Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα ήθελα να ξέρω ότι η μικρή έχει π.χ. περιτύλιξη!!

Τον εμπιστεύομαι και αυτό θα ήθελα να μην αλλάξει!!

Κορίτσια ήρθε ο Βάιος και πάμε για το καθημερινό μας περπάτημα!! Αν δεν είστε εδώ καλή σας νύχτα!! Ευχαριστώ που είτε εδώ να με ακούτε!!

Καλη βολτουλα!!!

Και ολα καλα θα πανε!:wink:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ετσι και γαι το τυπικο.. μολις παραγγειλαμε ριζοτο αλα κρεμ...

εγω δεν ειχα προθεση να παραγγειλω αφου ακομη εχω ξυνιλες απο το τζατζικι αλλα φοβαται ο ανδρας μου μην του ρεψω και μεινω νηστικη..χαχα!! ε.. δε θελω και πολυ να υποκυψω..:lol:

καλο βραδυ.. aristea καλη ξεκουραση πουλακι μου..

Ελενη προτείνω να το σκεφτεις σοβαρα να παραγγειλεις τον πιτογυρο!!!

Βρε δωστου να καταλαβει, μετα με το θηλασμο μπορει να πειραζει το μπεμπη κ να μην το ευχαριστιεσαι....

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ Aristea!! Εμψυχωσε το κοινο μας!! χαχα!!

φατε τωρα κοριτσια γιατι και λιτοτιτα εχουμε και σε λιγο μετα τη γεννα το αλλοθι θα μειωθει σημαντικα!! που το πατε με τον θηλασμο που η διατροφη θα πρεπει να ειναι πιο προσεγμενη..

βουρ για πιτογυρο αλλα νωρις νωρις για να μην εχουμε καουρες ειπαμε!!!

χαχα....είστε θεότρελες!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Τελικά έφαγα πατάτες τηγανητές με φέτα και ψωμί!!!!!!:rolleyes:

Λέω να παραγγείλω πιτόγυρο το ΣΚ....αλλά λέτε όταν θηλάζω να μην κάνει να φάω???:( Κι έχω κόλλημα μαζί του τρελό!! Όλα μπορώ να τα κόψω εκτός απ'τον πιτόγυρο!!:tongue: Έτσι κι αλλιώς όμως έχω πει ότι μετά τη γέννα θα κόψω πολλά από αυτά που τρώω τώρα για να χάσω κανένα κιλό για τη βάφτιση!! Θα δούμε.....;)

Εγω αυριο εχω καρδιοτοκογραφο... Θα παω φαγωμενη απο αλμυρο και απο γλυκο... να καλυψω ολες τις πιθανοτητες...:rolleyes:

Έτσι θα πάω κι εγώ την επόμενη φορά!! Γιατί όλοι λένε να φάμε κάτι γλυκό αλλά έχω παρατηρήσει ότι ο μπέμπης κάνει πάρτυ όταν τρώω αλμυρά!!!:D

Εγώ εκτός εγκυμοσύνης, είμαι του αλμυρού.......αλλά αυτούς τους μήνες έχω τόση επιθυμία για γλυκό που δε λέγεται!!!!!!:rolleyes:

Η σοκολάτα είναι πάντα στις προτιμήσεις μου είτε είμαι έγκυος, είτε όχι!! Έχω ψύχωση μαζί της!!!:tongue:

εντωμεταξυ υποτιθεται οτι σε αυτους τους τελευταιους μηνες τα μωρα κοιμουνται περισσοτερο και ειναι ξυπνια λιγοτερο.. συνεπως ειναι λογικο καποιες ωρες να μην εχουμε κινηση..και εμενα μου συμβαινει αυτο κυριως ομως οταν κοιμαμαι..δηλαδη τις ελαχιστες ωρες που το παιδακι μου νοιωθει πως η μανα του ηρεμησε..μπορει να κοιμαται και αυτο..

