Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και βέβαια καλημέρα σε όλες!!!!!:P

Αριστέα σωστά κινήθηκες με την κρέπα και γλυκά κοιμήθηκες!!!!;)

Κι εμένα γιορτάζουνε δύο συνάδελφοι του άντρα μου και θα περιμένω το βράδυ να μου φέρει γλυκά!!!:tongue::tongue:

Όσο για την απόκλιση των κιλών του νοσοκομείου.....Εγώ τον Σεπτέμβριο είχα πάει στον εξωτερικό μου γιατρό και μου είχε βγάλει τον μπέμπη 1770...κάπου εκεί και μία εβδομάδα αργότερα το νοσοκομείο μου τον έβγαζε 2440!!:o:o Εννοείται πως δεν ήτανε σωστός ο υπολογισμός....Σιγά να μην είχε πάρει 700 γρ. σε μία εβδομάδα!! Αν έπαιρνε τόσα τότε δεν θα έβγαζα μωρό αλλά τα τρία γουρουνάκια μαζί!!!:tongue::tongue:

Αλλά είπαμε, άψογα μηχανήματα έχουνε τα νοσοκομεία!!!:rolleyes: Τελευταίας τεχνολογίας λέμε!!!

200γρ.απόκλιση πάνω - κάτω είναι λογικό αλλά παραπάνω......κάτι δεν πάει καλά και σίγουρα όχι με τα μωρά μας!!!;)

καλημερα κοριτσια

ΠΡΟΣΠ.ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ

Ματινα,να χαιρεσαι τον συζυγο και τον μπαμπακα σου.οτι καλυτερο και σε σενα

αχ,μην μου μιλατε για καουρες,χτες γυρνωντας απο τον γιατρο,τσακισαμε μια κρεπα αλμυρη,και με τρελανε ολο το βραδυ,αφου σκεφτομουνα να προκαλεσω εμετο για να ησυχασω.βεβαια,φταιω και εγω,που αφησα τον αντρα μου να παραγγειλει,και αυτος εβαλε μεσα οτι ειχαν και δεν ειχαν...

στον γιατρο τωρα,ολα καλα,η μπεμπουλα ειναι 2400,και ολα καλα.εντωμεταξυ,λογω των απεργιων δεν ειχε καθολου κοσμο και κατσαμε σχεδον μια ωρα μεσα συζυτωντας πολλα και διαφορα,και μου ελεισε πολλες αποριε που ειχα.μου εδωσε και τα γιουτοπαρ,γιατι τελικα αυτα τα σφιξιματα που σας ελεγα ειναι λιγο επικινδυνα,και επειδη δεν γινεται να ξεκουραζομαι οσο θα επρεπε,λογω της μικρης,και επειδη μεχρι το απογευμα ειμαι μονη μαζι της,καλο ειναι να τα παρω 2 βδομαδουλες,για να μπω στον μηνα μου τουλαχιστον.

Κατα τα αλλα ολα μια χαρα τα ειδε,του ζητησαμε να φερειο και την μαια που ειχα στην Κατερινα,και ειπε οκ.Κοριτσια,μιλαμε για φοβερη μαια,εγω την γνωρισα κατευθειαν την ημερα της γεννας,και την εμπιστευτηκα αμεσως.η γυναικα ειναι αστερι,και βεβαια δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι σχεδον 70,και του την ζητανε ακομα.βεβαια,μας ειπε οτι το κανει για μας,που ειναι δευτερη γεννα,γιατι πλεον δεν αναλαμβανει πρωτοτοκες

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

antridim σε ευχαριστω για τις ευχες!! ολα καλα με το μπεμπακι σου!!

και εγω εχθες απο την καουρα ηθελα να προκαλεσω εμετο αλλα υπεμεινα..

helen ακου τα 3 γουρουνακια!! χαχα!!

