Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

κοιταξτε.. σε μερικες φιρμες οταν ενα ρουχο γραφει 3-6 το μεγεθος ειναι ουσιαστικα για 6..

πχ το mothercare οταν λεει up to 1 month εννοει για 3 μηνων μωρο..

οπως τα λετε βεβαια η ποσοτητα που εχετε παρει ειναι μια χαρα.. τα βελουτε δεν χρειαζεται να ειναι πολλα αφου τωρα αρχιζει το κρυο.. και φανταζομαι οτι αρκετες τους πρωτους 2 ισως και 3 μηνες να μην βγαλετε το μωρακι εξω πολλες φορες η και να βγει θα το σκεπαζετε με κουβερτουλα η και με σακο εξοδου..τα κανονικα ρουχα εξοδου που αρχιζουν πια να εχουν μορφη παντελονι, μπλουζα η φορεματακι αρχιζουν απο τον 6 μηνα και μετα..

μαλιστα οσοι με ρωτουν τι να παρουν στον μπεμπη, επειδη εχω αρκετα απο τη κορη μου ρουχα η κλινοσκεπασματα τους λεω (με επιφυλαξη πανταγ ιατι δεν ξερω ποσο ογκωδης θα ειναι) ρουχα χειμωνιατικα για 2 ετων η 6-9 κατι πιο ελαφρυ για την ανοιξη.. καθως αυτη τη στιγμη παιζει μονο η χειμωνιατικη κολεξιον στα μαγαζια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον πηγαμε παλι ΙΚΕΑ με προφαση να δω μια κουρτινα και ενα κουρτινοξυλο που μου χει κολλησει και μολις γυρισαμε..

κλασικα κατσαμε να σαβουριασουμε κιολας.. εγω πηρα ενα κοτοπουλο με λαχανικα και ηπια λιγες γουλιες αναψυκτικο απο οτν ανδρα μου..

τωρα που ηρθαμε η μικρη ξεραθηκε για υπνο και βρηκα σοτ ντουλαπι μια ΙΟΝ γαλακτος.. ειπα "ας ανοιξω να φαω ενα κομματακι και να αφησω την υπολοιπη στον ανδρα μου".. καπνος εγινε..:oops::tongue:

prosperous ψωνισατε τελικα; ή ερευνα κανατε;;

Καλα να πας ΙΚΕΑ κ να μη φας κατι δεν ειναι σωστο!! Εγω οποτε παω πεθαινω τα χοτ-ντογκ..:tongue: Να 'χα τωρα καμια 4αρα θα τα τσακιζα!!!!!!!!

Αλλα θα τη βολεψω με σουπιτσα..

Αρετη καλησπερα!

Εμενα η μικρη κανει ολη μερα παρτυ..;)

Μη τη ματιασω!Εχω συνηθισει να ειναι ετσι κινητικη..μετα να δουμε!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Βραδινό πιάτο που μόλις καταβρόχθισα: λίγο σωλόμο με κρέμα γαλάκτος, 2 γιουβαρελάκια, ένα κομματακι μπριζόλα και λιγο σπανακόρυζο! Ελαφρυ γεύμα!

Προσπ η ΙΟΝ είναι δεύτερη φύση σου ε?:D

dbLDp2.png

Καλησπέρα γλυκές μανούλες!! Ευχαριστώ πολύ για της καθησυχαστικές απαντήσεις σας!! Ο γιατρός ότι κ να μου έλεγε θα με άγχωνε το ήξερα από πριν!!

Τώρα για την ξεκούραση τι να πω?? Είχα στον μυαλό μου, κακός βέβαια άλλον έναν μήνα!! Είχα πολλά πράγματα να κάνω ακόμα!! Λογικά θα προσπαθήσω να κάνω όσο ποιο πολλά πράγματα μπορώ και ας υποσχεθώ στον εαυτό μου, να κάτσω και λίγο θα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Βραδινό πιάτο που μόλις καταβρόχθισα: λίγο σωλόμο με κρέμα γαλάκτος, 2 γιουβαρελάκια, ένα κομματακι μπριζόλα και λιγο σπανακόρυζο! Ελαφρυ γεύμα!

