Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ετσι μπερδεμενη ημουν κ εγω στην αρχη αλλα τωρα ειναι τελεια οπως σου ειπα προχθες ειμαι στη 19 κ το μωρακι μου αυτες τις μερες κοβει βολτεσ κ χτυπαει δυνατα!!!φαινεται κ απο απεξω μερικες φορεσ το που βρισκετε!!!υπομονη λιγες μερες κ θα το νιωσεις ξεκαθαρα!!!!!

Αχ σ'ευχαριστώ κοριτσάκι για την ενθάρρυνση!!!!!!:D:D

αυτο που γραφεις πιο κατω για το babylinoτο πακετο το ζητησες εσυ η οποιος κανει εγραφη του στελνουν αυτο το πακετο??

Την ώρα που κάνεις εγγραφή, πριν την ολοκληρώσεις έχει ένα πλαίσιο που λέει να γράψουμε το μήνυμά μας....εκεί γράφεις ότι σου είπα και μετά ολοκληρώνεις την εγγραφή!!!!!! Με λίγα λόγια τους το ζήτησα....;)

Όταν το πάρω θα σας ενημερώσω για το τι ακριβώς μου στείλανε!!!

εγω επαιρνα κουπονια της babylino Μετα τη γεννα αφου βρισκουν την database αυτων που γεννησαν απο τα μαιευτηρια..απο πακετα μονο της pampers πηρα που χε ενα σωρο δειγματα ΑΛΛΑ τελικα για μενα ολα ηταν σχεδον αδιαφορα αφου κατεληξα σε πολυ λιγα και απλα καλλυντικα..

οπως sudocream για την αλλαγη της πανας σε καθε αλλαγη και αν ειναι βαρβατο συγκαμα frezyderm cream η οποια δεν πολυσμφερει οικονομικα αλλα ειναι δυνατη. Βεβαια σπανια ειχαμε συγκαματα αφου φροντιζα να την αλλαζω σε τακτα χρονικα διαστηματα και οχι οοοταν το θυμομουν η οταν μυριζε κατι..παραξενο..και παντα την επλενα σε καθε αλλαγη

βεβαια ΚΑΘΕ δερμα μωρου και καθε μαμα εχουν τις ιδιαιτεροτητες τους συνεπως ΜΟΝΟ με πειραματισμους θα καταληξετε ακομη και οι δευτερομαμαδες αφου καθε περιπτωση δερματος διαφερει..

πχ απο πανες στην κορη μου με ικανοποιησαν οι Libero που αλλες μητερες δεν τις συγκριναν με τις pampers..οι οποιες εμενα μου εκανε κατι ασχημο το υλικο τους αλλα και η αισθηση οταν κρατουσα τη μικρη οτι ηταν υγρη ασχετα αν δεν ηταν.

Αλλες μαμαδες βολευονται με Babylino Που εγω τις δοκιμασα μονο σε πανα βρακακι στον 1 1/2 χρονο αφου βγαλαμε την πανα για τη διαρκεια της ημερας και αλλες με του Lidl που εγω τις επαιρνα μετα το ετος αλλα για τη νυχτα δεν με καλυπταν αφου η κορη μου ειχε διαρροες ενω πχ για το βαφτηστηρι μου παντα ηταν μια χαρα..

ΟΛΑ εχουν να κανουν με το δερμα, τον σωματοτυπο, το αποτελεσμα του προιοντος στο καθε παιδι αλλα και με την κριση της καθε μητερας.

Και αυτο ισχυει και για τα μωρομαντηλα και για το ειδος μπιμπερο (αν και εμεις το χρησιμοποιησαμε λιγο γιατι θηλαζα σχεδον δυο χρονια) και για τα ρουχα επισης..που ειδικα στο θεμα αυτο ειμαι κατα της αγορας πανακριβων ρουχων και παπουτσιων αφου μεγαλωνουν με μεγαλους ρυθμους και δεν αξιζει κατ εμε η σπαταλη χρηματων για κατι που θα φορεθει..καποιες..φορες..

Μια μεση ποιοτητα η τιμη ειναι η καλυτερη περιπτωση και εμεις δεν ειχαμε και κανενα προβλημα να χρησιμοποιησουμε και second hand απο δυο φιλες μου που ηδη ειχαν κοριτσια και αυτο απο μονο του μας εκανε και οικονομια.