Antridim μια χαρά η μπεμπούλα σου!!!! Προσοχή λίγο τώρα, πάρε και τα φαρμακάκια σου κι όλα θα πάνε καλά!!!:D Ωραία τα κανόνισες και για τη μαία που εμπιστεύεσαι!!

Χθες μου έφερε η πεθερά μου κάτι δώρα από την ίδια και από φίλες της!! Τυχερός ο μπέμπης, άρχισε να παίρνει δώρα πριν γεννηθεί!!:D Έπλυνα τα ρουχαλάκια, τα στέγνωσα και πάω να τα σιδερώσω να τελειώνω!!;)

Μερικά είναι και μεγαλύτερο νούμερο οπότε μια χαρά τη βόλεψα για αρκετό καιρό!!;)

Καλό σας μεσημέρι και καλά να περάσετε σήμερα σε ότι κι αν κάνετε!!!!:P

Διαφημίσεις

Antridim μια χαρά η μπεμπούλα σου!!!! Προσοχή λίγο τώρα, πάρε και τα φαρμακάκια σου κι όλα θα πάνε καλά!!!:D Ωραία τα κανόνισες και για τη μαία που εμπιστεύεσαι!!

Χθες μου έφερε η πεθερά μου κάτι δώρα από την ίδια και από φίλες της!! Τυχερός ο μπέμπης, άρχισε να παίρνει δώρα πριν γεννηθεί!!:D Έπλυνα τα ρουχαλάκια, τα στέγνωσα και πάω να τα σιδερώσω να τελειώνω!!;)

Μερικά είναι και μεγαλύτερο νούμερο οπότε μια χαρά τη βόλεψα για αρκετό καιρό!!;)

αααααααχχχ.. στο αγαπη μου.. στην κορη μου ειχα παρει δωρα πριν τη γεννα και μαλιστα σε χρηματα αρκετα και τα χαμε και πανω στο δενδρο αφου ηταν παραμονες Πρωτοχρονιας.. ενω τωρα τσιμα τσιμα οτι ερθει και ειδικα μετα τη γεννα μετα τη κριση (δεν το γραφω απο πλεονασμο αλλα για να τονισω την διαφορα των εποχων)

ασε που τρεις μηνες μετα μας εκλεψαν το σπιτι και ειχα σε μια βαλιτσα ενα σωρο επωνυμα ρουχα δωρα της μικρης για πιο μεγαλη και μου την βουτηξαν ολη οπως ηταν συν οτι σε χρυσαφικο ειχαν φερει του παιδιου..

παλι καλα που δεν ειχε βαφτιστει για να μην χαναμε και τον σταυρο του.. θα σκαγα εκει..

αντε πια!

αααααααχχχ.. στο αγαπη μου.. στην κορη μου ειχα παρει δωρα πριν τη γεννα και μαλιστα σε χρηματα αρκετα και τα χαμε και πανω στο δενδρο αφου ηταν παραμονες Πρωτοχρονιας.. ενω τωρα τσιμα τσιμα οτι ερθει και ειδικα μετα τη γεννα μετα τη κριση (δεν το γραφω απο πλεονασμο αλλα για να τονισω την διαφορα των εποχων)

ασε που τρεις μηνες μετα μας εκλεψαν το σπιτι και ειχα σε μια βαλιτσα ενα σωρο επωνυμα ρουχα δωρα της μικρης για πιο μεγαλη και μου την βουτηξαν ολη οπως ηταν συν οτι σε χρυσαφικο ειχαν φερει του παιδιου..

παλι καλα που δεν ειχε βαφτιστει για να μην χαναμε και τον σταυρο του.. θα σκαγα εκει..

αντε πια!

Άσε πόσο άλλαξαν οι εποχές!!!!! Μας τις άλλαξαν άλλοι..:mad::mad:

Καλά αυτό με το κλέψιμο, πολύ γκαντεμιά!!!!!!

Ευτυχώς δε λες που δεν κάνανε τίποτα σε σας!!!

Εγώ αυτό είναι που φοβάμαι σε περίπτωση ληστείας....ελπίζω να μην ζήσουμε τέτοιο πράγμα!!

