Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλησπερα Αννα,

Ελλειψη απο ενεσεις ε;;; Τι να πεις!

Αφου υπαρχει λυση φανταζομαι ολα ειναι καλα!!

Εννοεις θα σου τις κανουν και τις 4 μαζι;; 'Η 2-2 πχ;; Δεν εχω ιδεα απ'αυτα...

Ολο το βριζουμε το ΙΚΑ αλλα τουλαχιστον κατι δινει σε σχεση με αλλα ταμεια..Μακαρι να συνεχιστουν οι παροχες αυτες γιατι τις εχουμε αναγκη, στην τελικη τα λαφτα μας ειναι, μας τα κρατανε απο τους μισθους μας.......

Καλησπέρα, Αριστέα.

Τις ενέσεις θα τις κάνω μία ανά 12ωρο -τέσσερις στο σύνολο. Όμως με τις συγκεκριμένες πρέπει να κάνω τέσσερα τρυπήματα. Ενώ με τις άλλες, έβαζαν 2 δόσεις σε μία ένεση και γλύτωνα δύο τρυπήματα :wink:

Όσο για το ΙΚΑ, αν έχεις ένσημα παίρνεις καλά λεφτά. Εγώ και στις δύο γέννες είχα πάρει 4.500 και 4.000 (μαζί με το επίδομα μητρότητας του ΟΑΕΔ-όχι το εξάμηνο). Είχαμε βγάλει τα έξοδα και στις 2 γέννες χωρίς να πληρώσουμε τίποτα επιπλέον. Και σε κάτι εξετάσεις που είχα κάνει στις εγκυμοσύνες και δε μου είχαν δώσει κάτι χρήματα, έκανα ένσταση και πήρα κ άλλα πίσω. Βέβαια, όλα αυτά 6 χρόνια πριν. Τώρα είναι υποχρεωμένοι να απορρίπτουν περισσότερες αιτήσεις.

Εγώ που έχω Δημόσιο, συνεχώς καταργούνε εξετάσεις. Π.χ. την αμνιοπαρακέντηση και την περίδεση από το Μάρτιο σταμάτησαν να τις δικαιολογούν, ενώ μέχρι τότε έπαιρνες νομίζω γύρω στο 30% πίσω. Και άλλα διάφορα, που όποιος τα πρόλαβε, τα πρόλαβε...

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

...και επειδη ειναι η αλλαξιερα η απλη του ΙΚΕΑ με τα δυο ραφια (ανοιχτα) νομιζε οτι ειναι κρεβατι δυοροφο(!!) και αμεσως ανεβηκε πανω στο χαμηλο ραφι και μου λεει "εγω θα κοιμαμαι κατω και ο μπεμπης πανω.."

και αφου μου πηρε λιγο να της εξηγησω οτι δεν ειναι κρεβατι (δεν ηθελε με τιποτε να το δεχθει) μου φερε την κουκλα της, αρπαξε και ενα πακετο απο τις πανες και ηρθε να την αλλαξουμε..

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

...και επειδη ειναι η αλλαξιερα η απλη του ΙΚΕΑ με τα δυο ραφια (ανοιχτα) νομιζε οτι ειναι κρεβατι δυοροφο(!!) και αμεσως ανεβηκε πανω στο χαμηλο ραφι και μου λεει "εγω θα κοιμαμαι κατω και ο μπεμπης πανω.."

και αφου μου πηρε λιγο να της εξηγησω οτι δεν ειναι κρεβατι (δεν ηθελε με τιποτε να το δεχθει) μου φερε την κουκλα της, αρπαξε και ενα πακετο απο τις πανες και ηρθε να την αλλαξουμε..

βλεπω τον μπεμπη μπαλακι τον καημενο η εκεινη να τσιριζει απο αντιδραση..

Καλα λεμε για πολυ φαση η μικρη σου!!!!!!!!!!!

Αχ, γελαω μονη μου!!!!!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλησπέρα, Αριστέα.

Τις ενέσεις θα τις κάνω μία ανά 12ωρο -τέσσερις στο σύνολο. Όμως με τις συγκεκριμένες πρέπει να κάνω τέσσερα τρυπήματα. Ενώ με τις άλλες, έβαζαν 2 δόσεις σε μία ένεση και γλύτωνα δύο τρυπήματα :wink:

Όσο για το ΙΚΑ, αν έχεις ένσημα παίρνεις καλά λεφτά. Εγώ και στις δύο γέννες είχα πάρει 4.500 και 4.000 (μαζί με το επίδομα μητρότητας του ΟΑΕΔ-όχι το εξάμηνο). Είχαμε βγάλει τα έξοδα και στις 2 γέννες χωρίς να πληρώσουμε τίποτα επιπλέον. Και σε κάτι εξετάσεις που είχα κάνει στις εγκυμοσύνες και δε μου είχαν δώσει κάτι χρήματα, έκανα ένσταση και πήρα κ άλλα πίσω. Βέβαια, όλα αυτά 6 χρόνια πριν. Τώρα είναι υποχρεωμένοι να απορρίπτουν περισσότερες αιτήσεις.

Εγώ που έχω Δημόσιο, συνεχώς καταργούνε εξετάσεις. Π.χ. την αμνιοπαρακέντηση και την περίδεση από το Μάρτιο σταμάτησαν να τις δικαιολογούν, ενώ μέχρι τότε έπαιρνες νομίζω γύρω στο 30% πίσω. Και άλλα διάφορα, που όποιος τα πρόλαβε, τα πρόλαβε...

