Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!

Σήμερα σας έχασα πάλι. Πήγα για τα καθιερωμένα ψώνια στη λαική και μέχρι τώρα απασχολούσα και την ανηψιά μου. Κάνω πρόβες για μετά;)

Πάντως βλέπω ότι δεν ξεφεύγουμε από τη συζήτηση φαγητού!

Προσπ σίγουρα θα καταλέβουμε την απουσία σου!!! Αντέ να παίρνουμε σειρά αλλά να μη χαθούμε μετά από το καφέ. Κατι μου λέει ότι τότε είναι που θα το έχουμε ανάγκη:tongue:

Εν τω μεταξύ το καροτσι ακόμα δεν το έχω παραλάβει και δεν το βλέπω μέχρι να γεννήσω με αποτέλεσμα να τρέχω να ρωτάω όποιο γνωστό έχω αν έχει πορτ μπεμπε για να μπορώ να βγάλω το παιδί απο το νοσοκομείο:mad::mad:

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειναι κ η Κυριακη!!!! Αχ, ποιος ξερει;; θα πεσουν ολες οι ανακοινωσεις μαζεμενες! Την αλλη εβδομαδα σιγουρα!!

Αλλα το σιγουρο ειναι πως αν δε γραψεις κατι για 12 ωρες εγω θα ειμαι σιγουρη πως θα χεις γεννησει,,χαχαχαχα!!!!!!!!Αντε με το καλο βρε κοριτσια!!

για να δουμε.. μακαρι να εχουμε ολες το δυνατον ευκολους τοκετους..

Καλησπέρα κορίτσια!!

Σήμερα σας έχασα πάλι. Πήγα για τα καθιερωμένα ψώνια στη λαική και μέχρι τώρα απασχολούσα και την ανηψιά μου. Κάνω πρόβες για μετά;)

Προσπ σίγουρα θα καταλέβουμε την απουσία σου!!! Αντέ να παίρνουμε σειρά αλλά να μη χαθούμε μετά από το καφέ. Κατι μου λέει ότι τότε είναι που θα το έχουμε ανάγκη:tongue:

Εν τω μεταξύ το καροτσι ακόμα δεν το έχω παραλάβει και δεν το βλέπω μέχρι να γεννήσω με αποτέλεσμα να τρέχω να ρωτάω όποιο γνωστό έχω αν έχει πορτ μπεμπε για να μπορώ να βγάλω το παιδί απο το νοσοκομείο:mad::mad:

κοιτα αν δεν εχεις καθισμα (χουφτα) για το αυτοκινητο (συνηθως εχουν και θεση για τα νεογεννητα) μπορεις επισης να το κρατησεις στην αγκαλια σου στο πισω καθισμα του αυτοκινητου αρκει να μην εχεις να κανεις καμια διαδρομη τεραστια..

ελπιζω να εχει λυθει το θεμα με το καροτσι μεχρι τοτε..

παντως υπαρχουν κοπελες που δεν εχουν ξαναμπει στο καφε μας καιρο τωρα (οχι οτι εχουν γεννησει ντε και καλα.. βεβαια ποτε δεν ξερεις) αλλα δεν εχουν ξαναρθει για..καφε..οπως η bee2 που νομιζω ειχε διδυμα η δεν θυμαμαι καλα?

Καλησπέρα κορίτσια!!

Καλησπερα Αρτεμη,

Καλα απο τον Αυγουστο δεν εχεις παραγγειλει το καροτσι; Τωρα το φτιαχνουν;; Τι αγχος κ αυτο, πως κ δεν τους εχετε βρισει;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

παντως υπαρχουν κοπελες που δεν εχουν ξαναμπει στο καφε μας καιρο τωρα (οχι οτι εχουν γεννησει ντε και καλα.. βεβαια ποτε δεν ξερεις) αλλα δεν εχουν ξαναρθει για..καφε..οπως η bee2 που νομιζω ειχε διδυμα η δεν θυμαμαι καλα?

Ναι, πριν εβαλα το πινακακι για να τις θυμηθω ολες,,,

Και η bee2 με τα διδυμα παιζει να χει γεννησει μιας κ νομιζω δεν τις αφηνουν μεχρι τελους με 2 μωρα..

Ας ειναι καλα ολα τα κοριτσακια!!!!!

Ναι, πριν εβαλα το πινακακι για να τις θυμηθω ολες,,,

Και η bee2 με τα διδυμα παιζει να χει γεννησει μιας κ νομιζω δεν τις αφηνουν μεχρι τελους με 2 μωρα..

Ας ειναι καλα ολα τα κοριτσακια!!!!!

