Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Και ο Αντ τρωει τα νυχια του (σε σημειο αηδιας).. Θεωρω οτι ειναι θεμα ανασφαλειας καθαρα... Μακαρι το παιδακι μου να μην εχει ανασφαλειες.. Εγω ως παιδι ειχα αλλες φοβιες.. Δεν μπορουσα να μενω μονη μου, ηθελα τους δικους μου κοντα, να τους ακουω.. Σε σημειο που παθαινα σπαστικες κωλιτιδες απο το αγχος, κι ημουν μικρο παιδι ετσι??? κριμα ημουν... :(

καμια φορα δεν ξερεις πως ενα παιδι λαμβανει τα μηνυματα γενικα.. εμενα η κορη μου παροτι μας εχει 3 στο σπιτι και ασχολουμαστε μαζι της αποκλειστικα και δεν την εχουμε αφησει βραδυ μονη της, μονο μια φορα βγηκαμε νυχτα με τον ανδρα μου 3 χρονια τωρα, την θηλασα 21 μηνες αρα ειχε ατελειωτη αγκαλια και χαδια και την εχουμε μαζι μας οπου παμε και οτι κανουμε, παρ αυτα την βλεπεις οτι χαιδευει το πανω χειλακι της για να κοιμηθει και ενω το καλοκαιρι στο εξοχικο με τις δραστηριοτητες το χε περιορισει τωρα που ειμαστε στην Αθηνα και υπαρχει εμεσα μια πιεση προς εκεινη στο να κοιμαται στο δωματιο της μονη, στο οτι η μαμα ξαφνικα δεν ξαπλωνει κοντα της η οτι δεν την παιρνει συχνα αγκαλια και το ακουσμα οτι καποιος ερχεται να διεκδικησει την αποκλειστικοτητα της η ιδια το συνηθειο με το δακτυλακι να χαιδευει μεχρι να πληγωνει στο τελος το πανω χειλη εχει γινει..εμμονικο..

με στενοχωρει και ελπιζω ειλικρινα να το ξεπερασει χωρις να της αφησει σημαδια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Υ.Γ.: Κάποια στιγμή είχες πει με τη βαλίτσα του μαιευτηρίου να έχουμε σε ένα χαρτάκι τα τηλέφωνα από τον Σύνδεσμο La Leche League Greece και το τηλ. από το Νοσοκομείο Έλενα το οποίο είναι για ανοιχτή τηλεφωνική επικοινωνία για συμβουλές ως προς το θηλασμό!!

Δηλαδή, μπορώ να πάρω τηλέφωνο εκεί όσο είμαι στο νοσοκομείο ή γενικά όποτε χρειαστώ κάτι και να με συμβουλέψουνε????

Έχω και τη μαία βέβαια από τα μαθήματα τώρα πια....αλλά έτσι για να ξέρω, γιατί ήδη τα έχω γράψει τα τηλέφωνα που είπες!!

Πρωτα απο ολα να ευχαριστησω και εσενα αλλα και τα υπολοιπα κοριτσια για την τοσο θετικη αντιμετωπιση που εχετε υιοθετησει για το θεμα του μητρικου θηλασμου ο οποιος ΝΑΙ ειναι η πιο φυσικη λειτουργια που μπορει να προσφερει η μητερα προς το παιδι της καθως ειναι θηλαστικο, φτιαγμενη δηλαδη για αυτο..

προσωπικα με νοιαζει να πιστεψετε οτι μπορειτε να προσπαθησετε, να βασιστειτε στις γνωσεις σας και στο ενστικτο σας και οχι στο τι σας ειπε αποκλειστικα μια καποια prosperous η καποιος αλλος σχετικος η ασχετος, ετσι ωστε οταν θα θηλασετε η οταν θα αποφασισετε να μην θηλασετε να ειναι αποφαση υπευθυνη, εις γνωσιν σας και να μην το φερετε βαρεως αργοτερα η τελος παντων να μην νοιωσετε εξαπατημενες..

