Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!!!!

Διαβάζω τα νέα σας και πολύ χαίρομαι που όλα είναι καλά για όλες τις κοιλίτσες!! Αχ, έχω τέτοια κούραση από όλη την εβδομάδα επειδή ξυπνάω καθημερινά στις 6.30 για να πάω στη δουλειά, που δεν μου φτάνει το σαββ/κο για να ξεκουραστώ...:(

Ματινάκι, τέλεια τα νέα σου από το γιατρό!! Μπράβο το μωράκι, έχει μεγαλώσει!! Φαντάζομαι θα νιώθεις καταπληκτικά μετά από μια καλή δόση που το είδατε τι κάνει εκεί μέσα, ε; χιχιχι!! Τώρα έχεις ξανά σε 3 εβδομάδες, την Β-επιπέδου; Με το καλό εύχομαι!! :-)

Prosp μου, οι συμβουλές σου όπως πάντα ανεκτίμητες! Είναι πολύ σημαντικό που μας μεταφέρεις εδώ την εμπειρία σου! Πολύ χαίρομαι που τρως κι εσύ τις κλωτσίτσες σου!!! :-) Πότε θα κάνετε την Β-επιπέδου; Θα την κάνεις στο Ιασώ, αν θυμάμαι καλά;

Εγώ τελικά ενώ είχα ραντεβού με το γιατρό την Τετάρτη που μας πέρασε, που θα έκλεινα ακριβώς ένα μήνα από την προηγούμενη φορά, τελικά δεν κατάφερε να με δει γιατί του προέκυψε εκτάκτως μια γέννα και δεν ήξερε αν θα είχε προλάβει να πάει μετά από το ιατρείο του. Έτσι, το πολυαναμενόμενο ραντεβού πήγε τη Δευτέρα, δηλαδή αύριο, το απόγευμα! Και έχω πολύ μεγάλη αγωνία να δω ξανά το μωράκι!! Ευτυχώς, καθημερινά πια το καταλαβαίνω κι έτσι δεν έχω το άγχος που είχα πιο παλιά. Εμείς Β-επιπέδου θα κάνουμε περίπου σε 2 εβδομάδες (στο Ιασώ)!

Χθες γέννησε μια φίλη και πήγαμε να τις ευχηθούμε και είδαμε και την μπεμπούλα πόσο καλή ήταν!!! Αχ, τι ωραίες στιγμές για τους νέους γονείς!

Το πρατήριο που λέτε το ξέρω κι εγώ, το Motherbaby, και είχα πάει πριν λίγο καιρό για να κοιτάξω διάφορα πράγματα, πιο πολύ για να ρωτήσω για τα καρότσια για να μαθαίνω τι υπάρχει, και είχα δει και τις κούνιες και τα σετ που έχει! Είναι πολύ καλές οι τιμές του και πραγματικά αξίζει, από όσο έχω ακούσει και από άλλες μανούλες! Οι άνθρωποι είναι πολύ εξυπηρετικοί να σε βοηθήσουν! Αξίζει πραγματικά να πάτε, όσες δεν το ξέρετε, και να ρίξετε μια ματιά!

Εγώ συνεχίζω με το αιώνιο βάσανό μου...τη δυσκοιλιότητα... Δεν περνάει με τίποτα και έχω τεράστιο πρόβλημα, το οποίο αύριο θα αναφέρω στο γιατρό μου, ώστε να μου δώσει να παίρνω κάτι... Δεν το αντέχω...:-(

Φιλάκια πολλά στις κοιλίτσες σας! Να έχετε μια όμορφη Κυριακή και καλή-καλή εβδομάδα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα

ειναι πολυυυυυυ σπαστικο να πηγαινεις στο ραντεβου μετα απο τοσες εβδομαδες αναμονης και να αναβαλλεται..μου χει συμβει μια δυο φορες και ξερω το συναισθημα

εγω με το καλο να ειμαστε καλα την ερχομενη Παρασκευη υποψιαζομαι οτι θα κανουμε β επιπεδου στο πρωτο δεκαημερο του Ιουλιου. Στο Ιασω την κανει.