Ελεγα προσφατα στον ανδρα μου οταν πηγαμε για μια αγορα στο Λητω με τα βρεφικα πως οταν περιμενα την κορη μου ειχα παθει μια συγχηση για το τι θα επρεπε να αγορασω για το παιδι απο καλλυντικα, εξοπλισμο, ρουχισμο κλπ, τωρα εχω αντιληφθει πως δεν ειναι τιποτε αλλο παρα πολυτελειες και υπερβολες τα περισσοτερα πραγματα και ειναι πολυ συγκεκριμενα αυτα που θα καταληξω να χρησιμοποιω τελικα..ετσι τωρα μονο εναν καινουργιο αποστειρωτη θα αγορασω για οταν θα πρεπει να επισυτρεψω στη δουλεια μου αφου αν ολα πανε κατ ευχην θα αντλω γαλα με θηλαστρο και θα πρεπει να αποστειρωνω για τη μεταφορα.

αυτα απο μενα..

οσο για τις..κλωτσιες.. καλα κρατουν.. απο βαρος μαλλον εχω λιγο σταθεροποιηθει αλλα δεν παιρνω και ορκο..απλα δεν τρωω τοσο πολυ οσο πριν..

Prosperous πολύ ωραία αυτά που έγραψες..

Για τα ρούχα - παπούτσια συμφωνώ απόλυτα, ακριβώς γιατί τα μωρά μεγαλώνουνε γρήγορα και πολλά πάνε χαμένα...

Εμένα θέλει η πεθερά μου να ψωνίσει ρούχα αλλά της είπα πως πρώτον θα γεννήσω φθινόπωρο οπότε τα καλοκαιρινά δεν θα χρησιμοποιηθούνε και δεύτερον αν τόσο πολύ θέλει να πάρει ρουχαλάκια να είναι για μεγαλύτερη ηλικία γιατί το Νο 0 ίσως εξαρχής να μην του κάνει και είναι κρίμα να δωθούνε λεφτά και να πάνε χαμένα τα πράγματα...

Από μία γνωστή μου που είχε τρία αγόρια θα πάρω σεντονάκια, αποστειρωτή και καρέκλα φαγητού....ούτε κι εγώ έχω πρόβλημα να πάρω second hand πράγματα αφού κι εγώ έτσι είχα μάθει να είμαι από μικρή....συνήθως έδιναν στη μαμά μου ρούχα από μεγαλύτερα κορίτσια και είχα πάντα μία γεμάτη ντουλάπα από ήδη φορεμένα (ρούχα)...

Τα μόνα που θα αγοράσω είναι έπιπλα, καροτσάκι, μπιμπερό, πιπίλες, ζιπουνάκια και μερικά φορμάκια που θα χρειαστούνε για τις πρώτες μέρες...μετά βλέποντας πόσο είναι ο μικρός θα αγοράζω και τα αντίστοιχα ρουχαλάκια που θα του ταιριάζουνε...;)

Όσο για τις πάνες και τις κρέμες.....θα δείξουνε στην πράξη τι θα ταιριάζουνε για το μωρό...

Φιλάκια σε όλα τα μπεμάκια...:P

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Κοριτσακια...

Και Εγώ έτσι θα τη βγάλω, ρούχα κούνια λίκνο και γενικά ότι χρειάζομαι θα πάρω απο τις αδερφές μου.. Δεν ειναι καιρός για σπατάλες, ασε που όλα αυτά έχουν να κάνουν με το ψώνιο και την περηφάνια των γονιών γιατί τα μωρακια δεν καταλαβαίνουν τίποτα απο τα λουσα... Αχ πόσο χαίρομαι που αλλάζει η ζωή μου, πραγματικά ειναι ότι πιο όμορφο συμβαίνει στη ζωή του ανθρώπου.. Με έχει πιάσει ένας συναισθηματισμος... Το κάτι άλλο... Πολυ ευαισθησία!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

τα σιγουρα που θα μας χρησιμευσουν ειδικα τον χειμωνα και τους πρωτους 6 μηνες ειναι τα φορμακια κοντομανικα και μακρυμανικα και τα ολοσωμα βαμβακερα δηλαδη αυτα που κλεινουν και το ποδι μεσα..

