Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

μη μιλατε για κολπους.. το Σαββατο θα πεσει κλαμα.. ελπιζω να με αποσπασουν οι αναπνοες για να τελειωσει το κολπικο μαρτυριο.. η περιδεση λυνεται χωρις αναισθησια και στην κορη μου μαρτυρησα.. και μου πε οτι αργοτερα θα με ξαναεξετασει παλι απο κατω για να δει τον τραχηλο γιατι στις δευτεροτοκες μπορει να υπαρχει και διαστολη χωρις μεγαλη ενδειξη απο επιπονη συσπαση..

για να δουμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα, καλα.. να δεις που μετα θα με βριζετε..χαχα!! αυτο το λεω αστεια αλλα συνηθως πανω στη πραξη ολες λιγο πολυ το περναμε δυσκολα..αλλα ειναι θεμα συνηθειας!!!

Μας έχεις βοηθήσει πάρα πολύ και μας έχεις πεισμώσει να προσπαθήσουμε πολύ για τον θηλασμό! Χάρη σε σένα εγώ ξέρω τόσα πολλά, πριν αρχίσω εγώ η ίδια την πράξη! Και το πιο σημαντικό: να μπορούμε να ξεχωρίζουμε το σωστό από το λάθος..

[sIGPIC][/sIGPIC]

το θεμα ειναι να θηλαζετε ΗΡΕΜΕΣ, ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΕΣ απο επιρροες και συγκινησεις οιουδηποτε τυπου..

Α, εγώ από συγκινήσεις δεν μπορώ να εγγυηθώ, είμαι πολύ συναισθηματική και ήμουν που ήμουν, τώρα με τις ορμόνες έχει παραγίνει το κακό...!!!!:tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

μη μιλατε για κολπους.. το Σαββατο θα πεσει κλαμα.. ελπιζω να με αποσπασουν οι αναπνοες για να τελειωσει το κολπικο μαρτυριο.. η περιδεση λυνεται χωρις αναισθησια και στην κορη μου μαρτυρησα.. και μου πε οτι αργοτερα θα με ξαναεξετασει παλι απο κατω για να δει τον τραχηλο γιατι στις δευτεροτοκες μπορει να υπαρχει και διαστολη χωρις μεγαλη ενδειξη απο επιπονη συσπαση..

για να δουμε...

Να κάνεις ότι μπορέσεις που να σε χαλαρώνει.. Οι αναπνοές όπως λες μπορούν να βοηθήσουν.. Γιατί δεν γίνεται αναισθησία..;

Κουράγιο σε όλα.. Κι αυτά τα ψαχουλέματα και σκαλίσματα στον κόλπο, καθόλου δεν μου αρέσουν....:mad::mad:

Εμένα εχθές η μαία μου είπε ότι έχω ξεκινήσει να κάνω μύκητες (χρόόόνια επιρρεπής σε αυτό, και απορούσα πως και δεν είχαν εμφανιστεί νωρίτερα...γκρρρ) και αύριο θα χρησιμοποίησω ένα και μοναδικό υπόθετο, αφού προηγουμένως μου κάνει η μαία ένα (κολπικό) πλύσιμο.. Τώρα με ποιόν τρόπο θα γίνει αυτό, δεν έχω καταλάβει.. Μόνη μου το έχω κάνει στο παρελθόν με το γυναικολογικό betadin, να εννοούσε αυτό; Ποιός ξέρει.. Δεν ρώτησα κι εγώ εχθές λεπτομέρειες.. Έτσι, η κολπική εξέταση έγινε και πιο επώδυνη εχθές (την άλλη φορά δεν είχα...) :(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πω πω, Κυριακη... Εφτασε σχεδον η ωρα σου.... :o:o Πραγματικα απιστευτο ποσο γρηγορα περασε ο καιρος... Ρε παιδια, εγω μαλλον στην κοσμαρα μου ειμαι, νομιζω οτι εχω καβατζα αλλο ενα διμηνο..

Αριστεα, εγω δεν εχω βαλει τα πραγματα στη βαλιτσα ακομη... Θα αρχισω σιγα σιγα.. Στο φαρμακειο θα παω αυριο.. εχω καταγραψει αυτα που χρειαζομαι...

Οταν θηλαζουμε και τελειωσουμε δε βαζουμε την παραμανα για να ξερουμε που θηλασαμε τελευταια φορα? Ή βαζουμε την παραμανα στον πιο γεματο μαστο?? Για να παμε εκει το μωρο κατευθειαν??

