Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ντινα αποσο ξερω τα συνεχειζουμε και τα δυο και μετα αλλα δεν ξερω για ποσο διαστημα.

αυτα.... το πρωι εχω πολλες δουλς να κανω, να παω ικα και μετα

θα παω στο γιατρο

να δω το μωρακι μου ελπιζω να με δει αυριο... γιατι την παρασκευη

πεσαμε σε γεννα..

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά μεχρι να το πετύχω θα έχβ γεννήσει!!θα το προσπαθήσω και αύριο

Καλό βράδυ:tongue:

αν πας στην πρωτη σελιδα εχει ο διαχειριστης βιντεακι που στα λεει βημα βημα...

καληνυχτα!!!!!!!!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Αρτεμη, πατα πανω σε ενα απο τα δικα μας τικερακια και θα σε βγαλει στο σάιτ, βαζεις τα στοιχεια σου.. και μετα σου βγαζει ενα κωδικο, τον κανεις αντιγραφη και μετα πας Πινακα ελεγχου>Επεξεργασια υπογραφης>Επικολληση και αποθηκευση....

Κι εγω στηθηκα να δω Αρβυλα! Καλα, το ανεκδοτο του Καφετζη τα εσπασε!! Τελειο!!!:lol::lol::lol::lol:

Ευχαριστω Αρετη.. Αφου δεν καλυπτεται η κολπικη, οκ..

Μηπως ξερετε μετα τον τοκετο αμα συνεχιζουμε να παιρνουμε ασβεστιο και σιδερο??

Ειδικά αν θηλάζεις πρέπει να παίρνεις! Εγώ να σου πω την αλήθεια, ακόμα παίρνω σίδηρο κ που κ που ασβέστιο!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Και μενα μου ειπε ο γιατρος οτι καθ'ολη τη διαρκεια του θηλασμου θα παιρνω σιδηρο κ ασβεστιο...

Αρτεμη στο ΙΚΑ ειμαι ασφαλισμενη, επιδομα μου εβγαλαν 1350?

Ειχα κανει τα χαρτια μου 4/10 και μπηκαν 14/10..

Βεβαια δεν μου ειχαν πληρωσει μια αναρρωτικη που ειχα παρει...

Πηρα τηλ ομως στο ΙΚΑ και απ'οτι καταλαβα ηταν χωρις λογο σε εκρεμοτητα, τακτοποιηθηκε μεσω τηλεφωνου παρακαλω και θα μπουν 1η του μηνα, για να δουμε!!!

Κατι μου λεει οτι η Λια εχει γεννησει!!

Δε βλεπω δραστηριοτητα στο προφιλ της απο τις 20/10.......Υποπτοοο!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ειδικά αν θηλάζεις πρέπει να παίρνεις! Εγώ να σου πω την αλήθεια, ακόμα παίρνω σίδηρο κ που κ που ασβέστιο!

Βενια ακομα θηλαζεις;;

Διαφημίσεις

Βενια ακομα θηλαζεις;;

Ναι, ακόμα...Βέβαια έχω μειώσει τους θηλασμούς στα 2 γεύματα, ένα πρωί κ ένα βράδυ. Ενδιάμεσα δίνω ξένο συν φρουτόκρεμα το πρωί κ κρέμα ή γιαούρτι εναλλάξ το απόγευμα. Όπου να'ναι θα αποθηλάσω...Κουράστηκα να σας πω την αλήθεια! Θεωρώ ότι προσέφερα πολλά στον μπόμπιρα, ο οποίος μέχρι κ πριν από ένα μήνα ήταν το μεγαλύτερο μωρό του δικού μας καφέ (Μάρτιος 2011) κ σε βάρος κ σε ύψος, παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε σχετικά μικρούλης 2980kg.

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Ρε κοριτσια, ποσο κοστιζει η αμνιοπαρακεντηση και η περιδεση?

Εγω τωρα πρεπει να κανω την κολπικη εξεταση, εσεις που την κανατε, ποσα πληρωσατε? Πηγατε σε ιδιωτη ή σε συμβεβλημενο του ΙΚΑ?

εγω εχω κανει μονο περιδεση στο Ιασω.. 600 πηρε το μαιευτηριο και 500 πηρε ο γυναικολογος..

και εχω κανει και τα χαρτια στο ΙΚΑ μηπως παρουμε τιποτε αλλα ακομη δεν εχει περασει καν η πρωτη φαση και ουτε και προκειται.. στο τηλεφωνο ειχαν πει οτι ακομη κοιτουν τις υποθεσεις του 2010..

εγω αυτες τις κολπικες τις εκανα ιδιωτικα στον γιατρο μου επι πληρωμη, σε αλλες εγκυμοσυνες τις εκανα στο ΙΚΑ αφου ειχα στηθει για ωρες στις ουρες απο το χαραμα αλλα δωρεαν.