μην σπαταλησετε σε ρουχαλακια εξοδου, λιγα και καλα γιατι ποσες φορες νομιζετε οτι θα βγαλετε το μωρο εξω το χειμωνα?? η θα το πατε σε καμια...δεξιωση??

ειμαι υπερ της αγορας και καλυτερα του δανεισμου σε σελτεδακια ειδικα με την αδιαβροχη οψη για αλλαγη της πανας οπου αυτα λερωνονται συχνα τους πρωτους μηνες που ειναι πιο ρευστη η εκκενωση, σεντονακια, πετσετακια για τις γουλιτσες, φορμακια και καλτσακια αφου τους πρωτους μηνες πρεπει να κραταμε ζεστα τα ποδαρακια τους..αναλογα βεβαια τη θερμοκρασια του σπιτιου..

και να μην αγχωνεστε και με τη θερμοτητα.. τα μωρα απο 18 εως 22 βαθμους κελσιου εντος δωματιου ειναι μια χαρα, δεν χρειαζονται πολυ ζεστη η πολυ κρυο. Εχουν εντελως αλλη αισθηση θερμοκρασιας απο εμας του μεγαλους.

Τωρα σχετικα με τα επιπλα.. και εγω λικνο, ζυγαρια (δεν με ενδιεφερε να εχω και τωρα ειδικα δεν θα την εχω γιατι την εδωσα πισω στη κοπελα που μου την ειχε δανεισει), αλλαξιερα και καλαθουνα τα χα παρει απο μια φιλη.

Τα μονα που αγορασα ηταν το καροτσι που μου το εκανε δωρο ο πατερας μου. Το Τριο της chicco που χει χουφτα καθισμα για το αυτοκινητο, πορτ μπεμπε και καθισμα βολτας και ειναι και ελαφρυ και στενο για να αποθηκευεται ευκολα αλλα εκανε τοτε 700 ευρω..ουκ ολιγα..εγω δεν θα τα εδινα ποτε τοσα χρηματα..

και εγω αγορασα την κουνια-κρεβατι της και την συρταριερα της με κατι παρελκομενα στα 700 ευρω παλι και μαλιστα επειδη θηλαζα αρκετο διαστημα και υπηρχε ενα θεμα με τον υπνο την κουνια δεν την αποσβεσε ποτε..ετσι ειναι σχεδον ανεπαφη για το επομενο μωρο..

αναλογα τον ογκο του μωρου το λικνο τα κραταει μεχρι 3-4 μηνων..καμια φορα μπορει να φθανει το 6μηνο.

Παντως τα αγορακια υπο συνηθισμενες συνθηκες αναπτυσσονται σε ογκο πιο ραγδαια απο τα κοριτσια και ειδικα με τα παπουτσια..

Εγω ειχα αγορασει και ring sling απο εδω (αντι μαρσιππου ειναι ενα κομματι υφασμα που το φοραμε με διαφορους τροπους οπως οι ινδες και κραταει το μωρο σε στασεις εμβρυικες και γνωριμες σε αυτο) αλλα επειδη με την κορη μου που γεννηθηκε Ιανουαριο δεν εβγαινα πολυ εξω και επειδη ειχα στραμμενη ολη την προσοχη μου και τον χρονο μου σε εκεινη δεν το χρησιμοποιησα, στο δευτερο ομως για να χω διαθεσιμα τα χερια μου ενοσο θηλαζω θα προσπαθησω να το χρησιμοποιω..

ο δε μαρσιππος ειναι και αυτος καλος αλλα αν εχετε θεμα με την πλατη η τη μεση το δεσιμο απο μπροστα συντομα γινεται ανυποφορο σε μια μικρη κιολας βολτα..ομως καποιοι βολευονται μια χαρα.

αυτα απο μενα..

Καλημερα κοριτσαρες τι κανετε???? Ας αρχισω να σας λεω τα νεα απο τον γιατρο!!!! Επιτελους ειδαμε το μωρακι μας μετα απο εναν ολοκληρο και βασανιστικο μηνα...χιχιχιχ!!!!!

