Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αριστέα μου, καλησπέρα και σε σένα! Συσπάσεις έχω πολλές αλλά πλέον τις έχω συνηθίσει και δεν με ενοχλούν, εκτός κι αν είναι από κάποιες που κρατάνε περισσότερο ή προκαλούν και λίγο πόνο.. Σε γενικές γραμμές όμως τις αντέχω! Η μαία μου είπε όταν έχω συσπάσεις να κάνω και βαθιά καθίσματα που βοηθάνε το μωρό να κατεβαίνει κι άλλο στη λεκάνη. Έπειδη με έχει εξετάσει, ξέρει ότι το μωράκι θέλει λίγο ακόμη για να είναι πλήρως εμπεδωμένο και μου τόνισε να μην φοβάμαι τις συσπάσεις αλλά να τις χρησιμοποιώ υπέρ μας!

Α καλο το κολπο με τα βαθια καθισματα,, δεν ηξερα οτι βοηθαει ιδιαιτερα την ωρα της συσπασης!!

Να το'χουμε υπ'οψιν και μεις που ακολουθουμε!!!χαχα!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια! Σας έχασα σήμερα γιατί κατέβηκα για κάτι ψωνάκια του μπέμπη.

Δημητρούλα χρόνια πολλά και καλά, με το καλό να μεγαλώσει η οικογένεια σας!!!:P

Ματίνα να χαίρεσαι τους δικούς σου! Θα γίνει σφαγή με τα γλυκά απόψε!:D

Αντριάννα και έγω έπερνα μέχρι πρόσφατα τα γιοτοπαρ όχι ότι είδα κάποια μεγάλη διαφορά!

dbLDp2.png

Καλησπερα Αρτεμη, μεγεια τα πραγματα για το μπουμπουκι σου!!!!

Τωρα που ειπες για γλυκα οσο προσπαθω να τ'αποφυγω τοσο τα βρισκω μπροστα μου. Να σημερα εφαγα ενα εκμεκ καταιφι δια χειρος πεθερου και ηταν τρελα!!!!

Ελενακι μεγειες τα ρουχαλακια!

Ανδριανα μια χαρα τα παει η μικρα... εμενα στις 34 ηταν 2300!!

Καλα Δημητρα οσο σκεφτομαι πως μπορει να ηταν η ψυχολογια σας μετα το κλεψιμο παθαινω πλακα.. οτι χειροτερο σε ενα σπιτικο.

δεν περιγραφεται.. το μονο ας πουμε καλο ηταν οτι απουσιαζαμε στο εξοχικο εκεινες τις ημερες.. και λεω ημερες καθως ειχαν κατασκηνωσει δυο μερες σερι στο σπιτι και το ειχαν κανει φυλλο και φτερο.. απο εκει και περα λογω ζημιων αρχισαμε να εχουμε και πολλα εξοδα και σιγα σιγα χρεη..

και περα οτι μας εκλεψαν και το αισθημα οτι καποιοι μπηκαν στο σπιτι και πηραν πραγματα προσωπικα η ειδαν προσωπικα αντικειμενα κλπ ηταν και οτι επρεπε να πλυθουν τα παντα απο την αρχη..και να ξαναφερεις το σπιτι (ειδικα ενα μεγαλο παλιο σπιτι υπερφορτωμενο) στην κανονικη του κατασταση απο θεμα νοικοκυριου.. πηγε στραφι και ολη η οργανωση που ειχα κανει στο διαστημα που μουν εγκυος στη μικρη..τοτε δεν δουλευα και ειχα και ηρεμια και χρονο και ειχα το σπιτι τζι τζι..

Για τις καούρες που λέγατε, είχα κι εγώ πολλά συνεχόμενα βράδια που με έπιαναν και ειλικρινά δεν έχω χειρότερο κατά τη διάρκεια του ύπνου...:mad: Πίνοντας λίγο γάλα πάντα ηρεμούσα, αλλά πως φτάνουν μέχρι το ψυγείο...

Εγώ κάθε βράδυ στον ύπνο μου δεν μπορώ να κουνηθώ από το βάρος που νιώθω χαμηλά και έχω και πάρα πολλά πονάκια μέσα στον κόλπο σε σημείο που βογκάω όταν θέλω να κουνηθώ.. Αφού λέω ότι την άλλη μέρα θα γεννάω με τόσο πόνο... Γενικά, δεν κοιμάμαι καθόλου καλά και είμαι αρκετό διάστημα έτσι, ούτε ένα βράδυ δεν έχω κοιμηθεί κάπως καλύτερα.. σνιφ...:(

Για να μην αναφέρω το άλλο μόνιμο άγχος μου, το θέμα της δυσκοιλιότητας, που πρέπει να ρυθμίζω πάντα πόσο νερό πίνω και τι τρώω και με έχει κουράσει πάρα πολύ. Και να πω ότι έβλεπα και θεαματικά αποτελέσματα... :rolleyes:

Μήπως είμαι λίγο γκρινιάρα..;

κοιτα, και εγω απο χθες μονο αριστερα μπορω να κοιμηθω με λιγοτερους πονους.. αλλιως εχω τη μια συσπαση πισω απο την αλλη.. και φαντασου οτι εγω εχω μπροστα μου μελλον κανονικα..εσυ εισαι μια ανασα απο τη γεννα..

Διαφημίσεις

Α καλο το κολπο με τα βαθια καθισματα,, δεν ηξερα οτι βοηθαει ιδιαιτερα την ωρα της συσπασης!!

η βαρυτητα βοηθαει να εμπεδωθει το μωρο..

