Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ελεγα να μην μπω εγω στη διαδικασια να διδαξω στο παιδι μου διοτι η σχεση μας θα ειναι διαφορετικη (με ξενο μαθαινεις καλυτερα νομιζω διοτι υπαρχουν και τιθενται διαφορετικα ορια) Αλλα λογω κρισης, δεν ξερω, μαλλον θα αναλαβω εγω, πού λεφτά να προσλαβω αλλο συναδελφο... :( δυστυχως...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Ντινα!!

χαμομηλι, οτι πρεπει με το κρυουλακι!!

Θα μιλας και Ιταλικα στο μωρο;;;

Ο πεθερος μου απο οταν βγηκε στη συνταξη εμαθε ισπανικα και ακομη μαθαινει.. εχει φτασει σε ικανοποιητικο επιπεδο με πολυ πλουσιο λεξιλογιο.. Θελει να μιλαει στο παιδι μονο ισπανικα..αχαχαχα... πλακα θα εχει αν το εφαρμοσει.. εγω θα του μιλαω ελληνικα και οταν ερθει η ωρα θα μπω στη διαδικασια διδασκαλιας αλλων γλωσσων.. Αυτα με δεδομενο οτι θα ζουμε Ελλαδα... Αν η ζωη μας παει αλλου θα πρεπει να αναπροσαρμοσουμε τις επιλογες μας.. :rolleyes:

Ελα μια χαρα ο αιματοκριτης, κ γω 36 ειχα!!

Καλα οι παππουδες την εχουν ακουσει με τα εγγονια,, ειδικα τα πρωτα!!!

Πιστευω ομως οτι αν το παιδι απο μικρο ακουει κ 2η γλωσσα τα συγκρατει..

Ο ξαδελφος μου εχει παντρευτει Ιταλιδα η οποια μεχρι το γαμο ειχε μαθει τελεια Ελληνικα, οταν λοιπον εκαναν παιδια τους μιλαγαν κ τις 2 γλωσσες, και τωρα που ειναι η μεγαλη 5 ετων μιλαει κ Ιταλικα!!!;)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλως τα τα κοριτσια τα αγουροξυπνημενα!!!!!:tongue:

ααααχχχ.. ποσο ζηλευω!! νοιωθω ενα πτωμα και μισο.. ολη νυχτα παλι γκρινια η κορη..δεν ξερω και τι ονειρα εβλεπε παραμιλουσε ανα διαστηματα και ξυπνουσα εγω απο αγχος..ο μπεμπης ζωηρουλης..

μολις πηγα και εκανα ενα κουρεματακι για φρεσκαρισμα, οχι κατι σοβαρο.. τωρα εστειλα θεια και μικρη στο φουρνο και σε λιγο θα παω να φαω τη φασολαδα μου...

μακαρι η μικρη να μου κοιμηθει για μεσημερι γιατι εχθες δεν κοιμοταν και την πηρε ο υπνος αργα το απογευμα οταν πηγαν τη μανα μου σπιτι..τι να το κανω στις 5.30?? δεν μπορων α ξεκουραστω ποτε τετοια ωρα..

ενταξει ειναι ο αιματοκριτης dina υπαρχουν και χειροτερα ..πατωματα!!

Διαφημίσεις

Αχ, λες?? Γι'αυτο ελεγα εγω παλιοτερα οταν γενναει με το καλο η καθεμία να λεει σε καποιον να μπει στο καφε μας να ενημερωνει.. για να μη μας τρωει η αγωνια....;) Εκτος κι αν υπαρχει wifi εγκατασταση σε νοσοκομεια και μαιευτηρια της περιοχης σας.. :tongue: Σε εμας, θαρρω, δεν υπαρχει...

Για να φρεσκαρουμε τη μνημη μας!!!!!!!!!!

Λια1111------------03/11..........Κορίτσι - Λητώ

kyriak_-------------05/11.........Αγόρι - Λητώ

marialena1---------09/11.........Αγόρι - Μητέρα

loveboom----------10/11..........Κορίτσι - Μητέρα

Artemh-------------10/11.........Αγόρι - Αρεταίειο

sofiafil--------------11/11.........Αγόρι - Γένεσις

mairaki-------------13/11.........Αγόρι - Γαία

helen83------------14/11..........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Βόλου

prosperous---------16/11.........Αγόρι - Ιασώ

annpan-------------17/11.........Αγόρι - Λητώ

mp1979woman----18/11..........Αγόρι - Αλεξάνδρας

bee_2--------------20/11.........Δίδυμα

oneiraki------------24/11.........Αγόρι - Ρέα

SnowFlake---------25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσοκομείο Ρόδου

areti-eleni---------26/11..........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Κέρκυρας

_Aristea-----------28/11..........Κορίτσι - Μητέρα

Dina---------------28/11..........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

Sofia*-------------02/12..........Κορίτσι - Ιασώ

antridim-----------05/12..........Κορίτσι - Μητέρα

αννιτα!------------15/12..........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας

Λετε να γεννησε η Μαριαλενα;;;;;;

Εχει πολλες μερες να μπει!!