Ειναι ολα μια χαρα, συνεχεια εκανε κολυμπι και παλι δεν αφηνε τον γιατρο να το μετρησει....καποια στιγμη ηρεμισε και τελικα μας μετρησε....222γρ. ειμαστε καλεεεεεεεε.........μεγαλωσαμε πολυυυυυυ.....την τελευταια φορα που πηγαμε ειμασταν 95γρ.χιχιιχιχιχι!!!!!!! Ολα φυσιολογικα τα βρηκε, μας ειπε και αυτος οτι εχει μια υποννοια οτι ειναι αγορι...και κλεισαμε ραντεβου 11 Ιουλιου για την β'επιπεδου! Βεβαια θα με παρει για την επιβεβαιωση γιατι αυτος το γραφει αλλα μετα πρεπει να κλεισει ραντεβου οποτε αν ειναι κενη η ωρα τοτε ειναι το σιγουρο!!!!!

Αυτα απο μενα και το μωρακι!!!!!!!!!!!!! Εσεις τι κανετε??? Συμφωνω απολυτα μαζι σας οσον αφορα τα ρουχα...εμενα ηδη μου εδωσε η συνυφαδα μου μια τσανταρα ρουχαλακια απο τον γιο της! Δεν με ενοχλει καθολου να ειναι μεταχειρισμενα αν και τα εβγαλα να τα δω και ειναι σαν καινουργια, ουτε εναν λεκε δεν εχουν! Παντως κι εγω πιστευω οτι για θεματα κρεμων συγκαματος και πανες ειναι τι θα κατσει στο δερμα του καθε μωρου...και εγω εχω παραδειγματα απο μωρα που π.χ. οι λιμπερο οι πανες του δημιουργησαν προβλημα ενω αυτες του λιντλ ηταν απιστευτα καλες....δεν μπορουμε να ξερουμε τι ακριβως θα χρησιμοποιησουμε. Οπως επισης το αφρολουτρο της μπεπανφολ σε μιας φιλης μου το μωρο δεν εκατσε στο δερμα του και γεμισε το παιδι σπυρια απο τα νυχια ως την κορφη.

Κι εγω ειμαι απο τις τυχερες που οι περισσοτερες φιλες μου εχουν παιδια απο 2 χρονων και πανω και καποια πραγματα θα τα δανειστω οπως π.χ.πορτ-μπεμπε, καθισμα αυτοκινητου 0+ και ριλαξ! Βεβαια εχουμε βρει μια βιοτεχνια στο περιστερι η οποια εχει βαλει απιστευτες προσφορες και εχει π.χ. κουνια+σετ προικα κουνιας+καροτσι με καθισμα αυτοκινητου και τσαντα αλλαξιερα+ριλαξ γυρω στα 560 ευρω ολα αυτα! Οποτε μπορει να μην χρειαστω καποια πραγματα ουτε καν να τα δανειστω....σωστες κινησεις γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και πρεπει να σκεφτουμε την απλοτητα που ειναι και το καλυτερο παρα τις πολυτελειες...αυτα δεν τα καταλαβαινει το μωρο,μονο αγαπη και φροντιδα θελει!

Σας φιλω γλυκα και σας στελνω πολλα χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο!! τελεια νεα!! μαλιστα 222 γρ ειναι αρκετα μεγαλο αφου στη 18η εβδομαδα μεσος ορος ειναι τα 150 γρ!! μπραβο!!

μαλλον ξερω για ποια βιοτεχνια λες στο Περιστερι αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της..εχει γενικα καλες προσφορες αν και απο τη Λενορμαν σε ενα πρατηριο εχω αγορασει σε εξισου καλες τιμες.. αν θυμαμαι καλα το προβλημα με το πρατηριο στο Περιστερι ηταν με το θεμα της πληρωμης..δεν ηθελαν πιστωτικη η δοσεις. Εχουν περασει και δυομιση χρονια απο τοτε..

αντε και εγω ανυπομονω να παω την αλλη Παρασκευη..ως τοτε η μονη παρηγορια μου ειναι οτι κλωτσαει δυνατα και οτι νοιωθω καλα και χαρουμενη..

εγω μετα τη β επιπεδου θα αρχισω να ξεδιαλεγω τα καραμπαμ κοριτσιστικα απο τα unisex της κορης μου, ωστε να τα βαλω στην ακρη τα μεν για μια φιλη που θα κανει κοριτσι, τα δε αλλα για να τα πλυνω κατα τον Σεπτεμβρη και να τα χω stand by για τον γιο!

αντε να δουμε!

Διαφημίσεις

Καλησπερα φουσκοκοιλιτσες...