Εσείς να είσαστε καλά, πάνω απ'όλα!!;)

Καλησπέρα μανούλες!!

Prosp μου, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ και πάντα ευτυχισμένη!!! Να χαίρεσαι τη γιορτή σου, την οικογένειά σου και ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να υποδεχθείτε το μπέμπη σας!!! Όλες οι επιθυμίες σου ευχές μου! Πάντα με υγεία!!

Ματινάκι, να χαίρεσαι τους άντρες σου και με το καλό και με έναν πόνο να έρθει ο μπεμπουλίτος σας!!

Antridim, μια χαρά το μωράκι σου!!! Μπράβο του! Να ξεκουράζεσαι μέχρι να μπεις στο μήνα σου, να πάρεις τα γιουτοπάρ όπως είπε κι ο γιατρός και να παραμένεις ήρεμη! Μετά στον 9ο οι συσπάσεις πλέον είναι καλοδεχούμενες! Όλα με το καλό!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελένη, με γεια τα ρουχαλάκια!!! Καλοφόρετα να είναι!!! Τι ωραία τα δωράκια ε; Με γεια σας!!

Καλό μεσημέρι και σε σένα Ελενάκι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω πηγα και φαρμακειο και τελειωσα με τα ψωνια για νοσοκομειο.. τωρα μενει να μπουν στη βαλιτσα... εκκρεμουν τα καλλυντικα του μπεμπη...

Δυστυχως με επιασε και μια βροχη και δεν προλαβα να κανω ολες τις δουλειες μου.. και αυριο μερα ειναι....

Και τωρα νιωθω μια νυστα , μια εξαντληση...

(Επισης, συνειδητοποιησα οτι το Otrisalin που λεγατε κατα καιρους ειναι ο φυσιολογικος ορος... χαχαχα... φυσικα δεν το ηξερα... :rolleyes: Δηλαδη αυτο που βαζουμε στο μυτακι το ιδιο βαζουμε και στις ρωγες για καθαρισμο??:rolleyes:

Ντινάκι, είδες, μια-μια οι δουλειές τακτοποιούνται!!

Πάντως, με την βαλίτσα την είχα πατήσει, όπως η Αριστέα, μου έπεσε μικρή η πρώτη που την γέμιζα σιγά-σιγά και τελικά άλλαξα και χρησιμοποίησα μια πιο μεγάλη για να χωράνε όλα πιο άνετα! Οπότε, δες πόσα πραγματάκια θα πάρεις μαζί σου και ανάλογα διάλεξε και το μέγεθος για να μην αλλάζεις βαλίτσα.. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!!

Prosp μου, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ και πάντα ευτυχισμένη!!! Να χαίρεσαι τη γιορτή σου, την οικογένειά σου και ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να υποδεχθείτε το μπέμπη σας!!! Όλες οι επιθυμίες σου ευχές μου! Πάντα με υγεία!!

Ματινάκι, να χαίρεσαι τους άντρες σου και με το καλό και με έναν πόνο να έρθει ο μπεμπουλίτος σας!!

Antridim, μια χαρά το μωράκι σου!!! Μπράβο του! Να ξεκουράζεσαι μέχρι να μπεις στο μήνα σου, να πάρεις τα γιουτοπάρ όπως είπε κι ο γιατρός και να παραμένεις ήρεμη! Μετά στον 9ο οι συσπάσεις πλέον είναι καλοδεχούμενες! Όλα με το καλό!

Να εισαι καλα Κυριακη μου.. ευχομαι ολοψυχα μεσα απο την καρδια μου ολα να σου πανε καλα και συντομα με ενα πονο να ολοκληρωσεις την εγκυμοσυνη σου και να χεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!!

Ελενακι μεγειες τα ρουχαλακια!

Ανδριανα μια χαρα τα παει η μικρα... εμενα στις 34 ηταν 2300!!

