Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ντίνα ο γιατρός σου είχε τη καλύτερη άποψη τελικά!

Snowflake πολύ τρέξιμο αλλά τα καταφερες κοριτσάκι, μπράβο!;)

Αννίτα να χαιρεσαι το αντράκι σου! καλά η μπέμπα ολόλκηρη κοπέλα!!!!!

Αριστέα σε νιώθω όσο δε φαντάζεσαι! Τρώω και πριν τελειωσει το πίατο σκέφτομαι τι θα φάω μετα!:rolleyes::rolleyes:

Πάω να ξαπλώσω κορίτσια!

Όνειρα Γλυκά

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννιτα, να χαιρεσαι το γιο σου... Με το καλο να ερθει το μωρακι σας!!!

Οσον αφορα το nst καποια στιγμη το μηχανημα εδειξε τους παλμους του παιδιου απο τους 145 να κατεβαινουν σταδιακα και τελος να μηδενιζονται.. περιττο να σας πω οτι πανικοβληθηκα και αρχισα να φωναζω.. φυσικα η καρδια του παιδιου δε σταματησε, πιθανο να κουνηθηκε και να μην κεντραρε καλα το ειδικο οργανο που μου εβαλαν ή το μηχανημα κολλησε.. (που ειναι το πιο πιθανο σεναριο). Πριν απο μενα ηταν μια κοπελα η οποια κυοφορει διδυμα, οταν πηγα εγω δεν εβγαλαν το ενα παραπανω καρδιοτοκογραφο, οποτε και παλι τα αρχικα αποτελεσματα δεν ηταν εγκυρα..

Θελω να πω οτι δε βασιζομαστε ποτε στα μηχανηματα, ειδικα σε αυτα που τα χρησιμοποιουν και πολυ συχνα και που εμεις, στην αγνοια μας, δινουμε ενα σωρο ακυρες ερμηνειες...

Οπως και να'χει, εγω στον ιδιωτη μου δε θα ξαναπαω (ετσι λεω), διοτι δε μου περισσευουν και τα 50ευρα, αν και αυτοι μου ειπαν να πηγαινω καθε βδομαδα μεχρι ναρθει η στιγμη του τοκετου.. εχω παλι nst στο νοσοκομειο στις 31/10 και θα πηγαινω μονο εκει. Που ειπαμε κι εκει, δεν ειναι τσαμπα, 18,5 ευρω.. Στεναχωρεθηκα λιγακι που μου ειπε ο γιατρος μου "και οταν σε πιασουν οι πονοι ανηφορισε προς τα πανω" (εννοωντας το νοσοκομειο) και εκει αναστεναξα , αλλα τι να κανουμε!! Πολλα τα λεφτα ρε παιδια.. απο οπου και να το πιασουμε..τεσπα...

Παλι καουρες απο τον αερα που αναπνεω εχω.. γι'αυτο κι εγω πεισμωσα και εβαλα στο φουρνο κατι κασεροπιτακια που ειχα στην καταψυξη... :rolleyes:

Ξυπνησα και σχεδον μεσημερι, αντε να κλεισω ματι, γινεται? Δε γινεται...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Κοριτσια, η Λια μπηκε στο Ιασω.. Στο προφιλ της ο αντρας της εκανε ποστ αυτο..

Nikos Iordanidis βρισκεται εδω IASO με Lia Papafwtiou.

:D:D:D

Αντε με εναν πονο Λιααααα.... Καλως να δεχτειτε το μωρακι σας!!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

καλημέρα κορίτσια ευχαριστώ για της ευχές!!

Εύχομαι σε όλες γερά μπεμπάκια!!!

Η Λια μας γέννησε!!! Ο άντρας της έγραψε :

Nikos Iordanidis

Είσαι αστέρι.σε λάτρευω και σε ευχαριστώ!!!

Ανατρίχιασα ολόκληρη!!! Πω πω!!!Απίστευτο!

Ελενάκι ελπίζω να είσαι καλύτερα!!!

Ανίτα πλησιάζεις και εσύ!!;)

Να δούμε στο τέλος ποια θα μείνει να γράφει μόνη!!

Ντινάκι στείλε και εδώ κανένα γλυκάκι!!Τι ωραιο αυτό που είπε ο γιατρός σου, στείλε του ένα ευχαριστώ και από εμένα!! :D

Δήμητρα βρήκες πάλι δουλειές να κάνεις ε?? Χαχα!! και εγώ την Κυριακή το βράδυ έχω στο πρόγραμμα το μποτέ μου!!

Κρεατόσουπες ακούω.. μμμ γιαμιιιι!!!!

Όπως καταλάβατε πήγα τουαλέτα και μετά που να κοιμηθώ με το μυαλό μου να τρέχει στο μπΕμπάκι, στην καισαρική, αν θα κάνω ολική η όχι!! (ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ???) και σε άλλα 1002 πράγματα!!