Εγω πριν μια ωρα γυρισα σπιτι απο τη δουλεια και μετα απο καποιες ωρες πονοκεφαλου τελικα αναπαυομαι....

Ματινα μπραβο για τα ευχαριστα με το μπεμπη σου...Ειναι πολυ ωραιες οι στιγμες που μπορεις να βλεπεις τι γινεται μεσα σου, πως συμπεριφερεται το μωρο σου.. Αντε και σε 3 εβδομαδες παλι θα το ξαναδεις.. Μια χαρα ολες καλα παμε.....!!!!!!:P:p:p

prosperous πραγματικα ολα αυτα που γραφεις ειναι σωτηρια για μας τις πρωταρες... Λιγο υπομονη κ συ μεχρι την Παρασκευη, αφου εχεις τη χαρα να το αισθανεσαι δεν εχεις αγχος τουλαχιστον!

Φιλια προς το παρον..

μπραβο!! τελεια νεα!! μαλιστα 222 γρ ειναι αρκετα μεγαλο αφου στη 18η εβδομαδα μεσος ορος ειναι τα 150 γρ!! μπραβο!!

μαλλον ξερω για ποια βιοτεχνια λες στο Περιστερι αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της..εχει γενικα καλες προσφορες αν και απο τη Λενορμαν σε ενα πρατηριο εχω αγορασει σε εξισου καλες τιμες.. αν θυμαμαι καλα το προβλημα με το πρατηριο στο Περιστερι ηταν με το θεμα της πληρωμης..δεν ηθελαν πιστωτικη η δοσεις. Εχουν περασει και δυομιση χρονια απο τοτε..

αντε και εγω ανυπομονω να παω την αλλη Παρασκευη..ως τοτε η μονη παρηγορια μου ειναι οτι κλωτσαει δυνατα και οτι νοιωθω καλα και χαρουμενη..

Προσπ μου τι κανεις???Πως παει το μωρακι σου?Κλωτσαει ε κλωτσαει????? Κι εγω πλεον το νιωθω πολυ συχνα και πολυ εντονα και ειναι τρελααααααα..............!!!!!!!!!!!!!!

Τελικα ο γιατρος μου ειπε να μην υπολογιζω βαση της αυχενικης που μας εβγαλε 6 μερες πιο μεγαλους απο τους αρχικους υπολογισμους και αν προσεξες αλλαξα ηδη τα τικερακια μου και απο 19 εβδομαδων το εβαλα 18εβδ.+1 μερα που ειναι βαση των αρχικων υπολογισμων! Οποτε αν οντως ισχυει το 150γρ. στις 18 εβδομαδες ναι ειμαστε λιγο μεγαλυτεροι αν και υπαρχει αποκλιση παντα...

Η βιοτεχνια που εγραψα πιο πανω ειναι η motherbaby και εγω προσωπικα εχω παθει πλακα με τις τιμες που εχει ειδικα για την κουνια 3 σε 1. Βεβαια η αληθεια ειναι οτι εχουμε παει πριν 2 χρονια με την κουμπαρα μου και την συνυφαδα μου σε motherbaby και λητω και δεν ξερεις τι να πρωτοδιαλεξεις μου αρεσαν ολα και τοτε που τα κοιτουσα δεν ειχα καν στο μυαλο μου να κανω παιδι....τωρα οταν με το καλο παμε δεν θα ξεκολλαω και ειμαι σιγουρη οτι θα δυσκολευτω πολυ να διαλεξω...ειδικα κουνια! Πηγαμε μετα τον γιατρο χθες με τον αντρα μου στο ΗΡΑ και ειδα κατι κουνιες μουρλια!!!!!!!! Τεσπα...αυτη η βιοτεχνια στην λενορμαν ποια ειναι?

Καλησπερα φουσκοκοιλιτσες...

Εγω πριν μια ωρα γυρισα σπιτι απο τη δουλεια και μετα απο καποιες ωρες πονοκεφαλου τελικα αναπαυομαι....

Ματινα μπραβο για τα ευχαριστα με το μπεμπη σου...Ειναι πολυ ωραιες οι στιγμες που μπορεις να βλεπεις τι γινεται μεσα σου, πως συμπεριφερεται το μωρο σου.. Αντε και σε 3 εβδομαδες παλι θα το ξαναδεις.. Μια χαρα ολες καλα παμε.....!!!!!!:P:p:p

prosperous πραγματικα ολα αυτα που γραφεις ειναι σωτηρια για μας τις πρωταρες... Λιγο υπομονη κ συ μεχρι την Παρασκευη, αφου εχεις τη χαρα να το αισθανεσαι δεν εχεις αγχος τουλαχιστον!