επισης να πω οτι ισως καποιες γυναικες στην πραξη διαπιστωσουν οτι ο μητρικος θηλασμος δεν τους προσφερει καποια ικανοποιηση η τελος παντων δεν τον αντεχουν η δεν τον βρισκουν αποτελεσματικο για τα δεδομενα τους..

δεν ειναι καθολου κακο η λαθος για να το κατακρινει κανεις γιατι ετσι το πιστευουν αλλα το βρισκω πολυ υγιες να επιλεγουν τι ειναι καλυτερο για εκεινες για να μπορουν ψυχικα να σταθουν και στα παιδια τους.. δηλαδη κλεινω επαναλαμβανοντας το οτι μια σωματικα και ψυχικα υγιης μαμα θα μεγαλωνει εξισου και ενα υγιη μωρο.. το να φθανεις στην σωματικη εξαθλιωση και στην καταρρακωμενη ψυχολογια δεν οφελει κανεναν..

και βεβαια οπως μεγαλωνουν υγιη και εξυπνα θηλαζοντα παιδια, ετσι το ιδιο μεγαλωνουν και τα μη θηλαζοντα, ομοια και αυτα που ανατραφηκαν παραλληλα με συμπληρωμα..

περι των τηλεφωνικων αριθμων..

στο Ελενα Βενιζελου υπαρχει η γραμμη υποστηριξης η οποια λειτουργει καποιες ωρες (τις οποιες δεν γνωριζω σημερα) και μεχρι περσι εξυπηρετουσε μαμαδες απο ολη την Ελλαδα για να δινουν στοιχειωδη βοηθεια.

Το κεντρικο τηλεφωνο της LLL εχει αριθμο εφημερευουσας ανα τομεα στην Αττικη (δυτικα, ανατολικα, κλπ) και επικοινωνειτε μαζι της..

το οτι εχεις και το τηλεφωνο της μαιας ειναι ακομη καλυτερο διοτι σε πρωτη φαση εγω θα καλουσα πρωτα εκεινη και μετα καπακι την LLL η το Ελενα για να διασταυρωσω τις πληροφοριες.. στο Ελενα ειναι λιγο συντηρητικοι με το θεμα του θηλασμου συνεπως καποιες αποψεις να μην ειναι τοσο ανοιχτες σε δοκιμες οπως πχ το ζητημα με τον πυρετο.. εκει θα σου πουν μαλλον οτι μεχρι 38 θηλαζεις, οχι παραπανω.. ενω οι Συνδεσμοι θηλασμου λενε και ανω των 38 οτι ειναι αποδεκτο και ασφαλες.

Ευχομαι να πανε καλα οι προσπαθειες σας, μακαρι να μπορω με καποιο τροπο να σας βοηθησω αν χρειαστει κατι, αλλα οπως ειπα δεν ειμαι συμβουλος θηλασμου, οι αποψεις μου ειναι αποτελεσμα εμπειριας και ενημερωσης, οχι εξειδικευσης..οπως και να χει οσο θα μπαινω θα προσπαθω να βοηθησω εφοσον ξερω και μπορω γιατι σε καθε μανουλα και οργανισμο οι περιπτωσεις μπορει να ειναι δυσαναλογες και να υπαρξουν και μεμονομενα προβληματα..

και επαναλαμβανω οτι η ενοτητα θηλασμου του parents (το κεντρικο site) μεσα σε 3 χρονια και κατι εχει καλυψει το 90% των περιπτωσεων προβληματων θηλασμου.. αρα ισως να βρειτε εκει σημαντικες απαντησεις σε οτι σας προκυπτει..

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εξαφανίστηκα ε?