Αυτό δεν το ήξερα!!!! Όταν ξυπνάω το πρωί και πριν σηκωθώ από το κρεβάτι τον νιώθω εντελώς ήρεμο!!!! Κοιμάται μαζί μου δηλαδή!! Τώρα όμως γιατί μετά......:rolleyes::rolleyes: Δε θα με αφήνει να κοιμηθώ αλλά χαλάλι!!!!!:D

Συγνώμη που τα έγραψα κ έφυγα απλά είχα ανάγκη να σας τα πω αλλά έπρεπε να φύγω !!

Νομίζω καισαρική(θυμάστε και στην προηγούμενη επίσκεψη που είπε άσε την μαία??) αλλά θα το ξεκαθαρίσουμε αύριο!!

Δεν είμαι χάλια λόγο καισαρικής ούτε αν θα με έβαζε με πρόκληση!! Απλά αισθάνομαι ότι κάτι τον φοβίζει και δεν είναι μόνο το καρδιοτοκογράφημα!!

Νομίζω ότι είναι όλα αυτά που το ανησυχούν!! Η πίεση, η μονίρης αλλά και ότι είναι ήρεμη!!

Ελπίζω να είναι αυτά κ να μην μου κρύβει τίποτα άλλο!!

Την προηγούμενη Τετάρτη ήταν 2,200!! Τώρα δν ξέρω,πόσο θα είναι την άλλη εβδομάδα??

Θα περιμένουμε νέα σου αύριο!!!!!!!! Μη μας ξεχάσεις!!!

Εύχομαι να είναι όλα καλά!!!!!!

Αλλά βρε παιδάκι μου αυτά δεν τα πετάνε λίγο πριν φύγει το ζευγάρι!! Λογικό είναι να αισθάνεσαι έτσι γιατί σε άφησε με απορίες!!!!! Μίλα αύριο μαζί του για ότι σε απασχολεί!!!!!!!

Η πίεση μπορεί να παίζει ρόλο.....ξέρω ότι δεν θέλουνε υψηλή πίεση στην εγκυμοσύνη αλλά όπως ξαναείπαμε είσαι πλεόν σε εβδομάδα που αν γεννηθεί το μωράκι σου όλα θα είναι καλά, οπότε μην ανησυχείς!!!!!!! Θα γίνεις μανούλα!!!!!!!!:D:D

Κορίτσια ήρθε ο Βάιος και πάμε για το καθημερινό μας περπάτημα!! Αν δεν είστε εδώ καλή σας νύχτα!! Ευχαριστώ που είτε εδώ να με ακούτε!!

Εγώ τέτοιες ανησυχίες έχω αρχίσει να έχω γι'αυτό και θέλω να γεννήσω τώρα αν γίνεται!!!! Κι εγώ δεν ξέρω αν θα ήθελα να μάθω για περιτύλιξη κλπ αλλά μάλλον θα ήθελα για να ξέρω τι μου γίνεται!!!!!

Για την ώρα αυτά κοιτάει ο εξωτερικός μου γιατρός γι'αυτό δεν τον άφησα ακόμα!!!!!

Ουφ....άγχος μέχρι τελευταία στιγμή έχουμε!!!:confused:

Το περπάτημα κάνει πολύ καλό κοριτσάκι μου!!!!!!!!

Ηρέμησε, κοιμήσου καλά κι αύριο όλα θα είναι διαφορετικά!!!!!!!

Καληνύχτα σε όλες σας!!!!

ετσι και γαι το τυπικο.. μολις παραγγειλαμε ριζοτο αλα κρεμ...