Καλα Δημητρα οσο σκεφτομαι πως μπορει να ηταν η ψυχολογια σας μετα το κλεψιμο παθαινω πλακα.. οτι χειροτερο σε ενα σπιτικο.

Κυριακη καλησπερα! πως τα πας; απο συσπασεις καλα παμε;

Σημερα γυρισε ο πεθερος μου απο Κρητη που δουλευει σεζον( 8 μηνες) και μας ειχαν τραπεζι!! Πανω στην ωρα ηρθε ο παππους ουτε παραγγελια να το'χε το εγγονι!ειναι κ το πρωτο τους...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Για τις καούρες που λέγατε, είχα κι εγώ πολλά συνεχόμενα βράδια που με έπιαναν και ειλικρινά δεν έχω χειρότερο κατά τη διάρκεια του ύπνου...:mad: Πίνοντας λίγο γάλα πάντα ηρεμούσα, αλλά πως φτάνουν μέχρι το ψυγείο...

Εγώ κάθε βράδυ στον ύπνο μου δεν μπορώ να κουνηθώ από το βάρος που νιώθω χαμηλά και έχω και πάρα πολλά πονάκια μέσα στον κόλπο σε σημείο που βογκάω όταν θέλω να κουνηθώ.. Αφού λέω ότι την άλλη μέρα θα γεννάω με τόσο πόνο... Γενικά, δεν κοιμάμαι καθόλου καλά και είμαι αρκετό διάστημα έτσι, ούτε ένα βράδυ δεν έχω κοιμηθεί κάπως καλύτερα.. σνιφ...:(

Για να μην αναφέρω το άλλο μόνιμο άγχος μου, το θέμα της δυσκοιλιότητας, που πρέπει να ρυθμίζω πάντα πόσο νερό πίνω και τι τρώω και με έχει κουράσει πάρα πολύ. Και να πω ότι έβλεπα και θεαματικά αποτελέσματα... :rolleyes:

Μήπως είμαι λίγο γκρινιάρα..;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να εισαι καλα Κυριακη μου.. ευχομαι ολοψυχα μεσα απο την καρδια μου ολα να σου πανε καλα και συντομα με ενα πονο να ολοκληρωσεις την εγκυμοσυνη σου και να χεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!!

Να σαι καλά Prosp μου!! Ανταποδίδω ολόθερμα τις ευχές σου!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελενακι μεγειες τα ρουχαλακια!

Ανδριανα μια χαρα τα παει η μικρα... εμενα στις 34 ηταν 2300!!

Καλα Δημητρα οσο σκεφτομαι πως μπορει να ηταν η ψυχολογια σας μετα το κλεψιμο παθαινω πλακα.. οτι χειροτερο σε ενα σπιτικο.

Κυριακη καλησπερα! πως τα πας; απο συσπασεις καλα παμε;

Σημερα γυρισε ο πεθερος μου απο Κρητη που δουλευει σεζον( 8 μηνες) και μας ειχαν τραπεζι!! Πανω στην ωρα ηρθε ο παππους ουτε παραγγελια να το'χε το εγγονι!ειναι κ το πρωτο τους...

Αριστέα μου, καλησπέρα και σε σένα! Συσπάσεις έχω πολλές αλλά πλέον τις έχω συνηθίσει και δεν με ενοχλούν, εκτός κι αν είναι από κάποιες που κρατάνε περισσότερο ή προκαλούν και λίγο πόνο.. Σε γενικές γραμμές όμως τις αντέχω! Η μαία μου είπε όταν έχω συσπάσεις να κάνω και βαθιά καθίσματα που βοηθάνε το μωρό να κατεβαίνει κι άλλο στη λεκάνη. Έπειδη με έχει εξετάσει, ξέρει ότι το μωράκι θέλει λίγο ακόμη για να είναι πλήρως εμπεδωμένο και μου τόνισε να μην φοβάμαι τις συσπάσεις αλλά να τις χρησιμοποιώ υπέρ μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...