Με την δουλειά και της ετοιμασίες στο σπίτι.Κάθε βράδυ έρχομαι όλο χαρα να σας διαβάσω αλλά μέχρι να τα διαβάσω έχει περάσει αρκετή ώρα και κουράζομαι !! Αλλά έχει φάση γιατί την ώρα που σας διαβάζω γελάω και σκέφτομαι τι θα απαντήσω και στο τέλος δεν κάνω τίποτα!!

Μπορεί να μην το δείχνω αλλά χαίρομαι πολύ που υπάρχετε!!

Αυριο πάω για τον πρώτο καρδιοτοκογράφημα

Kyriakh και Δήμητρα ειλικρινά συγκινήθηκα όταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ότι πλησιάζουν οι μέρες σας και εγώ σαν την Ντίνα νιώθω ότι εχω μέλλον ακόμα!!

μακαρι ολες να φθασετε σχεδον τελειομηνα η και τελειομηνα σε οποιες το επιθυμειτε.. αλλα ποτε δεν ξερετε ποια θα παρει σειρα.. οτι θελουν τα μπεμπακια θα γινει τωρα η ο γιατρος σας αναλογα των περιπτωσεων.. για την ωρα εμεις κλωσσαμε αυγα και δεν κανουμε και πολλα..:tongue:;)

αχ εγω εχω ψοφησει λεμε.. στο δρομο το πρωι, μαγειρεματα μετα στο σπιτι, δουλιτσες, η μικρουλα, μετα δεν μου κοιμηθηκε, μετα να τρεχω στα ΚΕΠ, μετα στο σουπερ μαρκετ, μετα στον παιδοτοπο, γκρινια η μικρη στην επιστροφη γιατι κουτουλαγε απο τη νυστα αλλα (ΜΑ τι πεισμα αυτο το παιδι ζωη να χει!!) δεν ηθελε να κοιμηθει και αντε να πιει γαλα, αντε να την πλυνω, αντε να την ντυσω, αντε να διαβασουμε παλι παραμυθι, κοιμηθηκε και εγω εχω ξεμεινει με τη μεση να ποναει και με μια κοιλια τουρλα αφου παλι δεν εχω ενεργηθει παροτι εφαγα και ενα μπροκολο μονη μου μπας και..

σε λιγοτερο απο ωρα θα ροχαλιζω..

κοιταζω και γυρω μου και βλεπω σε μονιμη φαση το σπιτι μπαχαλο και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι..

γκρινιαζω ε?? που να δειτε και αυριο..χαχα!!

αχ εγω εχω ψοφησει λεμε.. στο δρομο το πρωι, μαγειρεματα μετα στο σπιτι, δουλιτσες, η μικρουλα, μετα δεν μου κοιμηθηκε, μετα να τρεχω στα ΚΕΠ, μετα στο σουπερ μαρκετ, μετα στον παιδοτοπο, γκρινια η μικρη στην επιστροφη γιατι κουτουλαγε απο τη νυστα αλλα (ΜΑ τι πεισμα αυτο το παιδι ζωη να χει!!) δεν ηθελε να κοιμηθει και αντε να πιει γαλα, αντε να την πλυνω, αντε να την ντυσω, αντε να διαβασουμε παλι παραμυθι, κοιμηθηκε και εγω εχω ξεμεινει με τη μεση να ποναει και με μια κοιλια τουρλα αφου παλι δεν εχω ενεργηθει παροτι εφαγα και ενα μπροκολο μονη μου μπας και..

σε λιγοτερο απο ωρα θα ροχαλιζω..

Ειλικρινά μπράβο σου, μόνο που τα ακούω κουράζομαι!! Δες και πόσα ποστ κάνεις κάθε μέρα!!! Δεν ηρεμείς λεπτό!!

Πόσο θα ήθελα να έβλεπα την φατσούλα της κόρη σου και να της έδινα ένα φιλάκι!! Πρέπει να είναι μεγάλο γατόνι!!