να ρωτησω? το κιτ πρεπει να φθασει σε 24 ωρες γιατι εγω ξερω κατι για 48, γιατι εμεις απο επαρχια δεν προλαβενουμε με τιποτα δε αν γεννησουμε σκ παει....αν πεσουμε και σε απεργιες καλη ωρα σαν αυτες της μερες παει:?::-( να φανταστεις οι τραπεζες δεν εχουν χρηματα γιατι δεν περνανε οι χρηματαποστολες...

ποτε κατεθεσες τα χαρτια σου? γιατι εγω ακομη να το παρω:confused: αυριο θα παω να ρωτησω!!!!

λεει οτι η παραδοση πρεπει να γινει κατα προτιμηση εντος 24ωρου απο τη γεννα αλλα το πολυ σε 48 ωρες αλλιως δεν γινεται δεκτο.. εσεις θα πρεπει να το στειλετε και σε ισοθερμικο με παγκυστες που σημαινει οτι σταδιακα θα ξεπαγωνουν..:confused:

εμενα το Ραδιο Αρβυλα δεν μου αρεσε σε καθημερινη βαση, χαιρομαι που το εχουν περικοψει.. ποσα αστεια να λες ποια καθε μερα???

βεβαια εγω τις παρεες του Κανακη τις παρακολουθω απο το 1992 αλλα με το Ραδιο Αρβυλα εχω νοιωσει ελαφρα πληξη καποιες φορες και πιστευω ειχε να κανει με το οτι ηταν καθε μερα..επισης υπαρχουν στιγμες που διαφωνω ηχηρα με τις αποψεις Κανακη, μου αρεσει πααααρα πολυ ο Σερβετας τον οποιο επισης παρακολουθω απο τοτε που βγηκε μαζι τους στο Κομφουζιο (στα τελειωματα της εκπομπης), οσο για τους αλλους, συμπαθητικος ο Κιουσης, περι του Σταθη δεν εχω να πω τιποτε διοτι μου ειναι και μου ηταν αδιαφορος.. ποτε δεν καταλαβα τι δουλεια εχει σε μια τετοια παρεα.. εντελως κρυοκ#$$ τυπος οσες φιλοτιμες προσπαθειες και να καταβαλλει (του το αναγνωριζω..χαχα!!)..

ειχα μια συσπαση τη νυχτα τρομερη αλλα μαλλον προκληθηκε απο την αναγκη μου για τουαλετα που μεχρι να φθασω εκει σερνομουν..

για τη Λια θα συμφωνησω..προφανως εχει γεννησει και ελπιζω ολα να της εχουν παει καλα..

παω σουπερ μαρκετ!!

καλημερα!

Πολλες καλημερες σε ολες!!!!!!!

Αποψε μπορει και να σηκωθηκα 5 φορες για τουαλετα το βραδυ..μιλαμε για τρελη συχνοουρια.. Κ που ειμαι ακομα!!χαχα!

Ραδιοαρβυλα μου αρεσε στην αρχη οπως και ο Λαζοπουλος, καπου τα βαρεθηκα... μεταξυ των 2 προτιμω Λακη...

Βενια μια χαρα τα καταφερες με το θηλασμο!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Εγώ κορίτσια γέλασα χθες και το είχα ανάγκη γιατί με αυτά που ακούω καθημερινά αγγίζω τη κατάθλιψη...

Τα νεύρα είναι τσαντάλια ψάχνω τι θα γίνει με το καρότσι που έχω παραγγείλει από τον Αυγουστο (ebaby) και δεν έχω καμι ααπάντηση:mad:

Ωραία διάθεση έχω πρωι πρωι!

dbLDp2.png

λες με τις απεργιες να χει ξεμεινει πουθενα?? πολυ πιθανο.. το χεις προπληρωσει??

εγω πηγα μεχρι jumbo και πηρα της κορης μου νεα..φτερα (εχει κολλημα με την Tinkerbell) και της πηρα και την Tink σε κουκλιτσα που πατας την κοιλια της και κανει στα φτερα διαφορα χρωματακια ως δωρακι που δηθεν θα της φερουμε στην επιστροφη μαζι με τον μπεμπη.. με λιγα λογια εκανα τις..απαραιτητες αγορες πριν τη γεννα για να μαστε καπαρωμενοι..

μολις της εδειξα (και στη θεια) πως θα φτιαξουν την πολυρωμη γιρλαντα για να στολισουν την εισοδο οταν θα γυρισουμε ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ στο σπιτι με τον νεογεννητο..

(γενικα προσπαθω να της απαληνω την απουσια μου αν γινεται αυτο..)

τωρα θα φτιαξω μια ας πουμε καρυδοπιτα (μελαχροινη την λενε στα Τρικαλα) και θα την βαλω να με βοηθησει.. και για αυριο θα κανω αρνακι φρικασε αλλα με μαρουλια που μου αρεσει..

αυτα για την ωρα.. ηπια εναν γαλλικο καφε μπας και παω καμια τουαλετα και ο μικρος εχει τσιτωσει..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...