Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Λεγεται καρδιοτοκογραφημα ή nst (non stress test) επειδη δεν ασκειται πιεση στο παιδι και θελει να μελετησει τις κινησεις του καθως και τις συσπασεις της μητρας για να δουν αν το παιδι στρεσαρεται απο κατι μεσα στη μητρα.. Απο αυτο καταλαβαινουν αν ειναι η ωρα να γεννηθει ενα παιδακι αν δεν εχει γινει η εμπεδωση..

Αν κανω λαθος διορθωστε με..

Παω τωρα.. τα λεμε...

Έτσι ακριβώς! Μέχρι στιγμής δεν μου έχει πει να κάνω, θα δούμε τη Κυριακη που έχω ραντεβου!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

dina τα εχεις μαθει καλα βλεπω!! well done!!

εμενα ο δικος μου γιατρος μονο στο λυσιμο της περιδεσης ασχολειται με αυτο.. ως τοτε απλα με κοιταει με τον υπερηχο στο ιατρειο του.. χαλαρα πραγματα..χαχα!

και εγω εχω το θεμα με τις καρεκλες αλλα αν ηταν να βγω θα πηγαινα αδιαμαρτυρητα αφου σε λιγο θα πεσει καλογερικη και δεν ξερω ποσο θα κανω για να ξαναβγω.. βεβαια σημερα με το κρυουλακι θα το σκεφτομουν να ξεμυτισω..:cool:

αααα! μαλιστα, ευχαριστω Ντινα για την κατατοπιση.....

Βασικα μπορει να το ειχε αναφερει παλιοτερα καποια εδω αλλα ειπαμε οι εγκυμονουσες εχουν προβλημα με τη μνημη!!!

Αντε για να δουμε Αρτεμη θα σε βαλει να κανεις;;;

Δημητρα καλα τα λες..............

ΒΓΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ>>>>>>>>>>>

Αυτο λεω στον αντρα μου, ελα να απολαυσουμε τις τελευταιες μερες ανεξαρτησιας χαχαχαχαχα!!!!!!!!;)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλεεεεε!! Μη μας αναβεις κ φευγεις..

Τι εννοει μπαινεις; για προκληση; για καισαρικη;;;

Αααα! θα μας τρελανουν τα ντοκτοριααααα....

Ποσο ειναι τωρα η μπουμπου;;

Συγνώμη που τα έγραψα κ έφυγα απλά είχα ανάγκη να σας τα πω αλλά έπρεπε να φύγω !!

Νομίζω καισαρική(θυμάστε και στην προηγούμενη επίσκεψη που είπε άσε την μαία??) αλλά θα το ξεκαθαρίσουμε αύριο!!

ΟΧΙ ΟΧΙ .. να μην εισαι χαλια καθολου.. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ και περα απο αυτο οτι και να γινει τωρα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.. ειδικα για το θεμα εβδομαδας..εχεις ολοκληρωσει σχεδον την 35η και μπαινεις στην 36η. τωρα το τι αλλο θα πρεπε να σου πει ειναι κατι που καλως η κακως θα υπομεινεις μεχρι να ξαναμιλησετε.. οπως και να χει προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη γιατι πολυ απλα κατα πασα πιθανοτητα να μην προκειται για κατι σοβαρο η τουλαχιστον να χει το νου του να το φροντισει πριν γινει σοβαρο..

περιμενουμε νεα σου οποτε θα θες και θα μπορεις..

Δεν είμαι χάλια λόγο καισαρικής ούτε αν θα με έβαζε με πρόκληση!! Απλά αισθάνομαι ότι κάτι τον φοβίζει και δεν είναι μόνο το καρδιοτοκογράφημα!!

Snowflake, αύριο που θα το επαναλάβεις το καρδιοτοκογράφημα ίσως να δείξει ότι κουνιέται η μπέμπα!!!!

Αν πάλι έχει κάποια υποψία ο γιατρός όπως είπε και η Προσπ είσαι σε εβδομάδα που δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ούτε εσύ, ούτε το μωρό!!;)

Πλέον και στις εβδομάδες που είμαστε, είμαι της άποψης, καλύτερα να γεννήσουμε νωρίς παρά στο τέλος.....:confused:

Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω με αυτή την εξέταση....Εντάξει κι εμένα κουνιέται ο μπέμπης αλλά όχι 24 ώρες το 24ωρο...Δηλαδή αν μέσα σ'αυτή τη μισή ώρα που διαρκεί περίπου το nst δεν κουνηθεί, τι πάει να πει αυτό?? Αφού εμείς το αισθανόμαστε κανονικά!!:confused:

Νομίζω ότι είναι όλα αυτά που το ανησυχούν!! Η πίεση, η μονίρης αλλά και ότι είναι ήρεμη!!