Αρτεμη, μοκετα βρηκα σε ολα τα μαγαζια με χαλια και μοκετες.. Ζητησα την οικολογικη, σου την κοβουν στα μετρα που θες.. Η αληθεια ειναι οτι υπηρχαν και ετοιμα παιδικα χαλια... Εγω ηθελα μονοχρωμη επειδη ήδη το παιδικο εχει πολυ χρωμα, μη γινει και ντιπ γυφτικο!!! Υπηρχαν και χαλια με σχεδια, τα οποια κοστιζαν λιγοτερο, αλλα δε μου αρεσαν εμενα.. Γουστα ειναι αυτα.. Οποτε για μια μοκετα 2 x 2,5 θα πληρωσουμε 140 ευρω.. Θα μπορουσα να βρω και φτηνοτερη για να κανω τη δουλεια μου αλλα ημουν απαιτητικη στο χρωμα, ηθελα ενα συγκεκριμενο.. :rolleyes: Ελπιζω να ταιριαξει...

Προσπ, παντως και η μαια για την εναλλαγη των μαστων στο ιδιο γευμα, οπως και εσυ, μας τα ειπε.. ;)

Κυριακη, περαστικα στις κολπικες μολυνσουλες...δεν ειναι τιποτα σημαντικο να υποθεσω.. ειναι καποιοι κολποι ιδιαιτερα επιρρεπεις, τι να πω...:rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Άρτεμη συγχαρητήρια!!!!! Τέλειο το τικεράκι σου!!!!!!! Με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σου!!!:D

Όσο για το μαλλάκι εγώ το έβαψα στον 5ο μήνα με βιολογική βαφή!!! Τώρα θα τα βάψω πολύύύύ αργότερα!!!!

Προσπ ωραία η σκέψη σου με την Τινκερμπελ!!!!! Μπράβο καλή μας μανούλα!!!!! Πολύ σωστή η κίνησή σου!!!:P

Τα νύχια μου τα τρώω κι εγώ!!!:tongue: Κακιά συνήθεια από μικρή η οποία δεν κόβεται!! Μία φορά έβαλα ψεύτικα, στον γάμο μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα!! Όταν γύρισα από το γαμήλιο ταξίδι είχανε ήδη φύγει τα μισά και τα υπόλοιπα έφυγαν στο σπίτι!!

Να σκεφτείς ότι μετά το ταξίδι καθάριζα το σπίτι από το στρώσιμο του κρεβατιού και μαζί με το ρύζι μάζευα και τα νύχια μου!!! Χαχα……μάλλον το ρύζι ήτανε νυχάκι…….ζντόιιιιιιινγκ…!!!!:rolleyes::tongue::tongue:

καποια μωρα ισως.. πολλα ομως οχι..εγκαταλειπουν το στηθος απο μονα τους σε διαστημα 1 εως 3 μηνες κατα μεσο ορο..

Εννοείς τα μωρά που πίνουν και ξένο γάλα ε?? Κατάλαβα σωστά???? Ή υπάρχουνε μωρά που με τον αποκελιστικό θηλασμό μπορεί να σταματήσουνε να θηλάζουνε σε 1 έως 3 μήνες???:confused::confused:

Εμένα ο γυναικολόγος μου, μου είπε ότι θα συνεχίσω να παίρνω σίδηρο μέχρι και ένα μήνα μετά τη γέννα και ασβέστιο όσο θα θηλάζω!!

Κυριακή μουυυυυυυυυυυ, τι ωραία νέα???????? 3300 ο μπέμπαρος σου!!!!!!!:P:p Μα καλά τι άντρακλες θα βγάλουμε!!!!!!! Κοριτσομανούλες μαζέψτε τις κόρες σας, έρχονται οι γιοι μας!!!!!!!! Χαχα…..:tongue::tongue:

Δηλαδή ξεκινάνε οι γέννες!!!!!!!! Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!:D:D Με το καλό κοριτσάκι μου και με έναν πόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα κάναμε κι εμείς το τελευταίο μάθημα ανώδυνου τοκετού και είχαμε την περιποίηση του μωρού!!

Αυτό που μου άρεσε στο τέλος είναι ότι η μαία μας έδωσε το κινητό της και όποτε θελήσουμε ή χρειαστούμε κάτι για το θηλασμό να την πάρουμε τηλέφωνο!! Μεγάλη της ευχαρίστηση είπε, θα είναι να μας βοηθήσει!!!!!!! Είναι πολύ υπέρ του αποκλειστικού θηλασμού!!!!!!:D

Με καθησύχασε γιατί χθες συγχύστηκα με κάτι που μου είπανε πάλι για το θηλασμό, τόσο που στις 1:00 το βράδυ διάβαζα ξανά τα χαρτιά που μου έστειλες εσύ Προσπ!!:(

Τα πήρα στο κρανίο με ότι μου είπανε, δεν θέλω να το σχολιάσω!!:mad::mad: Δεν θέλω τις συμβουλές κανενός άμα είναι να με αποθαρρύνουνε έτσι!!!!!!:( Εγώ θα θηλάσω πάει και τελείωσε!!!!!!!!!!!!;)

Φιλάκια σε όλες σας!!!!!!!!!!!!

