Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ματινακι να χαιρεσαι τους αντρες σου!!!!

αntridim μια χαρα το μωρακι σου αλλα βρε ξεκουρασου τωρα οσο μπορεις

snowflake μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα, περομενουμε νεα σου!!

αρεστεα καλως δεχτηκατε τον παππου!!!!!!

εφαγα σα το ζωον.. πα'ι'δακια, πατατες, σαλατα, τζατζικι, κατι πιτακια και τωρα περιμενω το σοκολατοειδες μου..χαχα!!

σημερα ειναι η μερα σου... εγω απολα αυτα τρελαινομαι γαι τζατζικι:P:p:p τρωω απειρες ποσοτητες...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω το βραδάκι μάλλον!!

Έκανα καρδιοτοκογράφημα!! Η μπέμπα πριν κ μετά κουνιόταν πολύ , κατά την διάρκεια όμως όχι!!

Η πίεση 15/8

Αυριο έχω ξανά καρδιοτοκογράφημα, Μου είπε ότι μάλλον την επόμενη βδομάδα μπαίνω!! Κάτι δεν του αρέσει αυτουνού αλλά είχε γέννα και δεν μιλήσαμε παραπάνω!!!

Είμαι χάλια όμως ψυχολογικά!!

Πρέπει να πάω μαγαζί, θα τα πούμε το βράδυ!!!

Snowflake, αύριο που θα το επαναλάβεις το καρδιοτοκογράφημα ίσως να δείξει ότι κουνιέται η μπέμπα!!!!

Αν πάλι έχει κάποια υποψία ο γιατρός όπως είπε και η Προσπ είσαι σε εβδομάδα που δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ούτε εσύ, ούτε το μωρό!!;)

Πλέον και στις εβδομάδες που είμαστε, είμαι της άποψης, καλύτερα να γεννήσουμε νωρίς παρά στο τέλος.....:confused:

Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω με αυτή την εξέταση....Εντάξει κι εμένα κουνιέται ο μπέμπης αλλά όχι 24 ώρες το 24ωρο...Δηλαδή αν μέσα σ'αυτή τη μισή ώρα που διαρκεί περίπου το nst δεν κουνηθεί, τι πάει να πει αυτό?? Αφού εμείς το αισθανόμαστε κανονικά!!:confused:

Έτσι έπαθα κι εγώ την Παρασκευή στο νοσοκομείο, κουνήθηκε ο μπέμπης, δεν το έγραψε το μηχάνημα και μετά δε σταματούσε να κουνιέται που τέλειωσε η εξέταση!! Αλλά την ώρα που το θέλαμε αυτό, ο μπέμπης έκανε τσαλιμάκια!!!! Επαναλάβαμε την εξέταση αμέσως και μετά από μία σοκοφρέτα κι όλα καλά!!!!;)

εφαγα σα το ζωον.. πα'ι'δακια, πατατες, σαλατα, τζατζικι, κατι πιτακια και τωρα περιμενω το σοκολατοειδες μου..χαχα!!

Πωωωωωωωωωωω.............!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΑ αυτά τα τρώω σαν τρελή!!!!!!!

Που να τα βρω τώρα???:rolleyes:

Έγκυες γυναίκες....δε μας λυπάσαι με τέτοιες λεπτομέρειες??? :tongue: τς τς τς...:tongue:

Πάντως πριν από λίγο, τσάκισα κι εγώ μία σοκοφρετούλα αλλά τι να κάνει μπροστά σε όλα αυτά που έφαγες εσύ???? Κάπως θα τη βολέψω.....να παραγγείλω κανέναν πιτόγυρο??:tongue::tongue: Θα το σκεφτώ.....

Εγω καρδιοτοκογραφημα δεν εχω κανει, κ οπ'οτι μου ειπε ο γιατρος ισως να μη χρειαστει...Τωρα πως θα το κρινει αυτο δεν ξερω!!:rolleyes:

Ελενη προτείνω να το σκεφτεις σοβαρα να παραγγειλεις τον πιτογυρο!!!

Βρε δωστου να καταλαβει, μετα με το θηλασμο μπορει να πειραζει το μπεμπη κ να μην το ευχαριστιεσαι....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ Aristea!! Εμψυχωσε το κοινο μας!! χαχα!!

φατε τωρα κοριτσια γιατι και λιτοτιτα εχουμε και σε λιγο μετα τη γεννα το αλλοθι θα μειωθει σημαντικα!! που το πατε με τον θηλασμο που η διατροφη θα πρεπει να ειναι πιο προσεγμενη..

βουρ για πιτογυρο αλλα νωρις νωρις για να μην εχουμε καουρες ειπαμε!!!

