Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρτεμη εσυ εισαι κοντα!!!!!!!!!!!!

Αντε αντε!! Να ερθει η ωρα για μια ανακοινωση γεννας στο καφε μας!!!!

Δημητρα θα περασουν οι μερες του μαιευτηριου και μετα θα χει με κατι καινουριο να ασχολειται η μικρη σου!!

Θα μεινει σπιτι με τη θεια και το μπαμπα οσο δεν ειναι στο μαιευτηριο;;Ή θα επιστρατευσεις και τη μαμα σου;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλημερα κοριτσοπουλα,ειστε ολες καλα?

Εμεις ειμαστε τελεια,μιας και ξυπνησαμε πριν μιση ωρα μανα και κορη:shock::shock::shock:.λιωσαμε στον υπνο μιλαμε,και τωρα κλασσικα βαριεμαιιιιι,αλλα θα ξεκινησω σε λιγο να κανω δουλειες,γιατι το βραδακι εχω ντοκτορι και θελω να μαι χαλαρη.

Εγω περιμενω το επιδομα 1/11 να μπει,και βασιζομαι πολυ σε αυτο.Εμενα ρε κοριτσια δεν μου εχει πει ακομα για κολπικες εξετασεις,ισως μου τις πει σημερα.

Να σας ρωτησω κατι,εχω τωρα 2-3 μερες,που η κοιλια μου χαμηλα με σφιγγει,και οταν γινεται αυτο δεν μπορω καλα καλα να περπατησω.πρεπει να ξαπλωσω για να μου περασει.το παθαινει καμμια σας αυτο?θα το πω κ στο ντοκτορι βεβαια.

Α,καλε τι ομορφοκαφε ειμαστε?φτου μας φτου μας:tongue:

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

λες με τις απεργιες να χει ξεμεινει πουθενα?? πολυ πιθανο.. το χεις προπληρωσει??

εγω πηγα μεχρι jumbo και πηρα της κορης μου νεα..φτερα (εχει κολλημα με την Tinkerbell) και της πηρα και την Tink σε κουκλιτσα που πατας την κοιλια της και κανει στα φτερα διαφορα χρωματακια ως δωρακι που δηθεν θα της φερουμε στην επιστροφη μαζι με τον μπεμπη.. με λιγα λογια εκανα τις..απαραιτητες αγορες πριν τη γεννα για να μαστε καπαρωμενοι..

μολις της εδειξα (και στη θεια) πως θα φτιαξουν την πολυρωμη γιρλαντα για να στολισουν την εισοδο οταν θα γυρισουμε ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ στο σπιτι με τον νεογεννητο..

(γενικα προσπαθω να της απαληνω την απουσια μου αν γινεται αυτο..)

τωρα θα φτιαξω μια ας πουμε καρυδοπιτα (μελαχροινη την λενε στα Τρικαλα) και θα την βαλω να με βοηθησει.. και για αυριο θα κανω αρνακι φρικασε αλλα με μαρουλια που μου αρεσει..

αυτα για την ωρα.. ηπια εναν γαλλικο καφε μπας και παω καμια τουαλετα και ο μικρος εχει τσιτωσει..:rolleyes:

Εννοείται έχει προπληρωθει γιατι είναι μέσω κάρτας!

Φρικασε ε? Τι είπες τώρα πολύ μου αρέσει!!!:)

dbLDp2.png

Αρτεμη εσυ εισαι κοντα!!!!!!!!!!!!

Αντε αντε!! Να ερθει η ωρα για μια ανακοινωση γεννας στο καφε μας!!!!

Δημητρα θα περασουν οι μερες του μαιευτηριου και μετα θα χει με κατι καινουριο να ασχολειται η μικρη σου!!

Θα μεινει σπιτι με τη θεια και το μπαμπα οσο δεν ειναι στο μαιευτηριο;;Ή θα επιστρατευσεις και τη μαμα σου;

η μανα μου αν χρειαστει το πρωτο βραδυ θα μεινει στο μαιευτηριο.. και μια μερα θα κρατησει τη μικρη για να κανουν ενα καθαρισμα στο σπιτι ο ανδρας μου με τη κουνιαδα ωστε να γυρισουμε την επομενη..

αυτο ειναι το ...πονηρο μου σχεδιο.. ισως να ρθει και η κουμπαρα μου μια μερα για παρεα ολα αυτα στα πλαισια του rooming in..

χμμμ.. να μη το ματιασω αλλα προσπαθω να καλυψω πολλα θεματα προς εξυπηρετηση δικη μου και των λοιπων και ειλικρινα ελπιζω να πανε ολα κατ ευχην οπως και στη κορη μου..

Διαφημίσεις

λοιπον τελικα θελουν την ληξιαρχικη πραξη γαμου για τη δηλωση του νεογεννητου στο ληξιαρχειο του μαιευτηριου.. συνεπως μανουλες σπευσατε να εκδοσετε μια δυο να εχετε..απο τη ληξιαρχειο που υπαγεσθε..

