Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειλικρινά μπράβο σου, μόνο που τα ακούω κουράζομαι!! Δες και πόσα ποστ κάνεις κάθε μέρα!!! Δεν ηρεμείς λεπτό!!

Πόσο θα ήθελα να έβλεπα την φατσούλα της κόρη σου και να της έδινα ένα φιλάκι!! Πρέπει να είναι μεγάλο γατόνι!!

Σήμερα τσακώθηκα με το mothercare ακόμα να μου φέρουν το κρεββατάκι!!

ασχετα απο το φορουμ, το γραψιμο ηταν παντοτε η εκτονωση μου.. αν δεν εγραφα εδω θα εγραφα κατι αλλο, πχ μια ιστορια..ξελαμπικαρω και βεβαια μου αρεσει πολυ η επικοινωνια αν υπαρχουν ανθρωποι που επιθυμουν αδολα το ιδιο..

και το απογευμα μας καλεσε ο παιδιατρος μαζι με δυο αλλες μελουσες μαμαδες και μας εκανε ενα μινι σεμιναριο για οτι μας περιμενει αλλα και μας καθοδηγησε για τον αποκλειστικο θηλασμο:P και ποσο χαρηκα για οσα μας ειπε και στο τελος μας ανακοινωσε οτι μεγαλωσε και σκευτετε να αποσυρθει:( αλλα εμας θα μας ανλαβει μαζι δε δυο δικες του παιδιατρους

αυτα τα νεα μου παω να σας διαβασω

μπραβο του!! εισαι τυχερη!!

Κοριτσάκι και αυτό!! :) Αλλά θα είναι κάποιες εκατοντάδες χιλιόμετρα δυστυχώς μακριά!!

Πολύ μικρούλι δεν είναι?? Εγω δεν θέλω τόσο μικρό, θα φοβάμαι !!

παντα υπαρχει αποκλιση στα νεογεννητα απο τον υπερηχο αλλα οντως ηταν μεγαλη αποκλιση.. ωστοσο ενα μωρακι 2650 οπως ηταν η κορη μου δημιουργουσε το αισθημα της ευθραυστοτητας και της προστασιας ακομη περισσοτερο αλλα ολα ειναι μια χαρα!! τα κοριτσια ειδικα εχουν ταση να ειναι πιο ελαφρυα..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , PROSPEROUS!!!

Με το καλο να έρθει το μωρακι σου... Να χαιρεσαι και τα δυο σου τα παιδια και ολη σου την οικογενεια!!! Οι πιο βαθιες σου επιθυμιες ειναι ευχη μας.. Να'σαι καλα... :D

2304113flne0sjcu8.gif

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις ευχες και την ομορφη διαδικτυακη ανθοδεσμη!! Με τη λιτοτητα πλεον τετοιες θα παιρνουμε και θα μαστε και ευχαριστημενοι..χαχα :tongue: :tongue: :tongue:;);)

Να εισαι καλα κοριτσακι μου!! με το καλο και εσυ και εναν πονο!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

να χαιρόμαστε την Προσπ.

Δημητρούλα μου χρόνια πολλά!!!

glitterfy0052514662D33.gif

Να χαίρεσαι και να σε χαίρονται οι αγαπημένοι σου. Να σου έλθουν όλα με το καλό.

Σε ευχαριστω!!! Και εσυ να βλεπεις τα παιδακια σου χαρουμενα και υγιη.. ελπιζω η κορουλα σου να ειναι καλα!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες ολόψυχα για τις ευχές και την συμπαράσταση!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Όταν έχω νέα θα σας πω.

Εγώ την επόμενη Τετάρτη πάω για N.S.T. Άντε να δούμε... Σιγά σιγά, μία μία παίρνουμε τη σειρά μας.

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες ολόψυχα για τις ευχές και την συμπαράσταση!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Όταν έχω νέα θα σας πω.

Εγώ την επόμενη Τετάρτη πάω για N.S.T. Άντε να δούμε... Σιγά σιγά, μία μία παίρνουμε τη σειρά μας.

με το καλο το nst.. (τελικα πολλες το κανετε.. καλο ειναι αυτο ομως..εγω θα οτ κανω μια και καλη..χαχα!!)

με το καλο το nst.. (τελικα πολλες το κανετε.. καλο ειναι αυτο ομως..εγω θα οτ κανω μια και καλη..χαχα!!)

Εγώ πάντως θα το κάνω και λόγω ηλικίας γιατί όπως και να το κάνουμε .... Και μάλιστα δεν νομίζω να το επαναλάβω αν όλα πάνε καλά. Το περασμένο Σάββατο ρώτησα μία προϊσταμένη στο τμήμα τοκετών στο Ιασώ και μου είπε δεν γίνεται πάντα. Βέβαια ο γιατρός μου στο πρόγραμμα των εξετάσεων που δίνει στην αρχή της εγκυμοσύνης το είχε μέσα και αυτό το έντυπο το δίνει σε όλες απ' ότι κατάλαβα. Αλλά νομίζω ότι όλα είναι κατά περίπτωση.

NQt5p2.png

κατα περιπτωση και στον γιατρο βεβαια..το σιγουρο ειναι οτι το χρημα ρεει αφθονο αφου ειναι και ιδιωτικα!! εχω και εγω χρωστουμενα στο Ιασω να επιστρεψω σε λιγο καιρο..χαχα!!:tongue::tongue:

χαλια το χθεσινο βραδυ εντωμεταξυ..

ειχα φαει ενα ολοκληρο μπροκολο μπας και με βοηθησει στη δυσκοιλιοτητα (το εφαγα μεσημερι) και το βραδυ ειχα καουρες και κοιλια τσιτα απο τα..αερια με αποτελεσμα κατα τη 1 να ξυπνησω τουρτουριζοντας γιατι προσπαθουσα και να ρευτω και να παω τουαλετα.. στο τελος με επιασε ενα ξεγυρισμενο κοψιμο (το οποιο εχει ελαφρως κρατησει μεχρι πριν λιγο) αλλα αποσυμφοριστηκε το πεδιο.. βεβαια δεν κοιμηθηκα καθολου καλα.. ειχε και γκρινια η μικρη..(αυτα παθαινει οταν δεν μου κοιμαται τα μεσημερια.. εχει υπερενταση στον υπνο της) και ειμαστε μια χαρα.. τωρα κουτουλαω αλλα θα μεινω μονη μου μαζι της σε λιγη ωρα λογω υποχρεωσεων των αλλων και πρεπει να κανω υπομονη..

επισης εχθες εφτιαξα την καρυδοπιτουλα μου αλλα μου φερνει καουρες και ετσι ουτε την αγγιζω..:rolleyes: οι αλλοι βεβαια την ξεπατωνουν..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...