Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια και απο μενα.. Πηγα με Αντ σημερα στα μαθηματα ανωδυνου, καναμε πως πλενουμε και πως φροντιζουμε το βρεφος... Με τη μια τα επιασε ο Αντ... ;) Στην πραξη να δουμε...

Αυριο εχω εξετασεις αιματος και ουρων αρα παλι απο το χαραμα θα ξυπνησω... :o

Στο νοσοκομειο μας εχουν ηδη αρχισει να πληρωνουν τα νοσήλια..:-(

Χτες παραγγειλαμε και μοκετα οικολογικη για το παιδικο.. θα ειναι ετοιμη σε ενα δεκαημερο.. :D Οι τιμες ηταν πανω κατω ιδιες στα μαγαζια που πηγαμε...

Τα μαλλια μου εγω τα εκανα με Colortouch σε κομμωτηριο οταν εκλεισα τον 7ο μηνα... Και ακομα κραταει... :eek:

Απορια: Αν ενος παιδιου οι γονεις δεν ειναι παντρεμενοι, τι ληξιαρχικη πραξη γαμου πανε στο ληξιαρχειο??

Αριστεα, εκανες βαλιτσα?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο ηθελα να πω και εγω.. συνηθως στο α τριμηνο κανουν συστασεις για να μην τα βαφουν οι γυναικες αλλα αν καποια θελει τυπικα να προσεχει γιατι οχι και να αναβαλλει το βαψιμο..

βεβαια υπαρχει και η χενα

εγω ουτως η αλλως δεν βαφω νυχια και μαλλια.. ειμαι εντελως φρικιο της φυσεως..χαχα! τα μαλλια εχω να τα βαψω απο τα 23 μου δηλαδη 10 χρονια και ισως αργοτερα να τα βαψω στο φυσικο μου χρωμα και νυχια δυστυχως δεν κανω γιατι αφενος ειμαι αρρωστημενη ονυχοφαγος (αθεραπευτη κατασταση) και εχω κακη ποιοτητα νυχιου ουτως η αλλως.. συνεπως μονο τεχνητα κατα καιρους εχω βαλει αλλα δεν μου εκαναν και καλο μακροπροσθεσμα αφου το νυχι κραταει υγρασια εγκλωβισμενη. Επισης κανω παααααααααααααααρα πολλες δουλειες με τα χερια και τα νυχια ειναι προβλημα μεγαλο.. οταν βαπτισα την κορη μου ειχα βαλει τελευταια φορα τεχνητα και υποτιθεται μεταξι οχι ακρυλικο γιατι θηλαζα..

Ναι μωρέ και εγώ αυτό λέω, αφού δεν τα έβαψα μέχρι τώρα θα περιμένω μετα. Βέβαια οι γιατροί λένε ότι μετά το ά τρίμηνο δεν υπάρχει πρόβλημα!

Αρτεμη, δικη μου προταση ειναι να τα βαψεις τωρα διοτι μετα που θα θηλαζεις δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να μπλεξεις με βαφες ειτε φυτικες ειτε χημικες.. Λεω εγω τωρα.. Ρωτα και τους ειδικους...

Και , οντως, συνεχιζουμε ασβεστιο και σιδηρο και στο θηλασμο.... Και ελεγα εγω η αφελης θα παρει μια ανασα το εντερακι μου... ουφφφφ!!!!!!!!!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλησπερα κοριτσια και απο μενα.. Πηγα με Αντ σημερα στα μαθηματα ανωδυνουν, καναμε πως πλενουμε και πως φροντιζουμε το βρεφος... Με τη μια τα επιασε ο Αντ... ;) Στην πραξη να δουμε...

Αυριο εχω εξετασεις αιματος και ουρων αρα παλι απο το χαραμα θα ξυπνησω... :o

Στο νοσοκομειο μας εχουν ηδη αρχισει να πληρωνουν τα νοσήλια..:-(

Χτες παραγγειλαμε και μοκετα οικολογικη για το παιδικο.. θα ειναι ετοιμη σε ενα δεκαημερο.. :D Οι τιμες ηταν πανω κατω ιδιες στα μαγαζια που πηγαμε...

Τα μαλλια μου εγω τα εκανα με Colortouch σε κομμωτηριο οταν εκλεισα τον 7ο μηνα... Και ακομα κραταει... :eek:

Απορια: Αν ενος παιδιου οι γονεις δεν ειναι παντρεμενοι, τι ληξιαρχικη πραξη γαμου πανε στο ληξιαρχειο??

Αριστεα, εκανες βαλιτσα?

μια ξαδελφη που γεννησε προσφατα και δεν ειναι παντρεμενη της εδωσαν ενα χαρτι απο το μαιευτηριο και με δυο μαρτυρες ειπαν στον πατερα οτι ετσι μπορει να παει να δηλωσει το ονομα του παιδιου στο ληξιαρχειο.. περαιτερω δεν γνωριζω..