Ελπίζω να είναι αυτά κ να μην μου κρύβει τίποτα άλλο!!

Την προηγούμενη Τετάρτη ήταν 2,200!! Τώρα δν ξέρω,πόσο θα είναι την άλλη εβδομάδα??

weBzp2.png

qUMVp3.png

Οχι δεν το ειπα για συγνωμη! Εγω συγνωμη που μπορει να ημουν αποτομη!

Αυριο δηλαδη θα μιλησετε κ θα σου κανει παλι καρδ/μα;;

Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε... Σιγουρα θα ειναι πανω απο 2500 κιλα οποτε δε θα εχει προβλημα η μπουμπουκα σου!!!

Ομως αυριο ρωτα τον τι ειναι αυτο που τον κανει να επισπευδει τη γεννα...

Διαφημίσεις

Οχι δεν το ειπα για συγνωμη! Εγω συγνωμη που μπορει να ημουν αποτομη!

Αυριο δηλαδη θα μιλησετε κ θα σου κανει παλι καρδ/μα;;

Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε... Σιγουρα θα ειναι πανω απο 2500 κιλα οποτε δε θα εχει προβλημα η μπουμπουκα σου!!!

Ομως αυριο ρωτα τον τι ειναι αυτο που τον κανει να επισπευδει τη γεννα...

Βασικά μου είπε να πάω για καρδ/μα!! Μετά θα τον πιάσω στο ιατρείο του!! Γιατί δεν μου το κάνει αυτός αλλά οι μαίες!! Ο άτιμος πετάξε την σπόντα του τη ώρα που φεύγαμε ήμασταν όρθιοι στην πόρτα και λέει ''Την άλλη βδομάδα μπαίνουμε μέσα'' Παθαίνω εγώ το σοκ και φεύγω , έξω μου λέει ο Βάιος '' άκουσες τι είπε?'' Άκουσα λέω!!Αυτα!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Συγνώμη που τα έγραψα κ έφυγα απλά είχα ανάγκη να σας τα πω αλλά έπρεπε να φύγω !!

Νομίζω καισαρική(θυμάστε και στην προηγούμενη επίσκεψη που είπε άσε την μαία??) αλλά θα το ξεκαθαρίσουμε αύριο!!

Δεν είμαι χάλια λόγο καισαρικής ούτε αν θα με έβαζε με πρόκληση!! Απλά αισθάνομαι ότι κάτι τον φοβίζει και δεν είναι μόνο το καρδιοτοκογράφημα!!

Νομίζω ότι είναι όλα αυτά που το ανησυχούν!! Η πίεση, η μονίρης αλλά και ότι είναι ήρεμη!!

Ελπίζω να είναι αυτά κ να μην μου κρύβει τίποτα άλλο!!

Την προηγούμενη Τετάρτη ήταν 2,200!! Τώρα δν ξέρω,πόσο θα είναι την άλλη εβδομάδα??

καταλαβα γιατι ανησυχεις..απλα ισως να ειναι τα πραγματα καλυτερα.. εννοειται πως με την πρωτη ευκαιρια θα μιλησεις και θα κοιταξεις να ξεκαθαρισεις οσα σε απασχολουν γιατι πρεπει να κανεις ηρεμη και βεβαιη οτι πρεπει να γινει..

Βασικά μου είπε να πάω για καρδ/μα!! Μετά θα τον πιάσω στο ιατρείο του!! Γιατί δεν μου το κάνει αυτός αλλά οι μαίες!! Ο άτιμος πετάξε την σπόντα του τη ώρα που φεύγαμε ήμασταν όρθιοι στην πόρτα και λέει ''Την άλλη βδομάδα μπαίνουμε μέσα'' Παθαίνω εγώ το σοκ και φεύγω , έξω μου λέει ο Βάιος '' άκουσες τι είπε?'' Άκουσα λέω!!Αυτα!!

Μαλιστα...

Αν ειχε καποιο προβλημα το παιδι δε θα στο ελεγε αμεσως; Μηπως φοβαται την πιεση;

Σκεψου και τη θετικη μερια! Θα εχεις πιο συντομα τη μπεμπα σου...

ναι, η αληθεια ειναι οτι αυτα τα ξεκομενα της τελευταιας στιγμης αναβουν φωτιες αλλα παντα εχεις καθε δικαιωμα να μιλησεις ευθεως και ανοιχτα μαζι του..