Προσπ η ΙΟΝ είναι δεύτερη φύση σου ε?:D

2 πιατα κρεατοσουπα και μια ντοματα με πιπερια κ ελιες!!

Αν σου πω οτι θελω κιαλλο;;

Από της 5 λείπω να πάρω τα τελευταία πράγματα!!

Πήρα όλα τα φαρμακευτικά, πυτζάμες και παπούτσια μοκασίνια πολύ μαλάκα από το κινέζικο γιατί πήρα 2 μεγέθη μεγαλύτερο και δεν ξέρω για πόσο θα είναι αυτό, πήρα το μπανιεράκι που μπαίνει πάνω στη αλλαξιέρα, Πήγα και πήρα το στρώμα! Πήγα mothercare και μίλησα μαζί τους, την Δευτέρα θα μου φέρουν το κρεβατάκι, ελπίζω να γεννήσω Τρίτη!! Πήγα prenatal και πήρα early born 2 φορμακια, (πιστεύω ότι θα είναι μικρό το μωράκι)) Να μην διπλώνω 10 φορές τα μανικάκια ΚΑΙ 2 φωτιστικά(10 ευρό το ένα) για τον διάδρομο!!

Το πρωί πήγα ΤΕΒΕ και μου είπαν ότι με την καισαρική πρέπει να πληρώσω κανονικα το ποσό, Εκείνοι θα μου δώσουν 800 ευρο, αυτό ήταν!1

Ρώτησα το νοσοκομείο 1500 η καισαρική!!

Ειλικρινά απορώ γιατί πληρώνω το Τεβε!

Κουράστηκα πολύ σήμερα!!Αλλά τουλάχιστον τελείωσα με της εξωτερικές δουλειές!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλησπέρα γλυκές μανούλες!! Ευχαριστώ πολύ για της καθησυχαστικές απαντήσεις σας!! Ο γιατρός ότι κ να μου έλεγε θα με άγχωνε το ήξερα από πριν!!

Τώρα για την ξεκούραση τι να πω?? Είχα στον μυαλό μου, κακός βέβαια άλλον έναν μήνα!! Είχα πολλά πράγματα να κάνω ακόμα!! Λογικά θα προσπαθήσω να κάνω όσο ποιο πολλά πράγματα μπορώ και ας υποσχεθώ στον εαυτό μου, να κάτσω και λίγο θα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα!!

Ζητα και βοηθεια για τα τελευταια που σου εχουν μεινει!

Αν ειναι τα βασικα ετοιμα τοτε μην αγχωνεσαι!!

Βρε σκεψου οτι θα δεις το κοριτσακι σου σε πολυ λιγες μερες!!!!!!!!!:wink:

Α! εκανες πολλες δουλειες!!!

Μεγεια κ καλοφορετα να ναι!!!!!!!!!

Μια χαρα, ενα πλυντηριο κ ενα σιδερο!

Και θα ειναι κ στην ωρα του το κρεβατακι.....

Καισαρικη 1500 ε;;;

snowflake λεφτα, οχι αστεια.. παλι καλα που θα παρεις και κατι πισω..οοοοταν..

κοριτσια το φαι ειναι η δευτερη φυση μας πλεον..η ΙΟΝ επιβαλλεται!!!!!!χαχα!!

εγω ξερετε τι κανω απο τις 9???????????????????????

αντι να κατσω να καθαρισω αυτη την αλλαξιερα που απο προχθες εχουμε στησει???

μπηκα στο web του ANT1 και βλεπω μεσα απο το αρχειο την Προβα Νυφικου του Κουτσομυτη (το χω διαβασει το βιβλιο και τεσσερις φορες!!)..μονο η καρεκλα μου ειναι αβολη..

μιλαμε οτι δεν ξερω τι να κανω τον χρονο μου..να παω να κοιμηθω θα μου πειτε.. το πιο λογικο..αμ δε...

Διαφημίσεις

snowflake Κοιτα περα απο αυτα που χρειαζεσαι στο σπιτι τι μπορεις να κανεις εσυ χωρις να κατακουραστεις και τα υπολοιπα να τα κανουν οι αλλοι..