και στις ωδινες αν δεν σου εχουν σπασει ακομη τα νερα μπορεις αντι για ξαπλωμενη (που οντως δεν ειναι και η καλυτερη θεση να περνας ωδινες) ειναι καλυτερα να σηκωθεις ορθια και να τις περνας ετσι η σε βαθυ καθισμα

κοιτα, και εγω απο χθες μονο αριστερα μπορω να κοιμηθω με λιγοτερους πονους.. αλλιως εχω τη μια συσπαση πισω απο την αλλη.. και φαντασου οτι εγω εχω μπροστα μου μελλον κανονικα..εσυ εισαι μια ανασα απο τη γεννα..

Καλε τι μελλον;;;;

Εγω σου λεω το Σαββατο γεννας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σαββατογεννημενος ο μικρος σου και τυχερος πολυ θα βγει!!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσάκια! Σας έχασα σήμερα γιατί κατέβηκα για κάτι ψωνάκια του μπέμπη.

Δημητρούλα χρόνια πολλά και καλά, με το καλό να μεγαλώσει η οικογένεια σας!!!:P

Ματίνα να χαίρεσαι τους δικούς σου! Θα γίνει σφαγή με τα γλυκά απόψε!:D

Αντριάννα και έγω έπερνα μέχρι πρόσφατα τα γιοτοπαρ όχι ότι είδα κάποια μεγάλη διαφορά!

να σαι καλα Αρτεμις!! Και εσυ με ενα πονο κοριτσακι μου!

Γεια σας κοριτσακια!!! :D

Αλλά είπαμε, άψογα μηχανήματα έχουνε τα νοσοκομεία!!!:rolleyes: Τελευταίας τεχνολογίας λέμε!!!

Εγω στο νοσοκομειο απολαμβανω ιδιαιτερα τη ζυγαρια... παντα με βγαζει 3 κιλα λιγοτερο απο αυτην του ιδιωτη γιατρου μου :tongue::tongue: (στο σπιτι δεν εχω ζυγαρια) αλλα φυσικα κι εγω κραταω αυτο το μυστικο επτασφραγιστο για τον εαυτο μου... χεχεχεχε...

Αυτο, απο ποια εβδομαδα και μετα ενδεικνυται?:confused:

Προσπ, λυπαμαι που σας εκλεψαν... :( Φανταζομαι τί σοκ θα παθατε!!! Εσεις που ησασταν οταν εγινε??

Ανδριανα, κουραγιο, δεν εμεινε πολυ. Θα παρεις τα χαπακια και θα ξεκουραστεις λιιιιγο παραπανω...

Αριστεα, καλως τον δεχτηκες τον πεθερο σου! Φανταζομαι χαρα που θα εκανε!!! :D

Ελενακι, μεγεια τα ρουχαλακια... ;)

Γεια σου Αρτεμη... Με γεια και στα δικα σου τα ψωνακια... :D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

δεν περιγραφεται.. το μονο ας πουμε καλο ηταν οτι απουσιαζαμε στο εξοχικο εκεινες τις ημερες.. και λεω ημερες καθως ειχαν κατασκηνωσει δυο μερες σερι στο σπιτι και το ειχαν κανει φυλλο και φτερο.. απο εκει και περα λογω ζημιων αρχισαμε να εχουμε και πολλα εξοδα και σιγα σιγα χρεη..

και περα οτι μας εκλεψαν και το αισθημα οτι καποιοι μπηκαν στο σπιτι και πηραν πραγματα προσωπικα η ειδαν προσωπικα αντικειμενα κλπ ηταν και οτι επρεπε να πλυθουν τα παντα απο την αρχη..και να ξαναφερεις το σπιτι (ειδικα ενα μεγαλο παλιο σπιτι υπερφορτωμενο) στην κανονικη του κατασταση απο θεμα νοικοκυριου.. πηγε στραφι και ολη η οργανωση που ειχα κανει στο διαστημα που μουν εγκυος στη μικρη..τοτε δεν δουλευα και ειχα και ηρεμια και χρονο και ειχα το σπιτι τζι τζι..

Κριμα, πολυ κριμα... Σημασια εχει οτι λειπατε! Εσεις να ειστε καλα..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω το βραδάκι μάλλον!!

Έκανα καρδιοτοκογράφημα!! Η μπέμπα πριν κ μετά κουνιόταν πολύ , κατά την διάρκεια όμως όχι!!

Η πίεση 15/8

Αυριο έχω ξανά καρδιοτοκογράφημα, Μου είπε ότι μάλλον την επόμενη βδομάδα μπαίνω!! Κάτι δεν του αρέσει αυτουνού αλλά είχε γέννα και δεν μιλήσαμε παραπάνω!!!

Είμαι χάλια όμως ψυχολογικά!!

Πρέπει να πάω μαγαζί, θα τα πούμε το βράδυ!!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Κορίτσια καλησπέρα δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω το βραδάκι μάλλον!!

Έκανα καρδιοτοκογράφημα!! Η μπέμπα πριν κ μετά κουνιόταν πολύ , κατά την διάρκεια όμως όχι!!

Η πίεση 15/8

Αυριο έχω ξανά καρδιοτοκογράφημα, Μου είπε ότι μάλλον την επόμενη βδομάδα μπαίνω!! Κάτι δεν του αρέσει αυτουνού αλλά είχε γέννα και δεν μιλήσαμε παραπάνω!!!

Είμαι χάλια όμως ψυχολογικά!!

Πρέπει να πάω μαγαζί, θα τα πούμε το βράδυ!!!

Καλεεεεε!! Μη μας αναβεις κ φευγεις..

Τι εννοει μπαινεις; για προκληση; για καισαρικη;;;

Αααα! θα μας τρελανουν τα ντοκτοριααααα....

Ποσο ειναι τωρα η μπουμπου;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...