εγω δεν ειχα προθεση να παραγγειλω αφου ακομη εχω ξυνιλες απο το τζατζικι αλλα φοβαται ο ανδρας μου μην του ρεψω και μεινω νηστικη..χαχα!! ε.. δε θελω και πολυ να υποκυψω..:lol:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Το ριζότο θα σε βοηθήσει να σου φύγουνε οι ξυνίλες!!!!:tongue::tongue:

κοριτσάκι το λάθος του ήταν ότι πέταξε τη κουβέντα του και έφυγε χωρίς να σου εξηγήσει! Αυτό σε κάνει να υποθέτεις διάφορα χωρίς να ξέρεις πραγματικά τι συμβαίνει! Προσπάθησε να ηρεμήσεις και στο επόμενο ραντεβου θα στα εξηγήσει όλα και θα δεις ότι όλα είναι οκ;):). Καλό σου βράδυ!!!!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορω να δικαιολογησω την ατακα του γιατρου της SnowFlake.. Δε λεγονται ετσι στον αερα αυτα... Αντε να δουμε τι θα πει αυριο... Ευχομαι να πανε ολα καλα...

Εμεις καλα περασαμε στην ταβερνα.. Ειχε ομως πολλη καπνιλα, σε σημειο που εβγαινα συχνα εξω να παρω καθαρο αερα, ειχε ψιλοβροχο και πολλη υγρασια, ο,τι επρεπε για να παρω γερες δοσεις οξυγονου... ;) Ειναι απιστευτο ποσο εχω αλλαξει απεναντι στον καπνο.. Παλια ηταν παντου μου.. τωρα δεν τον αντεχω.. Και φυσικα με το που ηρθα σπιτι εκανα και μπανιο για να ξεβρωμισω απο την μποχα... Ποιος θα μου το ελεγε αυτο και θα τον πιστευα...χαχαχαχα :rolleyes:

Αααχ!!! Το μωρο μου με εχει κανει αλλο ανθρωπο.. σαφως καλυτερο... ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

καλημερα

ειπαμε..μην προβληματιζεστε που θα ασφαλισετε το μωρο σας.. βουρ στο ΙΚΑ, ηδη σημερα μιλανε για ενιαιο ΙΚΑ (δηλαδη καταργηση ολων των λοιπων ταμειων με τον καιρο..)

και κουρεμα trendy.. εχει πλακα το εργακι αυτο..

για παμε παρακατω..

τρεχω την κουνιαδα μου στο ληξιαρχειο για την πραξη γαμου που χρειαζεται στο μαιευτηριο.. εχθες τους ειχα παρει τηλεφωνο και μου παν οτι λειτουργουν 9 με 3 και ρωτησα αν δουλευουν κανονικα "μα φυσικα" ειπε η υπαλληλος και οταν πηγε η γυναικα της ειπαν οτι εχουν σταση εργασιας..και τωρα ξαναπαει πουρνο πουρνο μπας και κολλησει το θεμα πουθενα γιατι αυριο ειναι και αργια και μετα το πολυαναμενομενο σκ

καλο το ριζοτο που λετε αλλα μου ρθε λιγουλακι βαρυ αφου δεν ειχαν φυγει οι ξινιλες.. εις γνωση μου βεβαια..

αλλα ψωμακι με πατατες τηγανιτες και φετα ειναι ενα ΠΛΗΡΕΣ γευμα!! που λατρευω????!!!!!!!!!

σημερα θα κανω λιγη φασολαδα που χω μερες να κανω και αυριο κατι πιο..στερεο ωστε να μην εχω αερια το Σαββατο ...καταλαβαινετε..:tongue::tongue:

σχετικα με τον πιτογυρο..

παραλληλα με τον θηλασμο στις αρχες θα τον στερηθειτε ..μερικως, δηλαδη θα αποφυγετε κρεμμυδι και τζατζικι γιατι επηρρεαζουν το γαλα ως προς τη γευση και ισως να προκαλουν πονακια στο νεογεννητο (οχι απαραιτητα, μπορει να μην εχει και καμια σχεση, απλα στις πρωτες εβδομαδες προσεχουμε τι τρωμε) μετα παρατηρωντας αρχιζουμε και γινομαστε πιο τολμηρες με την καταναλωση φαγητων..