εγω αυριο θα σηκωθω και μετα το πρωινο θα κατσω να τελειωσω με την αλλαξιερα, να πλυνω τα ρουχα του ανδρα μου και της κορης μου, να τακτοποιησω τα χαρτια μου για τα βλαστοκυτταρα και το βραδυ νωρις να κανω το μποτε μου..ξυρισμα γουλι απο τα νυχια εως και το μπικινι, μπανιο, λουσιμο, ξεφρυδιασμα, φτερνουλες..κλπ..να μαι ετοιμη και καθαρη σα το παπακι!!χαχα

Κοριτσια καλησσπερα τι κανετε??Ελπιζω να μην με ξεχασατε!!Εμεις καλα αλλαξαμε εταιρεια και δεν ειχαμε ιντερνετ..Ευτυχως το συνδεσανε επιτελους εμεις ειμαστε καλα καναμε και τα γενεθλια του μικρου την κυριακη και ψοφησα η δολια 23παιδακια ειχαμε οποτε μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε στο σπιτι!!!!Προχτες πηγα και στον γιατρο η μπεμπα μας εφτασε αισιως τα 2980και ειναι αρκετα χαμηλα ειπε με βλεπει σε καμια 20αρια μερες να γενναω οποτε μου ειπε ξεκουραση για 2βδομαδες να περασουμε την 35η..Εσεις ολες καλα??Ειχαμε γεννητουρια μηπως?

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Εγώ όπως σας είπα, πήγα να δω την ανηψιά μου………έπαθα πλάκα!!!!!! Είχα τόσα χρόνια να δω νεογέννητο μωρό μέχρι την προηγούμενη Δευτέρα που γεννήθηκε!!! Και μέσα σε τόσες μέρες άλλαξε πολύ!!!!!:P

Τη θήλαζε η νύφη μου και η μπέμπα κοιμότανε και όταν την έβαζε για ύπνο ξαναξυπνούσε την έβαζε στο στήθος και πάλι ύπνο η μικρή!! Ε, στο τέλος έβγαλε γάλα με το θήλαστρο κι έτσι ήπιε η μικρή και ηρέμησε!!!!!;)

Αχ ναι, και μέχρι να βγάλει γάλα η νύφη μου με το θήλαστρο η μπέμπα κοιμήθηκε στην αγκαλίτσα μου περίπου τρία τέταρτα……:D Ηρέμησε εκείνη στη δική μου αγκαλιά κι εγώ στη δική της γιατί δεν ήμουνα και τόσο καλά σήμερα.....τέσπα.....Ανυπομονώ να πάρω τον μπεμπούλη μου αγκαλιά.........και δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι σε λίγες μέρες θα έχω κι εγώ ένα τόσα δα δικό μου μωρό……….:P

Όλες πλησιάζουμε σε αυτή τη μαγική στιγμή!!!!!!

Prospaki, Snowflake, είσαστε οι πρώτες!!!!!!! Με το καλό να έρθουνε τα πρώτα μας μωρά!!!!!!!!!!!:P

Snowflake, μην τρελαθείς στις δουλειές……ξεκουράσου!!!!! Πήρες τόσα πράγματα σήμερα μια χαρά!!!!!! Με γεια σας!!!!! Κανόνισες και την κούνια…..όλα άψογα!!!!! Έρχεται η μπεμπούλα σας!!!!!! Τίποτα δεν έμεινε πια!!!!!;)

Αννίτα φτάνει και για σένα ο καιρός λοιπόν!!!!! Ξεκούραση όπως σου είπε ο γιατρός κι όλα θα πάνε καλά!!!!!! Κι από κιλά, μια χαρά η μπεμπούλα σου!!!!!! Να χαίρεσαι και τον μικρό σου γιο!!! Πολύχρονος και πεντάγερος να είναι!!!!!!:D

Γέννες δεν έχουμε ακόμα….αλλά μπορεί και ναι και να μην το έχουμε μάθει γιατί κάποια κοριτσάκια έχουνε καιρό να μπούνε να μας γράψουνε!!!!!!

Όσο για φαγητό!!!!! Το βράδυ έφαγα πατατάκια και μετά τρία κομμάτια πίτσα με χυμό!!!!!:tongue::tongue:

Πάω να ξαπλώσω!!!!!!!!