Λοιπον εγω οταν γεννησα δεν εκλαψα, ουτε επαθα κατι..οπως αλλες μανουλες γραφουν..και επειδη δεν καθησα ποτε να σκεφθω πως θα ειναι εκεινη η στιγμη διοτι ειναι μια στιγμη που απλα ΔΕΝ γινεται να φανταστεις..

Αλλα στη διαμονη μου στο μαιευτηριο μου συνεβαινε το εξης.. περιμενα πως και πως τις ωρες να περασουν για να μου φερνουν το μωρο για να το θηλασω και να το αγκαλιασω και οταν δεν το χα διπλα μου και μου χαν φερει τις φωτογραφιες του μαιευτηριου δεν αντεχα να τις βλεπω γιατι τοτε βουρκωνα που δεν ειχα το μωρο μου διπλα συνεχως..ανωμαλια εντελως :tongue: :tongue: αλλα ειναι νομιζω απο τις ομορφοτερες στιγμες που θυμαμαι και την συγκινηση του συζυγου ολες αυτες τις πρωτες μερες γιατι ειχε ζησει τον τοκετο λεπτο προς λεπτο απο κοντα μεχρι τελους..μετα του περασε βεβαια..χαχα! :tongue: :tongue:

Για τη δυσκοιλιοτητα ας μην τα ξαναπω.. δεν προσεχω και εγω καθολου τελευταια, τρωω οτι μου βρεθει μπροστα και μετα κανω δυο μερες να παω..στην καλυτερη..να ναι καλα το ντουφαλακ και τα ακτινιδια..χαχα!

καλη Κυριακη!

Καλημερα στις μανουλες..

Εγω κοριτσια (να μη με ματιασω) προβλημα με τη δυσκοιλιοτητα δεν εχω, τουλαχιστον οχι ακομα.. Και ετσι σαβουρωνω οτι βρω.!!

Μολις βρηκα στο ιντερνετ τη σελιδα του motherbaby, να ριξω κ γω μια ματια γιατι δεν το ειχα ακουστα...Μιλαμε οτι εχει παααρα πολλα.

Σημερα θα πεσει πολυ βαρεμαρα, καθως θα ειμαι μονη μου γιατι ο αντρας μου δουλευει μεχρι τις 8.. Οποτε θα μεινω με το μπεμπακι μου.. χιχι!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλημερα aristea

και εμενα δουλευει ο ανδρας μου και ειμαι με τη μικρη, το κυημα και την κουνιαδα μου και παραλληλα κανω και δουλεια για το γραφειο μιας και δεν παω πλεον αλλα εργαζομαι απο το σπιτι..

μακαρι να μπορουσα να παρω τη μικρη και να παω καμια βολτα αλλα με πειραζει η προγεστερονη που παιρνω στις 11 και ειμαι σαν κοτοπουλο ζαλισμενο για κανα διωρο..

κανει και ζεστη βεβαια!

Ασε δεν ειναι ωρα για να βγαινουμε εξω, εμενα με ενοχλει η ζεστη μου κοβει την ανασα.. Αντε το απογευματακι καμια βολτουλα για κανα παγωτακι... Παιρνεις ακομα προγεστερονη; το utrogestan; εγω που το επαιρνα μου εκανε τρομερες ζαλαδες και ευτυχως εκεινο το διαστημα δε δουλευα αλλιως αστα..

Διαφημίσεις

οχι μονο το παιρνω αλλα απο την αιμορραγια που ειχα πριν 3 εβδομαδες μου το χει κανει 2 χαπια καθε 12 ωρες και επειδη παιρνω και το yutopar το σπασμολυτικο μισο καθε 8 ωρες συμπεφτουν μια φορα την ημερα και ειμαι πραγματικα χαλια για 2-3 ωρες.. ατονια, υπνηλια, ζαλαδες και ταχυκαρδια..

την επομενη που θα παω θα τον ρωτησω μεχρι ποτε θα τα παιρνω διπλα τα Utrogestan αλλα καταλαβαινω οτι δεν θα μπορει να μου απαντησει με ακριβεια αφου δεν ξερουμε ακριβως το λογο που αιμοραγησα τοτε.

