Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ, κορίτσια!!!!!! Να στε καλά!

Πάω και εγώ να δω τι θα φάω. Μόλις τώρα κατάλαβα ότι έχω να φάω εδώ και αρκετές ώρες:tongue::tongue:.

Τα λέμε μετά.

Αντε κορίτσι με το καλό να τους δεχτείς! Θέλουμε νέα!!!:D

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μολις τελειωσαμε αν και δεν εχει κοιμηθει ακομη.. περιμενω να την παρει ο υπνος βαθια μπας και καταφερω να της κοψω τα νυχακια γιατι ειναι πολυ αντιδραστικη απο μωρο με αυτο το ζητημα και μονο οταν κοιμαται μπορω να το κανω ανετα και καλα...και μετα να παω να ξεραθω και εγω..

καλο βραδακι..

Καλά πολύ έξυπνο το κοριτσάκι σου! Πολύ γέλασα!:P

dbLDp2.png

Αννα υπομονη με τις ενεσεις, αλλα το μανικι ειναι το πηγενελα.. Τι να κανεις ομως..;;

Οταν λες πηρες 4000? εννοεις συνολικα ολα τα επιδοματα ανα εγκυμοσυνη;

Αριστέα και εγώ ξέρω ότι δίνει καλά λεφτα΄το ΙΚΑ ελπίζω απλά να τα προλάβουμε. Επίδομα κυοφορίας πήρα περίπου 1500! εσύ ΙΚΑ έχεις?

dbLDp2.png

Αννα, δεν αντεδρασα στο σχολιο της κυριας στο ΙΚΑ διοτι ημουν σε μια ορμονικη νιρβανα, το θυμαμαι πολυ εντονα (αχαχααχα) και δε θα αφηνα κανεναν να μου χαλασει τη διαθεση... Για την ακριβεια, ειχα το υφος της γκαστρωμενης, τουρλωτη κοιλια που τη χάιδευα κυκλικα κι ενα χαζο, πλατυ χαμογελο... :tongue::tongue:

Με το καλο να τους δεχτεις!! Πωπωπω, φανταζομαι πως θα περιμενετε ολοι αυτη τη στιγμη... :D:D

Καλα, Προσπ, το σχολιο της μικρης σου τελειο!!! :lol::lol::lol::lol:

Ειναι θεα η πιτσιρικα!!!!

Ρε κοριτσια, ποσο κοστιζει η αμνιοπαρακεντηση και η περιδεση?

Εγω τωρα πρεπει να κανω την κολπικη εξεταση, εσεις που την κανατε, ποσα πληρωσατε? Πηγατε σε ιδιωτη ή σε συμβεβλημενο του ΙΚΑ?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

ναι ναι!!

και το αγχος να φθασει με σε ενα 24ωρο (χαχα..αστειευομαι)

και το αγχος να μου τα συμπληρωσουν τα μπουκαλακια σωστα εκει στο μαιευτηριο..

να ρωτησω? το κιτ πρεπει να φθασει σε 24 ωρες γιατι εγω ξερω κατι για 48, γιατι εμεις απο επαρχια δεν προλαβενουμε με τιποτα δε αν γεννησουμε σκ παει....αν πεσουμε και σε απεργιες καλη ωρα σαν αυτες της μερες παει:?::-( να φανταστεις οι τραπεζες δεν εχουν χρηματα γιατι δεν περνανε οι χρηματαποστολες...

Αριστέα και εγώ ξέρω ότι δίνει καλά λεφτα΄το ΙΚΑ ελπίζω απλά να τα προλάβουμε. Επίδομα κυοφορίας πήρα περίπου 1500! εσύ ΙΚΑ έχεις?

ποτε κατεθεσες τα χαρτια σου? γιατι εγω ακομη να το παρω:confused: αυριο θα παω να ρωτησω!!!!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

να ρωτησω? το κιτ πρεπει να φθασει σε 24 ωρες γιατι εγω ξερω κατι για 48, γιατι εμεις απο επαρχια δεν προλαβενουμε με τιποτα δε αν γεννησουμε σκ παει....αν πεσουμε και σε απεργιες καλη ωρα σαν αυτες της μερες παει:?::-( να φανταστεις οι τραπεζες δεν εχουν χρηματα γιατι δεν περνανε οι χρηματαποστολες...