μπραβο στον χαρωπο μπαμπα.. αντε και στην πραξη οπου να ναι

Διαφημίσεις

Καλησπερα Ντινα!

Το εσωτερικο της βαλιτσας ειναι ετοιμο, ειμαι σε αναζητηση βαλιτσας χαχαχα!!!

Αυριο που θα παω στην αδελφη του Νικου(για πεντικιουρ) θα μου δωσει μια που μου κανει!!! Οποτε απο αυριο θα ειμαι ετοιμη...

Εσυ σε ποια φαση βρισκεσαι; τα εχεις παρει ολα; απο φαρμακειο που ελεγες;;

Α! μονο μαντηλακια κλινεξ θελω....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλησπέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!

Χάθηκα 2-3 μέρες με όλες τις δουλειές, συν ότι ο υπολογιστής έχει μεγάλο πρόβλημα και αργεί πολύ να ανοίξει αλλά δεν είναι καιρός για φορμάτ και τα συναφή..

Σας διάβασα όμως όλες και πάντα σας χαίρομαι! Το καφέ μας είναι το καλύτερο!! :P

Θέλω να ευχηθώ στη Σοφία περαστικά στην κόρη της και να της πω ό,τι κι αν είναι να περάσει γρήγορα, να έχει δύναμη να το αντιμετωπίσει και πίστη πως όλα θα πάνε καλά! Όλες τις ευχές μου για ταχεία και κυρίως πλήρη ανάρρωση.

Τα δικά μας νέα από τον μπέμπη είναι όλα καλά, πήγαμε εχθές στο γιατρό (πολύ μεγάλη αναμονή κάθε φορά αλλά χαλάλι..), ο μπέμπης έφτασε τα 3300, κάναμε και καρδιοτοκογράφο και δεν σταμάταγε να κουνιέται! Κάνω πια αρκετές με πολλές συσπάσεις αλλά καμία δεν έχει προκαλέσει μεγάλο πόνο ή έντονη δυσφορία, είναι όλες στα πλαίσια προετοιμασίας της μήτρας. Με εξέτασε ξανά η μαία, ο τράχηλος έχει έρθει μπροστά που είναι καλό σημάδι, αλλά ο μπέμπης δεν έχει ακόμη πλήρως εμπεδωθεί. Βρήκε δηλαδή ακόμη ανώριμες τις καταστάσεις ώστε να έρχεται αυτές τις μέρες ο τοκετός. Με εξαίρεση την περίπτωση να σπάσουν τα νερά που ποτέ κανείς δεν ξέρει πότε αυτό μπορεί να συμβεί, όπως μου εξήγησε. Έτσι, με αυτά τα δεδομένα είμαστε στην αναμονή αλλά μπήκε ένα πιο οριστικό πλάνο. Αν ο μπέμπης δεν έρθει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, την άλλη Τρίτη ή Τετάρτη το αργότερο θα πάω να γεννήσω (θα είμαι στην 40η εβδ και μόνο 4 μέρες πριν την ΠΗΤ)!! Ο προγραμματισμός αυτός έγκειται στο γεγονός ότι κάνω τις αντιπηκτικές ενέσεις και θα πρέπει να τις σταματήσω 2 μέρες πριν ώστε να μην έχουμε θέμα με την επισκληρίδιο. Έτσι, Κυριακή σταματάω τις ενέσεις και μετά Τρίτη ή Τετάρτη πάω στο μαιευτήριο! Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πόσο κοντά είμαι στο να έρθει ο μπέμπης!!

Αυτά τα νέα μας από εχθές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπραβο βρε Kyriak!! Mε το καλο και με ενα πονο!!!!!

ολα καλα να πανε..

και εγω περιμενω το Σαββατο πως και πως για να λυσω τη περιδεση και ειλικρινα ελπιζω να γεννησω ειτε αυθημερον ειτε μια απο τις επομενες μερες κοντα..μου φαινεται οτι το θελω τοσο πολυ πια που ισως να μας την φερει ο μικρος και να το καθυστερησει εν αντιθεση με την κορη μου που βιαζοταν και ηθελε να βγει απο νωρις..

εχθες τη νυχτα ειχα μια πολυ επωδυνη συσπαση και αλλη μια τωρα το μεσημερι.. ειναι αναλογα μαλλον και πως καθεται ο μπεμπης..

εγω μονο καθαρο οινοπνευμα χρειαζομαι να παρω γιατι λοσιον μου φερανε την τελευταια φορα.. ολα τα αλλα ειναι stand by, περιμενουν..

Αρτεμη, δικη μου προταση ειναι να τα βαψεις τωρα διοτι μετα που θα θηλαζεις δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να μπλεξεις με βαφες ειτε φυτικες ειτε χημικες.. Λεω εγω τωρα.. Ρωτα και τους ειδικους...