γενικα εχω χαπακωθει τοσα ολα αυτα τα χρονια που καθε φορα που παω να βαλω χαπι οποιασδηποτε ενεργειας στο στομα μου ρχεται αναγουλα..μεσα σε ολα αυτα πρεπει να παιρνω σιδηρο και ασβεστιο και φυλικο οξυ και μαλιστα ολα σε διπλες ποσοτητες αλλα εκτος απο το ασβεστιο τον σιδηρο και το φυλικο μεχρι στιγμης απο μονη μου το παιρνω μονο μια φορα γιατι πολυ απλα νοιωθω οτι δεν ειμαι ετοιμη να τα αυξησω..αλλα πρεπει γιατι βλεπω οτι εχω κατι ασχετες ζαλαδες που και που αν και τωρα θα κανω εξετασεις οπου να ναι..τελευταια στην περιδεση ο αιματοκριτης ηταν στο 35 παο 38, τωρα με τον ενα σιδηρο δεν ξερω τι κανει..

καπου ξερεις οταν τα κανεις ολα αυτα επι χρονια υπαρχει και ενας κορεσμος..

αν δεν ειχα αναγκη τα χαπια πιστευω θα μουν πιο ενργητικη αλλα χωρις αυτα δεν γινεται..

ο καθενας με τον πονο του..χαχα!

εγω μολις εφαγα 3 σοκολατακια υγειας..ενω γενικα γλυκα δεν θελω.. τωρα με επιασε το κατι της.. και ζυγιστηκα το πρωι και ειμαι 66 κιλα, δηλαδη εχω παρει 6 κιλα ως τωρα (ελπιζω οχι παραπανω γιατι νομιζω οτι απο 60 ξεκινησα)

Τι να κανεις βρε prosperous, τα παντα για να ερθει γερο στον κοσμο το μωρο σου, και φυσικα να εισαι και εσυ γερη..

Και εγω με τα χαπια δεν τα παω καλα, με το που τα βαζω στο στομα μου ερχεται να ξερασω.. Ευτυχως μονο το φυλλικο οξυ ειναι σε χαπι κ αυτο μικρο, το ασβεστιο μ'αρεσει σε γευση και ειναι και μασωμενο, αλλα ο σιδηρος αν και ειναι υγρο δε μ'αρεσει σε γευση και το πινω με κλειστη τη μυτη.. Παραξενιες εε;

Αυτη την εβδομαδα θα παω για εξετασεις, ειμαι περιεργη να δω που κυμαινεται ο αιματοκριτης μου..

Απο κιλα εγω ξεκινησα απο τα 62 κ εχω παει μονο στα 63.5.. Νομιζω ειναι πολυ λιγα, σε σημειο να ανυσηχω.. Αλλα αφου τρωω καλα και οχι σαβουρες ο γιατρος με καθυσηχασε, θα τα παρω μαζεμενα μαλλον..!!:mad: Δε βαριεσαι, καλα να'μαστε..

Τι να κανεις βρε prosperous, τα παντα για να ερθει γερο στον κοσμο το μωρο σου, και φυσικα να εισαι και εσυ γερη..

Και εγω με τα χαπια δεν τα παω καλα, με το που τα βαζω στο στομα μου ερχεται να ξερασω.. Ευτυχως μονο το φυλλικο οξυ ειναι σε χαπι κ αυτο μικρο, το ασβεστιο μ'αρεσει σε γευση και ειναι και μασωμενο, αλλα ο σιδηρος αν και ειναι υγρο δε μ'αρεσει σε γευση και το πινω με κλειστη τη μυτη.. Παραξενιες εε;

Αυτη την εβδομαδα θα παω για εξετασεις, ειμαι περιεργη να δω που κυμαινεται ο αιματοκριτης μου..

Απο κιλα εγω ξεκινησα απο τα 62 κ εχω παει μονο στα 63.5.. Νομιζω ειναι πολυ λιγα, σε σημειο να ανυσηχω.. Αλλα αφου τρωω καλα και οχι σαβουρες ο γιατρος με καθυσηχασε, θα τα παρω μαζεμενα μαλλον..!!:mad: Δε βαριεσαι, καλα να'μαστε..