Μπραβο, πουλακι μου, καλα τα λες!!! Αστον καθε ενα να κουρευεται...Καθεις το μακρυ του και το κοντο του..Γκρρρ....

Μπραβο και στη μαια σας.. Και η δικια μας το ιδιο μας ειπε... Αυριο θα παω εγω για κατι συμπληρωματικα που σημερα δεν προλαβαμε να κανουμε...

Και ο Αντ τρωει τα νυχια του (σε σημειο αηδιας).. Θεωρω οτι ειναι θεμα ανασφαλειας καθαρα... Μακαρι το παιδακι μου να μην εχει ανασφαλειες.. Εγω ως παιδι ειχα αλλες φοβιες.. Δεν μπορουσα να μενω μονη μου, ηθελα τους δικους μου κοντα, να τους ακουω.. Σε σημειο που παθαινα σπαστικες κωλιτιδες απο το αγχος, κι ημουν μικρο παιδι ετσι??? κριμα ημουν... :(

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Πάντως κι εγώ για ακόμα μία φορά θέλω να ευχαριστήσω πάρα μα πάρα πολύ εσένα Προσπάκι μου γι'αυτό που με έκανες να αισθάνομαι για το θηλασμό!!!!!:D

Δε με νοιάζει που δεν είσαι σύμβουλος θηλασμού!!!!!! Αφού ό,τι λες είναι σωστό, αυτό μετράει!!!!! Αν δεν είχα μπει εδώ να μιλήσω μαζί σας, σίγουρα δεν θα σκεφτόμουνα να θηλάσω αποκλειστικά όχι γιατί δεν θα ήθελα αλλά γιατί δεν θα ήμουνα ενημερωμένη για το πως έχει το όλο θέμα και θα μπορούσανε όλοι να με πείσουνε χωρίς δυσκολία να δώσω ξένο γάλα κι εγώ θα το θεωρούσα απόλυτα φυσιολογικό!!!!

Τώρα είμαι έτοιμη να τους αντιμετωπίσω όλους και να απορρίψω όποιον μου πει κάτι για ξένο γάλα (παιδίατρο, μαία, συγγενή κλπ κλπ)....

Στην τελική, τι πιο φυσιολογικό από μία μάνα να θηλάζει το παιδί της!!!!!!!!;)

Σκέφτομαι πως για να πάρω αγκαλιά το παιδί μου, πρέπει πρώτα να γεννήσω και για να μεγαλώσει, πρέπει να το θηλάσω!! Λογικό, αποδεκτό και φυσιολογικό!!!!;)

thank-you-bodies.jpg

Υ.Γ.: Κάποια στιγμή είχες πει με τη βαλίτσα του μαιευτηρίου να έχουμε σε ένα χαρτάκι τα τηλέφωνα από τον Σύνδεσμο La Leche League Greece και το τηλ. από το Νοσοκομείο Έλενα το οποίο είναι για ανοιχτή τηλεφωνική επικοινωνία για συμβουλές ως προς το θηλασμό!!

Δηλαδή, μπορώ να πάρω τηλέφωνο εκεί όσο είμαι στο νοσοκομείο ή γενικά όποτε χρειαστώ κάτι και να με συμβουλέψουνε????

Έχω και τη μαία βέβαια από τα μαθήματα τώρα πια....αλλά έτσι για να ξέρω, γιατί ήδη τα έχω γράψει τα τηλέφωνα που είπες!!

Διαφημίσεις

Μπραβο, πουλακι μου, καλα τα λες!!! Αστον καθε ενα να κουρευεται...Καθεις το μακρυ του και το κοντο του..Γκρρρ....

Μπραβο και στη μαια σας.. Και η δικια μας το ιδιο μας ειπε... Αυριο θα παω εγω για κατι συμπληρωματικα που σημερα δεν προλαβαμε να κανουμε...