Σήμερα τσακώθηκα με το mothercare ακόμα να μου φέρουν το κρεββατάκι!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

καλησπερα κοριτσι με τα μπεμπακια!!

σημερα ειχα μαι γεματη μερα....!!!!

το πρωι πηγα στο ικα εγραψα σιδηρο κ ασβεστιο για να εχω και για μετα,τελικα λογο απεργιων εχει αργησει το επιδομα την τριτη θα μπει ευτυχως:P:p

μετα πηγα στο νοσοκομειο μας ειδε ο γιατρος, ο μπεμπακος μου ειναι στα 3 κιλα και εχουμε δρομο μπροστα μας!!!!

τωρα θα παμε παλι την τριτη ξανα:P

μας ειπε θα μας βλεπει καθε βδομαδα γιατι ναι:P:p μπηκαμε στο μηνα μας και εμεις :P:p:p

και το απογευμα μας καλεσε ο παιδιατρος μαζι με δυο αλλες μελουσες μαμαδες και μας εκανε ενα μινι σεμιναριο για οτι μας περιμενει αλλα και μας καθοδηγησε για τον αποκλειστικο θηλασμο:P και ποσο χαρηκα για οσα μας ειπε και στο τελος μας ανακοινωσε οτι μεγαλωσε και σκευτετε να αποσυρθει:( αλλα εμας θα μας ανλαβει μαζι δε δυο δικες του παιδιατρους

αυτα τα νεα μου παω να σας διαβασω

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα.. Εχω και εγω λιγα νευρακια αλλα δεν εγινε τιποτα το σοβαρο.. η βλακεια που μου δερνει τον εγκεφαλο φταιει... :mad: τεσπα....

Αρετη, καλο τελευταιο μηνα σου ευχομαι... κι εμεις διπλα διπλα παμε ε ?? πωπωπω.... :rolleyes: Μπραβο το μωρουλι, εφτασε 3 κιλα...!!! :)

Ποιος ειναι ο παιδιατρος που σας καλεσε? Εννοω ειναι γνωστος σου? Ειχες επικοινωνησει ηδη μαζι του ε? Εγω ακομη, ειναι κατι που αμελω δυστυχως... Ξερω ποια θα μας αναλαβει., μενει τωρα να μιλησω μαζι της... Αυτο και να φωναξω καθαριστη να μου καθαρισει το τζακι.. :( Αυριο οπως και δηποτε!!!

Προσπακι, καλη ξεκουραση!! Καλα λενε τα κοριτσια!! Τοσο για τα ευχαριστω οσο και το οτι εισαι Duracell!!! :tongue: Δε σταματας ποτε βρε κοριτσι μου!!!! Απο σενα θα πηρε η κορη σου!! ;)

SnowFlake, με το καλο αυριο στον καρδιοτοκογραφο!! Εγω θα παω μεθαυριο... Ανυπομονω.. και θελω να μου "ζυγισει" τον μπομπιρα γιατι εχω λιγη αγωνιουλα ποσο εφτασε....

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

μετα πηγα στο νοσοκομειο μας ειδε ο γιατρος, ο μπεμπακος μου ειναι στα 3 κιλα και εχουμε δρομο μπροστα μας!!!!

τωρα θα παμε παλι την τριτη ξανα:P

μας ειπε θα μας βλεπει καθε βδομαδα γιατι ναι:P:p μπηκαμε στο μηνα μας και εμεις :P:p:p

3 κιλά ε? Μια χαρά!! Για να δούμε πόσο θα βγουν τα μπεμπάκια μας!!

Προχθές γέννησε τελικά η κουνιάδα μου Στο πανεπιστημιακό της Λαρισσας! Στον τελευταίο υπέρηχο της βγήκε 3200, τελικά βγήκε 2660!!! Δεν είναι μεγάλη η απόκλιση??

Γεια σας και απο μενα.. Εχω και εγω λιγα νευρακια αλλα δεν εγινε τιποτα το σοβαρο.. η βλακεια που μου δερνει τον εγκεφαλο φταιει... :mad: τεσπα....