μια χαρα εισαι απο κιλα, αλλωστε απο εδω και στο εξης θα προστιθονται λογω ραγδαιες αυξησης του βαρους και του μωρου συνεπως μην ανησυχεις καθολου.. στη κορη μου ειχα παρει συνολικα 15 κιλα, τα εχασα ομως ολα και μαλιστα πηγα και πιο κατω απο αυτα που ημουν για χρονια αλλα μαλλον λογω θηλασμου και εργασιας.

ολα καλα να ναι και χαλαλι

Καλησπέρα μανουλίτσες και μπεμπάκια!!!!:P:p

Ματινάκι πολύ καλά τα νεάκια σου!!!!!!!!1:p:p Λοιπόν στο motherbaby έχω δει κι εγώ πράγματα μέσω ίντερνετ κι έχουμε καταλήξει από έπιπλα σ'αυτά http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=18&theid=18&open1=18&open2=&thepid=41&page=1

Με την κούνια 3 σε 1 πάθαμε πλάκα κι εμείς αλλά και με τις τιμές το ίδιο!! Λόγω όμως του δεν μένουμε Αθήνα, έχουμε μόνο μία ευκαιρία να πάμε εκεί τέλος Ιουλίου που θα έρθουμε Αθήνα για κάποια υποχρέωση, οπότε θα πάμε να τα δούμε από κοντά κι αν συνεχίσουν να μας αρέσουνε, πιο πολύ ποιότητα θέλω να δω, θα τα παραγγείλουμε για να μας τα φέρουνε τέλος Σεπτεμβρίου, πρώτα ο Θεός πάντα!!!;)

Προτεραιότητα έχει η Β' επιπέδου στις 5/07 και μετά, θα αρχίσω να κανονίζω τις αγορές μου και τις ετοιμασίες του δωματίου!!!!:P:p

Από καροτσάκι έχουμε δει αυτό http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=187 Το είδαμε από κοντά εδώ στην πόλη μου και μας φάνηκε καλό και οικονομικό οπότε κατά 99% θα κλείσουμε αυτό!! Δώρο του πατέρα μου!!!;)

Ώστε στις 18 εβδομάδες λογικό βάρος είναι τα 150 γραμμάρια ε?? Τότε γιατί εμένα στις 16 εβδομάδες και τρεις ημέρες ήτανε 177 γραμμάρια???? Μάλον θα βγει τσουπωτός ε???? χαχαχα...:P:p

Όσο για την τουαλέτα βρε κορίτσια εγώ όχι μόνο δυσκοιλιότητα δεν έχω αλλά το αντίθετο θα έλεγα ειδικά από την Παρασκευή το απόγευμα.....μπορεί να φταίνε τα παγωμένα υγρά που πίνω, τι να πω!!!!

Φιλάκια πολλά στις κοιλίτσες!!!!!!!!!!!

Να έχουμε μία καλή και θετική εβδομάδα!!!!!!!:P:p

Καλησπερα Ελενη,

Ωραιοτατη η κουνια κ τα επιπλα που ειδατε, σε ουδετερο χρωμα και ακρως οικονομικα..... Και το σετ καροτσι τελειο, μια χαρα ο παππους..!!;)

Ολα καλα θα πανε κ με τη β επιπεδου και μετα βουρ για ετοιμασιες παιδικου δωματιου..... Τι καλαααα!!!

Κ γω την Πεμπτη που πηγα στο γιατρο που ημουν 16w3d το μωρο ηταν 170 γραμμαρια, αλλα μου ειπε οτι ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια...!Οποτε μια χαρα..

Διαφημίσεις

εγω το καροτσι το πηρα δωρο απο τον πατερα μου, την κουνια πηρα μονη μου..

καλο φαινεται το σετ 3 σε 1 αν και ειμαι παντα καχυποπτη με τα πολλαπλης χρησης αντικειμενα ως προς τη χρησιμοτητα και αντοχη αλλα μη με λαμβανετε υποψη γιατι ειναι εντελως υποκειμενικο θεμα..

εγω απο τον 7ο μηνα ασχολουμαι με τα μωρουδιακα αν και ρουχα second hand τα ειχα πλυμενα και αποθηκευμενα απο τον 6ο και μετα..