ποτε κατεθεσες τα χαρτια σου? γιατι εγω ακομη να το παρω:confused: αυριο θα παω να ρωτησω!!!!

Τα χάρτια για το επίδομα κυοφορίας τ ακαταθέτεις μόλις βγεις σε άδεια δηλ περίπου 56 μέρες πριν τη Πητ, δεν αργείς πολύ να τα πάρεις.

dbLDp2.png

Τα χάρτια για το επίδομα κυοφορίας τ ακαταθέτεις μόλις βγεις σε άδεια δηλ περίπου 56 μέρες πριν τη Πητ, δεν αργείς πολύ να τα πάρεις.

Εγώ τα κατέθεσα περίπου 15 Σεπτεμβρίου και τα πήρα γύρω στις 30 Σεπτεμβρίου. και αυτό επειδή τα κατέθεσα στις 15 διαφορετικά νομίζω θ ατα πέρνα νωρίτερα

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Αννα, δεν αντεδρασα στο σχολιο της κυριας στο ΙΚΑ διοτι ημουν σε μια ορμονικη νιρβανα, το θυμαμαι πολυ εντονα (αχαχααχα) και δε θα αφηνα κανεναν να μου χαλασει τη διαθεση... Για την ακριβεια, ειχα το υφος της γκαστρωμενης, τουρλωτη κοιλια που τη χάιδευα κυκλικα κι ενα χαζο, πλατυ χαμογελο... :tongue::tongue:

Με το καλο να τους δεχτεις!! Πωπωπω, φανταζομαι πως θα περιμενετε ολοι αυτη τη στιγμη... :D:D

Καλα, Προσπ, το σχολιο της μικρης σου τελειο!!! :lol::lol::lol::lol:

Ειναι θεα η πιτσιρικα!!!!

Ρε κοριτσια, ποσο κοστιζει η αμνιοπαρακεντηση και η περιδεση?

Εγω τωρα πρεπει να κανω την κολπικη εξεταση, εσεις που την κανατε, ποσα πληρωσατε? Πηγατε σε ιδιωτη ή σε συμβεβλημενο του ΙΚΑ?

εγω εκανα και αιματολογικες, ουρων, τοξοπλασμα και μου της καλυψε το ικα με το πλαφων αλλα την κολπικη δεν την καλυπτη και περνεις την αποδειξη κ τα περνεις απο το ικα εκανε 30ε.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Εγώ τα κατέθεσα περίπου 15 Σεπτεμβρίου και τα πήρα γύρω στις 30 Σεπτεμβρίου. και αυτό επειδή τα κατέθεσα στις 15 διαφορετικά νομίζω θ ατα πέρνα νωρίτερα

και εγω γρηγορα τα κατεθεσα θα δω αυριο....

και θα σου πω...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Αρτεμη, πατα πανω σε ενα απο τα δικα μας τικερακια και θα σε βγαλει στο σάιτ, βαζεις τα στοιχεια σου.. και μετα σου βγαζει ενα κωδικο, τον κανεις αντιγραφη και μετα πας Πινακα ελεγχου>Επεξεργασια υπογραφης>Επικολληση και αποθηκευση....

Κι εγω στηθηκα να δω Αρβυλα! Καλα, το ανεκδοτο του Καφετζη τα εσπασε!! Τελειο!!!:lol::lol::lol::lol:

Ευχαριστω Αρετη.. Αφου δεν καλυπτεται η κολπικη, οκ..

Μηπως ξερετε μετα τον τοκετο αμα συνεχιζουμε να παιρνουμε ασβεστιο και σιδερο??

Παω να ξαπλωσω στο κρεβατι μου.. Πιαστηκα στον καναπε..

Σας φιλω κοριτσια...

(Το μουσακι του Σερβετα απαισιοτατο.. επισης, μεγαλος ειναι και ο νεος σκελετος του Κιουση... ε??)

;)

Παω να ξαπλωσω στο κρεβατι μου.. Πιαστηκα στον καναπε..

Σας φιλω κοριτσια...

(Το μουσακι του Σερβετα απαισιοτατο.. επισης, μεγαλος ειναι και ο νεος σκελετος του Κιουση... ε??)

;)

Καλά μεχρι να το πετύχω θα έχβ γεννήσει!!θα το προσπαθήσω και αύριο

Καλό βράδυ:tongue:

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...