Φιλια προς το παρον..

Αριστεα μουυυυυυυυυυυ??????? Τι κανεις φουσκοκοιλιτσα?????

Απεριγραπτο οπως ξερεις....δεν το χορταινω το μικρουλι μου μωρε!!!!

Ανυπομονω για τον β'επιπεδου μιας και ειναι ο πιο μεγαλος υπερηχος και θα κρατησει περισσοτερη ωρα!!!!!!!!!! Θα παρω μια γερη δοση....

Φιλια πολλα και χαδακια στην κοιλιτσα!!!!!!!!

Εγω β επιπεδου εχω προς το τελος Ιουλιου..Και απο τωρα βλεπω σχετικα video στο you tube για να ξερω τι θα συμβει... Πριν φυγουμε για διακοπες θα μας ξαναδει ο γιατρος τελος του μηνα, για να μας δωσει κ διαφορες συμβουλες..

Α κατι που θυμηθηκα τωρα, σας εχει ζητησει ο γιατρος καρδιολογικη εκτιμηση απο καρδιολογο; Εγω γενικα ειχα απο μικρη ενα αγχος για την καρδια μου οσο αναφορα τη στιγμη της γεννας, ειχα δει κ κατι χαζοεργα και μου ειχε γινει φοβος κ τρομος. Οποτε ανακουφιστηκα που μου ζητησε ο γιατρος να με δει κ ενας καρδιολογος..

παιδια μη ψαρωνετε με τη β επιπεδου..

εμενα στο Ιασω διηρκησε μονο 20 λεπτά.. απογοητευτηκα γιατι ημουν προετοιμασμενη για πολυ περισσοτερο αλλα ανακουφιστηκα γιατι μαζι με τον εξεταστη ηταν επιβλεπων και ο δικος μου γιατρος και ημουν οκ.

Σε αλλες περιπτωσεις υπερηχογραφιστων η β επιπεδου κραταει πολυ περισσοτερο αναλογα με τη σχολαστικοτητα του εξεταστη και αναλογα με το ποσο βολικη θεση εχει το μωρο στη κοιλια..

βεβαια απο ανατομικης πλευρας λυνει πολλα θεματα αλλα να ξερετε οτι δεν ειναι διαγνωστικη για οποιαδηποτε αλλη παθηση περαν των ανατομικων η καποιων (πχ λαγοχειλια) που συνδεονται με πιθανες παθησεις..

ΒΕΒΑΙΑ ειναι σημαντικο να πηγαινει καλα και να ειναι ολα καλα.

Τωρα σχετικα με την καρδιολογικη εξεταση, υποτιθεται πως αν υπαρχει ιστορικο η αν υπαρχουν ταχυκαρδιες και αλλα συμπτωματα που τα ξερετε ως ατομα οτι σας συμβαινουν πρεπει να τα αναφερετε εξ αρχης στον γιατρο σας.. αλλωστε σε οποια φαση και κατασταση και στον τοκετο καρδιολογος παντα ελεγχει την επιτοκο, αρα ολα προλαμβανονται..για την ωρα αν ξερετε κατι η υποψιαζεστε κατι αναφερεται το στο γιατρο σας και καντε προληπτικα εξεταση αλλιως δεν θα βρισκα το λογο να κανετε τοσο κοπο.

Εγω επειδη ειχα πολλες εγκυμοσυνες και ειχα καποιες ταχυκαρδιες που οφειλονταν σε αγχος και ελλειψη ξεκουρασης επειδη εργαζομουν παραλληλα ειχα θορυβηθει και ειχα κανει triplex καρδιας που εδειξε οτι ολα πανε καλα με τη καρδια μου.. μετα με τις διαφορες μικροεπεμβασεις εχω κανει και καρδιογραφηματα συνεπως ειμαι καλυμενη..

ναι η Motherbaby ειναι η βιοτεχνια, σωστα..

Αυτο που λεω στη Λενορμαν ειναι καταστημα χονδρικης λιανικης και πρεπει αν βρω τη καρτα τους για να σου πω ονομα και αριθμο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...