αλλωστε εχεις τον πρωτο λογο για σενα και για το παιδι σου..

γλυκια μου μην αφησεις το αγχος να σε κυριευσει, μιλα μαζι του και κλεισε τα θεματα σας για να σαι συ καλυτερα πρωτα απο ολα..

Στην φίλη μου υπήρχε τριπλή περιτύλιξη και δεν της το είπε να μην την αγχώσει !!!

Ναι, το καλύτερο είναι αύριο η μπέμπα να είναι ποιο δραστήρια και εκέινος να μου πει τι έχει στο μυαλό του!!

Άβυσσος η ψυχή των ιατρών!!! :P

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Στην φίλη μου υπήρχε τριπλή περιτύλιξη και δεν της το είπε να μην την αγχώσει !!!

Ναι, το καλύτερο είναι αύριο η μπέμπα να είναι ποιο δραστήρια και εκέινος να μου πει τι έχει στο μυαλό του!!

Άβυσσος η ψυχή των ιατρών!!! :P

κοιτα, δεν ειναι κακο να μη λενε πολλα συχνα αλλα οταν ερχεται το τελος της κυησης πιστευω οτι το πλανο τους πρεπει να ειναι σαφες και επεξηγηματικο διοτι το αγχος για καθε μητερα ειτε πρωτοτοκη ειτε δευτεροτοκη παντα ειναι υπαρκτο και μεγαλο.. οπερ και εγω στον δικο μου αμεσα κατεθεσα την αποψη μου περι προκλησεως κλπ οταν μου το πεταξε για τη διευκολυνση ολων μας και μαλιστα στην επομενη επισκεψη μου εκανε απο μονος του συζητηση πανω στο θεμα (ενω δεν μιλαει πολυ γενικα) για να μου δωσει να καταλαβω την προθεση του.. τωρα αν θα το κανω η οχι ειναι κατι που θα αποφασισω εγω μετα την περιδεση αλλα εν μερει εχω μεριδιο της ευθυνης της αποφασης..

συνεπως το κλειδι ειναι η αμεση συζητηση ολων των πιθανοτητων..

εγω παντως αν και το χα στο μυαλο μου πολλες φορες ουδεποτε μπηκα στη διαδικασια να τον ρωτησω περι περιτυλιξεων κλπ περιμενοντας πως αν υπαρχει καποια επικινδυνοτητα θα με ενημερωσει αμεσα.. αλλωστε το παρελθον μας εχει αποδειξει οτι αμεσα με ενημερωνει για οτι στραβο προκυπτει.. κατα τ'αλλα ολα τα εχω μεσα στο μυαλο μου και φοβο επισης..και ειναι λογικο για ολες μας.

τωρα θα βγει απο το μπανιο η μικρη.. παω να της διαβασω τα παραμυθια της..κουτουλαω αλλα θα το κανω αφου εχω για την ωρα δυο βραδυα ακομη μαζι της (για την περιπτωση που μεινω στο μαιευτηριο το σκ)..

αν δεν τα πουμε μετα, καλο βραδακι και snowflake περιμενουμε νεα σου αυριο με το καλο!

και παλι ολες σας ευχαριστω για τις ζεστες ευχες σας..

ευχομαι επισης ξανα ολοι οι τοκετοι να πανε το δυνατον καλα και να χουμε καλους σαραντισμους!

Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα ήθελα να ξέρω ότι η μικρή έχει π.χ. περιτύλιξη!!

Τον εμπιστεύομαι και αυτό θα ήθελα να μην αλλάξει!!

Κορίτσια ήρθε ο Βάιος και πάμε για το καθημερινό μας περπάτημα!! Αν δεν είστε εδώ καλή σας νύχτα!! Ευχαριστώ που είτε εδώ να με ακούτε!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα ήθελα να ξέρω ότι η μικρή έχει π.χ. περιτύλιξη!!

Τον εμπιστεύομαι και αυτό θα ήθελα να μην αλλάξει!!

Κορίτσια ήρθε ο Βάιος και πάμε για το καθημερινό μας περπάτημα!! Αν δεν είστε εδώ καλή σας νύχτα!! Ευχαριστώ που είτε εδώ να με ακούτε!!

καλα κανετε και πατε για περπατημα!! μπραβο παιδια!! by the way Βαιο ελεγαν τον προπαπου μου.. σπανια το συναντα κανεις πια..

να σαι καλα snowflake!! καλο και ηρεμο βραδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...