Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Μπαινεις για γεννα? Αυριο μπορει να συμπεριφερεται διαφορετικα η πιτσιρικα.. Μα ποιος μπορει να προβλεψει τις κινησεις του εμβρυου? Εδω σε μενα, ο μπομπιρας κανει παρτυ, με το που ερχεται καπιος, απορω πως το καταλαβαινει, εχω φτασει σε σημειο να ψιθυριζω και να κανω νοηματα για να ακουμπησουν την κοιλια, σταματαει το ατιμουλικο.. Σας το εχω ξαναπει...

Ολα καλα θα πανε SnowFlake, μην ανησυχεις..

Καλη δουλεια..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω το βραδάκι μάλλον!!

Έκανα καρδιοτοκογράφημα!! Η μπέμπα πριν κ μετά κουνιόταν πολύ , κατά την διάρκεια όμως όχι!!

Η πίεση 15/8

Αυριο έχω ξανά καρδιοτοκογράφημα, Μου είπε ότι μάλλον την επόμενη βδομάδα μπαίνω!! Κάτι δεν του αρέσει αυτουνού αλλά είχε γέννα και δεν μιλήσαμε παραπάνω!!!

Είμαι χάλια όμως ψυχολογικά!!

Πρέπει να πάω μαγαζί, θα τα πούμε το βράδυ!!!

Γιατί καλέ να συμβάινει κάτι κακό? Όλα καλά θα είναιμπορεί να μας κάνεις την έκπληξη δηλαδη?Ενημέρωσε μας

dbLDp2.png

Βρε κοριτσια οι ήμερες στο τικερακι αλλάζουν μόνες τους ή πρέπει να κάνω κάτι εγώ?:confused:

Μονες τους αλλαζουν εκτος αν εννοεις να κανεις καποια διορθωση!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

271340-ion.jpg

Δήμητρα μου γλυκιά , χρόνια σου πολλά ότι πιθυμείς!!

Να είσαι γερή και δυνατή και πάντα

Να σε χαίρετε η οικογένεια σου!!!

βρε κοπελια.. τι να πω??? τι φοβερες ευχες ΚΑΙ ΕΣΥ??? σε ευχαριστω ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΝ.. Καθως την σκεφτομουν ΤΟΣΗ ΩΡΑ να στειλω να μου φερουν μια.. μα στο μυαλο μου εισαι????????????????????????η μηπως εισαι και εσυ εγκυος???χαχα!!???

Διαφημίσεις

Μονες τους αλλαζουν εκτος αν εννοεις να κανεις καποια διορθωση!!

Αυτό εννοούσα;). Αν όμως θέλω νακάνω αλλαγές φαντάζομαι μπαίνω στο site ε? μιλάμε για πού ασχετίλα!

dbLDp2.png

Αυτό εννοούσα;). Αν όμως θέλω νακάνω αλλαγές φαντάζομαι μπαίνω στο site ε? μιλάμε για πού ασχετίλα!

Ναι, πατας πανω στο τικερακι και το ξανακανεις απ'την αρχη....

Κορίτσια καλησπέρα δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω το βραδάκι μάλλον!!

Έκανα καρδιοτοκογράφημα!! Η μπέμπα πριν κ μετά κουνιόταν πολύ , κατά την διάρκεια όμως όχι!!

Η πίεση 15/8

Αυριο έχω ξανά καρδιοτοκογράφημα, Μου είπε ότι μάλλον την επόμενη βδομάδα μπαίνω!! Κάτι δεν του αρέσει αυτουνού αλλά είχε γέννα και δεν μιλήσαμε παραπάνω!!!

Είμαι χάλια όμως ψυχολογικά!!

Πρέπει να πάω μαγαζί, θα τα πούμε το βράδυ!!!

ΟΧΙ ΟΧΙ .. να μην εισαι χαλια καθολου.. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ και περα απο αυτο οτι και να γινει τωρα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.. ειδικα για το θεμα εβδομαδας..εχεις ολοκληρωσει σχεδον την 35η και μπαινεις στην 36η. τωρα το τι αλλο θα πρεπε να σου πει ειναι κατι που καλως η κακως θα υπομεινεις μεχρι να ξαναμιλησετε.. οπως και να χει προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη γιατι πολυ απλα κατα πασα πιθανοτητα να μην προκειται για κατι σοβαρο η τουλαχιστον να χει το νου του να το φροντισει πριν γινει σοβαρο..

περιμενουμε νεα σου οποτε θα θες και θα μπορεις..

Μπαινεις για γεννα? Αυριο μπορει να συμπεριφερεται διαφορετικα η πιτσιρικα.. Μα ποιος μπορει να προβλεψει τις κινησεις του εμβρυου? Εδω σε μενα, ο μπομπιρας κανει παρτυ, με το που ερχεται καπιος, απορω πως το καταλαβαινει, εχω φτασει σε σημειο να ψιθυριζω και να κανω νοηματα για να ακουμπησουν την κοιλια, σταματαει το ατιμουλικο.. Σας το εχω ξαναπει...

Ολα καλα θα πανε SnowFlake, μην ανησυχεις..

Καλη δουλεια..

η κορη μου ηταν ετσι.. αυτος εδω ο κυριος ειναι του χαδιου.. μολις ακουμπησει χερι στη κοιλια τουρλωνει κ$%% για χαδι..

Διαφημίσεις

η κορη μου ηταν ετσι.. αυτος εδω ο κυριος ειναι του χαδιου.. μολις ακουμπησει χερι στη κοιλια τουρλωνει κ$%% για χαδι..

Αχαχαχαχα!! Πως μ'αρεσει οταν το κανουν αυτο...... Το τουρλοκ#λι........

εφαγα σα το ζωον.. πα'ι'δακια, πατατες, σαλατα, τζατζικι, κατι πιτακια και τωρα περιμενω το σοκολατοειδες μου..χαχα!!

Και πολυ καλα εκανες!!!!!!

Ειναι η μερα σου σημερα...;) ποπο παιδακια ε;;; τρελαινομαι!(τελικα ολα τα τρωω)

εφαγα σα το ζωον.. πα'ι'δακια, πατατες, σαλατα, τζατζικι, κατι πιτακια και τωρα περιμενω το σοκολατοειδες μου..χαχα!!

ποπο φαγωπότι!!!!!!!!!!!!!!!!!! έτσι νιώθεις ολοκληρωμένος άνθρωπος! εύγε!;)

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...