Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα!!!!

Δημητρα χρονια πολλα να χαιρεσαι το ονομα σου και με το καλο να ερθει το μωρακι σου:P

Γεια σας και απο μενα.. Εχω και εγω λιγα νευρακια αλλα δεν εγινε τιποτα το σοβαρο.. η βλακεια που μου δερνει τον εγκεφαλο φταιει... :mad: τεσπα....

Αρετη, καλο τελευταιο μηνα σου ευχομαι... κι εμεις διπλα διπλα παμε ε ?? πωπωπω.... :rolleyes: Μπραβο το μωρουλι, εφτασε 3 κιλα...!!! :)

Ποιος ειναι ο παιδιατρος που σας καλεσε? Εννοω ειναι γνωστος σου? Ειχες επικοινωνησει ηδη μαζι του ε? Εγω ακομη, ειναι κατι που αμελω δυστυχως... Ξερω ποια θα μας αναλαβει., μενει τωρα να μιλησω μαζι της... Αυτο και να φωναξω καθαριστη να μου καθαρισει το τζακι.. :( Αυριο οπως και δηποτε!!

SnowFlake, με το καλο αυριο στον καρδιοτοκογραφο!! Εγω θα παω μεθαυριο... Ανυπομονω.. και θελω να μου "ζυγισει" τον μπομπιρα γιατι εχω λιγη αγωνιουλα ποσο εφτασε....

λεγαμε πως ειμαστε οι τελευτεες ηρθε και η σειρα μας!!!! υπομονη μεχρι αυριο:P:p σε ευχαριστω και ανταποδιδω...

οσο για τον παιδιατρο ειναι αυτος παυ ειχα και εγω σαν παιδι:P ειναι καθηγητης στο πανεπ της θεσσαλινικης, αλλα εδρα εχει στο νησι αλλα επειδη λειπει συχνα εχει μαζι του δυο αλλες παιδιατρους που συνεργαζεται,πλεων περνει επιλεκτικα πελατισες γιατι ειναι και καποιας ηλικιας...εχω ενα θεμα με τους γιατρους αν μου κανει κλικ δεν τον αλλαζω με τιποτα....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

melisaki0107_medium.jpg

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!!

Καλημερα σε ολες τις φιλεναδιτσες! Τι κανετε κοριτσια?

Καταρχην να ευχηθω χρονια πολλα σε οσες εχετε καποιον να γιορταζει....εγω εχω μπαμπα και συζυγο οποτε τι συνεπαγεται???? Πολλα γλυκα για σημερα....γιουπι!!!!!!!!!!

Δυστυχως για αλλη μια φορα δεν εχω παρακολουθησει τις συζητησεις σας αλλα που θα παει θα τα καταφερω!

Σημερα λογω μερας δεν θα μπορεσω βεβαια αλλα απο αυριο πρωτα ο Θεος κατι θα κανω....σας εχω επιθυμησει πολυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

Σας στελνω προς το παρον πολλα γλυκα φιλια και χαδακια στιςκοιλιτσες σας!

Καλε? Δεν νομιζω να γεννησε καμια και να κοιμαμαι ορθια?????

Ενημερωστε με.....

areti -eleni και Ματινακι (που εισαι εσυ καλε???) ευχαριστω για τις ομορφες ευχουλες σας!!

και εσεις με τα μωρακια σας ευκολα και γρηγορα!!

Ευχαριστουμε καλη μας προσπ....ωστε καρυδοπιτουλα ε???? Εγω την πεθαινω οταν ειναι με σοκολατα απο πανω...και αν δεν εχει βαζω απο μονη μου μερεντα....μιλαμε για μεγαλο ερωτα!!!!!

Σημερα ομως εκτος απο τα γλυκα που θα παρουμε για να υπαρχουν στο σπιτι, εδωσα παραγγελια στον αντρα μου να μου παρει επιπλεον τσιζκεικ βατομουρο αυτη την φορα....θα χτυπησω και τα σοκολατογλυκα εννοειται αλλα απο τοτε που δοκιμασα το συγκεκριμενο τσιζκεικ οποτε το σκεφτομαι μου τρεχουν τα σαλια!

Διαφημίσεις

πρωτα ο Θεος θα κανεις rooming in??

μονο εσυ και εγω γενναμε στο Ιασω απο οτι θυμαμαι ε?

Εννοείται!!!

Αν την Τετάρτη που θα πάω για το n.s.t έχεις γεννήσει θα έρθω να σε δω αν μου επιτρέπεις...

NQt5p2.png

Εννοείται!!!

Αν την Τετάρτη που θα πάω για το n.s.t έχεις γεννήσει θα έρθω να σε δω αν μου επιτρέπεις...

αμε, αμε!! απλα το θεμα ειναι πως θα το μαθετε.. θα σου στειλω με πμ στο συζυγικο μου επιθετο συνεπως αν δειτε οτι δεν μπαινω να σας γραψω θα παρετε πρεφα οτι γεννησα..

Φιλια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και χρονια πολλα και παλι σε ολους τους εορταζοντες και ολες τις εορταζουσες!!!!!!!!!!!!

να χαιρεσαι τους ανδρες σου λοιπον!!! και του χρονου με υγεια και με τον μικρουλη μαζι!!