Κάτι άσχετο, τώρα τελευταία τα καινούργια μπεμπάκια έχουν πολύ μαλλί, λέτε να είναι το udrogestan????:P:p

Αν κάποια θέλει να μου στείλει το κιν της , για να ενημερώσω, μεγάλη μου χαρά!!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

τσιριζα πεθαινω γιατρρεεεεεεεεεεεεεεε.....επισκληριδιοοοοοοοοο...χαχαχα..ντρεπομαιτοσο πολυ τωρα..αλλα αν κανω κ τριτο χωρις αναισθησια θα το κανω....ειλικρινα ..σας

αγαπω ολες..θα ξαναμπω το πρωι

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

γεννησαααα...σας αγαπω

1440337d9jao446ym.gif

Να σας ζησει το νεο μελος της οικογενειας σας! Ολα τα καλα ευχομαι να εχει στην ζωη της και να εισαστε ολοι γεροι αγαπημενοι και ενωμενοι παντα!

Καλο σαραντισμο να εχετε!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!! :)

Έκανα καρδ/φο το πρωί, δεν ήταν καλός, η μπέμπα δεν κουνιόταν!!

Κατεβήκαμε κυλικείο , ήπια μόσιον και έφαγα ίον αμυγδάλου!! Έκανε τούμπες!! Αλλά δν με βάλανε κατευθείαν γιατί είχε κόσμο, μέχρι να ξαναμπώ είχε κοιμηθεί!! Ο γιατρός είπε οτι ο δεύτερος ήταν καλύτερος!!

Μιλήσαμε, νέα αρνητικά δεδομένα δεν υπάρχουν!! Η πίεση λέει στα όρια, η μονίρης , αλλά και η μικρή κινητικότητα!!(την οποία εγώ δεν μετράω )Είναι οι λόγοι που με πάει την Δευτέρα ή την Τρίτη για καισαρική!!

Μου έκανε ένεση κορτιζόνης για την ωρίμανση των πνευμόνων και θα κάνω άλλη μια αύριο!! Την Δευτέρα 8 παρά τέταρτο να είμαι εκεί λέει (νηστική) να μου ξανά κάνει ΝΤΟΠΛΕΡ υπέρηχο, αλλά και καρδ/φο και για Τρίτη το βλέπει μάλλον!! Μιλήσαμε ακόμα και για αναπνευστικά!!

Αυτά...

Snowflake μου σου ευχομαι τα καλυτερα! Ολα θα πανε μια χαρα και με το καλο να κρατησεις αγκαλια το μωρακι σου γερο και δυνατο!!!

Οσο για τα ταμεια το αφηνω ασχολιαστο προς το παρον....την ιδια απορια εχει και ο αντρας μου που στερειται τοσα λεφτα για την ασφαλιση του...που ειναι τωρα που την χρειαζομαστε?????

Σημερα στην παρελαση θα φανε πολυ γιαουρτι οι πολιτικοι...και λιγο ειναι!

Καλημερα σε ολες!

Κοριτσια μηπως γεννησε καμια αλλη???? Δεν εχω προλαβει να διαβασω...ενημερωστε με please!!!!!!!!!

Σημερα εχουμε τσιμπουσι σε μια θεια του αντρα μου....εχουν βαλει γουρουνοπουλο στην σουβλα....θα γινει χαμος!!!!! Δεν θα μεινει κοκκαλακι ορθιο!!!!χαχαχχα....

Χθες πηγαμε στο Ικεα του αεροδρομιου και πηραμε επιτελους την συρταριερα και το υποποδιο για την πολυθρονα που ηταν σε ελλειψη...ολα κομπλε λοιπον για το παιδικο δωματιο απο επιπλα γιατι εχω ακομα την κουρτινα να αγορασω...μεχρι την δευτερα πρωτα ο Θεος πιστευω να εχω καταληξει...

Την τεταρτη εχουμε γιατρο οποτε μαλλον μετα θα τον ξαναδουμε κατευθειαν στην γεννα με το καλο! Ανυπομονω κοριτσακια μου να τον παρω αγκαλιτσα τον γιοκα μου!!!!!!

Αυτα....θα τα πουμε παλι!!!!

Φιλια πολλα σε ολες και στα μπεμπακια σας πολλα χαδακια!!!!!!!!!!!

3350 φυσιολογικα...δεν προλαβαμε επισκληριδιο.μσα σε μια ω

ρα που ηρθα στο ιασω τελικα

ΜΠΡΑΒΟ βρε κοπελια.. πολυ καλυτερα χωρις επισκληριδιο.. γεννησες οπως εγω τη κορη μου σε μια ωρα μεσα ανευ αναισθησιας..

καλη αναρρωση και δωσε χαδακια απο μας στο μπουμπουκακι που ανθιζει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...