εγω απο τη περιδεση ειχα μια μικρη επιστροφη στην αρχη αλλα καναμε ενστανση η οποια εκδικαστηκε τρεις μηνες μετα αφου ειχα γεννησει και μας ειχαν κλεψει το σπιτι.. με αυτα και αυτα μου γυρισαν ΟΛΟ το ποσο πισω..

απο τον Μαιο φετος που χω κανει τα χαρτια για την περιδεση δεν μου χει ερθει καν το πρωτο ποσο επιστροφης και δεν το κοβω..

κατα τ'αλλα απο την κλαση μου εχω παρει καλα χρηματα σχετικα απο τα επιδοματα.. δεν ξερω στη συνεχεια..

Αννα υπομονη με τις ενεσεις, αλλα το μανικι ειναι το πηγενελα.. Τι να κανεις ομως..;;

Οταν λες πηρες 4000? εννοεις συνολικα ολα τα επιδοματα ανα εγκυμοσυνη;

Διαφημίσεις

Αννα υπομονη με τις ενεσεις, αλλα το μανικι ειναι το πηγενελα.. Τι να κανεις ομως..;;

Οταν λες πηρες 4000? εννοεις συνολικα ολα τα επιδοματα ανα εγκυμοσυνη;

Ναι. Και μάλιστα στην πρώτη είχα πάρει λίγα περισσότερα. Εννοώ το επίδομα κυήσεως, τοκετού, λοχείας από το ΙΚΑ και μητρότητας από τον ΟΑΕΔ.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Το επίδομα μητρότητας απο τον ΟΑΕΔ δεν είναι σίγουρο ότι το παίρνουν όλοι. Γιατί στην ουσία αποτελεί ένα είδος συμπληρώματος αν τυχόν δεν έχεις παρει το προαπαιτούμενο ποσό από το ΙΚΑ. Δηλαδή εγώ είχα πάρει γύρω στα 3.000 από το ΙΚΑ και τα υπόλοιπα 1.000-1.500 από τον ΟΑΕΔ. Η κουμπάρα μου που είχε πάρει λιγότερα από το ΙΚΑ, δεν πήρε τίποτα από τον ΟΑΕΔ, γιατί όπως της είπανε, είχε πάρει ό,τι δικαιούτο από το ΙΚΑ. Το τελικό ποσό έχει να κάνει με το ημερομίσθιο (ανάλογα με το επάγγελμα) και τον αριθμό ενσήμων που έχει κάποιος.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

αυριο τι ωρα θα συναντησεις τα παιδακια σου?

Αν δεν υπάρχει καθυστέρηση, θα φτάσουν στο αεροδρόμιο κατά τις 4.30 το μεσημέρι, οπότε σπίτι θα είναι κατά τις 5-5.30. Τώρα αν υπάρξει και καθυστέρηση θα ρθουν πιο μετά-ελπίζω πως όχι...

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Καλα λεμε για πολυ φαση η μικρη σου!!!!!!!!!!!

Αχ, γελαω μονη μου!!!!!!!!!!

ναι ειναι οντως χαριτωμενο και αστειο το ολο σκηνικο αλλα ειμαι βεβαιη πως οταν με το καλο ερθουμε στο σπιτι με τον μπεμπη θα δυσκολευτει να καταλαβει οτι δεν ειναι σαν την κουκλα της και επειδη εχει ηδη αυτοπεποιθηση οτι ..μπορει να αλλαξει ενα μωρο προβλεπω τσιριδες και γκρινιες..με το καλημερα

βεβαια να πω την πικρη αληθεια τις τελευταιες 3 μερες εχει αρχισει να κλαιει με το παραμικρο μολις ειναι να βγω εξω απο το σπιτι χωρις εκεινη, τα βραδυα εκει που δε με ζητουσε ευθεως τωρα ξυπναει και διωχνει τον μπαμπα της και ζηταει να παω εγω με πεισμα και κλαμα..

μαλλον εχει διαισθανθει οτι πλησιαζει η ωρα να μην ειναι μαζι της.. λεω εγω..:-( .. και με αγχωνει βεβαια αυτο αλλα ειδικα με στενοχωρει.. ελπιζω να περασει γρηγορα ο καιρος στο μαιευτηριο και για εκεινη στο σπιτι.

Διαφημίσεις

Αν δεν υπάρχει καθυστέρηση, θα φτάσουν στο αεροδρόμιο κατά τις 4.30 το μεσημέρι, οπότε σπίτι θα είναι κατά τις 5-5.30. Τώρα αν υπάρξει και καθυστέρηση θα ρθουν πιο μετά-ελπίζω πως όχι...

αχ αντε με το καλο κοριτσι μου!!

θα περιμενουμε με χαρα να μας πεις πως τα περασατε, πως ηταν η συναντηση σας..

Με το καλο κοριτσι μου!!!

Αντε να δουμε τι εχουμε να λαβαινουμε και μεις απο ΙΚΑ και συκα...

ηρθε η ωρα να παω να βαλω τη μικρη στο κρεβατι και να της διαβασω καμποσα παραμυθια.. εχει κοιμηθει και αρκετες ωρες το μεσημερι αρα προβλεπω καθυστερηση στο να αποκοιμηθει..τα λεμε πιο μετα!

μολις τελειωσαμε αν και δεν εχει κοιμηθει ακομη.. περιμενω να την παρει ο υπνος βαθια μπας και καταφερω να της κοψω τα νυχακια γιατι ειναι πολυ αντιδραστικη απο μωρο με αυτο το ζητημα και μονο οταν κοιμαται μπορω να το κανω ανετα και καλα...και μετα να παω να ξεραθω και εγω..

καλο βραδακι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...