Και , οντως, συνεχιζουμε ασβεστιο και σιδηρο και στο θηλασμο.... Και ελεγα εγω η αφελης θα παρει μια ανασα το εντερακι μου... ουφφφφ!!!!!!!!!!!

και με αυτο συμφωνω.. ο θηλασμος καμια φορα ειναι πιο περιοριστικος απο οτι η ιδια η εγκυμοσυνη γιατι αποδεδειγμενα πολλες ουσιες απο τροφες η απο καλλυντικα περνουν αμεσα στο γαλα..

Καλησπερα Κυριακη μου!!!

Δηλαδη εχεις το πολυ 7-8 μερες μπροστα σου!!!!!!!!!

Δεν το πιστευω, πως περασε ο καιρος!!

Με το καλο Παναγια μου και με ενα γερο μωρο!!!

Με τον καινουριο γιατρο πως τα πατε;

Σκεφτομουν τις προαλλες για τις αντιπηκτικες κ ηθελα να σε ρωτησω μετα το ξεχασα, κ να που το ανεφερες:wink:

Διαφημίσεις

εντωμεταξυ μολις μου περασε η συσπαση και ηρεμησα εκει μεσα στο ξημερωμα με πηρε ο πονος και αρχισα να κανω εξασκηση στις αναπνοες του ανωδυνου.. βεβαια καπως ετσι ξυπνησε και ο μπεμπης για τα καλα και μετα δεν μπορουσα να βολευτω για να ξανακοιμηθω..

σημερα η Αννα θα βρεθει με τα παιδακια της..την σκεφτομουν απο νωρις..

εντωμεταξυ μολις μου περασε η συσπαση και ηρεμησα εκει μεσα στο ξημερωμα με πηρε ο πονος και αρχισα να κανω εξασκηση στις αναπνοες του ανωδυνου.. βεβαια καπως ετσι ξυπνησε και ο μπεμπης για τα καλα και μετα δεν μπορουσα να βολευτω για να ξανακοιμηθω..

σημερα η Αννα θα βρεθει με τα παιδακια της..την σκεφτομουν απο νωρις..

Επισης κατι αλλο που σκεφτομουν!!

Αν σε πιασουν οι πονοι οι καλοι πριν λυσεις την περιδεση ξεκινας να τρεχεις;; ή δεν παιζει να εχει γινει ποτε αυτο;;

Καλα λεμε το τι κατεβαζει η κουτρα μου αλλο πραμα...:o

Α! ναι σημερα ειναι η μεγαλη μερα για την Αννα.... ε ρε κλαμα που εχει να πεσειειειειειει!!!!!!!!!!!!

Επισης κατι αλλο που σκεφτομουν!!

Αν σε πιασουν οι πονοι οι καλοι πριν λυσεις την περιδεση ξεκινας να τρεχεις;; ή δεν παιζει να εχει γινει ποτε αυτο;;

Καλα λεμε το τι κατεβαζει η κουτρα μου αλλο πραμα...:o

Α! ναι σημερα ειναι η μεγαλη μερα για την Αννα.... ε ρε κλαμα που εχει να πεσειειειειειει!!!!!!!!!!!!

η περιδεση δεν εμποδιζει στο να ξεκινησει μια γεννα..η περιδεση διασφαλιζει να μην ανοιξιε ο τραχηλος στο μεγαλυτερο μερος της κυησης.. και τα νερα το ιδιο μπορουν να σπασουν και οι συσπασεις να γινονται.. απλα αναγκαστικα πρεπει να κοπει..δεν ξερω ποσο ασχημα μπορουν να ειναι τα πραγματα αν παει να σπασει μονη της..ελπιζω να μη μαθω ποτε με τετοιο τροπο..

ο ανδρας μου σημερα το πρωι μου ειπε.. "καημενη 5 χρονια εχεις βαρεθει με το να μενεις εγκυος και να περιμενεις -ειναι η 5 στη σειρα κυηση- και θελεις να τελειωνεις πια.."

δηλαδη πολλοι περιμενουν οτι για μενα εχει σημασια αν θα ειναι το μωρο 39 εβδομαδων η 40 .. δεν εχει ειλικρινα.. εφοσον εχει καλο βαρος και εχει περασει τις εβδομαδες προωροτητας και ειδικα απο την 37η και μετα ειμαι ανοιχτη για τον ερχομο του μωρου..

απλα θα θελα, ελπιζω να γινει παλι φυσιολογικα και καλα οπως και στην κορη μου..

Εννοειται οτι ολα καλα θα πανε και θα εχεις και αμεσα αποτελεσματα!!!!!!!!

μακαρι.. το σιγουρο ειναι οτι ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ολες θα γεννησουμε..χαχα!!!

μολις σιροπιασα την μελαχρινουλα μου και περιμενω να φουσκωσει και να τσιμπησω...μιαμ μιαμ :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...