Καλά εγω γεννάω και δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα. Βέβαιια δεν έχω και πονάκια για να μπω στο πνευμα!

antridim αν εννοείς ότι πετρώνει είναι πιθανόν οι συσπάσεις τις μήτρας, όποτ εείναι λογικό να συμβαίνει αν και πρέπει φυαικά να το συζητήσει ςμε το γιατρό σου!

dbLDp2.png

Ανδριανα καλημερα!

Το παθαινω συνεχως, μεγαλωνει η κοιλιτσα κ τσιτωνουν οι ιστοι απο μεσα κ εχουμε τετοια τραβηγματα...αλλα και συσπασεις!

Προχτες που το επαθα στην προσπαθεια μου να σηκωθω αποτομα απο τον καναπε λυγισα απο τον πονο και τρομο κυριως!!!

Μωρε τι καλα που κοιμαστε μεχρι τετοια ωρα!!!!!!!

Α!ξεχασα να σου πω.... Τι κουκλι ειναι η κορη σου;;;;;;;; Να τη χαιρεσαι..... και να την καμαρωνεις!!!!!!!!!

Καλά εγω γεννάω και δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα. Βέβαιια δεν έχω και πονάκια για να μπω στο πνευμα!

χαχαχα!!!! Ετοιμη βαλιτσα να υπαρχει και κανενα προβλημα!!

Μπορει να ερθουν στα ξαφνικα τα πονακια και να ναι και τα τυχερα!!:wink:

Στο γιατρο καθε ποτε πας;;;

Α,καλε τι ομορφοκαφε ειμαστε?φτου μας φτου μας:tongue:

Μιλαμε θα βγαλουμε κουκλια!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα να'ναι ολα τους και αν ειναι κ κουκλια!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Διαφημίσεις

χαχαχα!!!! Ετοιμη βαλιτσα να υπαρχει και κανενα προβλημα!!

Μπορει να ερθουν στα ξαφνικα τα πονακια και να ναι και τα τυχερα!!:wink:

Στο γιατρο καθε ποτε πας;;;

και εγώ την έχω έτοιμη και όλο κα κάτι πρισθέτω. Κάθε 2 βδομάδες, θες με δει τη Κυριακή.

dbLDp2.png

Μόλις πήρα στο Αρεταίειο και μου είπαν ότι τα νοσήλεια θα αλλάξουν από το καινούριο χρόνο, οπότε τη γλιτώσαμε. ελπίζω να συμβαίνει το ίδιο και για τα αλλα δημόσια. Πάω να κουρευτώ γιατι το μαλλί έχει φτάσει στο πάτωμα;)

Τ αέχει βάψει καμία για τι σκεφτόμουν να τ αβάψω με φυτική. Θ αμου πείς αντεξες μέχρι τώρα...

dbLDp2.png

Μόλις πήρα στο Αρεταίειο και μου είπαν ότι τα νοσήλεια θα αλλάξουν από το καινούριο χρόνο, οπότε τη γλιτώσαμε. ελπίζω να συμβαίνει το ίδιο και για τα αλλα δημόσια. Πάω να κουρευτώ γιατι το μαλλί έχει φτάσει στο πάτωμα;)

Τ αέχει βάψει καμία για τι σκεφτόμουν να τ αβάψω με φυτική. Θ αμου πείς αντεξες μέχρι τώρα...

στο Ελενα ακουσα οτι ηδη τα αλλαξαν.. για το Αρεταιειο ισχυει αυτο απο τον νεο ετος.. ελπιζω για οσες θα πανε..

μολις βαλαμε τη μελαχροινη στο φουρνο και οπως παντα καποιος πρεπει να πλυνει τον χαμο.. φτιαχνω και ενα φαγητο ξεχωριστο της κορη μου γιατι εχουμε εμεις φαγητο απο προχθες..

ψοφησα..:tongue:

Τα ειχα βαψει στο γαμο μου ενα τονο πιο ανοιχτα απο το φυσικο μου, μετα απο ενα μηνα εμαθα οτι ειμαι εγκυος οποτε και δεν τα ξαναβαψα μιας κ η διαφορα ειναι ανεπαισθητη.. Να φανταστεις ουτε νυχια δεν εχω βαψει ολο αυτο το διαστημα:shock:

Εγω παντως δε θα τα εβαφα, ανταυγειες ισως!!

Τα ειχα βαψει στο γαμο μου ενα τονο πιο ανοιχτα απο το φυσικο μου, μετα απο ενα μηνα εμαθα οτι ειμαι εγκυος οποτε και δεν τα ξαναβαψα μιας κ η διαφορα ειναι ανεπαισθητη.. Να φανταστεις ουτε νυχια δεν εχω βαψει ολο αυτο το διαστημα:shock:

Εγω παντως δε θα τα εβαφα, ανταυγειες ισως!!

Ναι μωρέ και εγώ αυτό λέω, αφού δεν τα έβαψα μέχρι τώρα θα περιμένω μετα. Βέβαια οι γιατροί λένε ότι μετά το ά τρίμηνο δεν υπάρχει πρόβλημα!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...