Και ο Αντ τρωει τα νυχια του (σε σημειο αηδιας).. Θεωρω οτι ειναι θεμα ανασφαλειας καθαρα... Μακαρι το παιδακι μου να μην εχει ανασφαλειες.. Εγω ως παιδι ειχα αλλες φοβιες.. Δεν μπορουσα να μενω μονη μου, ηθελα τους δικους μου κοντα, να τους ακουω.. Σε σημειο που παθαινα σπαστικες κωλιτιδες απο το αγχος, κι ημουν μικρο παιδι ετσι??? κριμα ημουν... :(

΄

Χαίρομαι που οι μαίες μας βγήκανε τόσο καλές!!!!:D

Άσε αυτό με τα νύχια.....εγώ νομίζω ότι ο μπέμπης θα βγει γεμάτος νύχια από αυτά που έχω φάει....:lol::lol::tongue:

Καλές δουλίτσες και με προσοχή!!!

Μπράβο Ελένη τέτοιο πείσμα πρέπει να έχουμε όλες!!

Κορίτσια για βοηθηστε λιγάκι. Τι πήρατε για το φαρμακείο του παιδιού? τα απαραίτητα δηλαδη.:confused:

Εγώ πήρα:

Καθαρό οινόπνευμα,

Αμπούλες φυσιολογικού ορού

Γάζες

Θερμόμετρο

Βαμβάκι

Τι άλλο?? θα ψάξω να βρω αυτά που είχε γράψει η Προσπ και θα τα κάνω επικόλληση!!;)

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εξαφανίστηκα ε?

Με την δουλειά και της ετοιμασίες στο σπίτι.Κάθε βράδυ έρχομαι όλο χαρα να σας διαβάσω αλλά μέχρι να τα διαβάσω έχει περάσει αρκετή ώρα και κουράζομαι !! Αλλά έχει φάση γιατί την ώρα που σας διαβάζω γελάω και σκέφτομαι τι θα απαντήσω και στο τέλος δεν κάνω τίποτα!!

Μπορεί να μην το δείχνω αλλά χαίρομαι πολύ που υπάρχετε!!

Αυριο πάω για τον πρώτο καρδιοτοκογράφημα

Kyriakh και Δήμητρα ειλικρινά συγκινήθηκα όταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ότι πλησιάζουν οι μέρες σας και εγώ σαν την Ντίνα νιώθω ότι εχω μέλλον ακόμα!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Να σκεφτείς ότι μετά το ταξίδι καθάριζα το σπίτι από το στρώσιμο του κρεβατιού και μαζί με το ρύζι μάζευα και τα νύχια μου!!! Χαχα……μάλλον το ρύζι ήτανε νυχάκι…….ζντόιιιιιιινγκ…!!!!:rolleyes::tongue::tongue:

Εννοείς τα μωρά που πίνουν και ξένο γάλα ε?? Κατάλαβα σωστά???? Ή υπάρχουνε μωρά που με τον αποκελιστικό θηλασμό μπορεί να σταματήσουνε να θηλάζουνε σε 1 έως 3 μήνες???:confused::confused:

Εμένα ο γυναικολόγος μου, μου είπε ότι θα συνεχίσω να παίρνω σίδηρο μέχρι και ένα μήνα μετά τη γέννα και ασβέστιο όσο θα θηλάζω!!

Τα πήρα στο κρανίο με ότι μου είπανε, δεν θέλω να το σχολιάσω!!:mad::mad: Δεν θέλω τις συμβουλές κανενός άμα είναι να με αποθαρρύνουνε έτσι!!!!!!:( Εγώ θα θηλάσω πάει και τελείωσε!!!!!!!!!!!!;)

Φιλάκια σε όλες σας!!!!!!!!!!!!

Καλα!! τι γελιο εριξα!! εισαι απαιχτη!!!χαχα!!

ναι, εννοω τα μωρα που πινουν συνδυασμο μητρικο και ξενο γαλα.. ελαχιστα καταφερνουν να το κρατησουν πανω απο 3 μηνες.. ο μεσος ορος μεχρι να εγκαταλειψουν το στηθος ειναι απο 1 εως 3 μηνες. Ξερω και περιπτωση μαμας που και τα δυο παιδια τα θηλασε 18 μηνες και εδινε απο την αρχη και συμπληρωμα και δεν αποθηλασαν.. ειναι αναλογα το παιδι.

περι θηλασμου θα ακουσετε πολλα πραγματα απο την αρχη ειτε απο ειδικους, ειτε απο το οικειο περιβαλλον σας.. να στε ετοιμες για αυτη τη μαχη.. ειδικοτερα οσο θα περνουν οι μηνες και ακομη περισσοτερο οσες φθασετε να θηλαζετε πανω απο 6μηνο..:mad::-(

και βεβαια το ασβεστιο στη διαρκεια του θηλασμου βοηθαει γιατι περναει και στο μητρικο γαλα αμεσα.. ο σιδηρος ειναι μεχρι τον σαραντισμο και για οσο υπαρχει αιμα απο τη λοχεια για να κραταει τον αιματοκριτη καλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...