Εγω ακομη, ειναι κατι που αμελω δυστυχως... Ξερω ποια θα μας αναλαβει., μενει τωρα να μιλησω μαζι της... Αυτο και να φωναξω καθαριστη να μου καθαρισει το τζακι.. :( Αυριο οπως και δηποτε!!!

Προσπακι, καλη ξεκουραση!! Καλα λενε τα κοριτσια!! Τοσο για τα ευχαριστω οσο και το οτι εισαι Duracell!!! :tongue: Δε σταματας ποτε βρε κοριτσι μου!!!! Απο σενα θα πηρε η κορη σου!! ;)

SnowFlake, με το καλο αυριο στον καρδιοτοκογραφο!! Εγω θα παω μεθαυριο... Ανυπομονω.. και θελω να μου "ζυγισει" τον μπομπιρα γιατι εχω λιγη αγωνιουλα ποσο εφτασε....

Ντίνα μου δεν είσαι η μόνη με νεύρα και εγώ τρώγομαι με όλους!! Ασε που το είχα και λίγο από πριν!!

Αμελώ και εγώ κάποιες δουλειές , στο τέλος θα γεννήσω και δεν θα της έχω κάνει!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Προχθές γέννησε τελικά η κουνιάδα μου Στο πανεπιστημιακό της Λαρισσας! Στον τελευταίο υπέρηχο της βγήκε 3200, τελικά βγήκε 2660!!! Δεν είναι μεγάλη η απόκλιση??

Αυτη η διαφορα πια παραπαει!!! :eek:

Διαφημίσεις

40 και 2

Ναι μια χαρά είναι!! Απλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση η απόκλιση!!

Η γιατρος μου λεει οτι απο το βαρος που μου λεει να υπολογιζω ±200.. Η διαφορα ειναι διπλασια εδω.. Αγορακι ή κοριτσακι?? Δηλαδη τα δυο πρωτα ξαδερφακια θα ειναι συνομηλικα ετσι??? Τελειο!!!

Η γιατρος μου λεει οτι απο το βαρος που μου λεει να υπολογιζω ±200.. Η διαφορα ειναι διπλασια εδω.. Αγορακι ή κοριτσακι?? Δηλαδη τα δυο πρωτα ξαδερφακια θα ειναι συνομηλικα ετσι??? Τελειο!!!

Κοριτσάκι και αυτό!! :) Αλλά θα είναι κάποιες εκατοντάδες χιλιόμετρα δυστυχώς μακριά!!

Πολύ μικρούλι δεν είναι?? Εγω δεν θέλω τόσο μικρό, θα φοβάμαι !!

weBzp2.png

qUMVp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , PROSPEROUS!!!

Με το καλο να έρθει το μωρακι σου... Να χαιρεσαι και τα δυο σου τα παιδια και ολη σου την οικογενεια!!! Οι πιο βαθιες σου επιθυμιες ειναι ευχη μας.. Να'σαι καλα... :D

2304113flne0sjcu8.gif

Κοριτσάκι και αυτό!! :) Αλλά θα είναι κάποιες εκατοντάδες χιλιόμετρα δυστυχώς μακριά!!

Πολύ μικρούλι δεν είναι?? Εγω δεν θέλω τόσο μικρό, θα φοβάμαι !!

Ναι, πραγματι, μακρια θα ειναι... Δεν πειραζει.. Ας ειναι καλα αυτα και θα επικοινωνουν μεσω skype... ;)

Κι εγω το παιδι μου το θελω περιπου 3.300... :rolleyes: Αν και παντα ηταν μικροτερο... γι'αυτο θελω να παω να δω ποσο εγινε.. το εχω εγνοια το βαρος του... οχι οτι σημαινει κατι αν ειναι ελαφρυ.. απλα λεω... :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...