Διαφημίσεις

Κι εμεις θα παμε σε ταβερνα σε λιγο... Το θεμα ειναι οτι βαριεμαι να ετοιμαστω... Και τωρα με επιασαν κατι καουρες απο το πουθενα... Θα τρελαθω τελειως!! Μα με πειραζει ο αερας??? :confused:

Εγω αυριο εχω καρδιοτοκογραφο... Θα παω φαγωμενη απο αλμυρο και απο γλυκο... να καλυψω ολες τις πιθανοτητες...:rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

εντωμεταξυ υποτιθεται οτι σε αυτους τους τελευταιους μηνες τα μωρα κοιμουνται περισσοτερο και ειναι ξυπνια λιγοτερο.. συνεπως ειναι λογικο καποιες ωρες να μην εχουμε κινηση..και εμενα μου συμβαινει αυτο κυριως ομως οταν κοιμαμαι..δηλαδη τις ελαχιστες ωρες που το παιδακι μου νοιωθει πως η μανα του ηρεμησε..μπορει να κοιμαται και αυτο..

Κι εμεις θα παμε σε ταβερνα σε λιγο... Το θεμα ειναι οτι βαριεμαι να ετοιμαστω... Και τωρα με επιασαν κατι καουρες απο το πουθενα... Θα τρελαθω τελειως!! Μα με πειραζει ο αερας??? :confused:

Εγω αυριο εχω καρδιοτοκογραφο... Θα παω φαγωμενη απο αλμυρο και απο γλυκο... να καλυψω ολες τις πιθανοτητες...:rolleyes:

ταβερνα εεεε???:rolleyes::( θελω και εγω.. και αν μου τα φερουν ολα ετοιμα να διαλεξω..χαχα!! βεβαια θα προτιμουσα να μπεκρουλιασω κιολας αλλα κρατιεμαι για αργοτερα..χεχε!

Α, ναι? Ετσι παει?? Χμ... :rolleyes: Γι'αυτο οταν ειμαι απο το πρωι στο ποδι αυτο χαιρεται.. σου λεει αυτη θα κουραστει σε λιγο θα παει να την πεσει, να χαλαρωσω κι εγω λιγακι... χαχαχαχα..

Και εγώ δεν έχω κάνει καρδιοτοκογράφημα ακόμα και ξέρω ότι πολλές κοπέλες πήγαν κσι στην αρχή δεν κουνιόταν το μωρό τις στειλανε να φάνε κάτι ή να κανουνε βόλτα και όλα καλά, μην ανησυχεις snowflake.

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

ταβερνα εεεε???:rolleyes::( θελω και εγω.. και αν μου τα φερουν ολα ετοιμα να διαλεξω..χαχα!! βεβαια θα προτιμουσα να μπεκρουλιασω κιολας αλλα κρατιεμαι για αργοτερα..χεχε!

Αυτο που σκεφτομαι εγω ειναι οτι θα πιαστω στην καρεκλα , επειδη εκει που πανε εχουν απο εκεινες του καφενειου, και θα πιαστει η μεση μου.. μετα το πρωτο σαρανταλεπτο θα κουραστω.. ειδικα αμα φαω κι ολας.. τοτεεεε....

Αυτο που σκεφτομαι εγω ειναι οτι θα πιαστω στην καρεκλα , επειδη εκει που πανε εχουν απο εκεινες του καφενειου, και θα πιαστει η μεση μου.. μετα το πρωτο σαρανταλεπτο θα κουραστω.. ειδικα αμα φαω κι ολας.. τοτεεεε....

Αυτο ειναι το προβλημα με αυτες τις κ#λοκαρεκλες.... Η πλατη κανει ορθη γωνια και εχουν και αυτο το αβολο ψαθινο καθισμα απαπαπα!!!

Δε μπορεις να ευχαριστηθεις μασα ρε παιδι μου..

Και εγώ δεν έχω κάνει καρδιοτοκογράφημα ακόμα και ξέρω ότι πολλές κοπέλες πήγαν κσι στην αρχή δεν κουνιόταν το μωρό τις στειλανε να φάνε κάτι ή να κανουνε βόλτα και όλα καλά, μην ανησυχεις snowflake.

Σου εχει πει να κανεις καρδ/μα;;

Αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα τι συμπεραινουν απο αυτο!:rolleyes::confused:

Βλεπουν τις κινησεις του μωρου κ της μητρας;; ε και;;;;;:?::confused::confused::confused:

αριστεα και εγω χθες που πηγα στο νοσοκομειο μου εκαναν και μου ειπε ο γιατρος οτι απο εδω και περα θα κανω σε καθε επισκεψη, αποσο ειδα το κανει σε οσες εχουν μπει στο μηνα τους...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Λεγεται καρδιοτοκογραφημα ή nst (non stress test) επειδη δεν ασκειται πιεση στο παιδι και θελει να μελετησει τις κινησεις του καθως και τις συσπασεις της μητρας για να δουν αν το παιδι στρεσαρεται απο κατι μεσα στη μητρα.. Απο αυτο καταλαβαινουν αν ειναι η ωρα να γεννηθει ενα παιδακι αν δεν εχει γινει η εμπεδωση..

Αν κανω λαθος διορθωστε με..

Παω τωρα.. τα λεμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...