και με ρεγουλα τα γλυκα..χαχα!! ατιμες καουρες με παιδευετε!!

χαλια το χθεσινο βραδυ εντωμεταξυ..

ειχα φαει ενα ολοκληρο μπροκολο μπας και με βοηθησει στη δυσκοιλιοτητα (το εφαγα μεσημερι) και το βραδυ ειχα καουρες και κοιλια τσιτα απο τα..αερια με αποτελεσμα κατα τη 1 να ξυπνησω τουρτουριζοντας γιατι προσπαθουσα και να ρευτω και να παω τουαλετα.. στο τελος με επιασε ενα ξεγυρισμενο κοψιμο (το οποιο εχει ελαφρως κρατησει μεχρι πριν λιγο) αλλα αποσυμφοριστηκε το πεδιο..

Καλε, δεν ηξερα οτι κανει τετοια δουλεια το μπροκολακι... Μου αρεσει και πολυ... :rolleyes:

οσο για τον παιδιατρο ειναι αυτος παυ ειχα και εγω σαν παιδι:P ειναι καθηγητης στο πανεπ της θεσσαλινικης, αλλα εδρα εχει στο νησι αλλα επειδη λειπει συχνα εχει μαζι του δυο αλλες παιδιατρους που συνεργαζεται,πλεων περνει επιλεκτικα πελατισες γιατι ειναι και καποιας ηλικιας...εχω ενα θεμα με τους γιατρους αν μου κανει κλικ δεν τον αλλαζω με τιποτα....

Αχ, ναι βρε κοριτσι μου!!! Τωρα θυμηθηκα, τι εχεις ξαναγραψει.. Ειναι αυτος που, αν θυμαμαι καλα, εξαφανιστηκε το Αλτσχάιμερ, πηγαινες μεχρι τα 16 σου?:D

Καλημερα σε ολες τις φιλεναδιτσες! Τι κανετε κοριτσια?

Καταρχην να ευχηθω χρονια πολλα σε οσες εχετε καποιον να γιορταζει....εγω εχω μπαμπα και συζυγο οποτε τι συνεπαγεται???? Πολλα γλυκα για σημερα....γιουπι!!!!!!!!!!

.

Καλως το Ματινακι μας!!!! Να χαιρεσαι τους αντρες σου γλυκια μου!!! Και με το καλο να ερθει και ο μικροτερος αντρας σου!! :D:D

Εγω πηγα και φαρμακειο και τελειωσα με τα ψωνια για νοσοκομειο.. τωρα μενει να μπουν στη βαλιτσα... εκκρεμουν τα καλλυντικα του μπεμπη...

Δυστυχως με επιασε και μια βροχη και δεν προλαβα να κανω ολες τις δουλειες μου.. και αυριο μερα ειναι....

Και τωρα νιωθω μια νυστα , μια εξαντληση...

(Επισης, συνειδητοποιησα οτι το Otrisalin που λεγατε κατα καιρους ειναι ο φυσιολογικος ορος... χαχαχα... φυσικα δεν το ηξερα... :rolleyes: Δηλαδη αυτο που βαζουμε στο μυτακι το ιδιο βαζουμε και στις ρωγες για καθαρισμο??:rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

το Otrisalin ειναι και αμπουλες φυσιολογικου ορου των 5ml που χρησιμοποιουμε αρκετα στα μωρακια

και φιαλη για ρινικες αποφραξεις για μεγαλυτερα παιδια και ενηλικες

και συσκευη αποφραξης (ενα σωληνακι που εχει στομιο οπου το βαζει ο γονιος στο στομα του και ρουφαει προς τα εκεινον τον αερα ενω το αλλο ακρο εχει ανταλλακτικο αναρροφητηρα με φιλτρο που μαζευει τις μυξουλες)

ειναι ολοκληρη οικογενεια δηλαδη..:tongue:

736309_enlrg.jpg

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!:P:p

Προσπάκι χρόνια σου πολλά και με έναν πόνο να φέρεις στη ζωή σας το αντράκι σας!!!!! Να έρθουνε όλα όπως τα επιθυμείτε και να έχετε πάντα υγεία κι ευτυχία στην οικογένειά σας!!!!!

Ματινάκι να χαίρεσαι κι εσύ τον άντρα σου και τον πατέρα σου και με το καλό ο μπεμπούλης σου!!!!!!

Χρόνια πολλά γενικά σε όλους που γιορτάζουνε!!!!

happy_name_day.jpg

Δημητρα χρονια πολλα κοριτσι μου να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο να ερθεις ο μπεμπης σας!!!!!!!!!

sokolatagiortisos5.jpg

Ματινα να χαιρεσαι τον αντρα σου και τον πατερα σου!!!!

Με το καλο και ο μικρος αντρας σου!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημερα ειπα δεν ειπα!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ μανουλες....

Τι γλυκα που κοιμηθηκα αποψε;!;!

Ο λογος;; Εχτες το βραδυ 1 η ωρα, αν δε μου εφερνε ο Νικος κρεπα (σοκολ. μπανανα, μπισκοτο) θα σκαγα... Καλα μιλαμε για μεγαλη γουρουνια!! Τελικα την εφαγα ομως και κατα τις 2 με πηρε ο γλυκος ο υπνακος!!!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...