Καληνύχτα σε όλες σας και πολλά φιλάκια στα μπεμπάκια εντός κι εκτός(αν έχουνε βγει και δεν το ξέρουμε), κοιλίτσας!!!!;)

Γεια σας κοριτσια...

SnowFlake, με το καλο, κοριτσακι μου, καλη δυναμη και καλη λευτερια!!! :D:D

Πωπω, θα σηματοδοτησεις επισημως την εναρξη γεννησεων του καφε μας.. Συγκλονιστικο... Μην αγχωνεσαι, ολα θα πανε τελεια, θα εχεις αγκαλιτσα το μωρακι σου.. καλα, απιστευτο ε ???:rolleyes::rolleyes:

Πανακριβη οντως η καισαρικη... Ουφ!! Που θα παει αυτο με τα λεφτα, δεν ξερω... :-(

Πηγαμε κι εμεις για καρδιοτοκογραφημα στον ιδιωτη γιατρο μας.. Ο μπομπιρας εφτασε αισιως τα 2.600 (γιουπι!!!!) οπερ σημαινει οτι αν τερματισουμε στην 40 εβδομαδα να υπολογιζω να ειναι 3.300.. (κυριλε!) Για το καρδιοτοκογραφημα που συζητησαμε του ειπα οτι ειναι αδικο ενα εικοσαλεπτο στο μηχανημα να κρινει την υγεια του παιδιου, και μου ειπε οτι ακριβως ετσι ειναι.. και οτι συνηθιζει να λεει οτι ο καλυτερος καρδιοτοκογραφος ειναι η μανουλα που νιωθει το παιδι και ξερει τις κινησεις του παιδιου σε 24ωρη βαση.

Αυτα απο εμας.. Θελω να φτιαξω τωρα παντεσπανι για να κανω τιραμισου αυριο..

Καλο σας βραδυ, μανουλιτσες!! :wink:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Γεια σας κοριτσια...

Πηγαμε κι εμεις για καρδιοτοκογραφημα στον ιδιωτη γιατρο μας.. Ο μπομπιρας εφτασε αισιως τα 2.600 (γιουπι!!!!) οπερ σημαινει οτι αν τερματισουμε στην 40 εβδομαδα να υπολογιζω να ειναι 3.300.. (κυριλε!) Για το καρδιοτοκογραφημα που συζητησαμε του ειπα οτι ειναι αδικο ενα εικοσαλεπτο στο μηχανημα να κρινει την υγεια του παιδιου, και μου ειπε οτι ακριβως ετσι ειναι.. και οτι συνηθιζει να λεει οτι ο καλυτερος καρδιοτοκογραφος ειναι η μανουλα που νιωθει το παιδι και ξερει τις κινησεις του παιδιου σε 24ωρη βαση.

Αυτα απο εμας.. Θελω να φτιαξω τωρα παντεσπανι για να κανω τιραμισου αυριο..

Καλο σας βραδυ, μανουλιτσες!! :wink:

Μπράβο Ντινάκι!!! Μια χαρά και τα δικά σας νέα!!!!!:D

Για το nst συμφωνώ....εξάλλου δε νομίζω ότι είναι και τόσο παλιά αυτή η εξέταση!!!!! Πρέπει να βγήκε τα τελευταία χρόνια!!!!

Χθες που λέγαμε ότι όταν κοιμόμαστε κοιμούνται και τα μικρά, ο δικός μου μάλλον μπέρδεψε τη νύχτα με τη μέρα κι έχω από χθες το βράδυ που τον νιώθω σχεδόν κάθε στιγμή!!!!:D Έτσι όταν είναι, ηρεμώ πολύ....!! Δηλαδή αν έκανα nst σήμερα κι εκείνη τη μισή ώρα δεν κουνιότανε τόσο πολύ τι θα σήμαινε?? Τίποτα!! Εμένα εξάλλου κάθε φορά με ρωτάει ο γιατρός πως νιώθω το μωρό κι αν το νιώθω ζωηρό!!;)

Για να δούμε απόψε το βράδυ....

Καλή επιτυχία με το παντεσπάνι απόψε και το τιραμισού αύριο!!!:D

Πάω να γίνω ένα με την κουβερτούλα μου!!!!!!!!!!

Καληνύχτα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...