εγω το πιστευω παντως..

προσωπικα εδωσα το κινητο μου στην Sofia γιατι θαρθει στο Ιασω την Τεταρτη για μια εξεταση της συνεπως αν ειμαι μεσα θα περασει να γνωριστουμε κιολας και επειδη μου δωσε το κινητο της αν γεννησω νωριτερα θα της στειλω μηνυμα και θα σας ενημερωσει..

βεβαια δεν θα ειναι και δυσκολο να το καταλαβετε αφου ως τυπικα καθημερινη παρουσια στο καφε, μια απουσια μου ξαφνικη θα κινησει τις υποψιες..:tongue:

απο οτι ξερω το ΡΕΑ εχει ιντερνετ στου θαλαμους, το Ιασω οχι και να σας πω την αληθεια περιττο το βρισκω.. ειναι μερες ηρεμιας και αυτοσυγκεντρωσης στο νεογεννητο..

Διαφημίσεις

αχ να δω αυριο τι φρικη θα φαω και τι θα σκεφθω ως αναλαμπη απο εκκρεμοτητες..

καθε μερα αυτη την εβδομαδα λεω "να τακτοποιησω και αυτο", "μη ξεχασω και εκεινο" αλλα εχω τοσο περιοσμενη διαυγεια καποιες στιγμες που ολο κατι αμελω...

Ειναι κ η Κυριακη!!!! Αχ, ποιος ξερει;; θα πεσουν ολες οι ανακοινωσεις μαζεμενες! Την αλλη εβδομαδα σιγουρα!!

Αλλα το σιγουρο ειναι πως αν δε γραψεις κατι για 12 ωρες εγω θα ειμαι σιγουρη πως θα χεις γεννησει,,χαχαχαχα!!!!!!!!Αντε με το καλο βρε κοριτσια!!

Δημητρα θα παρεις κ τη βαλιτσα μαζι εε;;

Τι αγχος κ αυτο να προλαβεις να τα κανεις ολα...

Πως αισθανεσαι που θα εχεις μακρυα τη μικρη σου 4 μερες;; Η μαλλον που εκεινη θα σε εχει μακρυα,,, σιγουρα θα ειναι πιο δυσκολο για την κορη σου..

Δημητρα θα παρεις κ τη βαλιτσα μαζι εε;;

Τι αγχος κ αυτο να προλαβεις να τα κανεις ολα...

Πως αισθανεσαι που θα εχεις μακρυα τη μικρη σου 4 μερες;; Η μαλλον που εκεινη θα σε εχει μακρυα,,, σιγουρα θα ειναι πιο δυσκολο για την κορη σου..

τη βαλιτσα οπωσδητποτε θα την παρω μαζι ειτε χρειαστει να γυρισω σπιτι ειτε οχι.. κανεις δεν ξερει..και στην κορη μου μαζι την ειχα απλα τοτε ξεραμε οτι μαλλον δεν θα χρειασθει..

βασικα εγω αγχωνομαι περισσοτερο που δεν θα μαι μαζι της για το πως θα συνεργαστουν ολοι μαζι (μικρη, μπαμπας, θεια) κατα τ'αλλα ξερω οτι θα ειναι μια χαρα..

και οπως λεει μια φιλη, για τα παιδια σε αυτη την ηλικια ο χρονος δεν εχει υπαρξη ουσιαστικη.. δεν μπορει να καταλαβει τι ειναι 5 λεπτα, τεσσερις μερες κλπ.. καταλαβαινουν το ειναι εδω η μαμα η δεν ειναι..

στην περιδεση ειχε κατσει πολυ καλα το 24ωρο που ελειψα και δεν εκλαιγε και το βραδυ ηταν.. Παναγια σε σημειο να μου το λεει ο ανδρας μου και να νοιωθω και περιεργα.. τωρα που θα ειναι οι μερες περισσοτερες σιγουρα θα εχει και αναλαμπες αλλα οπως περασαν και αλλες μαμαδες αυτον τον μινι αποχωρισμο ετσι θα περασει και για εμας..

η ουσια ειναι οταν με το καλο γυρισω στο σπιτι μετα τον τοκετο και με το νεογεννητο τι θα βρω, πως θα το βρω και πως θα το αντιμετωπισω σε συναρτηση και με την σωματικη -ψυχολογικη μου κατασταση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...