και εγω πιστευω οτι λογικα θα χει γεννησει νωριτερα, νομιζω πρεπει να το χε αναφερει κιολας..δεν θυμαμαι...

Καλησπερα Αρτεμη,

Καλα απο τον Αυγουστο δεν εχεις παραγγειλει το καροτσι; Τωρα το φτιαχνουν;; Τι αγχος κ αυτο, πως κ δεν τους εχετε βρισει;

Ναι απο τον Αύγουστο. Φυσικά και σκληλοβριστήκαμε αλλά δεν έγινε και κάτι. εδώ που έφτασα θα περιμένω γιατι με ενημέρωσαν ότι λείπει μονο το πορτ μπεμπε για να ολοκληρωθει η παραγγελία(αφού τους έψαχνα κάνα μήνα). Είπα να γλιτώσω 200 ευρώ και τελικά ξινό μου βγήκε! Στη τελική όπως λεει η προσπερ θα το παρω αγκαλια το ζουζούνι τι να κάνω!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Παω κ γω λιγο να ξαπλωσω, θα αποφυγω να κοιμηθω ομως γιατι οποτε κοιμαμαι μεσημερι δεν κοιμαμαι καλα το βραδυ!!

Φιλακια!

Καλησπέρα!! :)

Έκανα καρδ/φο το πρωί, δεν ήταν καλός, η μπέμπα δεν κουνιόταν!!

Κατεβήκαμε κυλικείο , ήπια μόσιον και έφαγα ίον αμυγδάλου!! Έκανε τούμπες!! Αλλά δν με βάλανε κατευθείαν γιατί είχε κόσμο, μέχρι να ξαναμπώ είχε κοιμηθεί!! Ο γιατρός είπε οτι ο δεύτερος ήταν καλύτερος!!

Μιλήσαμε, νέα αρνητικά δεδομένα δεν υπάρχουν!! Η πίεση λέει στα όρια, η μονίρης , αλλά και η μικρή κινητικότητα!!(την οποία εγώ δεν μετράω )Είναι οι λόγοι που με πάει την Δευτέρα ή την Τρίτη για καισαρική!!

Μου έκανε ένεση κορτιζόνης για την ωρίμανση των πνευμόνων και θα κάνω άλλη μια αύριο!! Την Δευτέρα 8 παρά τέταρτο να είμαι εκεί λέει (νηστική) να μου ξανά κάνει ΝΤΟΠΛΕΡ υπέρηχο, αλλά και καρδ/φο και για Τρίτη το βλέπει μάλλον!! Μιλήσαμε ακόμα και για αναπνευστικά!!

Αυτά...

weBzp2.png

qUMVp3.png

Ναι απο τον Αύγουστο. Φυσικά και σκληλοβριστήκαμε αλλά δεν έγινε και κάτι. εδώ που έφτασα θα περιμένω γιατι με ενημέρωσαν ότι λείπει μονο το πορτ μπεμπε για να ολοκληρωθει η παραγγελία(αφού τους έψαχνα κάνα μήνα). Είπα να γλιτώσω 200 ευρώ και τελικά ξινό μου βγήκε! Στη τελική όπως λεει η προσπερ θα το παρω αγκαλια το ζουζούνι τι να κάνω!

Εμένα που μου λείπει το κρεβατάκι??? :o:tongue:

weBzp2.png

qUMVp3.png

ANTE με το καλο snowflake.. αφου ετσι ειναι τα πραγματα και συμφωνειτε ολα να πανε καλα, καλως να ρθει το μωρακι σας και να χεις και καλη αναρρωση απο την επεμβασουλα..

δεν εχεις καλαθουνα η λικνο για αρχη?

εγω σκεφτομαι οτι οσο νωριτερα γεννησω τοσο θα χασω χρηματα απο το επιδομα λοχειας και τοκετου γιατι αν πχ γεννησω Σαββατο θα ειμαι 450 ευρω μειον.. παιρνουν τις 56 μερες της κυοφοριας (επειδη μετραει μεχρι την ΠΗΤ) και αφαιρουν τις ημερες που δεν εμειναν ως κυοφορια επειδη ηρθε ο τοκετος. συνεπως αν πχ γεννησω 29/10 ειναι απο τις 16/11, γυρω στις 19 ημερες επι το ποσο μου βγαινουν 450 ευρω περιπου μειον απο το συνολικο ποσο.

Τωρα θα μου πειτε αφου αναγκαστικα η περιδεση πρεπει να λυθει αν ειναι να γεννηθει το μωρο και δυο μερες μετα πχ παλι το ιδιο δεν ειναι?

ε, ενταξει, τωρα ολα τα μετραμε σιγα σιγα.. βλεποντας και κανοντας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...