με το παιδικο δωματιο δεν βιαστικα ποτε και το εφτιαξα 6 μηνες μετα αφου η κορη μου ηταν μαζι μας στην κρεβατοκαμαρα και λογω θηλασμου νυχθημερον με βολευε να ειναι στο δωματιο μας.. βασικα μολις την πηγα στο δωματιο της της ειχα ηδη αλλαξει και κρεβατι, κοιμαται σε παιδικο κρεβατι με προστατευτικο και ειναι πιο ανετη και εγω θηλαζα τη νυχτα ξεκουραστα ξαπλωμενη διπλα της..

με το δευτερο δεν ξερω τι θα κανω..αλλα δεν αγχωνομαι..εχω μαθει πως καθε πραγμα στον καιρο του..

Αριστέα μου μια χαρά με τα γραμμάρια δηλαδή!!! Κοντά είμαστε!!!!:P:p

Prosperous εμένα πιο πολύ μου άρεσε αυτή η κούνια και για την τιμή, γιατί εδώ που μένω έβλεπα απλές κούνιες στη διπλάσια τιμή...:shock: αλλά κι επειδή έχει συρτάρια τα οποία σίγουρα θα χρησιμοποιήσω λόγω του ότι δεν έχω μεγάλο χώρο αλλά και η διαρρύθμιση στο θέμα παιδικό δωμάτιο είναι λίγο χάλια θα έλεγα...:?:???: Αν θα κρατήσει μέχρι τα 10 που λέει δε με πειράζει καθόλου γιατί έχω διόροφα κρεβάτια μονά που απλά θα χρειαστεί να τα ξαναδέσω όταν το θελήσω...

Κι εγώ το μωράκι τα βράδια θα το έχω δίπλα μου στην κρεβατοκάμαρά μας!! Αλλά στην αρχή δεν ήξερα, πάλι λόγω μικρού χώρου, τι να πάρω!! Ήμουνα ανάμεσα σε λίκνο και καλαθούνα αλλά είναι δύο πράγματα που σε περιορίζουνε χρονικά στους 3-6 μήνες...εγώ όμως θέλω να το έχω για περισσότερο καιρό δίπλα μου!! Μου πήρανε λοιπόν ένα παρκοκρέβατο δώρο με δύο επίπεδα που βάζοντας ένα στρώμα γίνεται κρεβάτι!! Οπότε όταν θα παραγγείλω την κούνια θα παραγγείλω και δύο ίδια στρώματα!! Το βράδυ λοιπόν θα το έχω δίπλα μου και την υπόλοιπη μέρα, για να το ελέγχω και καλύτερα, θα το έχω στην κούνια του!!

Αυτά έχουμε σκεφτεί για την ώρα....

Το βάψιμο του δωματίου υπολογίζω να γίνει γύρω στο Σεπτέμβρη και τέλος εκείνου του μήνα να έρθουνε και τα έπιπλα και να πλύνω - σιδερώσω τα ρουχαλάκια του μωρού για να τα βολέψω κιόλας και να ετοιμάσω τη βαλίτσα για παν ενδεχόμενο....:rolleyes:

Δεν το πιστεύω ότι γράφω όλα αυτά τα σχέδια για το δικό μου μωρό!!!!!!!!

Αισθάνομαι απίστευτη ευγνωμοσύνη προς το Θεό για όλο αυτό που ζω και για όσα ελπίζουμε εγώ κι ο άντρας μου να μας αφήσει να ζήσουμε ακόμα με το μωρό!!! Είναι το καλύτερο δώρο που έχει προσφέρει στη ζωή του ανθρώπου!!! Ένα μεγαλείο....η πιο ωραία στιγμή της ζωής μου φαντάζομαι πως θα είναι όταν για πρώτη φορά κρατήσω στην αγκαλιά μου το μωρό μου....και θα ακολουθήσουνε κι άλλες ωραιότατες και ανεκτίμητες στιγμές....

Λέω στον άντρα μου πως η στιγμή που θα το κρατάμε στην αγκαλιά μας κι απλά θα ακούμε την ανασούλα του, θα είναι μαγική...τα λέω και δακρύζω.....ακόμα δεν το πιστεύω...

