Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

λοιπον, μαλλον ακυρο αυτο που σας εγραψα.. μαλλον δεν ισχυει (και γραφω μαλλον γιατι δεν ξεωρ 3 χρονια μετα τι ισχυει..)

ειδα τα χαρτια της κορης μου και τελικα δεν μου χαν κοψει τιποτε, ειχα πληρωθει κανονικα για 63 ημερες και μου χαν απλα μεταφερει τις 11 μερες κυοφοριας χωρις επιπλεον πληρωμη στις ημερες αδειας..δηλαδη σα να ειχα το δικαιωμα να κατσω χωρις να εργαζομαι και χωρις να πληρωνομαι επιπλεον..

επισης το επιδομα τοκετου τοτε ηταν 939 ευρω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ANTE με το καλο snowflake.. αφου ετσι ειναι τα πραγματα και συμφωνειτε ολα να πανε καλα, καλως να ρθει το μωρακι σας και να χεις και καλη αναρρωση απο την επεμβασουλα..

δεν εχεις καλαθουνα η λικνο για αρχη?

Συμφωνήσαμε δεν συμφωνήσαμε, δεν νομίζω να έχω κ άλλη επιλογή!!!

Όχι , θα έβαζα το κρεβατάκι δίπλα στο κρεβάτι!! Αν δεν έχει έρθει μέχρι την άλλη βδομάδα θα την βάλω στο πορτ μπεμπέ του καροτσιού!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Προσπάκι κανονικά θα τα πάρεις τα χρήματα από το ΙΚΑ...!!!! Πληρώνονται και οι 119 μέρες άσχετα πότε γεννάμε!!!;)

Snowflake με το καλό κορίτσι μου να κρατήσεις το μπεμπάκι σου στην αγκαλιά σου!!!! Πίστεψέ με, είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις.....αφού θεωρητικά μέσα στην κοιλιά δεν είναι πλεόν και τόσο καλά καλύτερα να γεννήσεις όσο πιο σύντομα γίνεται!!!!! Έτσι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα το μωράκι σου και θα γυρίσετε γρήγορα στο σπιτάκι σας!!!!!!!

Με το καλό να γίνεις μανούλα!!:D

Σε λίγο θα πάω να δω την ανηψιά μου....

Γενικά θα ήθελα να γράψω κι άλλα, αλλά δεν μπορώ.....:confused:

Φιλάκια σε όλες!!!!!!! Με το καλό να έρθουνε τα μωράκια μας γερά πάνω μα πάνω απ'όλα!!!!!!!

Snowflake με το καλο να κρατησεις την κορη σου αγκαλια και να ειναι γερη!!

Αφου ηρθαν ετσι τα πραγματα κοιτα να προετοιμαστεις ψυχολογικα για τη μεγαλη συναντηση...!!!!

Ολα θα πανε μια χαρα και οταν θα τη δεις θα τα'χεις ξεχασει ολα αυτα!!!!!!!!!!:P:p:p

Με το καλο λοιπον κοριτσι μου..........

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Προσπάκι κανονικά θα τα πάρεις τα χρήματα από το ΙΚΑ...!!!! Πληρώνονται και οι 119 μέρες άσχετα πότε γεννάμε!!!;)

ναι, ναι.. το διαπιστωσα μετα.. οι ημερες βασικα μεταφερονται μονο ως επιπλεον αδεια ανευ πληρωμης αφου εχουν προπληρωθει..

snowflake ολα καλα θα πανε, θα το δεις και θα τελειωνεις και συντομοτερα..

να απολαυσεις τις ημερες σου εγκυουλα μεχρι τη Δευτερα λοιπον!!

χτυπα αλυπητα οτι σου κανει ορεξη..

Εμένα που μου λείπει το κρεβατάκι??? :o:tongue:

Πώς νιώθεις εσύ για όλα αυτά που σου είπε ο γιατρός. Έβαλες σε μια τάξη τις σκέψεις σου ή αγχώθηκες ? Για το κρεβάτι δεν μπορεις να τους ζητήσεις αλλαγή ημερομηνίας γιατί εγώ το ζήτησα και μου το έφεραν νωρίτερα. Διαφορετικά τι να νκάνεις και εσυ θα αρκεστεις στο πορτ μπεμπε:(

Σκέψου ότι θα κρατήσεις νωρίτερα το μωράκι σου στην αγκαλιά σου και θα μας δίνεις συμβουλές;)

dbLDp2.png

Όλο θέλω να σας ρωτήσω και το ξεχνάω. Όσον αφορα τα ρουχαλάκια εγώ έχω παρει φανελακια κοντομανιακα απο μεσα και μακριμανικα φορμάκια, κανα 3αρι φορμακια βελουτε υποτιθεται για έξω, καλτσακια, σκουφακι, γαντακια αυτά νομίζω. Πρέπει ν απάρω κάτι άλλο για έξω?:confused::confused:

dbLDp2.png

Όλο θέλω να σας ρωτήσω και το ξεχνάω. Όσον αφορα τα ρουχαλάκια εγώ έχω παρει φανελακια κοντομανιακα απο μεσα και μακριμανικα φορμάκια, κανα 3αρι φορμακια βελουτε υποτιθεται για έξω, καλτσακια, σκουφακι, γαντακια αυτά νομίζω. Πρέπει ν απάρω κάτι άλλο για έξω?:confused::confused:

Εγω εχω παρει και μια φορμα ολοσωμη εξοδου που ειναι πολυ χοντρη.. Αλλα μεχρι να βγουμε εξω θα ειναι πια Γεναρης οποτε μπορει να σου φερουν κιολλας...

Διαφημίσεις

Εγω εχω παρει και μια φορμα ολοσωμη εξοδου που ειναι πολυ χοντρη.. Αλλα μεχρι να βγουμε εξω θα ειναι πια Γεναρης οποτε μπορει να σου φερουν κιολλας...

Όντως περιμενω και τι θα μου φέρουν να μην παίρνω κιαλλα και είναι περιττα!

dbLDp2.png

Όντως περιμενω και τι θα μου φέρουν να μην παίρνω κιαλλα και είναι περιττα!

Αν παντως αποφασισεις να παρεις μια τετοια φορμα παρε ενα νουμερο μεγαλυτερο!! ( 3-6μ. )

Υποθετω πως δε θα το βγαζεις κ πολυ τους 2 πρωτους μηνες..

Αν παντως αποφασισεις να παρεις μια τετοια φορμα παρε ενα νουμερο μεγαλυτερο!! ( 3-6μ. )

Υποθετω πως δε θα το βγαζεις κ πολυ τους 2 πρωτους μηνες..

Σίγουρα! Για να καταλάβεις πήρα λίγα ρουχαλάκια 0-3 και τα υπόλοιπα 3-6!

dbLDp2.png

Εγω ρουχαλακι 0-3 πηρα μονο 2 φορμακια

ολα ταλλα τα πηρα 3-6 και οχι πολλα γιατι

ολο και κατι θα μας φερουν...

snowflake με το καλο να κρατησεις το

μωρακι σου στην ακγαλια σου!!!!!:P

αφου αυτο ειναι το καλυτερο που μπορεις

να κανεις μην αγχωνεσε και περνα ενα ξεκουραστο

3ημερο γιατι μετα εχει ξενυχτη...:P:p

καλα ο μπεμπης μου τωρα κανει παρτυ και μαρεσει

γιατι σημερα ηταν πολυ ησυχος....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...