιά μου.......Τίποτε άλλο δε με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή!!!!!

Και ξαναλέω, με το καλό όλες μας να κρατήσουμε τα αγγελούδια μας στην αγκαλιά μας και να είναι για πάντα καλά!!!!

Καλημερα μανουλιτσες!!!

Λια, να σας ζησει η κορουλα σας ,

images?q=tbn:ANd9GcQXIM8OFi4jEV1eLqB1zRSzCTf-9pTxX_zRyAvPaRStXYmEp41PmMy8F34B

ολα καλα πηγαν, ειχες μια γεννα express ε?? Αχ!! :rolleyes::rolleyes: Αντε και στα δικα μας!!! Δεν μπορω να φανταστω τη χαρα σας!!! :D:D:D

Προσπ, καλη εισοδο κι εσυ αυριο στο μαιευτηριο με την περιδεση... Ολα καλα να πανε και προπαντος ανωδυνα.. ;)

Καλε, αρχισανε οι γεννες και δεν προλαβα να προετοιμαστω ψυχολογικα!! χαχαχα...:tongue::tongue:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Μόλις γεννήσεις θα φύγουνε αμέσως τα 10 κιλά!!!!:D:D

Αφού θα βγει παίδαρος ο γιος σου!!!!;)

Είπαμε άλλωστε πως τα κιλά πήγανε στα μωρά μας....:rolleyes:

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ.. Καλα τα λες.. τα δεκα κιλα ειναι του μπεμπη..χαχα!!

αχ παιδια εχω τρελαθει στον πονο.. με το ζορι κανω τα λιγα που χα να κανω..

το περιεργο ειναι πως οταν ξαπλωνω περισσοτερο τοτε ποναω.. :lol:

εντωμεταξυ η κρεβατοκαμαρα μπαχαλο.. το σπιτι θελει ξεσκονισμα αλλα δεν προκειται να κανω τιποτε.. ας τα κανουν οι αλλοι..

τελειωσε επιτελους η αλλαξιερα, εβαλα το στρωμα της αλλαγης, το εντυσα με ενα σεντονακι και απο πανω εβαλα stand by ενα σελτεδακι με αδιαβροχη τη μια οψη και τα ειδη πρωτης αναγκης για την αλλαγη και τη σκεπασα ολη με ενα σεντονι καθαρο για να μη σκονιζεται.. τα λεω αυτα διοτι οταν με το καλο γυρισετε απο το μαιευτηριο ισως το πρωτο αμεσο πραγμα που θα χρειαστει να κανετε ειναι να αλλαξετε το μωρο σας..

περιμενω να στεγνωσει και ο αποστειρωτης να τον βαλω στη θεση του και τωρα σκεφτομαι να κατεβασω και το θηλαστρο για να αποστειρωσω τα εξαρτηματα αλλα βαριεμαι..ομως αυτο ειδικα πρεπει να το κανω..

στο parents ωστοσο σχετικα με το rooming in στο Ιασω μια κοπελα μου γραψε οτι γεννησε πριν 20 μερες και ηταν ..η μονη.. που εκανε rooming in σε ολο τον οροφο..:rolleyes::confused:..

Καλημερα μανουλιτσες!!!

Λια, να σας ζησει η κορουλα σας ,

images?q=tbn:ANd9GcQXIM8OFi4jEV1eLqB1zRSzCTf-9pTxX_zRyAvPaRStXYmEp41PmMy8F34B

ολα καλα πηγαν, ειχες μια γεννα express ε?? Αχ!! :rolleyes::rolleyes: Αντε και στα δικα μας!!! Δεν μπορω να φανταστω τη χαρα σας!!! :D:D:D

Προσπ, καλη εισοδο κι εσυ αυριο στο μαιευτηριο με την περιδεση... Ολα καλα να πανε και προπαντος ανωδυνα.. ;)

Καλε, αρχισανε οι γεννες και δεν προλαβα να προετοιμαστω ψυχολογικα!! χαχαχα...:tongue::tongue:

ευχαριστω Ντινακι μου.. το ανωδυνα δεν παιζει αλλα ας ειναι και τα τελευταια πονακια γιατι ενταξει.. εγω τα ενσημα μου τα χω κολλησει στον τομεα αυτο..enough..

Διαφημίσεις

στο parents ωστοσο σχετικα με το rooming in στο Ιασω μια κοπελα μου γραψε οτι γεννησε πριν 20 μερες και ηταν ..η μονη.. που εκανε rooming in σε ολο τον οροφο..:rolleyes::confused:..

Αντε ρε... :confused::confused: Ας ελπισουμε απλα να ετυχε... Πως γεννησε, ξερεις? Ηταν ταλαιπωρημενη?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Αντε ρε... :confused::confused: Ας ελπισουμε απλα να ετυχε... Πως γεννησε, ξερεις? Ηταν ταλαιπωρημενη?

δεν ειπε αλλα δεν την εκοψα και για ταλαιπωρημενη..μαλλον το καταευχαριστηθηκε..ειδικα που χε τη μικρη της απο την αρχη μαζι..

εδωσε καμια στη snowflake το κινητο της? εκεινη δεν το ζητησε νωριτερα??

σημερα λοιπον θα φαω μακαρονια ..χωρις σαλτσα.. μονο με τριμενο τυρι..

τσαμπουκα!!χαχα!

Εγώ το έστειλα! Αντε κοριτσακι και συ είσαι πολύ κοντα! Κρίμα γι ατη φίλη σου:(

dbLDp2.png

Προσπ όλα τα ετοίμασες!!!:D Πάει και η αλλαξιέρα λοιπόν, ε κάνε και μία αποστείρωση τώρα στο θήλαστρο και είσαι ready...;)

Νομίζω πως η Άρτεμη θα έστελνε το κινητό της στη Snowflake!!:rolleyes:

Πάντως Snowflake άμα θέλεις σου στέλνω κι εγώ το δικό μου κινητό!!;)

Έφαγα, έκανα μπανάκι και πάω να ξαπλώσω λίγο ή πολύ...:rolleyes:

Θα τα πούμε το απόγευμα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...