Ηθελα καιρο να σας γραψω για αυτο.. ειναι τα λεγομενα αλματα αναπτυξης που περνουν ολα τα μωρακια στα δυο πρωτα χρονια της ζωης τους και ειδικοτερα για τον πρωτο χρονο.. δηλαδη καποιες μερες που η γκρινια, η αποχη απο το φαγητο ή η επιμονη για θηλασμο ειναι αυξημενα φαινομενα και πολλες φορες οι γονεις ανησυχουμε για το τι συμβαινει στο μωρο μας και δεν ικανοποιειται οπως πριν καποιες μερες και οταν δεν συνδεεται το φαινομενο με την οδοντοφυια υποχρεωτικα κλπ..

Τα θηλάζοντα μωράκια στο άλμα ανάπτυξης περνούν πιο πολλες ώρες στο στήθος την ημέρα και την νυχτα φροντιζοντας έτσι να αυξησουν την παραγωγή της μαμάς .

Τα μωράκια που πινουν ξένο γάλα κανουν μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας γεύματα χωρίς πολύ ορεξη και πολλες φορες αφήνουν στη μέση το γεύμα .

oι 10 πιο δύσκολες φάσεις των αλματων ανάπτυξης ειναι : (σε εβδομάδες )

Η 5η

Η 8η και η 9η

Η 12η

Η 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)

Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)

Η 29-30 (πολυ ήπια)

Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)

Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)

Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)

Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)

Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

αρα εχετε αυτη τη λιστα καπου αποθηκευμενη στα αγαπημενα σας ωστε σε τετοιες φασεις να τσεκαρετε που ειστε και αν εχει σχεση η συμπεριφορα του μωρου σας.

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

βρε προσπ με κολασες πρωινιατικα φασολαδα!:P:p:p γιαμ-γιαμ τρελενομαι αλλα με πειραζει και δεν την αγγιζω τωρα στην εγκυμοσηνη κλαψ-κλαψ:-(

που θα παει θα την τσακισω.....καποια στιγμη!!!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

καλημερα!!

και εμενα με πειραζει αλλα ειπα να την κανω σημερα για να χω ενα μικρο περιθωριο ωστε να μην εχω αερια το Σαββατο..ελπιζω μονο να μη με τσακισει γιατι ηδη εχω λιγα πονακια χαμηλα απο το εντερο..επισης θελω να φαει και η μικρη γιατι τελευταια ολο φακες κανω απο οσπρια..

Καλημερα!!

Παλι σα ζωο κοιμηθηκα!!!!:tongue::P

Μιας κ λετε για φαγητα, εγω σημερα κανω κρεατοσουπα, τη σκεφτομουν μερες κ σημερα το πηρα αποφαση..

Μα ριζοτο;;; Αχ, τι μας κανεις!!! Παλι θα το χω συνεχως μεσα στο μυαλο μου..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημερα κοριτσια..

Μιλαμε, νιωθω ολο μου το σωμα μουδιασμενο απο τον υπνο.. πωπωω... σαν κουτσουρο επεσα για υπνο χτες.. :o και σαν κουτσουρο σηκωθηκα... :tongue:

Ειδα και τρελο ονειρο..Οτι ημασταν ολοι μαζι της οικογενειας διακοπες στην Ιταλια :tongue: σε μια super wow σουίτα και ειχα το μωρο αγκαλια και του μιλουσα γλυκα γλυκα επειδη ηταν αγουροξυπνημενο.. Και πανω στο καλυτερο, ηρθε ο Αντ και με ξυπνησε... :(

Και σηκωθηκα με πρησμενο λαιμο, μαλλον την αρπαξα χτες που εβγαινα για τις δοσεις καθαρου αερα... Ας κανω ενα χαμομηλακι.. :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...