Α ξέχασα, νομίζω πως αισθάνομαι απαλές κλωτσίτσες!!!! Δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο αυτό που νιώθω αφού δεν το έχω ξανανιώσει μέχρι τώρα!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Μάλλον έγραψα έκθεση κι όχι μήνυμα..:tongue: αλλά μ'έπιασε τώρα η ανυπομονησία για να φτάσει ο καιρός να γεννήσουμε!!!!!!!:P:p

Καλή σας νύχτα γλυκές μανούλες και γλυκά μπεμπάκια!!!

helen ειναι λογικα και αναμενομενα ολα αυτα που γραφεις και εχουμε ολες καθε δικαιωμα να ονειρευομαστε και να χαιρομαστε ακομη και με παθος αυτο που ζουμε

ειναι σωστος ο τροπος που σκεφτεσαι για τις συνθηκες σας σχετικα με την αγορα επιπλων και εγω το ιδιο θα εκανα..

αλλωστε καλαθουνα η ξεχωριστο λικνο χρησιμοποιουν οσοι εχουν τη δυνατοτητα να αγορασουν η να τους χαρισουν η να τους δανεισουν.. εμενα η καλαθουνα ηταν δανεικη και την εχω επιστρεψει αλλα δεν με ενδιαφερει πια αφου εχω αντιστοιχα το πορτ μπεμπε του καροτσιου και λικνο μου χει χαρισει μια φιλη και ετσι δεν μου εχουν στοιχισει γιατι μεταξυ μας τωρα ειδικα και οχι πριν 2,5 χρονια δεν θα μπορουσα να αγορασω γιατι τα οικονομικα ειναι ολιγον σφικτα.

ειλικρινα με το καλο να πανε τα πραγματα για ολες μας και να χουμε τα μπεμπακια μας καλα, υγιη και στην ωρα τους στην αγκαλια μας..

καλημερα!

Καλημέρα φουσκοκοιλίτσες!!

Χθες πήγαμε -επιτέλους!!- στο γιατρό και κάναμε υπέρηχο! Όλα μια χαρούλα μας είπε και κλείσαμε την β-επιπέδου για τις 4 Ιουλίου! Το μωράκι έχει μεγαλώσει, μας κοίταζε όταν κάναμε τον υπέρηχο, ήταν στραμμένο το προσωπάκι του προς εμάς -χιχιχι- και μας έδειξε ότι η κύστη του ήταν γεμάτη και ήταν έτοιμο να τα αμολήσει!!! :-P Το πετύχαμε πάλι σε ώρα που ήταν υπερκινητικό και δεν άφηνε το γιατρό να το δει με την ησυχία του! Τώρα περιμένουμε την β-επιπέδου όπου θα δούμε με σαφήνεια και ακρίβεια τις μετρήσεις για την αρτιμέλεια. Θα την κάνω στο Ιασώ, όπως είχα κάνει και την αυχενική (και μία που μας την ονόμασε σαν μίνι β-επιπέδου πριν λίγο καιρό).

Τον ρώτησα για το τρομερό μου πρόβλημα, αυτό της δυσκοιλιότητας, και θα ξεκινήσω το nujol, που είναι ένα πόσιμο έλαιο και λέει ότι γενικά βοηθάει. Μακάρι.. :rolleyes:

Εσείς τι κάνετε; Πολλά-πολλά φιλάκια στις κοιλίτσες σας!:-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημεραααα στις μανουλες!!!

kyriak ολα καλα με τω μωρακι εε;;; Τελεια!!! Αυτη η υπερκινητικοτητα εχει πολυ πλακα.. Προσωπικα το διασκεδαζω πολυ οταν χοροπηδαει χαχαχχαχα:P:p Αντε θα το ξαναδεις συντομα για την εξεταση, μια χαρα θα το χορτασεις!!Ελπιζω να παρει τελος το μαρτυριο σου με τη δυσκοιλιοτητα γιατι σου χαλαει τη διαθεση κιολλας..

Εγω σημερα ρεπο και μιας και φυσαει αρκετα θα βγω να παρω κανενα ρουχο γιατι εχω προβλημα!!

Φιλακια στα κοιλακια!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...